2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Çocugun dilinden çocuk anlarmış ya o misal kendince gelin oynayalım
Orda hava mı atıyonuz havan kime güzelim diyorsur büyük ihtimal

canım en iyisi anneni çağırman bencede tabii imkanın varsa 5 gün zor olur tek başına

evet canım eskisi gibi değil ama her emzirdiğimde hala kokluyorum çok özlüycez bu kokuyu

evet canım hemde nasıl özlücez

Pratik kurabiye tarifi çok güzel oluyor
1 pk toz kremşantiyi kaba dök sonra 1 su bardagı yag ve alabildigine un yogur at fırına ben yaptım 2 tane yedim eşime diyecem görür evden

karam bende yapıyorum bu kurabiyeden çok pratik ve lezzetli un kurabiyesi oluyor ağızda dağılıveriyor ben unu 2.5-3 bardak koyuyorum kakaolu şanti ile de güzel oluyor

Bu efe alem yan komşunın çocuklarının sesini duymuş
Kapının önüne gitmiş onlara bagırıyor kapı kapalı yalnız bir de el kol hareketi yapıyo çok komik ya

yerim ben o efeyi

2 3 günlük aradan sonra merhaba
yemek yiyecez buyrun gelin

afiyet olsun canım

haklısın canım biz evdeyiz zor yetişiyoruz sen nasıl yetişeceksin.
şanslısın annenin yardımcı olması çok iyi benimde annem öyledir çok fedekardır ben hamileyken her hafta bize gelip temizlğimi yapardı.
ben hamile halimle yorulmayım diye 9 ay temizlik nedir bilmedim hemde kendisi çalışıyor hem bana hem kendi evine yetişti tatil nedir bilmedi,lohusaykende öyle sarmayı çok severim sarmaya vaktim olmuyor diye tencere tencere sarıp getiriyor sağolsun.

benimkide açık sürekli arada yazabiliyoryum

ohh ne güzel komşu sohbetleriniz benim hiç kafa dengi komşum yok sohbet edebileceğim.bide sohbetten kopabileceğim.

peynirsiz seviyorum bende ama yeşil soğanı varsa koyyorum yoksa koymuyorum

Kakaoluyla deneyeyim bir dahakine evde bir paket var zaten sevmemiştim başka bir şeyde
Yaprak sararım da açılıyor dagılıyor bwnimkiler
Direk biber dolması yaparım ben eşim sebzesini yemez sadece içini
Yer ne masrafdızmış eşim ya her şeyin içini yiyo
Fıstık içi favorisi

Çocugun dilinden çocuk anlarmış ya o misal kendince gelin oynayalım
Orda hava mı atıyonuz havan kime güzelim diyorsur büyük ihtimal

tabi ya çoçukla çoçuk anlaşır efenin onunla yaşıt akrabaları var mı yada komşuları bizim apartmanda yok hepsi yaşlı mahelde var ama ben kimseyi tanımıyorum.

ahh ah bu annelerin hakkı ödenmez gerçekten

canım yaprakların üzerine tabak falan kapatmıyor musun
fıstık içi ve masrafsız

afiyet olsun canım pratik ve güzel menü.
kız benimde canımı mücver çektirdiniz bir ara yapayım

ohh masallah ne güzel gecmiştir hamileliğin annelerin hakkı ödenmez gercekten
marji aklıma sizin gelin geldi napıyosunuz kız gitmedin mi annenlere o zamandar beri hiç?

He kız kafasına göre takılıyor
Sen ne yemek yaptın marji artık ben de yemek yapacam

karamcım bulgur pilavını bende öyle yapıyorum

2 3 günlük aradan sonra merhaba
yemek yiyecez buyrun gelin

merhaba canım ne var kız yemekte gelelim yoksa misafir umduğunu değil bulduğunu yer mi diycen.

eskisi gibi olmuyo tabi bi yemeği 3-4 kerede falan yapabiliyorum bazen yaktığım ble çok olmuştur.

aynı benim annem oda çalışıyor ama hamileyken sürekli yanıma gelirdi sarma falan sarardı bend eçok severim.doğumdan önce 15 gün falan full yanımda kaldı 3-4 kere yalancı sancılarla hastaneye koştuk annemle.doğumda uykusuz uykusuz banklarda oturup beni beklemiş doğumdan sonra yıllık iznini alıp yanımda kaldı.çok şükür iyiki onlar var.
hala sarmamı falan sarar sen saramazsın oğlandan vaktin olmaz diye.

kız senin koca baya yemek seçiyo heralde benimki ne versen yer ama kardeşim var 19 unda düğünü olacak olan acayip yemek seçer hiçbişi yemez.geline diyorum senin işin var bunla haberin olsun diye.oda diyo sabah akşam paptes kızartır yeriz napalım

fıstık içi ve masrafsız

evet canım anne gibi yar olmuyor anne olunca daha iyi anladım kimse bizi onlardan çok sevemez.

tabi ya çoçukla çoçuk anlaşır efenin onunla yaşıt akrabaları var mı yada komşuları bizim apartmanda yok hepsi yaşlı mahelde var ama ben kimseyi tanımıyorum.
Var canım da efeyle arkadaş olması için anasını sevmem lazım herkesle arkadaş olmasın

fıstık içi ve masrafsız

Ordaki ironiyi yakalamamışsın
Dolma taşım var koyuyom yine dagılıyor

benimkide hastanede beni bekledi odadaki koltukta yattı iki gün eşimde diğer koltukta yıllık iznini alıp bana ve merte o baktı ben sezaryanlı halimle yataktan kalkamıyordum bile.

yazdım ya kız okumadın mı taze fasulye bide tavuklu pilav.
Okumuştum topikler birbirine giriyor bazen kim ne yapmış karışıyor :111:

Sen de mi antakyalısın yoksa

ben bulgur pilavını soğanlı sevmiyorum yaaa
şehriyeli tavuk sulu yapıyorum normal pirinç pilavı yapar gibi salçasız falan

1 kere gittim kız onlar bize geliyor genelde ne yapıyor biliyor musun bütün gün evde yatıyor annem çalışıyor bide gelince çoğu zaman yemeği ona yaptırıyor haftasonu temizliğide öyle sofrayı bile annem topluyor düşün.

bizim mert onu bayağı seviyor ona abbba abba diyor bizde öğretmedik nerden öğrendiyseeşimle dayısına çekmiş diyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…