bakalım canım yettiği kadar emziricem aşırı düşküğnlüğü var emzirsem 5 yaşına kadar bile emer bu
sağol canım sanada kolay gelsin.
ben rutin yaptım banyo sonrası uykuyu. sabah parka gittik güneşlendi terledi eve geldik banyo sonrasında uyku.Çektin mi halayıdöktün mü kurtları :118:
Daha iyi ama tam degil geçmedi neşesi kayıp
İyi rüzgara sevindim
Banyo yapsın uyusun diyorsunuz ya efe banyo yapınca uyuyamıyor cins mi ne
memeyi biz ne zaman bıraksak ki 2 yaş diyolar ama sonrada zor oluyomuş. ahmet de sırf memeye kalkıyo keyif içinrüzgar meme emmeyi bıraktığındandır eğer hasta falan değilse gece çok uyanmıyor uyansada ben su yada emziğini veriyom tekrar yatıyor ama sabah çok erken uyanıyor
günaydın yeşim. maşallah iyi uyuyomuş yağız kaçta uyudu gece.
biz hergün aynı saatte 7de ayaktayız
akşam kaçta uyursa uyusun
o tatili ben de istiyorumtatil istiyoruummm:84::84::84:
bakayımduyduk duymadık demeyin stress foto koymuş
bakın kaldıracakmış
rutin mutin bize sökmedi ayıktı her banyoda el kadarkenden beriben rutin yaptım banyo sonrası uykuyu. sabah parka gittik güneşlendi terledi eve geldik banyo sonrasında uyku.
sabah yıkamadığım gün de akşam yatırmadan yıkarım
memeyi biz ne zaman bıraksak ki 2 yaş diyolar ama sonrada zor oluyomuş. ahmet de sırf memeye kalkıyo keyif için
böyle çocugum olsa on tane yaparımsağol canım..yağız gece 23.30-24.00 gibi uyuyor...2 gecedir maaşallahı var.nerdeyse 4 saat uyuor deliksiz.eskiden her saat uyanırdı .gece 4 te bi emzirdim ama bayağı emdi 20 dk falan.gözleri kapalı sonra bidaha sabah 7 de de emdi uyudu gene sonra 10 da uyandı ...inşallah böle devam eder...
o tatili ben de istiyorum
temmuz bi gelseydi de annemlere geçseydik yahuu.. daha çook var çoookk, düşündükçe heyecanlanıyorum
bakayım. kız karamcım sen de demesen stresin hiç diyeceği yokk aşkk olsun stressss
rutin mutin bize sökmedi ayıktı her banyoda el kadarkenden beri
böyle çocugum olsa on tane yaparım
maaşalalahh yagıza
he git sıkıldın memleketimden hataya gideriz belki kız orda senle harbiye yaparı belki
stresin menejeriyim ben
merhabalar hanımlar geçmiş yapayım dedim sabahtan beri nı sayfa açık bekliyor ev işi emir temek bugün 2 dk oturamadım.balkonu falanda yıkadım emiri yıkadım yemekleri ocağa koydum geldim.şimdi emir acıkır onu yedir yemeklere bak sonra uykusu gelir uyut falan derken offfff bu ara çok geliyor valla herşey bana.bian hiçbişeye yetişemeyecekmişim gibi hissediyorum kendimi.yaz geldi ağustosta gelseydi tatile çıksaydık valla 2 senenin yorgunluğunu çıkarıcam.çok bunaldım bu ara yaaa.
Dünde emir ishaldi 5 kere kaka yaptı çok sıvıydı ve baya çok yaptı.uyumadı gece sürekli gazı vardı hiç durmadan gaz çıakrıyordu.sabaha kalktığında tekrar yapmış kaka ama şuana kadar başka bişey yok.geçti inşallah yediği bişeymi dokundu diycem farklı bişey yedirmedim.
