2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

en çok korktuğumda bu zaten benimderabbim bizi böyle sınamasın ama vardır elbet bir bildiği.En yakın zamanda yeni bir bebek nasip eylesin arkadaşım başın saolsun ve geçmiş olsun

ben bide bebeğe isim koyma aşamasında karışılmasından hoşlanmam umarım kimse böyle bişey yaşamaz.

seninkide tıpkı benimki gibi ...şimdiden isim koyma telaşesinde...iki isim koyalım diyorum kırmamak için oda yokkkkk
zaten hamilelik seni strese sokuyor birde onlar...offfff
torunlarını kendi çocukları gibi sahiplenmek istiyorlarrrrrr...

Çok geçmiş olsun. Geçen sene ablamın da başına gelmişti. En önemlisi senin sağlığın. En kısa zamanda yine hamile kalırsın umarım.

günaydın kızlar
gece uyuyamadım bi türlü, karnıma sanki bişey batıyo gibi oldu sürekli sırtüstü ve sağa yatınca acıyodu solda biraz rahat ettim..

bazı geceler benim de çok huzursuz geçiyor.

bunları düşünmemeye çalışyorum yoksa fena karamsarlık kaplar beni, şu ara iş stresi var zaten o yetiyo bana.

Lynne umarım herşey yolundadır. Ben de birazdan zeynep kamile gideceğim. BAkalım benim Dr. umun atladığı bir test var mı?

bir de ben bebeği hep sol tarafımda hissediyorum hep orada batma oluyo, gerçekten ordamı yoksa uyduruyomuyum bilmem.
aranızda yerini hissedenler var mı benim gibi?

kayınvalidem şimdiden heveslenmiş iyice dün eşimin teyzesi aradı anneside yanında ayyy yavrum benim die bebeği seviyo doğmayan bebeği:)
ay ben bebeğimi kıskanırımda ne yapıcam bilmiyorummm...
bide çalışacağım annemle dönüşümlü bakacaklar hep görüşmek zorunda kalıcaz buda beni korkutmuyor değil...pek içli dışlı da olmak istemiyorum ama torunları yapacak bişi yok

bende fena kıskanırım haa :18: allahtan kimseye bırakmak zorunda kalmıycam.

bende fena kıskanırım haa :18: allahtan kimseye bırakmak zorunda kalmıycam.

Bilmiyorum kendime böyle söyleyip durmak istemiyrum ama kendi annemden falan kıskanmam onlardan kıskanabilirim.
Bu düşüncede çok bencillik ama ne yapayım kıskanırım sahipleniyolar gibime geliyo şimdiden bana

bir de ben bebeği hep sol tarafımda hissediyorum hep orada batma oluyo, gerçekten ordamı yoksa uyduruyomuyum bilmem.

bana doktorum söyledi nerden yumurtladıgımı sagda benimki doktoruna sorup ögrenebilirsin

annende kalma imkanı yok mu eh birde erkek olursa daha cok sahiplenirler

Hoş benim annem abimin kızını nasıl seviyorsa ölüp bitiyorsa onlarda öyle olacak..Çok normal bi durum aslında bu:)
cnm tamamen anneme bırakmak istemiorum çünkü annemin hayatı bitecek ozaman hiç bişi yapamıcak sürekli çocuk bakacak kıyamam onada...Bi hafta o bi hafta o bakar..Ben haftaiçi bazı akşamlar bırakacağım çocuğu onlara mecbur gecede kalacak

biri kıskançlıkmı dediDD ay kendimi gördm sanki kızlar yaaaa
bunu söylemek bile utnaçverici ama bende çok kıskanırım snaırım(.

