merhaba arkadaşlar
pazartesi günü kontrole gittiğimde bebeğin kal atışları durmuştu...
dün kürtaj işlemi de yapıldı...şimdi boşlukta geziyorum sanki...
rabbim kimseye yaşatmasın çok acı...dayanılmaz ve tesellisi olmayan bir durum...
ben bide bebeğe isim koyma aşamasında karışılmasından hoşlanmam umarım kimse böyle bişey yaşamaz.
Çok geçmiş olsun. Geçen sene ablamın da başına gelmişti. En önemlisi senin sağlığın. En kısa zamanda yine hamile kalırsın umarım.merhaba arkadaşlar
pazartesi günü kontrole gittiğimde bebeğin kal atışları durmuştu...
dün kürtaj işlemi de yapıldı...şimdi boşlukta geziyorum sanki...
rabbim kimseye yaşatmasın çok acı...dayanılmaz ve tesellisi olmayan bir durum...
günaydın kızlar
gece uyuyamadım bi türlü, karnıma sanki bişey batıyo gibi oldu sürekli sırtüstü ve sağa yatınca acıyodu solda biraz rahat ettim..
seninkide tıpkı benimki gibi ...şimdiden isim koyma telaşesinde...iki isim koyalım diyorum kırmamak için oda yokkkkk
zaten hamilelik seni strese sokuyor birde onlar...offfff
torunlarını kendi çocukları gibi sahiplenmek istiyorlarrrrrr...
pızza hamburger yıyen arkadaslarıma bır sorum olacak.
acaba sızde toxoplazma bagısıklıgı var mı??
kayınvalidem şimdiden heveslenmiş iyice dün eşimin teyzesi aradı anneside yanında ayyy yavrum benim die bebeği seviyo doğmayan bebeği:)
ay ben bebeğimi kıskanırımda ne yapıcam bilmiyorummm...
bide çalışacağım annemle dönüşümlü bakacaklar hep görüşmek zorunda kalıcaz buda beni korkutmuyor değil...pek içli dışlı da olmak istemiyorum ama torunları yapacak bişi yok
bende fena kıskanırım haa :18: allahtan kimseye bırakmak zorunda kalmıycam.
bir de ben bebeği hep sol tarafımda hissediyorum hep orada batma oluyo, gerçekten ordamı yoksa uyduruyomuyum bilmem.
aranızda yerini hissedenler var mı benim gibi?
kayınvalidem şimdiden heveslenmiş iyice dün eşimin teyzesi aradı anneside yanında ayyy yavrum benim die bebeği seviyo doğmayan bebeği:)
bide çalışacağım annemle dönüşümlü bakacaklar hep görüşmek zorunda kalıcaz buda beni korkutmuyor değil...pek içli dışlı da olmak istemiyorum ama torunları yapacak bişi yok
bir de ben bebeği hep sol tarafımda hissediyorum hep orada batma oluyo, gerçekten ordamı yoksa uyduruyomuyum bilmem.
aranızda yerini hissedenler var mı benim gibi?
Hoş benim annem abimin kızını nasıl seviyorsa ölüp bitiyorsa onlarda öyle olacak..Çok normal bi durum aslında bu:)
cnm tamamen anneme bırakmak istemiorum çünkü annemin hayatı bitecek ozaman hiç bişi yapamıcak sürekli çocuk bakacak kıyamam onada...Bi hafta o bi hafta o bakar..Ben haftaiçi bazı akşamlar bırakacağım çocuğu onlara mecbur gecede kalacak
biri kıskançlıkmı dediDD ay kendimi gördm sanki kızlar yaaaa
bunu söylemek bile utnaçverici ama bende çok kıskanırım snaırım(.
Arkadaşların çocuğunu severken yada herhangi bir çocuğu sevdiğimde viyak viyak anneye gidiyorlarrrrrr içimden diyordumki bir çocuk yapıcam sır bana yapışssın başkasına gitmesinde doya doya çocuk seveyim diye,
eee tam tersi olursaa kafayı yerim herhalde yaaaaaaaaaaDD
ben kayınvalidemle aynışehirde oturyorum 15 dk aramız arabyla ama bakıcı tutacağımı söyledim,eşimin çocuksuz bir halası vardı o bakmak çok sityordu yıllardır söyler ama onada vermeyeceğimmmmm ( aslında güzel bakar ama şartlar uygun değil eve gelip gitmezzz gelsede giderken hergün eşim götürecek gelecke geç gelsee sorun bizler işe geç kalırızzz birşeyde diyemeyiz, onun evinde bakımistmeiyourm sobalı bir evv orada bakılsın istmeiyorum çocuğumun bana çok gücenecek ama vermicem)
sizler kararlaştırdınızmı bakım konusunu.
