2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

peki hanımlar aranızda benden başka ümraniye erdem hastanesine giden var mı? sizleren toxoplazma, rubella istendi mi?

Bende camlica erdeme gidiyorum o testleri istemedi kizimda da medicalparkin dr istememisti.dun gittim ayse katranciya begendim 2 li test ben onermiyorum kendimde yaptrimadim ama siz isterseniz yaptiririz dedi bende dusunmuyorum gerek yok dedim.bana ok ozaman norrmal raandevumuz 1 at sonra dedi ciktim geldim.

o zaman sizinle dikim hazırlıklarına başladığım bebekleri tanıtıyorum. benim kadar seveceğinzi düşünerek.Eki Görüntüle 352461 Eki Görüntüle 352462

Bunlar süpermiş yaa bayıldım,ben de istiyorum

di mi yaa,öyle daha mantıklı,ama bazı yerlerde 5 aydan önce araba koltuğuna koymak bile sakıncalı yazıyor,kafam karıştı açıkcası,evde olduğum sürece tabi ki dikkat ederim ama burda her yere arabayla gitmek zorundasın,sürekli de misafirlikler programlar falan oluyor,mecbur kalcam yani:44:

cok sekerler bebekler

yurtdısına satıs yok :26:

aa bak bilmiodum tabi sen almanyadaydın sanırım e türkiyeye gelme imkanın yada sana gönderebilecek bir tanıdığın yok mu... ben bu tarz şeylerde kraftı çok beğeniyorum arabalarım mama sandalyem vs hep kraft oluo... chicco pek sevmiorum geçen kızıma biberon aldım chicco dan of sinir oldum çocuumun burnu yara oldu o kadar en anteresan yapmışlarki çocuun incecik burun kıkırdağını ezmiş bizimki de küçük mamayı ymek için önemsememiş... bir gördüm kıpkırmızı... biberonda nuby ve avent tavsiye ederim bakın :)

sağol cnm anladım tek sağlıklı,verimli sütüm olsunda katlanırım

Merhaba bende bugun itibari ile 9 haftalık hamileyim henüz hiç bir belirti hisetmiyorum ama ben kilolu hamile kaldım hamileliğimi öğrendiğimde 6 haftalıktım 172 boyum var 98 kiloymusum (enson 90 oldugumu sanıyordum) 2 haftada 3 kilo verdim mumkun oldugunca sağlıklı beslenmeye calısıyorum abur cuburu kestım zaten kilom duzenlı beslenmedıgımden olan bır kılo bakalım nasıl gıdıcezaslında kılo verıp hamıle kalmayı ıstemıstım ama dıete baslamadan hamıle oldugumu oğrendım

bak canım alırken yatma pozisyonu olanlardan almak zorundasın yeni doğanda kullanmak istiyorsan biz bebek olunca arabayı sattık 2 sene önce o yüzden ben kullanmadım ama kullanan çok gördüm bebek içinde yatıo artık nasıl bilmiorum.... bak pusetler kaliteli olunca full seyahat setli olanlar var onların içinden çıkıo zaten.... puset alırkende yeni doğan pozisyonu olmasına dikkat edin kızlar... benim iki arabam var biri baston model... dieri büyük kapsamlı... ve yeni almayacağım... banyo ya atarım bir güzel yıkarım tamam işte :) :)

a
Arkadasim sen o zaman travel sistem bebek arabasi al hem anakucagi hem oto koltugu oluyor ben ondan almistim gittigimiz heryere goturduk cocuk milletin evinde koltuklarda kalmiyor ana kucaginda yatiyor.kraft dondy mi ne her cocuk sevmiyor onu. Arkadasimin bebegi hic sevmedi kaldirdilar.ev tipi ana kucagindansa digerini tavsiye ederim.mama sandalyeside chicco polly modelleri yada cift tepsili yukseklik klademeli herhangi bir model olabilir onun acelesdi yok ek gidaya gecince sart.

nisanda türkiyeye gelcez ama onu almayız büyük bi ihtimalle

hayırlı olsun cnm sağlıkla kucağına almayı Allah nasip etsin herşey bizim elimizdee biraz sabır sadecee

bulamadım elimdeki kataloglarda falan var... kalıp bende bilirim kaynanam beni dikiş kursuna götürdü ilk evlendiğimizde :) deiğin kalıp oysa tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…