Kraft Dondy Beşik & Mama Sandalyesi - e-bebek.com
buna bak bir de....
o zaman sizinle dikim hazırlıklarına başladığım bebekleri tanıtıyorum. benim kadar seveceğinzi düşünerek.Eki Görüntüle 352461 Eki Görüntüle 352462
bu tarz bulabilirsem alırım canım ama kraft yok burda baktıgım sitelerde
o zaman sizinle dikim hazırlıklarına başladığım bebekleri tanıtıyorum. benim kadar seveceğinzi düşünerek.Eki Görüntüle 352461 Eki Görüntüle 352462
e bebek ten falan alamıo musun ya da kraftın kendi orjinal sitesinde online satış varmı ki...
peki hanımlar aranızda benden başka ümraniye erdem hastanesine giden var mı? sizleren toxoplazma, rubella istendi mi?
onun adı port bebe... ana kucağı almayabilirsin tabiki onsuz da yapan anneler vardır... misafirlikte falan arabnız varsa araba taşıma koltuğu varya onunla gezdiriosun zaten bebeği misafirlkte de onda yatabilir... araba tipi ana kucağı gibi bişi...
cok sekerler bebekler
yurtdısına satıs yok :26:
Ben hiç yaşamadım ama hipofiz bezi süt salgılamak için büyüyor ve o da tam ense kökünde, çok fazla okudum senin haftalarında iken orada ağrı olabilir diye. Parol için de endişelenme hamilelikte kullanılabilen tek ağrı kesici zaten.
Ben hiç yaşamadım ama hipofiz bezi süt salgılamak için büyüyor ve o da tam ense kökünde, çok fazla okudum senin haftalarında iken orada ağrı olabilir diye. Parol için de endişelenme hamilelikte kullanılabilen tek ağrı kesici zaten.
Bunlar süpermiş yaa bayıldım,ben de istiyorum
dils3 e de sana da yaparımya işte kalıp bilince baktığını yapabiliyorsun, kalıp bilgisi, heves ve sabır lazım aslında:) Bu miniği koyucam beşiğinin içine bacakalrını tutanı, bebeğimin doğumunu beklicek...
di mi yaa,öyle daha mantıklı,ama bazı yerlerde 5 aydan önce araba koltuğuna koymak bile sakıncalı yazıyor,kafam karıştı açıkcası,evde olduğum sürece tabi ki dikkat ederim ama burda her yere arabayla gitmek zorundasın,sürekli de misafirlikler programlar falan oluyor,mecbur kalcam yani:44:
di mi yaa,öyle daha mantıklı,ama bazı yerlerde 5 aydan önce araba koltuğuna koymak bile sakıncalı yazıyor,kafam karıştı açıkcası,evde olduğum sürece tabi ki dikkat ederim ama burda her yere arabayla gitmek zorundasın,sürekli de misafirlikler programlar falan oluyor,mecbur kalcam yani:44:
aa bak bilmiodum tabi sen almanyadaydın sanırıme türkiyeye gelme imkanın yada sana gönderebilecek bir tanıdığın yok mu... ben bu tarz şeylerde kraftı çok beğeniyorum arabalarım mama sandalyem vs hep kraft oluo... chicco pek sevmiorum geçen kızıma biberon aldım chicco dan of sinir oldum çocuumun burnu yara oldu o kadar en anteresan yapmışlarki çocuun incecik burun kıkırdağını ezmiş bizimki de küçük mamayı ymek için önemsememiş... bir gördüm kıpkırmızı... biberonda nuby ve avent tavsiye ederim bakın :)
dils3 e de sana da yaparımya işte kalıp bilince baktığını yapabiliyorsun, kalıp bilgisi, heves ve sabır lazım aslında:) Bu miniği koyucam beşiğinin içine bacakalrını tutanı, bebeğimin doğumunu beklicek...
yok yok ben de yaptım bazı şeyler kızıma ayıptır söylemesi bende de beceri vardır... keçeden tavşan şapkalar hırkalar... vs vs hatta dur bak benim de kızıma yapmayı planladığım bir şey var daha malzeme falan almadım bulursam gösterriiim çatla
Merhaba bende bugun itibari ile 9 haftalık hamileyim henüz hiç bir belirti hisetmiyorum ama ben kilolu hamile kaldım hamileliğimi öğrendiğimde 6 haftalıktım 172 boyum var 98 kiloymusum (enson 90 oldugumu sanıyordum) 2 haftada 3 kilo verdim mumkun oldugunca sağlıklı beslenmeye calısıyorum abur cuburu kestım zaten kilom duzenlı beslenmedıgımden olan bır kılo bakalım nasıl gıdıcezaslında kılo verıp hamıle kalmayı ıstemıstım ama dıete baslamadan hamıle oldugumu oğrendım
Benim hiçbir şeyi ölçememe gibi bir problemim varen basit ölçüleri bile alamıyorum,ama ben de kendi ellerimle bir şeyler yapmak istiyorum açıkcası,araştırıp öğrenmek istiyorum,insan sembolik bile olsa el emeği göz nuru bir şeyler yapmak istiyo bebeğine
bak canım alırken yatma pozisyonu olanlardan almak zorundasın yeni doğanda kullanmak istiyorsan biz bebek olunca arabayı sattık 2 sene önce o yüzden ben kullanmadım ama kullanan çok gördüm bebek içinde yatıo artık nasıl bilmiorum.... bak pusetler kaliteli olunca full seyahat setli olanlar var onların içinden çıkıo zaten.... puset alırkende yeni doğan pozisyonu olmasına dikkat edin kızlar... benim iki arabam var biri baston model... dieri büyük kapsamlı... ve yeni almayacağım... banyo ya atarım bir güzel yıkarım tamam işte :) :)
a
Arkadasim sen o zaman travel sistem bebek arabasi al hem anakucagi hem oto koltugu oluyor ben ondan almistim gittigimiz heryere goturduk cocuk milletin evinde koltuklarda kalmiyor ana kucaginda yatiyor.kraft dondy mi ne her cocuk sevmiyor onu. Arkadasimin bebegi hic sevmedi kaldirdilar.ev tipi ana kucagindansa digerini tavsiye ederim.mama sandalyeside chicco polly modelleri yada cift tepsili yukseklik klademeli herhangi bir model olabilir onun acelesdi yok ek gidaya gecince sart.
ben diyorum ki yeni doğandan port bebe kullansam,sonra da bu travel sisteme geçsem,çok mu masraflı olur,yatma pozisyonu olanlar da mantıklı aslında ama burda var mıdır bilmiyorum,türkiyeden alsam zaten çok yüküm olcak her şeyi getirebilir miyim bilmiyorum,burda pek dikkat etmiyolar bebeklere,küçücük bebekler motosiklette babalarının kucağında seyahat ediyor,benim aklıma çıkıyor tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?