2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Eliföykü ne oldu kız topikte :111:

ben burayı ilk hamile kaldığımdan beri izliyordum hepsini hatırlıyorum hemen hemen isim verilmez tabi ilk bazı arkadaşlar vardı onlar yazıyordu bazı sorunlar oldu çıkarıldılar sanırım sonra kendilerine başka site filan bile kurmuşlardı.
daha önceki konu sahibide suksuk değildi filizyavuz diye bir arkadaştı kendi isteğiyle zamanı olmadığı için bırakmıştı sanırım

huu karam ne yapıyon bacım geçmişin tozlu sayfalarını mı okuyon yoksaokumakla bitmez yanlız

kızlar siz bebişler öpüyo dediniz diye bende öptürmeyi deniyorum ama öpmüyor sadece yalıyo emmeye çalışıyo.
bide benim oğlan herşeye vuruyo tabi bizede vuruyo şapır şapır vuruyo valla alışkanlık yaparmiki nasıl vazgeçirebilrim acaba yoksa gelişimi açısından normalmi.
bu arada dişlerimiz iyice yüzeye yaklaşmış şekillerini bile görebiliyorum heran çıktı çıkacak gibi hatta sanki çıkmışlar gibi çok net görünüyorlar ama elimi sürüyorum gelmiyor elime.sanırım patlamamış

Eliföykü ne oldu kız topikte :111:

canım marji anlatmış sonra çoğu afcede takılmaya başlamış sanırım buraya gelmiyorlar

bugün kötüyüm bende adet oldum mertte pek huysuz herkese selam kızlar.
ağrılımı geçiyo canım hayırlı olsun adetin ben 3 aydır falan adet olmuyorum
Geçmiş olsun canım
Ben de hafif üşütmüşüm heralde her yerim agrıyor bogazım batıyor bu havalar bizi mahvetti
Efeninde burnu dolu otribebeyi görünce çıflık atıyor

canım geçmiş olsun efenin brun akıntısı geçer inşallah bian önce devamı gelmez.benimki burun aspiratörünü burnuna değilde ağzına sokmaya çalışıyo

evet canım topikten atıldılar bazıları sonra bazıları onların arkasından gitti hesap açmışlar kendişlerlne.aslında baya kişi yazıyodu doğumdan önce ama onlara noldu bilmiyorum zaman bulamıyolar sanırım arada bazılarını görüyorum ama yazmıyorlar buraya.

evet canım filize yazdırmıştık listeye isimleri baya o takip etti sonra yurt dışına çıktı takip edemedi bi ara süksük oldu konu sahibi.

merhaba canım bizimki pek vurmuyor bize ama sevinince filan yürütecine vuruyor ellerini bide kendine oyun yapmış hep ayaklarını yere vuruyor kollarınıda kuş gibi çırpıyor

biliyorum canım hatta iki grup oluşmuştu tatışıyorlardı kendi aralarında face gittiklerinide biliyorum bende hep takip ettim zaten ama yazmadım sadece.

iyi insan lafının üstüne gelir
gerçi başka bi söz daha var ama onu geçelim
girdim tlf dan fırsatım yok şimdi çıkıyorum bugünde zor girerim

canım sana kolay gelsin baya misafirin gelicekmiş sanırım.

merhaba canım bizimki pek vurmuyor bize ama sevinince filan yürütecine vuruyor ellerini bide kendine oyun yapmış hep ayaklarını yere vuruyor kollarınıda kuş gibi çırpıyor
bizimkide ilk başta sadece yürütecine vuruyordu sonra sehpaya vurmaya başladı sonra koltuklara oyuncaklarına falan.şimdide bize vuruyor dediğin gibi sevinince yada dikkat çekmeye çalışınca vuruyor.alışkanlık olarak kalmasından korkuyrum.

huu karam ne yapıyon bacım geçmişin tozlu sayfalarını mı okuyon yoksaokumakla bitmez yanlız
merak ettim kız hangi sayfada ne kavgası diye bakayım dedim

çıksa da bir parti yapsak
benimki de yalıyor muck diye mi öpmesi lazımmış:44:
gelişimsel bence vurunca ses çıkıyor ya hoşlarına gidiyor efede ne bulsa silkeliyor hızlı hızlı
babası gibi ev işlerinde hamaratanası demedim niye çünkü ben zatı hamaratım

aradan 1,5 yıl geçti kız ne yapacan boşvermeraklı melehat

demek silkeliyor çok alemsinbak hamarat efeye

evet canım çıkan ses çok hoşuna gidiyo hele bize vurunca şap şap ses çıkıyo bide seviniyor

maşallah canım efeye

kız benimkie dün akşam tencere tutmak içi bezler olurya sofraya getirmiştim nerden bulduysa onu almış eline sehpaya sürüyor toz alır gibi.diyorum oğlum ilerde yap desem yapmazsın.tabi arkasından aynı bezi ağzına almaya çalıştı .bide başak bebeleri titiz olur derler hiç titiz bi davranış değildi

ne güzel titiz oğullarımız var işte şanslıyız

yemegini yaptın mı hanımm benimki hazır

yapmadım hanım oturup çene çalıyorum sizinle birazdan yapacam.

kız bu kurabiye varya dün aldım krem şantiyi içine pudra şekeri koymak gerekiyormu kremşantinin şekeri yetiyomu.benim bey biraz tatlı severde.
birde hamurun kıvamı nasıl olmalı ben kurabiye yemeyi sevsemde ayarını bi türlü tutturaam.

ya bugün ya yarın yapıcam.
bugün yapayım diyorum ama evde dğnden sütlaç var belki yinede yaparım.

alışsınlar şimdiden gelinim bana dua etsin benim ettigim gibi kvalideme
yardım etsin eşine her işini kendi görsün
benim yiyenim ıslak mendili alırdı 1 ya da 1,5 yaşındaydı yeri silerdi
totosunu silerdi bez baglı ama üstten
sonra da agzını silerdi aynı ıslak mendille

ne yapsın çoçuk başka mendil bulamamıştır

yap kız çok pratik çok lezzetli
yok bişi koymuyorsun detaylı anlatayım:
bir kaba toz kremşantiyi döküyorsun yavaşçana
sonra üstüne 1 su bardagı ayçiçek yagını döküyorsun
un kabını yanına alıyorsun ve bir elinle un döküyorsun bir elinle
yoguruyorsun sakın iki elle dalma eline yapışmayacak hamur olacak şöyle
meme gibi kulak memesi yaniama hamur parça parça oluyor pogaça hamuru kibim
degilkorkma hemen yap 15 dakikada yaparsın çok kolay
150 derecelik fırındada pişir ohh kokusu geldi len burnuma

hay allahım ıslak medilin ne işe yaradığını anlamış yavrucak ama biraz yanlış anlamış demek.

benimkide bugün emziğini pipisine sürtüyo oğlum diyorum o oraya sürülürmü yanlış anladın heralde sen bu diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…