2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben özel muaeneye gidiyorum gideceğim hastene ile daha tanısmadım yurtdısında oldugum için ve sorun olmazsa burda mecbursun normal yapmaya

kesinlikle yıpratırdı seni herkese komik gelebilirken ne var bunda denirken öle olmuyor insan deliriyor

Memoriala gidiyorum. Normal doğum 7900 müş. Ama bu epiduralli mi epiduralsiz mi bilmiyorum. Sezeryanın fiyatını hiç bilmiyorum. Gittiğim hastane de bebeğin ve annenin herşeyini tedarik ediyor.

dogrumu okudum 7900 lira mı normal sezeryanı düşünemiyorum

dogrumu okudum 7900 lira mı normal sezeryanı düşünemiyorum

Sezeryan 9000-10000 civarıymış. Biliyorum diğer hastanelerle karşılaştırınca aşırı pahalı. Ek olarak da bir tek doğum sonrası güzellik hizmeti, kuaförü, lohusa şerbeti, fotoğrafçıcı falan var. Ama bizim özel sağlık sigortamız olduğu için onunla karşılanacak. O yüzden daha ucuz bir yer arayışına geçmedik. Evime çok yakın diye memorialı tercih ettim.
Kontrollere de oraya gidiyorum ve çok rahat.. Testler 1 saat içinde mail adresine geliyor ve doktor sms le seni bilgilendiriyor. Dr.u istediğin saatte arayabiliyorsun vsy vsy...

Son düzenleme:

evet senin verdiğin fiyatların altında sezeryan yapıyorlar ne güzelmiş şimdi orda dogurasım geldi eve de yakın olması iyi tabi avantajları güzelmiş tahlil sonuclarını göndermeleri dr ilgilenmesi

Son düzenleyen: Moderatör:
evet senin verdiğin fiyatların altında sezeryan yapıyorlar ne güzelmiş şimdi orda dogurasım geldi eve de yakın olması iyi tabi
7500 liralık doğum limitim var. Üstünü de cepten ödeyeceğiz artık. Geçen haftalarda bir akrabamız doğum yaptı, memnun kaldığını söyledi. İnşallah ben de memnun kalırım.

7500 liralık doğum limitim var. Üstünü de cepten ödeyeceğiz artık. Geçen haftalarda bir akrabamız doğum yaptı, memnun kaldığını söyledi. İnşallah ben de memnun kalırım.

inş kalırsın canım ama verdiği imkanlar gerçekten iyimiş

bir tabak makarna 4kaşık yoğurt 1portakal 1 muz yarım ayva doydum valla. :) sizlerde iyi kaynatmissiniw.

Alah hepimize herkese saglıklı dogumlar nasip etsin saglıkla alalım bebekleri kucagımıza

Geçen gün kk da bir konu okudum. Bir bayan banyo küvetini doldurup suda doğum yapmak istiyormuş tek başına.. Şok oldum.Önce dalga geçiyor sandım, sonra gerçekten de böyle bir yöntem olduğunu öğrendim. Ama ne cesaret vallahi dedim...bu kadar da optimistik olamaz insan, ya herşey yolunda gitmezse....

Son düzenleme:
afiyet olsun yarasın bebeğe :) bana da soyle kız fırında nasıl yapıyorsun bende balık yemek istiyorum

Tam zamanı bak çipuranın. Çipura alınır. (Temizletilir) Eve gelince yıkanır. İçi, dışı tuzotla sıvanır. (HAni şu baharat ve tuz karışımlı sebze çeşnisi) İstersen 1 limon bir soğan dilimlenerek içine sıra sıra dizilir.Fırına atılır ve 1 saat pişirilir. Hiç yağsız ve nefis bir yemek. fırından çıkınca da bol limon, yanına da salata.... Afiyet olsun... Ben Fırını kokutmasın diye bir de fırın poşetinin içine atıp fırın poşetinin ağzını kapatıp bir kaç delik açıyorum poşete. Çok nefis oluyor ve çok kolay. ama poşetlemeye gerek bile yok.. Defne seversen balığın içine 1 defne yaprağı da koyabilirsin.Poşete koymayacaksan da fırın tepsisi altına yağlı kağıt koy ki temizlemesi zor olmasın.

Son düzenleme:

teşekkür ederim ya çok sağol yarın yapayım bende.

bir tabak makarna 4kaşık yoğurt 1portakal 1 muz yarım ayva doydum valla. :) sizlerde iyi kaynatmissiniw.

yarasın bebişe afiyet bal seker olsun

banyo küvetimi suda dogumu duymusdumda banyo küvetini ilkkez duyuyorum gerçekten cesaret ister

yarasın bebişe afiyet bal seker olsun
banyo küvetimi suda dogumu duymusdumda banyo küvetini ilkkez duyuyorum gerçekten cesaret ister
Gerçekten bak. kk da böyle bir topic var. İnanamamıştım görünce...
teşekkür ederim ya çok sağol yarın yapayım bende.

Yemeğe misafir gelecekse ve canım uğraşmak istemiyorsa hemen bunu yapıyorum ben. Fırın poşeti yerine yağlı kağıda da sarabilirsin. Tam buharda pişiyor bunları yapınca. Ama ablamda aynı yöntemle hiç birseysiz atıyor fırına.

hangi konuda peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…