herkese günaydın kızlar bugün biz çok erkenciyiz mert 5 ten beri ayakta
günaydın baya erkenciymişsiniz
bi banyo yaptır da uyusun mert paşa
günaydın kızlar..herkese güzel günler...yağızım daha uyuyor.bende kalktım bir bakayım dedim.herkes iyimi?KARAM demek efe altıncı hastalık olmuş..geçmiş olsun canım kuzucuğaaa
yaptırırsın kız oturuyolar artık. oturtuyorum küvete yavaş yavaş yıkayınca kızmıyo suyu birden dökünce tepiniyodu tutamıyodum ben de. isilik yüzünden günde 3 yıkıyorum bazen alıştık mecbuurben kendi başıma yaptıramıyorum ki canım eşim yardım ediyorda ancak ikimiz yaptırıyoruz.
oralarda mı geziyomuşşşTontikcanı gördüm tontikcanı gördüm
Agustos annelerinde tontikcanı gördüm
Sagol canım bugün daha iyi ama hala eski neşesi yok
günaydın baya erkenciymişsiniz
bi banyo yaptır da uyusun mert paşa
yaptırırsın kız oturuyolar artık. oturtuyorum küvete yavaş yavaş yıkayınca kızmıyo suyu birden dökünce tepiniyodu tutamıyodum ben de. isilik yüzünden günde 3 yıkıyorum bazen alıştık mecbuur
oralarda mı geziyomuşşş
Evet gelir belki şimdi bakalımyaptırırsın kız oturuyolar artık. oturtuyorum küvete yavaş yavaş yıkayınca kızmıyo suyu birden dökünce tepiniyodu tutamıyodum ben de. isilik yüzünden günde 3 yıkıyorum bazen alıştık mecbuur
oralarda mı geziyomuşşş
karam ateşi çıkmadan 2 gün önce huysuzluk iştahsızlık başladı. ateşin ilk gününden sayınca 8-9.güne düzelmişti iştah keyif falan.
basit bi hastalık diyolar ama keyfi kaçıyo çocugun ve kilo veriyo.
efe de düzelir az kaldı
herkese günaydın kızlar bugün biz çok erkenciyiz mert 5 ten beri ayakta
ben kendi başıma yaptıramıyorum ki canım eşim yardım ediyorda ancak ikimiz yaptırıyoruz.
günaydın canım bizde 5:30 da uyandık gece 1:30 da uyudum 4 saatlik uykuyla işe geldim zombi gibiyim
günaydın canım bizde 5:30 da uyandık gece 1:30 da uyudum 4 saatlik uykuyla işe geldim zombi gibiyim
Aryam rüzgar nasıl oldu
bende ilk defa geçen gün tek başıma yıkadım ama çok ağladı
senin işin daha zor allah kolaylık versin canım rüzgar hastaymış sanırım iyileşti mi ondan mı huysuzluğu?
Ben yıkanıyom sonra eşim getiriyor beraber yıkanıyoz efeyi gülüyo
Oynuyo şarkı söylüyo çıkınca havluya sarılınca başlıyo aglamaya bıraksam sabaha kadar kalır
Ne diyon 4 saat uyumuşsun işte biz efe dıgdugundan beri istisnalar hariç 4,5 saat uyuyoruz naber
bende ilk defa geçen gün tek başıma yıkadım ama çok ağladı
evet iyileşti huysuzluğuda geçti benim uyumama sebebim başka bi şehire düğüne gitmiştik görümcem evlendi 1 de eve geldik o yüzden geç uyudum rüzgarı götürmemiştim oda erken uyumuş o yüzden erken kalktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?