2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

yeni uyuttuk sıpaları muhteşem yüzyılda yalan oldu
bende öylesine bü bakayım dedim sen yatıyomusun bende bitsin sülüman yatıcam kısmet olursa
yarın bi dünya misafirim var

evet cnm bu aralar çok kalamıyorum geliyorum ama bulaşamıyoruz biryandan temizlik yapmaya başladım kışlıklar yazlıklar ,koltuklar yıkancak daha hergün bişiler yapmaya çalışıyorum kendimce:)) tabibu arada eşim sağolsun eve iş getiriyor beyanname yapıyorum bir yardan oğluşa bakıyormu bir yandan pisi kuduruyor:))) anlatabildimmi cnm
sen nasılsın mert paşam nasıl öpüyormuş seni maşallah bizimkinde daha tık yok hiç sevmiyor zaten öpülmeyi hemen yanağını çekiyor sanırım beni öpmeyecek

evet lohusayken bile hiç bir şey yapamazdım ama aklım hep ocaktaydı, kendimi iyi hissedersem annem hemen derdi ikinci kızına mı gidiyon

yattı desene kız nasıl duymazsın alla alla baharatlı yapılıyormuş şaka şaka canımmcımm
o turşu patlıcanlı biberli domatesli soğuk yenen bi turşu mu ayyy ağzım sulandı yahuu gece geceee olsa affetmem sarımsaklı ekşi naneli hımmm, kız mercimekleri ne kadar kaynattım suyu bitti yeniden ketilda kaynattım ilave ettim var mı bi püf noktası? ya da kaynatp alta mı atsam, yani işte dondurucuya benim ki altta olunca
aşuru sevmedim ya damağıma uymadı
katıklıyı tandırda ocak başında yiyecenn of offf gece gece hay allahımmm acıktım mı ne yaa
sen iyi dinlen canım efecan afacan şarj olmuş bi anne ister iyi uykularr

neden artık sen evde yapıyordun kv noldu?:44:

cnm yorumların için tşkr ederim bende banyo yapıcam öpüyorum seni tatlı rüyalar

Son düzenleme:
Püf noktası yok canım su biter dökersin dondurucu da öyle şeyler yapamıyorum
Eşim kokusunu alıyor hemencecik yakalanıyorum bir gün önceden ısla kuru fasülye gibi
Aşuru eşim de sevmemişti alışanlar yiyor sonradan yiyenler sevmiyor genelde mersin batırık gibi
Ben de onu sevmemiştim ama ev arkadaşım bayılırdı ama bizim sarmaiçimiz bir başka tabi

Gece herkesler uyumuş heralde uyanın artık
Pilavım pişti fırında da yemegim efe kahvaltı yaptı ben yaptım
Ohıooo uyanın hadi

Gece herkesler uyumuş heralde uyanın artık
Pilavım pişti fırında da yemegim efe kahvaltı yaptı ben yaptım
Ohıooo uyanın hadi

sabah sabah hamaratsın cnmmaşallh biz 7de uyandık 7buçukta yataktan çıktık ama ancak kahvaltı ettik cnm bişey yapmak istemiyo sen çok hızlısın

günaydın cnm
uyandık dur kızma hemen
bu yemek yapma işi ne iş:26:

günaydın sebos kolay gelsin

geçmişe bakayım biraz neler var ne yok

günaydın cnm
uyandık dur kızma hemen
bu yemek yapma işi ne iş:26:

şeboşum nereye kadar kvalide yapacak artık alışayım dedim
sabahları efe durgun oluyor biraz o ara ne yapabilirsem yapayım dedim
canım ne isterse onu yaparım hiç bişi yoksa kahvaltı
sen napıyosun nasılsın işler yogun mu

biz de 7 de uyandık efeyi sekizde yedirdim falan filan elim de hızlıdır hemen yaptım çok şükür pişti bile
yemegim

sönmeye tabi tutma:efeyi uzatıyorum mık mık yapıyor ara ara ama kaldırmıyorum birkaç gündür ve
efe artık 20 dk uzanıyoryavaş yavaş arttıracam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…