Karam efenin hastalığı 6. Hastalıkmış geçmiş olsun geçer inşallah kısa sürede.doktoru beğenmene sevindim.
merhabalar hanımlar geçmiş yapayım dedim sabahtan beri nı sayfa açık bekliyor ev işi emir temek bugün 2 dk oturamadım.balkonu falanda yıkadım emiri yıkadım yemekleri ocağa koydum geldim.şimdi emir acıkır onu yedir yemeklere bak sonra uykusu gelir uyut falan derken offfff bu ara çok geliyor valla herşey bana.bian hiçbişeye yetişemeyecekmişim gibi hissediyorum kendimi.yaz geldi ağustosta gelseydi tatile çıksaydık valla 2 senenin yorgunluğunu çıkarıcam.çok bunaldım bu ara yaaa.
dünde emir ishaldi 5 kere kaka yaptı çok sıvıydı ve baya çok yaptı.uyumadı gece sürekli gazı vardı hiç durmadan gaz çıakrıyordu.sabaha kalktığında tekrar yapmış kaka ama şuana kadar başka bişey yok.geçti inşallah yediği bişeymi dokundu diycem farklı bişey yedirmedim.
karam efenin hastalığı 6. hastalıkmış geçmiş olsun geçer inşallah kısa sürede.doktoru beğenmene sevindim.
bugün bende dolma doldurdum ama 8 tane
oğlanı uyuttum geldim yine
akşama kardeşim yemeğe gelicek
dünden bi yığın pasta kaldı çorba yaptım mercimek dolma doldurdum sebzeli fırında tavuk yaptım yanına yoğurt salata karpuz yeter heralde
dünde emir ishaldi 5 kere kaka yaptı çok sıvıydı ve baya çok yaptı.uyumadı gece sürekli gazı vardı hiç durmadan gaz çıakrıyordu.sabaha kalktığında tekrar yapmış kaka ama şuana kadar başka bişey yok.geçti inşallah yediği bişeymi dokundu diycem farklı bişey yedirmedim.
karam efenin hastalığı 6. hastalıkmış geçmiş olsun geçer inşallah kısa sürede.doktoru beğenmene sevindim.
bugün bende dolma doldurdum ama 8 tane
dünden bi yığın pasta kaldı çorba yaptım mercimek dolma doldurdum sebzeli fırında tavuk yaptım yanına yoğurt salata karpuz yeter heralde
Memleket nereeee herkes kendi memleketinee şekeriimmm 1 temmuzda vıınnnnnnnnnnnnnn
Kız daha ne olsun eline saglık dolma günü dündü kaçırmışsınmerhabalar hanımlar geçmiş yapayım dedim sabahtan beri nı sayfa açık bekliyor ev işi emir temek bugün 2 dk oturamadım.balkonu falanda yıkadım emiri yıkadım yemekleri ocağa koydum geldim.şimdi emir acıkır onu yedir yemeklere bak sonra uykusu gelir uyut falan derken offfff bu ara çok geliyor valla herşey bana.bian hiçbişeye yetişemeyecekmişim gibi hissediyorum kendimi.yaz geldi ağustosta gelseydi tatile çıksaydık valla 2 senenin yorgunluğunu çıkarıcam.çok bunaldım bu ara yaaa.
Alıntıların cevabı karıştı silmeyecem anlaşılır heraldebugün bende dolma doldurdum ama 8 tane
Çayı demşeyin kızlar tatlınız benden
sabahtan beri misafir ve ahmetle uğraşıyorum
hiç uyumadı bugün huysuzluk yavan ben yorgunmu yorgun
geçmişe bakamadım sonra dalıcam inşallah
şimdi bi selam verip kaçıcam ne yapıyosunuz
slm hanımlar herkezler bebişler iyidir insallah
bi girdim hiç yazamadım stres ve marjinin resimlerine yorum yaptım gidiyorum öpüldünüz
o kadar cok gecmiş vardıki okumaya yazmaya üşendim cnmslm canım niye giremedin ne zamandır geziyor musunuz,işlerin mi çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?