ben ist yadikule surp purgıç ermeni hastanesine gidiyorum kızımdada ordaydım doktorumda memnunum sezeryan olacağım ücret 1.700 doğumdan sonra hastaneye ait bebek kıyafeti pikesi havlusu göğüs kremi göğüs uçlğu veriyor
Çok incisi vardır benim kayınvalidemin. Çok olta atar bana. Allahtan insan ilişkilerinde tecrübeliyim de her attığı oltaya gelmiyorum. Erken evlenseydim, çocukken tanışsaydım ağlamaktan helak olmuştum sanırım. Burada anlatmak istemiyorum dediklerini yaptıklarını. Konu açıldıkça özelden yazarım sizlere, gülersiniz biraz... Aslında komik yani. Düşünüp ben sinir ediyorum herhalde kendimi. Ablama anlattıkça çok komik diye kıkırdıyor. Ama nedense benim şah damarımı attırıyor.
Memoriala gidiyorum. Normal doğum 7900 müş. Ama bu epiduralli mi epiduralsiz mi bilmiyorum. Sezeryanın fiyatını hiç bilmiyorum. Gittiğim hastane de bebeğin ve annenin herşeyini tedarik ediyor.
dogrumu okudum 7900 lira mı normal sezeryanı düşünemiyorum
Sezeryan 9000-10000 civarıymış. Biliyorum diğer hastanelerle karşılaştırınca aşırı pahalı. Ek olarak da bir tek doğum sonrası güzellik hizmeti, kuaförü, lohusa şerbeti, fotoğrafçıcı falan var. Ama bizim özel sağlık sigortamız olduğu için onunla karşılanacak. O yüzden daha ucuz bir yer arayışına geçmedik. Evime çok yakın diye memorialı tercih ettim.
kızlar ben kaçar aybüke hnmın karnı acıkmış size iii sohbetler bash bash
7500 liralık doğum limitim var. Üstünü de cepten ödeyeceğiz artık. Geçen haftalarda bir akrabamız doğum yaptı, memnun kaldığını söyledi. İnşallah ben de memnun kalırım.evet senin verdiğin fiyatların altında sezeryan yapıyorlar ne güzelmiş şimdi orda dogurasım geldi eve de yakın olması iyi tabi
kızlar ben kaçar aybüke hnmın karnı acıkmış size iii sohbetler bash bash
7500 liralık doğum limitim var. Üstünü de cepten ödeyeceğiz artık. Geçen haftalarda bir akrabamız doğum yaptı, memnun kaldığını söyledi. İnşallah ben de memnun kalırım.
inş kalırsın canım ama verdiği imkanlar gerçekten iyimiş
Hayırlısıyla o zaman bir gelelim de... Ufak detaylar bunlar...
Alah hepimize herkese saglıklı dogumlar nasip etsin saglıkla alalım bebekleri kucagımıza
bir tabak makarna 4kaşık yoğurt 1portakal 1 muz yarım ayva doydum valla. :) sizlerde iyi kaynatmissiniw.
Eşimde bana fırın torbasında çipura pişirmiş onu yedim bol limonlu...
afiyet olsun yarasın bebeğe :) bana da soyle kız fırında nasıl yapıyorsun bende balık yemek istiyorum
Tam zamanı bak çipuranın. Çipura alınır. (Temizletilir) Eve gelince yıkanır. İçi, dışı tuzotla sıvanır . (HAni şu baharat ve tuz karışımlı sebze çeşnisi) İstersen 1 limon bir soğan dilimlenerek içine sıra sıra dizilir.Fırına atılır ve 1 saat pişirilir. Hiç yağsız ve nefis bir yemek. fırından çıkınca da bol limon, yanına da salata.... Afiyet olsun... Ben Fırını kokutmasın diye bir de fırın poşetinin içine atıp fırın poşetinin ağzını kapatım bir kaç delik açıyorum. Çok nefis oluyor ve çok kolay. ama poşetlemeye gerek bile yok.. Defne seversen balığın içine 1 defne yaprağı da koyabilirsin.
bir tabak makarna 4kaşık yoğurt 1portakal 1 muz yarım ayva doydum valla. :) sizlerde iyi kaynatmissiniw.
Geçen gün kk da bir konu okudum. Bir bayan banyo küvetini doldurup suda doğum yapmak istiyormuş tek başına.. Şok oldum.Önce dalga geçiyor sandım, sonra gerçekten de böyle bir yöntem olduğunu öğrendim. Ama ne cesaret vallahi dedim...bu kadar da optimistik olamaz insan, ya herşey yolunda gitmezse....
Gerçekten bak. kk da böyle bir topic var. İnanamamıştım görünce...yarasın bebişe afiyet bal seker olsun
banyo küvetimisuda dogumu duymusdumda banyo küvetini ilkkez duyuyorum gerçekten cesaret ister
teşekkür ederim ya çok sağol yarın yapayım bende.
Gerçekten bak. kk da böyle bir topic var. İnanamamıştım görünce...
Yemeğe misafir gelecekse ve canım uğraşmak istemiyorsa hemen bunu yapıyorum ben. Fırın poşeti yerine yağlı kağıda da sarabilirsin. Tam buharda pişiyor bunları yapınca. Ama ablamda aynı yöntemle hiç birseysiz atıyor fırına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?