rüzgar meme emmeyi bıraktığındandır eğer hasta falan değilse gece çok uyanmıyor uyansada ben su yada emziğini veriyom tekrar yatıyor ama sabah çok erken uyanıyor
hıı anladım canım iyi iyileşmiş bizimkide dişlerden böyle yapıyor çıktı çıkıcaklar 5. ve 6. dişi rahatsızlık veriyor bayağı zaten hala gece yarısı uyuyor bide böyle olunca çok zor oluyor.
rüzgar meme emmeyi bıraktığındandır eğer hasta falan değilse gece çok uyanmıyor uyansada ben su yada emziğini veriyom tekrar yatıyor ama sabah çok erken uyanıyor
Çektin mi halayıdöktün mü kurtları :118:
Daha iyi ama tam degil geçmedi neşesi kayıp
İyi rüzgara sevindim
Banyo yapsın uyusun diyorsunuz ya efe banyo yapınca uyuyamıyor cins mi ne
Allah kolaylık versin canım
bizimki geceleri memeye en az 3 kere kalkar 4 kere 5 kere bile kalktığı oluyor.
hıı anladım canım iyi iyileşmiş bizimkide dişlerden böyle yapıyor çıktı çıkıcaklar 5. ve 6. dişi rahatsızlık veriyor bayağı zaten hala gece yarısı uyuyor bide böyle olunca çok zor oluyor.
oy oy neşesi tez zamanda yerine gelir inşallah
erkek tarafı maşallah bize yer vermediler ki sürekli onlar oynadı bizde az bişey oynadık işte ama ben oturduğum yerden sallanıyordum valla omuz ayak eller heryerim sallanıyordu durduramıyordum kendimi
bizimki geceleri memeye en az 3 kere kalkar 4 kere 5 kere bile kalktığı oluyor.
evet diş çok kötü rüzgar her diş çıkarışında çok iştahsız ve huysuz oluyor bu diş çıkarmada bayağı uzun sürüyor işimiz zor valla
Rahatlıga alışmışsın sen hemşomondan biz antremanlıyız uyku nedir bilmedik
İçki nedir bilmezdik şimdi ayyaş olduk
Buaralar iboya çok sık baglanıyorum hayırdır inş
Onların halayı da hızlıdır kafalar da oynar salla durrr
Müzigi geldi şimdi kulagıma bir de hareketleri tıntına tınn tun
rüzgarda meme emerken 3 defa falan kalkıyordu hatta kurulu saat gibiydi hep aynı saatlerde uyanırdı
Biz daha başlamadık bile beee şimdiden böyle çıkarırken ne yapar acaba pofff huniyle gezerim artık
bizimkide kurulu saat gibi hep aynı saatlerde kalkıyoriki yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum bakalım sonra nasıl bırakıcak.
görüşürüz kızlar ben kaçayım işler beni bekler
Anlamadım kızz tövbeerhayırdır hemşom ne iş
Evet o halayı üç gün çeksen kilo milo kalmaz yahuonlar bi halay çekiyordular valla ben hayranlıkla izledim çok güzeldi kız yorulmak nedir bilmiyorlar valla saatlerce halay çektiler
kız kimi rahat çıkarırmış hiç sorun yaşamazmış inşallah efede rahat çıkarır
tabi canım 2 yaşına kadar emzir
tabi büyüdükçe çok bağlanıyorlar memeye ek gıda falan istemiyorlar sadece meme emmek istiyorlar sütten kesmesi zorlaşıyor ama olsun anne sütü çok sağlıklı valla rüzgar altı buçuk ay içti bi kere hastalanmadı nezaman sütü bıraktı sürekli hasta
kolay gelsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?