2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kız bu arada ben 20 kilo almıştım tabi ödemim çoktu eller ayaklar yüz davul gibiydi valla abartmıyorum beni gören korkuyordudoğumdan 2 hafta sonra 13 kilo gitti 7 kaldı 2 haftadır rejime başladım rejim dediysemde öyle tam rejim yapmıyom sevdiğim yemekleri kesemiyom valla ne yapayım 1 kilo daha vermişim 6 kilom kaldı eski halime dönmek istiyom 55 kiloya

ben dogum kilomun 3 kilo altındayım hedef evlilik kilom 5 kilo kaldı ona da
seni hatırladım hamileyken takılıyordun doğumdan sonrada geldin ama sonra ortalıktan kayboldun kızın nasıl

o kim kız ben hiç karşılaşmadım eskilerden mi:44:

ben dogum kilomun 3 kilo altındayım hedef evlilik kilom 5 kilo kaldı ona da

o kim kız ben hiç karşılaşmadım eskilerden mi:44:

evet eskilerden zaten eskilerden kimse kalmadı burada hatırladığım kadarıyla ama galiba stres te hamileyken takılıyordu yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum acaba

iyi insan lafının üstüne gelir
gerçi başka bi söz daha var ama onu geçelim
girdim tlf dan fırsatım yok şimdi çıkıyorum bugünde zor girerim

güzel günler inşallah

allah allah ya insanlara bak doğum yapmş kadına edilecek laflarmıymış bunlar.nasıl insanlar var yaa allahım korusun bölelerinden.
eskilerden kim kaldı
stres kaldı takip ediyormuş da aktif degilmiş pek baksana kalbine güççacık

bende hamile kaldığımı öğrendiğimden beri hergün takip ediyorum ama çok az yazdım.çok aktif değildim.arada bi yazardım devamlı okurdum.streste arada yazardı hatırlıyorum sanki.
eskilerden aktif olan kimse yok şimdi bi süksük geliyor oda arada.ama belliydi zaten çok sorunlar oldu topikte.

güzel günler inşallah

sanada güzel günler inşallah canım.

anladım canım haklısın çok iş kolay gelsin benimde bahar temizliği yapmam lazım.mertinki öpmek değilde yalamak daha çok ama çok tatlı

Gece herkesler uyumuş heralde uyanın artık
Pilavım pişti fırında da yemegim efe kahvaltı yaptı ben yaptım
Ohıooo uyanın hadi

ohhh maşallah maşallah.

haklısın canım biryerden başlamak lazım iyi yapmışsın kendi işini kendin yapmak en iyisi kafan rahat olur.

bugün kötüyüm bende adet oldum mertte pek huysuz herkese selam kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…