2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

donansın diymeiDD
hehe iş arkadaşım aldı ilk hediymeizi çıtçıtlı badilerden hehe donansın bebiş dedi öyle bir adet varmış onlarda

şimdi bir arkadasım söyledi malı mülkü cok olurmus don ilk hediyesi olursa

ben oyuncak almak istiyorum,o doğana kadar ben oynarım

güzel bir düşünce neden olmasın

Polly Magic Mama Sandalyesi

böyle bir şey buldum türkiyeye gelince inceleme yapıcam burda hep nette satıs yapıyorlar

canım yaaa Alla hödeme kolaylığı versin şimdiden, bir süre artık şartlar neysee katlanılacak.
Sanırım büyükbirşehirde yaşıyorsun ben kütahyadayım burada hayat şarları istanbul anakra gibi değil o yüzden maddi sıkıntımız yok çok şükür ama herşey parada değil işte insna parasıylada rezil olaibliyor bebişe bakacak kişinin çok güvneilir olması lazımmmm benimde öyle kaygılarım var inş. düzgün bir kişi bulaiblirim.

Bugün ikili test sonucumu almaya gidicem.
Papp-a 1.59
serbest BHCG 169 çıkmış?
Acaba ne anlama geliyor?
NT:1,7mm

şimdi bir arkadasım söyledi malı mülkü cok olurmus don ilk hediyesi olursa

hehehe:))
ben çok dua ediyorum bebişim için eşim biraz kısmetsizzz birşey elde etmek için çok acayip çaba sar efer olacak şey bile bazen ters gider olmazz o yüzden ilkoş şanslı olsun bahtı açık olsun kısmetli olsun diye dua et diyor dualarımın en sonunda bunlarıda söylüyorum:)

Bugün ikili test sonucumu almaya gidicem.
Papp-a 1.59
serbest BHCG 169 çıkmış?
Acaba ne anlama geliyor?
NT:1,7mm

malesef bir bilgim yok canım ama burdaki doktorlara sorabilirsin

kesinlikle bende baslıyım öle dua edeyim

evet cnm ist yaşıyorum ben.Olsun ev sahibi olalımda herşey bebişler için zaten onlar için çalışıyoruz.İnşallah herşey yolunda gider.
ben nedense sanki mama sandalyesini çok gerekli görmüyorum kızlar???Bide kalabalığıda sevmiyorum evin içinde kocaman kocaman:)Çocuk olunca naparım bilmem heryerde oyuncaklar ayyy:)

Son düzenleme:

bu daha mantıklı ve maddi acısından iyi hem anakucagı hem ayrı mama maması gereksiz

bir de bi kaç bir yerde okudum kasıkla beslenen cocuk ileride obezite riski cok fazlaymıs 7 aylık bebek nasıl yemek yicek tek basına

inş. canım Allah herkesin gönlündeki tüm güzlelikleri versin :)

canım markaponda anne çocuk linki var oarada çok güzle indirimler oluyor bebek telsizi var mesela harika bebek arbaası var kanz dı sanırım markası ikili ydii üçç tekerleklii kullanımı nasıl bilemedim çok fazla bebişi olan arkadşaımda yok o yüzden soramadımdaaa onada niyetliyim fiyatı çok yugun ve kullanılşlı göüküyor araştırma aşamasındayım snaırım alabilriin yorumları gözden geçriiyorum şimdi.

7 aylıkken mümkün değil yiyemez canım 12 aydan öncee ama sandalyede oturtursun sen beslersin kucağında ağzına denk getiricem diye kasmazsın kendini,mama sandalyeisnin önüne bişiler koyarsın oyalanır elma dilimlersin onları kemirir oyuncak koyarsın oyanerken sen beslersin az az,kahvaltılıklardan tattırırsın peynirden yumurtadan ama tadımlık doyumluk olmaz
7 aylıkken daha yeni yeni tadıyor olacak bebiş öyle kaşıklafalan besmele safhası erken olur,

kızlar, doktorumun ikili test için önerdiği görüntüleme merkezini aradım. doktorum bu test hem ultrason hem kan tahlili demişti, bu görüntüleme merkezi iyi bizim gönderdiğimiz hastalara 150tl fiyat... neyse aradım şimdi. bilgi almak istedğimi söyledim. kan tahlili yoksa 450 ... bilmem ne dedi. dedim kan tahlili ve ultrason dendi bana ikili tarama için, sadece ultrason da olabiliyor deniuor şimdi. işte anlaşmalı foktor ile ultrason artı kan tahlili 290 tl imiş. sadece ultrason 180 tl imiş. kan tahlilinin içeriğini sordum söylemiyor. iyi de ben kendim karar veremem ki kan tahlili lazım mı değil mi, içeriği nedir bu tahlililin kızlar?

kendi doktorumun olduğu erdem hastanesini aradım, orada da doçent bakıyorsa 330 tl imiş porfosör bakıyorsa 350 tl imiş. kan tahlili içeriğini sordum doktoruma danışmamı önerdiler.

ben bir hasta olarak şu test bu test... diye araştırmak zorunda değilim. bir insan kendi uzmanlık alanı dışında herşeyi bilmek zorunda değil. ben bebeğim için araştırıyorum ve araştırdıkça öğreniyorum, peki bunlar bana niye doktorlar tarafından söylenmiyor? niye detaylı bilgi alamıyorum. bir söyledikleri fiyat... tamam diyat da önemli tabiki ama neymiş kan tahllilsiz 180tl kan tahlilli 290 tl.... ya gömlek almıyorum ki kan tahlili opsiyonel mi? neye bakıylıyor niye yapılıyor? ya bunlar bizi iyice müşteri olarak görüyor.

