2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben kendi başıma yaptıramıyorum ki canım eşim yardım ediyorda ancak ikimiz yaptırıyoruz.
yaptırırsın kız oturuyolar artık. oturtuyorum küvete yavaş yavaş yıkayınca kızmıyo suyu birden dökünce tepiniyodu tutamıyodum ben de. isilik yüzünden günde 3 yıkıyorum bazen alıştık mecbuur

Tontikcanı gördüm tontikcanı gördüm
Agustos annelerinde tontikcanı gördüm
oralarda mı geziyomuşşş

Sagol canım bugün daha iyi ama hala eski neşesi yok

karam ateşi çıkmadan 2 gün önce huysuzluk iştahsızlık başladı. ateşin ilk gününden sayınca 8-9.güne düzelmişti iştah keyif falan.
basit bi hastalık diyolar ama keyfi kaçıyo çocugun ve kilo veriyo.
efe de düzelir az kaldı

günaydın baya erkenciymişsiniz
bi banyo yaptır da uyusun mert paşa

bizimki hiç durmuyor ki birinin tutması gerek suyu çok seviyor ama yerinde duramıyor suyla oynuyor life saldırıyor.

Evet gelir belki şimdi bakalım
Ajan gibiyim ha

İnş canım ya bu çarşamba 1 hafta olacak
Geçsin gittin inş bir de halsiz uyumak istiyor hep

senin işin daha zor allah kolaylık versin canım rüzgar hastaymış sanırım iyileşti mi ondan mı huysuzluğu?

evet iyileşti huysuzluğuda geçti benim uyumama sebebim başka bi şehire düğüne gitmiştik görümcem evlendi 1 de eve geldik o yüzden geç uyudum rüzgarı götürmemiştim oda erken uyumuş o yüzden erken kalktı

Ben yıkanıyom sonra eşim getiriyor beraber yıkanıyoz efeyi gülüyo
Oynuyo şarkı söylüyo çıkınca havluya sarılınca başlıyo aglamaya bıraksam sabaha kadar kalır

bizimkide suya bayılıyorda beraber yıkanmıyoruz hiç denemedim.

hıı anladım canım iyi iyileşmiş bizimkide dişlerden böyle yapıyor çıktı çıkıcaklar 5. ve 6. dişi rahatsızlık veriyor bayağı zaten hala gece yarısı uyuyor bide böyle olunca çok zor oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…