benimkide hastanede beni bekledi odadaki koltukta yattı iki gün eşimde diğer koltukta yıllık iznini alıp bana ve merte o baktı ben sezaryanlı halimle yataktan kalkamıyordum bile.
Var canım da efeyle arkadaş olması için anasını sevmem lazım herkesle arkadaş olmasın
Ordaki ironiyi yakalamamışsın
Dolma taşım var koyuyom yine dagılıyor
ben bulgur pilavını soğanlı sevmiyorum yaaa
şehriyeli tavuk sulu yapıyorum normal pirinç pilavı yapar gibi salçasız falan
Bulguru her türlü yerim ben çig köfte mercimek köfte
İçli köfte kısır offf acıktım yine
1 kere gittim kız onlar bize geliyor genelde ne yapıyor biliyor musun bütün gün evde yatıyor annem çalışıyor bide gelince çoğu zaman yemeği ona yaptırıyor haftasonu temizliğide öyle sofrayı bile annem topluyor düşün.
bizim mert onu bayağı seviyor ona abbba abba diyor bizde öğretmedik nerden öğrendiyseeşimle dayısına çekmiş diyoruz
Bak sen oh rahata bak yarında derki hamileyim çocugum var gel keyfim gell1 kere gittim kız onlar bize geliyor genelde ne yapıyor biliyor musun bütün gün evde yatıyor annem çalışıyor bide gelince çoğu zaman yemeği ona yaptırıyor haftasonu temizliğide öyle sofrayı bile annem topluyor düşün.
bizim mert onu bayağı seviyor ona abbba abba diyor bizde öğretmedik nerden öğrendiyseeşimle dayısına çekmiş diyoruz
niye anasını sevmiyon ki kız
ayy bende bayılırım çiğköfteyle kısıra
olsada yesek valla ya
kız sizin gelinle bizim gelin aynıymış.bizimkiler bayadır evli gibi yaşıyorlar zaten annemle yaşıycaklar.nikahıda yaptılar ohh.ama kız akşama bırak yemeği temizliği kendi yediklerini bile toplamıyormuş.annem yandım ben bu gelinle diyor.
afiyet olsun canım pratik ve güzel menü.
kız benimde canımı mücver çektirdiniz bir ara yapayım
yok cnm ankaralıyım benOkumuştum topikler birbirine giriyor bazen kim ne yapmış karışıyor :111:
Sen de mi antakyalısın yoksa
ben onuda yapıyorum cnm tel sehriye salcasız tereyaglı güzel oluyo tavuk yapınca yapıyorum onu yanınaben bulgur pilavını soğanlı sevmiyorum yaaa
şehriyeli tavuk sulu yapıyorum normal pirinç pilavı yapar gibi salçasız falan
1 kere gittim kız onlar bize geliyor genelde ne yapıyor biliyor musun bütün gün evde yatıyor annem çalışıyor bide gelince çoğu zaman yemeği ona yaptırıyor haftasonu temizliğide öyle sofrayı bile annem topluyor düşün.
Bak sen oh rahata bak yarında derki hamileyim çocugum var gel keyfim gell
Kavga atışma sürtüşme yoktur inş
Ben komşularla konuşmam komşuculuk pek yok
Ben de olmasın da senin gibi komşum var da biz mi konuş muyoz
bende bulgur pilavını biberli,domatesli azcıkta salçalı yaparım öyle güzel oluyor antakya usulümü bu hep öyle yaparım.
hadi yaa öylemi sizinkidebide çoçuk olunca annem bu benim başıma atar diyor korkuyor daha şimdiden çoçuk istiyormuş.
yok cnm ankaralıyım ben
ben onuda yapıyorum cnm tel sehriye salcasız tereyaglı güzel oluyo tavuk yapınca yapıyorum onu yanına
walla kızın işi işmiş ya biz kv gidince yemek mutfakta yeniyo cok büyük mutfagı masası fln yemek yendikten sonra herkes cil yavrusu gibi dagılıyotoplamak bana kalıyo misafirliğe gidiyoruz arada bi ben toplayım de dimi
mertte yengesini cok sewecek sevsin boswer iyi olur ilerde yengem cok cana yakındı beni seviyodu der
bende konuşmuyorum kız bir görünce selam veririm okadar.sürtüşme yok çünkü annem hep alttan alıyor.
kız aynen aynen bide çouk istiyorlar hemen.diyorum biraz gezin tozun.
annem de diyor bu çocuğuda benim başıma atar diyor.gece çocuk bakarım sabah işe giderim artık diyor
valla biraz saçmalasam aynı insanlardanmı bahsediyoruz diycem
Off yazık vala alttan al al nereye kadar
Angaranın bagları büklüm büklüm yolları
Arzu sana gelsin
sorma canım sorma anneme çok yazık oldu
Hayırlısı olsun şekerim napcan
Ne zaman ayırırlar evi ayırmaya niyetleri var mı :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?