bende konuşmuyorum kız bir görünce selam veririm okadar.sürtüşme yok çünkü annem hep alttan alıyor.
saol bebeemmmOff yazık vala alttan al al nereye kadar
Angaranın bagları büklüm büklüm yolları
Arzu sana gelsin
dimi ya annene acıdım ya ewdekilerin hepsi cocuk bide bebek olursa kıyamammmbelki ikizlerdirruh ikizi oldukları kesinde
sen daha evlilik sorumluluğunu alamıyorsun çoçuk neyine be kardeşim bizde böyle anneler oldukça isterler tabi canım hazır dadılar var
eylülün 2 dayısı var sekerim ama ne halası nede teyzesi varEfenin de dadısı olaydı iyiydi
saol bebeemmm
dimi ya annene acıdım ya ewdekilerin hepsi cocuk bide bebek olursa kıyamammm
eylülün 2 dayısı var sekerim ama ne halası nede teyzesi var
benim annemde öle kızıyorum bazen anneme .ama odfa bişey yapamıyor bişey dedimmi kız kendini odasına kitleyip ağlıyormuş falan
Off yazık vala alttan al al nereye kadar
Angaranın bagları büklüm büklüm yolları
Arzu sana gelsin
ben kaçıyorum kızlar bizimki odayı kokuttukaka yaptı galiba ıkınıyordu altını alayım zaten birazdanda eşim gelir akşam görüşürüz inşallah
saol bebeemmm
kız bizimkide öyle ne tesadüf bide kapıları yumrukluyormuşdedim ben ruh ikizi bunlar
saol bebeemmm
görüşürüz cnm ama bu aksam gelirmiyim bilememben kaçıyorum kızlar bizimki odayı kokuttukaka yaptı galiba ıkınıyordu altını alayım zaten birazdanda eşim gelir akşam görüşürüz inşallah
bizlermi böyle gelin olamadık ayol nazımızı cekecek kimse yokbenim annemde öle kızıyorum bazen anneme .ama odfa bişey yapamıyor bişey dedimmi kız kendini odasına kitleyip ağlıyormuş falan
Kız dayı demedim dadı dedim
Biz varız ya teyzesi olarak
Eliföykü sana da angara angara el bahtı kara seni görmek ister her bahtı kara gelsi
Umarım böyleydi
sonradan farkettim kızEşim geldi nescafemi içp kurabiye yiyorum
Bu son toplamda beş olacak napim çok güzel olmuş
Stres kendine baksınseboş da bu hafta iddialı geliyor
görüşürüz cnm ama bu aksam gelirmiyim bilemem
bizlermi böyle gelin olamadık ayol nazımızı cekecek kimse yokAllah senın annenede sabır wersin cnm
Efe dış kapıya bakıp bagırıyor babası dedi
Çıkaralım efeyi yazık aile çay bahçesine gitcez
net yoktu burada hattaki sorun giderilir giderilmez kk
Ne yaptın 2,3 gün de gelmedin topige anlat hele
Arzural bulgur pilavını soganlı salçalı ve kimyonlu yaparız
Biz antekyeliler yani nohut bir de şahsne olur biber salçasıyla yapılıyor
Acı seversen dene yanına da cacık
o tarifi bende yapatım kaç derecede pişiyor ?canım en iyisi anneni çağırman bencede tabii imkanın varsa 5 gün zor olur tek başına
evet canım hemde nasıl özlücez
karam bende yapıyorum bu kurabiyeden çok pratik ve lezzetli un kurabiyesi oluyor ağızda dağılıveriyor ben unu 2.5-3 bardak koyuyorum kakaolu şanti ile de güzel oluyor
yerim ben o efeyi
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım pratik ve güzel menü.
kız benimde canımı mücver çektirdiniz bir ara yapayım
hımm bii yöresel yemek daha mııBiz kimyonlu biberli aş deriz
Bulgur pilavı degil
Yerel dilde kemunlu biberli aş
hivdamında 2 dayı 2 amcası varsaol bebeemmm
bneimkininde 2 dayısı var teyzesi yok 1 halası 1 amcası var
hakikaten ya ama sonrada annecim annecim diye peşinde dönüyo hiçbişey olmamış gibi.
Efe dış kapıya bakıp bagırıyor babası dedi
Çıkaralım efeyi yazık aile çay bahçesine gitcez
net yoktu burada hattaki sorun giderilir giderilmez kk
kızz antakyalı sayılırım ya ben artık , ufak ufak yapıyorum tepsi kebebıııı mmmmmmercimkeli aş falan, daha da bişi yapmadım, katıklı komşu yaparsa 3 4 tane verir
sana bir şey soracam hep soracam unutuyorumbu kepze pirinci ne oluyor geçen aldım tereyağlı şehriyeli yaptım ben yemedim kalanı da döktüm maalesef.. kokuyor yaaaa:44: eşim markette sormuş neden diye o sizin bildiğiniz gibi olmaz demiş
buraya özgü yapılıyor demiş baharatlı falan anlat hele bi yapayım da yazık 2 kilo aldım hemde
o tarifi bende yapatım kaç derecede pişiyor ?
bend e mücveri patatesli yapardım ama eşşim kabak yemeyince yedirmenin yolunu buldum kabak mücveri ama onda da ocağım batıyoroff şu ock kirlenmesin de ne olurs olsun e sinir olduğum şey şu ocak oluyor yaa sürekli bi leke kalıyor çok hassasım bu konuda, su lekesi bile kalıyor düşün, neden aldımsa bu ocağı
hımm bii yöresel yemek daha mıı
ben de soğanlı biberli patates kabak patlıcan salça koyar yaparım bulguru, pirinçse içine bir de et koyarım hımmmm
hivdamında 2 dayı 2 amcası var
bu arada yemeğim etli kabaktı yanına pirinç pilavı yoğurt ,turşu
eşim burun kıvırarak yedi
hep mücver olmaz yağ yiyemem kilo yapar
kimsecikler yok herkes gezmede sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?