bu arada biz yavaştan eşimle bebek arabası mama sandalyesi telsiz gibi ufak tefek şeyler bakmaya başladık kızlarrr:) ama cinsiyet belli olmayınca alamadık hiçbirşey
Ufff zor iş seninki. Ama belli bir sınır koyuldumu, ve kayınvaliden saygılı bir insansa problem yaşamazsınız.kayınvalidem şimdiden heveslenmiş iyice dün eşimin teyzesi aradı anneside yanında ayyy yavrum benim die bebeği seviyo doğmayan bebeği:)
Bilmiyorum kendime böyle söyleyip durmak istemiyrum ama kendi annemden falan kıskanmam onlardan kıskanabilirim.
Bu düşüncede çok bencillik ama ne yapayım kıskanırım sahipleniyolar gibime geliyo şimdiden bana
Ya benimki zaten bakmaz, hayatta bakmaz. Ama haftada bir çocuğumu görmelerini çok isterim. Ben gidemesem bile eşim alsın götürsün. Çocuğum akraba sevgisi ile büyüsün istiyorum. Bir de çocuğunu kıskanan bir anne olmak istemiyorum. O zaman kayınvalidemin eleştirdiğim huylarını kendimde bulacağım. O yüzden mantıklı düşünmeye çalışıyorum.Hoş benim annem abimin kızını nasıl seviyorsa ölüp bitiyorsa onlarda öyle olacak..Çok normal bi durum aslında bu:)
cnm tamamen anneme bırakmak istemiorum çünkü annemin hayatı bitecek ozaman hiç bişi yapamıcak sürekli çocuk bakacak kıyamam onada...Bi hafta o bi hafta o bakar..Ben haftaiçi bazı akşamlar bırakacağım çocuğu onlara mecbur gecede kalacak
biri kıskançlıkmı dediDD ay kendimi gördm sanki kızlar yaaaa
bunu söylemek bile utnaçverici ama bende çok kıskanırım snaırım(.
Arkadaşların çocuğunu severken yada herhangi bir çocuğu sevdiğimde viyak viyak anneye gidiyorlarrrrrr içimden diyordumki bir çocuk yapıcam sır bana yapışssın başkasına gitmesinde doya doya çocuk seveyim diye,
eee tam tersi olursaa kafayı yerim herhalde yaaaaaaaaaaDD
ben kayınvalidemle aynışehirde oturyorum 15 dk aramız arabyla ama bakıcı tutacağımı söyledim,eşimin çocuksuz bir halası vardı o bakmak çok sityordu yıllardır söyler ama onada vermeyeceğimmmmm ( aslında güzel bakar ama şartlar uygun değil eve gelip gitmezzz gelsede giderken hergün eşim götürecek gelecke geç gelsee sorun bizler işe geç kalırızzz birşeyde diyemeyiz, onun evinde bakımistmeiyourm sobalı bir evv orada bakılsın istmeiyorum çocuğumun bana çok gücenecek ama vermicem)
sizler kararlaştırdınızmı bakım konusunu.
bu arada biz yavaştan eşimle bebek arabası mama sandalyesi telsiz gibi ufak tefek şeyler bakmaya başladık kızlarrr:) ama cinsiyet belli olmayınca alamadık hiçbirşey
çalışan annelerin en büyük sıkıntısı ne yazıkki bende dönüşümlü olarak annem ve kayınvalideme baktırıcam ele avuca gelene kadar sonra bakıcı mecburAllahtan anlayışlı bi kayınvalideye sahibim eşim olduktan sonra istediklerini yaşayamamış bebeğiyle bana karışmaz yani hiç bi konuda.bide ilk torun olcak benimki bebeğimin çoğu malzemesini izne gttiğimde seçicem alıcak onlarda sağolsunlar alıcak durumum var ama çok hevesliler
kızlar merhaba,
bu toxoplazma testi aklıma takıldı. bende yapılmadı. bakıyorum şimdi tahlil sonuçlarıma yok. bu testin kısaltması nedir? belki ben görememişimdir.
ben çiğ ürün tüketmiyorum ama, eşimin ofisinde kedisi var. üstünde kıl-tüy ile geliyor ister istemez. ben de iş yerine gittiğimde sürekli üstümde kedisi. korktum şimdi. nedir bu testin kıslatması kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?