2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sağol canım yaa geçti sanırım çok şükür dün baya kötüydü dediğin gibi ya benim yediğim ya kendi yediği bişey dokundu sanırım.ebrarda verdiği kiloları alır canım geri merak etme atlattı şükür

ohh sizin menüde güzelmiş yanına ayran çoban salata misss

evet canım dediğin gibi başlamadan öyle bi his oluyo ama sonunda herşeyi yetiştirebiliyorsun.sanırım artık pisikolojik olarakta yorulduk bu düşünceler ondan.

evet kaçırdım dolma gününü

yapsaydınız kızz kurabiyeyle iyi olurdu

Çayı demşeyin kızlar tatlınız benden

çok güzel görünüyorlar canım eline sağlık
bi ara tarif yazsanyaaa

sabahtan beri misafir ve ahmetle uğraşıyorum
hiç uyumadı bugün huysuzluk yavan ben yorgunmu yorgun
geçmişe bakamadım sonra dalıcam inşallah
şimdi bi selam verip kaçıcam ne yapıyosunuz

gitmiştir heralde misafirler

ahmetin yoğurdu nasıl oldu canım tuttumu
keçi sütü bulabildinmi
,

slm hanımlar herkezler bebişler iyidir insallah
bi girdim hiç yazamadım stres ve marjinin resimlerine yorum yaptım gidiyorum öpüldünüz

selam canım iyiyiz şükür sen ve kızın nasılsınız

iyi geceler seboşş
nedenmiş döküntüler

tatile çıkmadan işleri yetiştirmeye çalışıyosun galiba

gunaydınnnnnnnnnnnn
dun asımızı olduk hersey yolunda cok sukur ebemız gelısımımızı cok begendı .. maslah kuzumaa ama dun gece cok fenaydık dogru durust uyumadı mızmız dısler gelsın artık . bıdaha 12 aylık oluncaa asımız varmıs 2 tane..

geçmiş olsun atlatmışsınız aşıyı.

merhaba anneler nasılsınız

biz hiç iyi deiliz kaç gündür oğlan bişey yemiyor.sadece emiyor yesede eskiden yediği kasenin yarısını bile yemiyor.zorrla verirsem ağlıyor kitliyor ağzını.ishali durdu şükür kusmasıda yok iştahsızlık sürüyor.keyfide yerinde ama dün gece 10 da uyuttum dışarda arabasında dolaştırarak uyuttuk geldik yatırdık yatağına yarım saatte bir kalktı sabah 3 e kadar 3 te yattı şükür 7 de kalktı sonra uyumadı tekrardan.sürekli gazı var hala ateşi falanda yok takipteyim sürekli diş geliyor desem göünürde bişey yok rüyamda tam 10 tane dişi çıkmıştı.
sanırım ya üşüttük ya yediğmiz bişey dokundu bende ondan sonra ishal oldum belki sütümden geçmiştir oğlana yada ondan bana geçti

eliff benim oglumda ayni sekilde yemiyor birde agzini kitliyor yediremiyorum yine basladik su istahsiz gunlere ...dis geliyo galiba ondan tahmin ediyorum hayirlisi bakalim tek saglikli olsunlarda kilolari onemli degil

merhaba anneler,

Cok yoruldum bugun evleri supur sil mutfak dolabinin icini disini temizle, selos u zor yatirdim bu aralar cok agliyor gecicidir insallah...
Tatilden bahsedilmis bizde ramazan son haftasi cikiyoruz insallah turkiyeye geliyoruz yaklasik 3 sene olacak gelmiyeli.
Bu arada ilk adetimi oldum bugun artik oglum hic emmiyor, buraya kadarmis anne sutu hayirlisi bakalim.

GECMIS OLSUN CNM INS ATLATIR HEMEN

BIZIMKIDEDUN GEC UYTMADI YINE COCGUN HUYU DEGISTI BU SEFER ANNEMLERDE ERKEN UYUYO BIZDE UYUMUYO GALIBA BIZI OZLEDIGINDEN OYUN OYNAMAK ISTIYOR AKSAM EVE GITTIM ESIMDE KIZI ALDI GELDI DISARI CIKTIK AKSAM 10 A KADAR DISARDAYDIK EVE GLIRKEN ARABASINDA UYUDU YATIRDIM UZERIMI DEGISTIRDIM GITTIMKI KALKMIS OYNUO NASIL OYNADI BIZLE YERE YATTIK ESIMLE BI BASINA GIDIYO SARILIYO OYNUO BI BANA GELIYO OPUYO SARILIYOR NASI SEVINIYODU ENERJI PATLAMASI YASADI YINE AKSAMDA HALIYA ISEDI ZILLI BEZINI ALDIM BAGLATMADI BEZ IKI DK DURDUN DEDIM BABASIYLA OYNUODU BABASI TURLU SOYLUYO ZILLIDE AYAKTA ALKISLIYO POPO SALLIYODU BIRDEN ÇİŞŞŞŞKENDISIDE NASIL KIKIRDIYO NAPTIN DIYORUM NASI GULUYO ZATEN YIKAMAYA VERCEKTIM ENAZINDAN KIRLIYKEN YAPTI:)))

eliff benim oglumda ayni sekilde yemiyor birde agzini kitliyor yediremiyorum yine basladik su istahsiz gunlere ...dis geliyo galiba ondan tahmin ediyorum hayirlisi bakalim tek saglikli olsunlarda kilolari onemli degil
bu aralar bütün bebeler böyle galiba şiş bi diş yeri göremiyorum ben ama bakalım 5. dişmi geliyor

merhaba canım

baya iş yapmışsın bugün dönemseldir umarım ya öyle umut ediyorum en azından.

gel canım gel türküye gibisi varmı özlemişsindir sen şimdi buraları.

