dün gece bizde iyi uyuduk şükür bende 6-7 saat uyudum uykumu aldım.
minik afacanımla akşama kadar kudurabilirim artık.
ayy bide eşim ayın 12 sinde 5 gün istanbula gidicek.görevlendirme almış.napıcam tek başıma hiç bilmiyorum.18 19 undada düğünümüz var tam denk geldi.gerçi 17 sinde dönücem diyor ama bilmiyorum
evet canım eskisi gibi değil ama her emzirdiğimde hala kokluyorum çok özlüycez bu kokuyu
Pratik kurabiye tarifi çok güzel oluyor
1 pk toz kremşantiyi kaba dök sonra 1 su bardagı yag ve alabildigine un yogur at fırına ben yaptım 2 tane yedim eşime diyecem görür evden
Bu efe alem yan komşunın çocuklarının sesini duymuş
Kapının önüne gitmiş onlara bagırıyor kapı kapalı yalnız bir de el kol hareketi yapıyo çok komik ya
2 3 günlük aradan sonra merhaba
yemek yiyecez buyrun gelin
valla siz çok hamaratsınız bacım
karam ne kolay anlatmışın öyle :)
ben işten eve gidince sadece yemek yerken oturuyorum, o da oğlum ne kadar fırsat verirse
çayım hep bardakta soğuyo döküyoruz, ona bile fırsat olmuyo
Allahtan annem yapıyo hepsini, mahrum kalmıyoruz :)
ivit ilik çok faydalıymış
yeriz valla eylül anneleri pek bir iştahlı
bliss şekerim kolay anlattım dimi dur bir gün onu da yapayım da foto atayım sana
eşim patlıcan yemez sadece içini yapsam ona bayılır
efe uyandı nuna da şükür yarım saat uyudu gözünü ovuyor maden uykun var yataydın annemm
pc açık ara ara yazıyorum merak etmeyin anacım
cnm haftada bir bişi olmaz ben aldım sehriye corbası yapınca ona koyuyorum,buz kalıplarına koydum 1 tane atıyorum
ay nası acıktım öglen bişi yemedim artık kocişi beklicem bulgur pilavı cacık yapcam bu saatten sonra ancak o olur komsu geldi koptum sohbetten
yok cnm ne kusuru bende yazarken alınmasın diye düşündüm mücveri peynirsiz yapmam cnm ama yesil soganla cok güzel oluyo
Bu tel deli ya agustos analarında yazdımşunu atmış başa neredeyse kavga etcektim anneyle
Çocugun dilinden çocuk anlarmış ya o misal kendince gelin oynayalım
Orda hava mı atıyonuz havan kime güzelim diyorsur büyük ihtimal
banada şunu koymuş az önceben telle yazmıyorum nerden çıktıysa
haklısın canım biz evdeyiz zor yetişiyoruz sen nasıl yetişeceksin.
şanslısın annenin yardımcı olması çok iyi benimde annem öyledir çok fedekardır ben hamileyken her hafta bize gelip temizlğimi yapardı.
ben hamile halimle yorulmayım diye 9 ay temizlik nedir bilmedim hemde kendisi çalışıyor hem bana hem kendi evine yetişti tatil nedir bilmedi,lohusaykende öyle sarmayı çok severim sarmaya vaktim olmuyor diye tencere tencere sarıp getiriyor sağolsun.
Kakaoluyla deneyeyim bir dahakine evde bir paket var zaten sevmemiştim başka bir şeyde
Yaprak sararım da açılıyor dagılıyor bwnimkiler
Direk biber dolması yaparım ben eşim sebzesini yemez sadece içini
Yer ne masrafdızmış eşim ya her şeyin içini yiyo
Fıstık içi favorisi
cnm haftada bir bişi olmaz ben aldım sehriye corbası yapınca ona koyuyorum,buz kalıplarına koydum 1 tane atıyorum
ay nası acıktım öglen bişi yemedim artık kocişi beklicem bulgur pilavı cacık yapcam bu saatten sonra ancak o olur komsu geldi koptum sohbetten
yok cnm ne kusuru bende yazarken alınmasın diye düşündüm mücveri peynirsiz yapmam cnm ama yesil soganla cok güzel oluyo
He kız kafasına göre takılıyor
Sen ne yemek yaptın marji artık ben de yemek yapacam
ohh masallah ne güzel gecmiştir hamileliğin annelerin hakkı ödenmez gercektenhaklısın canım biz evdeyiz zor yetişiyoruz sen nasıl yetişeceksin.
