seboş gibi ben içiyorum sütü deseydin
hangi anne istemez ki bebegi anne sütü alsın onlarınki de boş laf
millet bana da diyor saalamaya alıştırmışınsın tövbee sanki kendileri nasıl uyutuyormuş görmek isterdim
bütün sinirim geçti valla sen çok yaşa neyse bundan sonra ben de öyle söylerim sütü ben içiyorum o yüzden kestim:111::111:
sütleç yogurt yapıyom artanıyla da de tam olsun
kendileri kaç kg dğurmuş acaba en iyi cvp bebeklerin sağlıkla büyümeleri zaten
sallasallaaaa çünkü insan düşdkçe daha kötü oluyo
tontik topikleri karştırdın kız
arada görüyom seni orda kuduruyosun iyi
tontik topikleri karştırdın kız
arada görüyom seni orda kuduruyosun iyi
ben dogum kilomun 3 kilo altındayım hedef evlilik kilom 5 kilo kaldı ona dakız bu arada ben 20 kilo almıştım tabi ödemim çoktu eller ayaklar yüz davul gibiydi valla abartmıyorum beni gören korkuyordudoğumdan 2 hafta sonra 13 kilo gitti 7 kaldı 2 haftadır rejime başladım rejim dediysemde öyle tam rejim yapmıyom sevdiğim yemekleri kesemiyom valla ne yapayım 1 kilo daha vermişim 6 kilom kaldı eski halime dönmek istiyom 55 kiloya
seni hatırladım hamileyken takılıyordun doğumdan sonrada geldin ama sonra ortalıktan kayboldun kızın nasıl
ben dogum kilomun 3 kilo altındayım hedef evlilik kilom 5 kilo kaldı ona da
o kim kız ben hiç karşılaşmadım eskilerden mi:44:
evet eskilerden zaten eskilerden kimse kalmadı burada hatırladığım kadarıyla ama galiba stres te hamileyken takılıyordu yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum acaba
stresssssssssss ne iyi kadınsın lafının üstüne geldin
iyi insan lafının üstüne gelir
gerçi başka bi söz daha var ama onu geçelim
girdim tlf dan fırsatım yok şimdi çıkıyorum bugünde zor girerim
bak birden aklıma lohusa günlerim geldi dahada sinirlendim şimdioğlum 37 haftalık 2.200 doğdu ben sezaryanlıyım canım acıyor göğsümün ucu çok küçük oğlum tutamıyor süt içemiyor ben de psikoloji berbat bide her gelen bu çocuk niye bu kadar küçük niye emmiyor niye sürekli uyuyor kesin hasta yok sarılık olmuş yok cart yok curt ve sonuç bi gece sabaha kadar ağladım kimse bu kadın lohusa üstüne gitmeyelim demedi
ah o günn ahhhhhhhh
bende çok detliyim hatrlamak bile istemiyorm ben 37 haftalık psikolojikman hiç hazrlıksız doğum yaptm
kendimi hazrlamamıştım küçük dogdu herkes seninki gibi neden küçük bu bebek kaşık kadar suratı var sen hamileyken hiç mişey yemedn bilmem ne
sanki biz karar veriyorz doğurcamız zamanı ve kgsini ey Allahım yaa
sanki ben istedim erkek doğm yapıp düüşk kgli doğmasını
en iyisi geçmişi unutmak
eskilerden kim kaldı
stres kaldıtakip ediyormuş da aktif degilmiş pek baksana kalbine güççacık
güzel günler inşallah
evet cnm bu aralar çok kalamıyorum geliyorum ama bulaşamıyoruz biryandan temizlik yapmaya başladım kışlıklar yazlıklar ,koltuklar yıkancak daha hergün bişiler yapmaya çalışıyorum kendimce:)) tabibu arada eşim sağolsun eve iş getiriyor beyanname yapıyorum bir yardan oğluşa bakıyormu bir yandan pisi kuduruyor:))) anlatabildimmi cnm
sen nasılsın mert paşam nasıl öpüyormuş seni maşallahbizimkinde daha tık yok hiç sevmiyor zaten öpülmeyi hemen yanağını çekiyor sanırım beni öpmeyecek
Gece herkesler uyumuş heralde uyanın artık
Pilavım pişti fırında da yemegim efe kahvaltı yaptı ben yaptım
Ohıooo uyanın hadi
şeboşum nereye kadar kvalide yapacak artık alışayım dedim
sabahları efe durgun oluyor biraz o ara ne yapabilirsem yapayım dedim
canım ne isterse onu yaparım hiç bişi yoksa kahvaltı
sen napıyosun nasılsın işler yogun mu
iyi insan lafının üstüne gelir
gerçi başka bi söz daha var ama onu geçelim
girdim tlf dan fırsatım yok şimdi çıkıyorum bugünde zor girerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?