şu anda hem eksik testlerim yüzünden hem bu görüntüleme merkezinden aldığım yetersiz cevaplar yüzünden çok sinirliyim.

kızlar, ikili test de kan tahlili+ultrasın diye bir ayrım mı var? var ise sebebi nedir? lütfen bana anadolu yakasında, çok pahalı olmayan bir yer önerir misiniz? ben bu koşuyolu görüntüleme merkezinden vazgeçtim hiç yeterli bilgi vermediler.

kızlar bir kitap okuyoruz eşimle, bebeğinizin mutlu gelişimi diye 0-4 yaş aralığı için çok güzel bilgiler var uyku epitiminde wc eğitimine, oyuncak alışkanlığından beslenmesine birçok faydalı bilgiler veriyor tavsiye ederim daha başlarında sayılırım ama okuduğum kadarıyla çok hoş, gerçekçi veyapılması gerken şeyler çok kitabi eğitimler değil günlük sıradan sorunlarla nasıl baş edileceğini anlatıyor.

Teşekkür ederim. Herpimizin bebişlerine
Testlerin de hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar çıkar. Ben bugün sonuç almaya gidicem öğle tatilinden sonra.
Ne güzel unutmuştum onu. Birden aklıma gelice panik oldum. inşallah sonuç iyi çıkar.

canım merhabaaa geçen gün bir yazı okudum, okuduğum yazıyla ilgili birde tv de ali tezelin rpogramı vardı onu setyrettim diyorki özel hastaneler kesinlikleee anneye yapılacak testlerle ilgli para talep edemezzz (sağlık güvencen varsa sigortan var a özel hasteneye onunla gidiyorsun sadece katkı payı ödüyorsun okadar),ikili testler için yapılan tüm kan tahlilleri için hiç bir ücret talep edemez diyor eğer sizden ücret talep ederse ayrıntılı fatura iisteyin ve kuruma başvurun zaten ayrıntılı sigort aistediğinizde bir ynalışlık olmşuş diiyi geri ödeme yapıyorlar diyordu, Kuruma başvurduğunuzdada geri ödemelr yapılacaktır diyor muıtlaka şikayette bulunun dedi. Hamilelik için gidildiğinde yapılan hiçbir testten kanun gereği ücret alamazlar dedi adam. Bununla ilgili okuduğum yazıyı bulmaya çalışayım buraya ekleyim linki bilginiz olsun.
Benim dr ikili test yapılacka ilknur hnaım anakraya göndereceğiz tahlilleri dedi 60 tl ödemesi var daha önce bunu devlet karşılıyordu ama artık karşlıamıyor dedi tamam dedim. işe döndüğümde bununla ilgil haber okudum akşamındada haberi seyredincee ödememe kararı aldım sonra eşim ilkoş çok bir para değil eline düşeceğiz dr un birde direk bu ödemeyi dr söyledi vezne söyleseydi istiraz ederdik dedi boşverelim dedi hak verdim. Ama senin dediğin gibi yüksek meblalağlar olsaydı kesnilkle ödemezdim canım.

selam eylül anneleri

ben ikili test yaptırmıcam... bebişim 10 haftalık.. 3 gündür bulantılarım biraz azaldı sizlerde durum nasıl arkadaşlar..benim ablam geçen yıl hamile kalmıştı bu ikili ve 3 testlerde risk biraz fazla çıktı kimi dr bu çok düşük ihtimal dedi..kimi bu çocuk sakat dedi bilmem ne ablamın hamileliği tam bir kabus gibi geçti.. ağlaya ağlaya sonra 7 aylıkken düşük yaptı..çocukta sağlıklıymış... bir sürü sıkıntı.. nasibimizde ne varsa allah hayırlı sağlıklı sıhhatli versin diyorum..bizde eşimle bu testleri dr sorcaz eğer bebiş için faydalı birşeyleri varsa yaptırırım.. bana da bu toxo bilmem ne testi falan yapılmadı birinci kızımdada yapılmamıştı bu toxo testi ikili testle mi yapılıyoki ...herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum

ben yurtdısındayım türkiyeden sadece kıyafet alıcam ama bu bilgiler sizlere yarar tekrar tesekkürler canım

dediğin mantıklı 12 aydan sonra 7 aylık bebek ne anlıcak yemek yemekden heryeri batırır

benim az bir bilgim var malesef kan da alıyorlar ve 2 tane hormonuna bakıyorlar bu kan degerleri ile ense kalınlıgı bilgisayara girilip bir deger veriliyor sonucu alıyorsun banada arkadasım böle demişti

tam ismi ne kitabın gelince alırım sıpama

evet öle bir haber bende okudumda özel hasteneler onu kabul etmiyor bize öle bir bilgi gelmedi diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…