şanslısın annenin yardımcı olması çok iyi benimde annem öyledir çok fedekardır ben hamileyken her hafta bize gelip temizlğimi yapardı.
ben hamile halimle yorulmayım diye 9 ay temizlik nedir bilmedim hemde kendisi çalışıyor hem bana hem kendi evine yetişti tatil nedir bilmedi,lohusaykende öyle sarmayı çok severim sarmaya vaktim olmuyor diye tencere tencere sarıp getiriyor sağolsun.
He kız kafasına göre takılıyor
Sen ne yemek yaptın marji artık ben de yemek yapacam
2 3 günlük aradan sonra merhaba
yemek yiyecez buyrun gelin
sanada kolay gelsin canım ben işlerimi bitirdim.bende yemek yapmayı seviyorum çok özenli yaparım ama çoçuk olunca hızlı hızlı yapmak zorunda kalıyorum eskisi gibi süslü olmuyor pek.
büyüdülerde çoçuklara laf yetiştiriyorlar maşallah efeye geçen biz gezmeye giderken çoçuklar başımıza toplandı kapının önünde merti sevmeye onlara bir karşılık veriyor oynamak istiyor izin versek artık oyun oynama istekleri arttı
haklısın canım biz evdeyiz zor yetişiyoruz sen nasıl yetişeceksin.
Kakaoluyla deneyeyim bir dahakine evde bir paket var zaten sevmemiştim başka bir şeyde
Yaprak sararım da açılıyor dagılıyor bwnimkiler
Direk biber dolması yaparım ben eşim sebzesini yemez sadece içini
Yer ne masrafdızmış eşim ya her şeyin içini yiyo
Fıstık içi favorisi
ahh ah bu annelerin hakkı ödenmez gerçekten
canım yaprakların üzerine tabak falan kapatmıyor musun
fıstık içi ve masrafsız
Var canım da efeyle arkadaş olması için anasını sevmem lazım herkesle arkadaş olmasıntabi ya çoçukla çoçuk anlaşır efenin onunla yaşıt akrabaları var mı yada komşuları bizim apartmanda yok hepsi yaşlı mahelde var ama ben kimseyi tanımıyorum.
ahh ah bu annelerin hakkı ödenmez gerçekten
canım yaprakların üzerine tabak falan kapatmıyor musun
fıstık içi ve masrafsız
afiyet olsun canım pratik ve güzel menü.
kız benimde canımı mücver çektirdiniz bir ara yapayım
merhaba canım ne var kız yemekte gelelim yoksa misafir umduğunu değil bulduğunu yer mi diycen.
eskisi gibi olmuyo tabi bi yemeği 3-4 kerede falan yapabiliyorum bazen yaktığım ble çok olmuştur.
aynı benim annem oda çalışıyor ama hamileyken sürekli yanıma gelirdi sarma falan sarardı bend eçok severim.doğumdan önce 15 gün falan full yanımda kaldı 3-4 kere yalancı sancılarla hastaneye koştuk annemle.doğumda uykusuz uykusuz banklarda oturup beni beklemiş doğumdan sonra yıllık iznini alıp yanımda kaldı.çok şükür iyiki onlar var.
hala sarmamı falan sarar sen saramazsın oğlandan vaktin olmaz diye.
kız senin koca baya yemek seçiyo heralde benimki ne versen yer ama kardeşim var 19 unda düğünü olacak olan acayip yemek seçer hiçbişi yemez.geline diyorum senin işin var bunla haberin olsun diye.oda diyo sabah akşam paptes kızartır yeriz napalım
Okumuştum topikler birbirine giriyor bazen kim ne yapmış karışıyor :111:yazdım ya kız okumadın mı taze fasulye bide tavuklu pilav.
ohh masallah ne güzel gecmiştir hamileliğin annelerin hakkı ödenmez gercekten
marji aklıma sizin gelin geldi napıyosunuz kız gitmedin mi annenlere o zamandar beri hiç?
karamcım bulgur pilavını bende öyle yapıyorum
marji aklıma sizin gelin geldi napıyosunuz kız gitmedin mi annenlere o zamandar beri hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?