Arkadaşların çocuğunu severken yada herhangi bir çocuğu sevdiğimde viyak viyak anneye gidiyorlarrrrrr içimden diyordumki bir çocuk yapıcam sır bana yapışssın başkasına gitmesinde doya doya çocuk seveyim diye,
eee tam tersi olursaa kafayı yerim herhalde yaaaaaaaaaaDD

ben kayınvalidemle aynışehirde oturyorum 15 dk aramız arabyla ama bakıcı tutacağımı söyledim,eşimin çocuksuz bir halası vardı o bakmak çok sityordu yıllardır söyler ama onada vermeyeceğimmmmm ( aslında güzel bakar ama şartlar uygun değil eve gelip gitmezzz gelsede giderken hergün eşim götürecek gelecke geç gelsee sorun bizler işe geç kalırızzz birşeyde diyemeyiz, onun evinde bakımistmeiyourm sobalı bir evv orada bakılsın istmeiyorum çocuğumun bana çok gücenecek ama vermicem)
sizler kararlaştırdınızmı bakım konusunu.

bu arada biz yavaştan eşimle bebek arabası mama sandalyesi telsiz gibi ufak tefek şeyler bakmaya başladık kızlarrr:) ama cinsiyet belli olmayınca alamadık hiçbirşey

bende solda olduğunu hissediyordum, zaten orada bir eğim de vardı:) sonra usg de geçen hafta hep splda baktığını görünce anladımki doğru yerdeyim :):)

Benim annem de bakıcıya bırakamazsın kıyamazsın falan diye beni huzursuz etti, ben de başka çarem olmadığı için o konuda katı olabilmeyi istiyorum aslında. Ama kedilerimi bile başkasına emanet edemiyordum ki. :26::26::26:

çalışan annelerin en büyük sıkıntısı ne yazıkki bende dönüşümlü olarak annem ve kayınvalideme baktırıcam ele avuca gelene kadar sonra bakıcı mecbur Allahtan anlayışlı bi kayınvalideye sahibim eşim olduktan sonra istediklerini yaşayamamış bebeğiyle bana karışmaz yani hiç bi konuda.bide ilk torun olcak benimki bebeğimin çoğu malzemesini izne gttiğimde seçicem alıcak onlarda sağolsunlar alıcak durumum var ama çok hevesliler

kızlar merhaba,

bu toxoplazma testi aklıma takıldı. bende yapılmadı. bakıyorum şimdi tahlil sonuçlarıma yok. bu testin kısaltması nedir? belki ben görememişimdir.

ben çiğ ürün tüketmiyorum ama, eşimin ofisinde kedisi var. üstünde kıl-tüy ile geliyor ister istemez. ben de iş yerine gittiğimde sürekli üstümde kedisi. korktum şimdi. nedir bu testin kıslatması kızlar?

ne biliyim bazıları abartıyor oyuzden dedim haklısın annende cok yorulcak

ben de bakıyorum hatta bi kaç tane buraya eklemiştim resim cinsiyetini bilmiyoz ama ben cogunlukla beyaz yeşil gidiyorum

Ufff zor iş seninki. Ama belli bir sınır koyuldumu, ve kayınvaliden saygılı bir insansa problem yaşamazsınız.

Bilmiyorum kendime böyle söyleyip durmak istemiyrum ama kendi annemden falan kıskanmam onlardan kıskanabilirim.
Bu düşüncede çok bencillik ama ne yapayım kıskanırım sahipleniyolar gibime geliyo şimdiden bana
Ya benimki zaten bakmaz, hayatta bakmaz. Ama haftada bir çocuğumu görmelerini çok isterim. Ben gidemesem bile eşim alsın götürsün. Çocuğum akraba sevgisi ile büyüsün istiyorum. Bir de çocuğunu kıskanan bir anne olmak istemiyorum. O zaman kayınvalidemin eleştirdiğim huylarını kendimde bulacağım. O yüzden mantıklı düşünmeye çalışıyorum.

Bu durumda ben d e bakıcıyı tercih ederim.

maşallah şanslısınn arkadşaım inş. sıkıntı yaşamazsınnn gönlünce bakılır bebişin.
Bizim bebişimizde hem benim hem eşimin ailesinde ilk torunD bizimkiler pek hevesli kayınpederim faland açok mutlular ama kimse eşyalrını biz alırız şöyle yaparız falan bişi demiyorlar insna söyler dimi hehe:)
ben çok hevesliyim ben kendim alayım ama ben aldıktan sonra biz alacaktık derseler kızarım,yapacaktıkta edecikte cıkcıkta cuk cuktaa çok kzıarım böyle şeylere ben ya,

Canım marul, domates, ıspanaktan bile geçebiliyor. O yüzden önemli bir konu.. Bende toxoplasma IgG ve IgM diye geçiyor. İki test...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…