2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

beyanname ne iş cnm
Eşim geldi nescafemi içp kurabiye yiyorum
Bu son toplamda beş olacak napim çok güzel olmuş
Stres kendine baksın seboş da bu hafta iddialı geliyor
şu kurabiye tarifi hoşuma gitti ama tatlıya tövbeliyim
dün apartmancak komşuya bebe görmeye gittik 8 çeşit pasta vardı sadece mantarlı salata yedim ağzımı sürmedim hiçbirine
yine de gram gram veriyorum
Seboşşşşşşşşşş
gel kıben de seni öpem

iyi yapmışsın cnm sevdiğin şeyleri pişirir azar azar götürürsün
işler öyle yoğun ki bildiğin gibi değil ben de 5 dk lığına takılayım burda dedim bi saat olmuş
çalışayım az

işteyim valla ayıptır demesi kahve içiyomrüzgarım üç gecedir ağlayarak uyanıyor uyumuyor nedendir bilmiyom valla oğluşumu da bahar mı çarptı acep bi tuhaf bu aralar:84::84:

afiyet olsn
havalarmı sularmı dişlermi ne var bilmiyorm bizimkide öyle uyumuyo
dün gece 9buçkta uyudu 2buçukta uyandı 5 te yattı gece gece tv actık oyun oynadık ilk defa böyle yaptı ve sabahta 8de uyandı yine
diştendir dişten
2 tane diş çıktı geriye kaldı 30 off offf

helal sana iyi yaptın yememekle ben de kvalideye gönderdim5 tane yedim
olsun gramlar sonra kiloya dönüşürgram gram almadık mı zaten
zaman nasıl geçiyor burda dimi
gelir hepsi gelir biz de bir tane bile yok
sağol canım benim oğlum bu aralar salıncağa binmek istemiyor valla bu bebeler sürekli huy değiştiriyor
anam benimki de gamgamda dans ediyor

benimki de gagnmamcı

geçen oğlumu kontrole götürdüm kilo 8.800 boy 72 cm hemşire iyi dedi ama sanki birz ufak benim oğlum zaten millette bu çocuk gelişmiyor dedikçe benim gözüme hepten ufak görünüyor

geçen oğlumu kontrole götürdüm kilo 8.800 boy 72 cm hemşire iyi dedi ama sanki birz ufak benim oğlum zaten millette bu çocuk gelişmiyor dedikçe benim gözüme hepten ufak görünüyor

yok canım ya çok güzel kilosu bence boyu da her çocuk tosun sırım olacak degil ya
alışmış herkes tosuna

yok canım ya çok güzel kilosu bence boyu da her çocuk tosun sırım olacak degil ya
alışmış herkes tosuna

valla öyle herkes tosun bebek istiyor. kız bide bana diyorlar ki sen niye onu sütten kestin anlatıyom anlatıyom anlamıyorlar hala keşke kesmeseydin diyorlar sanki ben bilerek kesmişim keşke içseydi de ben de verseydim bu millet varya beni sinir ediyor

ne çabuk uyudu maaşallah efe en az yarım saat sallamayla bagır çagır yatar

zaten yrım saattir yerde bağrınıp duruyodu çok uuykusu gelmişti sabah 7den beri 1 dk durmadı ki
gamgamı açtı 2 salladım uyudu

bence gayet iyi daha ne olcak çocuk bu bazen alır bazen verir daha büyüyene kadar önümüzd uzun zaman vr mesela 10 yıl sonra nasıl olurlar çok merak ediyom
gelişim tablosunun normal değerlerinde sonuçta kimseye aldırma bu millet hep böyle

bak birden aklıma lohusa günlerim geldi dahada sinirlendim şimdioğlum 37 haftalık 2.200 doğdu ben sezaryanlıyım canım acıyor göğsümün ucu çok küçük oğlum tutamıyor süt içemiyor ben de psikoloji berbat bide her gelen bu çocuk niye bu kadar küçük niye emmiyor niye sürekli uyuyor kesin hasta yok sarılık olmuş yok cart yok curt ve sonuç bi gece sabaha kadar ağladım kimse bu kadın lohusa üstüne gitmeyelim demedi

oy iyi uykular kuzuya en iyisi ben de çıkarayım tekrardan yoksa boşa almış olacam

çıkar tabi bebelerin sağı soğu belli olmuyo herşeyden cabuk sıkılıyolar ara ra denemek lazım unutuyolar çünkü
ben oyuncaklarını bile arada saklıyom sonra çıkarıyom değişik geliyo biraz bakıp yine sıkılıyo

takma aryam elalemin ağzı torba değilki büzesin yada ağzı olan konuşuyo

ah o günn ahhhhhhhh
bende çok detliyim hatrlamak bile istemiyorm ben 37 haftalık psikolojikman hiç hazrlıksız doğum yaptm
kendimi hazrlamamıştım küçük dogdu herkes seninki gibi neden küçük bu bebek kaşık kadar suratı var sen hamileyken hiç mişey yemedn bilmem ne
sanki biz karar veriyorz doğurcamız zamanı ve kgsini ey Allahım yaa
sanki ben istedim erkek doğm yapıp düüşk kgli doğmasını
en iyisi geçmişi unutmak

seboş gibi ben içiyorum sütü deseydin
hangi anne istemez ki bebegi anne sütü alsın onlarınki de boş laf
millet bana da diyor saalamaya alıştırmışınsın tövbee sanki kendileri nasıl uyutuyormuş görmek isterdim

off valla milletten fenalık gelyor artık
ben eskisi gibi takmamakla yine de zaman zaman üzüyorum kendimi
ama bildigimi okuyom kvalideye bile taviz yok

ben 23 kilo almıştım efe dogdu 3.650 bana diyorlar ki çıka çıka bu mu çıktı
ne bekliyordunuz10 kilo mu dogaydı
ama şimdi susu pusslar ben eridim efe tosun oldu çatlasınlar da patlasınlar

aynı şeyleri yaşamışız kız bide ben çok kilo almıştım her gelen o kiloları kendine almışsın bebeğe bişey vermemişsin çünkü benim elimde ya yediğim şeyleri kendime kilo yaptım bilerekten zayıf doğurdum neyse çok haklısın canım en iyisi geçmişi unutmak

kendileri kaç kg dğurmuş acaba en iyi cvp bebeklerin sağlıkla büyümeleri zaten

sallasallaaaa çünkü insan düşdkçe daha kötü oluyo

seninkiler benimkilerden beter maşallah daha ne kadar doğsun bu millet ne de yapsan takacak bişey buluyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…