2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benimkide hastanede beni bekledi odadaki koltukta yattı iki gün eşimde diğer koltukta yıllık iznini alıp bana ve merte o baktı ben sezaryanlı halimle yataktan kalkamıyordum bile.

ahhahh valla haklarını ödeyemeyiz dediğin gibi anne olunca daha başka anlıyorsun değerlerini

bende bulgur pilavını biberli,domatesli azcıkta salçalı yaparım öyle güzel oluyor antakya usulümü bu hep öyle yaparım.

Bulguru her türlü yerim ben çig köfte mercimek köfte
İçli köfte kısır offf acıktım yine

ayy bende bayılırım çiğköfteyle kısıra
olsada yesek valla ya

kız sizin gelinle bizim gelin aynıymış.bizimkiler bayadır evli gibi yaşıyorlar zaten annemle yaşıycaklar.nikahıda yaptılar ohh.ama kız akşama bırak yemeği temizliği kendi yediklerini bile toplamıyormuş.annem yandım ben bu gelinle diyor.

Bak sen oh rahata bak yarında derki hamileyim çocugum var gel keyfim gell
Kavga atışma sürtüşme yoktur inş
niye anasını sevmiyon ki kız

Ben komşularla konuşmam komşuculuk pek yok
Ben de olmasın da senin gibi komşum var da biz mi konuş muyoz

hadi yaa öylemi sizinkide bide çoçuk olunca annem bu benim başıma atar diyor korkuyor daha şimdiden çoçuk istiyormuş.

afiyet olsun canım pratik ve güzel menü.
kız benimde canımı mücver çektirdiniz bir ara yapayım

Okumuştum topikler birbirine giriyor bazen kim ne yapmış karışıyor :111:

Sen de mi antakyalısın yoksa
yok cnm ankaralıyım ben

ben bulgur pilavını soğanlı sevmiyorum yaaa
şehriyeli tavuk sulu yapıyorum normal pirinç pilavı yapar gibi salçasız falan
ben onuda yapıyorum cnm tel sehriye salcasız tereyaglı güzel oluyo tavuk yapınca yapıyorum onu yanına

walla kızın işi işmiş ya biz kv gidince yemek mutfakta yeniyo cok büyük mutfagı masası fln yemek yendikten sonra herkes cil yavrusu gibi dagılıyo toplamak bana kalıyo misafirliğe gidiyoruz arada bi ben toplayım de dimi
mertte yengesini cok sewecek sevsin boswer iyi olur ilerde yengem cok cana yakındı beni seviyodu der

bende konuşmuyorum kız bir görünce selam veririm okadar.sürtüşme yok çünkü annem hep alttan alıyor.

hadi yaa öylemi sizinkide bide çoçuk olunca annem bu benim başıma atar diyor korkuyor daha şimdiden çoçuk istiyormuş.

kız aynen aynen bide çouk istiyorlar hemen.diyorum biraz gezin tozun.
annem de diyor bu çocuğuda benim başıma atar diyor.gece çocuk bakarım sabah işe giderim artık diyor

valla biraz saçmalasam aynı insanlardanmı bahsediyoruz diycem

kimse sevmiyor bir dayısıyla o seviyor zatensevsin ne yapayım bizimki cana yakın sıcakkanlı çoçuk herkesi seviyor

belki ikizlerdirruh ikizi oldukları kesinde
sen daha evlilik sorumluluğunu alamıyorsun çoçuk neyine be kardeşim bizde böyle anneler oldukça isterler tabi canım hazır dadılar var

ben kaçıyorum kızlar bizimki odayı kokuttukaka yaptı galiba ıkınıyordu altını alayım zaten birazdanda eşim gelir akşam görüşürüz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…