9 ay emzirdinya yeter canım olmayınca yapılabilecek bişey yok.devam sütü içiyormu biberon kullanıyormu.

yavrum yaaa sizi özlüyo demekki annesi demek bi sana sarılıyo bi babasına.

benimkide bizim yatağa bile işedi yaaa
halııya koltuğa özellikla annem bakarken.annem kıyamıyo açık bırakıyo altını rahat etsin biraz diye.oda rahatlıktan sanırım salıyo

bızımkıde altını bezletmıyo cok ugrasıyorum bezlerken aglıyo bagrıyo annemde dıyo altını degıstırıken ter ıcınde kalıyorum altını acınca hemen kacıyomus daha nerelre ısyıp yapacaklar daha:))))

aynen kalkıp emeklemeye başlıyo altını falan bezletmiyo artık ters mers nasıl denk gelirse öyle bezliyorum.

benimki annemin üstüne kakasını bile yaptı daha küçükken banyo yaptırdık banyodan çıkardık ben havlusunu sarıyordum annein kucağında bi saldı.bide o zamanlar sadece anne sütü aldığından kakası hep sıvı oluyordu.

Yanıtla

Uyku Meleği2 Ağustos 2011 21:43

Şu anda aşırı yorgunluğu söz konusu. Geceleri uyanma sebebi yorgunluğa bağlı olarak böbrek üstü bezlerinin salgıladığı kortizolün etkisi. Bildiğiniz gibi kortizol bir stres hormonu olup, andrenalin etkisi yaratır. Bu da gece uyanmalara, gündüz zor uykuya geçmeye sebep olur.
Derin'i şu sıralarda gündüzleri daha kısa aralıklarla (15-30 dakika) yatırın. Gece uykusuna da aynı şekilde. Bir kaç gün sonra düzene girecektir yeniden.

kızlar uyku konusunda araştırma yaparken şunu buldum.uyku meleği diye bi site sanırım adı buydu orda yzıyor.

şuanda bebeklerimiz diş çıkarıyorlar emekliyorlar ayağa kalkıyorlar yani daha aktifler.ve uykularıda bu yüzden bzulabilirmiş.

bu yorumu 9 aylık bi bebeği olan ve bizim gibi sorunları olan bi anneye yapmış uyku meleği.

kızlar ben oğluma hiç tavuklu bi yemek vermiyorum daha doğrusu ne verilir nasıl verilir bilmiyorum bi kere tavuklu çorba yapmaya çalıştım ilk defa yaptım yemedi oğlan ben bile bepğenmedim zaten.bi kerede kendimize yaptığım patatesli bezelyeli salçalı sulu tavuk yemeğinden verdim biraz.

sizin tavukla yaptığınız öğünler neler kızlar bikaç tarif verseniz

geçmiş olsun atlatmışsınız aşıyı.
tsk ederım ewt atlatık cok sukur darısı sızee

ay sorma bızım kızda cok huysuzz gece uykuları cok degıstı dıslerınee baktım bugun patlamak uzeree. calpol ve dısjelı verııyorum tavugu telsehrıyelı havuc sarımsak koyarakta yapıyorum ıcıne yumurta sarısı yogurtla terbıye yapabılırsın benım kızım cok seveerek yıyorr..

bende diş çıkarma döneminde gece yatmadan calpol veriyordum arada.rahat uyusun diye.çıkar o zaman canım şu sıra.o beyazlık hafif griliğe dönüşmüştümü yada çukur bi görüntüye.

canım tarif tam olark nasıl tavuk göğsümü kullanıyorsun küçük küçük kesiyorsun değilmi.

ben bi kere yatım tavuklu çorba kokusu kötü geldi burnuma beceremedim yani.daha önce kendimizede yapmadığımdan tavuklu çorba bilemiyorum.

süksük biz götürdük park yatağı bi sorun yokmuş zeminle alakalıymış sanırım.orda gayet güzel sallandı.odada yerini değiştirdik normal sallanıyor şuanda.yada biz ilk ayaklarınımı yanlış takmıştık anlamadım.

cukur var bızım damaklarında nokta nokta olmus dısın patlıycagı yerler.. ıns bır an once cıkarr ..tavugun ıncık kısmını aldık bız hasladımm plastık bardaklaraa hem etınden hemde suyundan doldurup buzluga koydumm.. tavuk etını blenderdan cekıyorm yoksa yıyemez.. bıde buzluktan cıkarınca hemen kullanabılıyorum pratık oluyor.. mısır unu ıle tavuk suyu etıylede baska bı corba tarıfım var oda cok gusel oluyorr.. tavsıye ederım.. but kısmını tercıh etmek gereklıymıss gogus hem kuru suyunaa yagı falan cıkmaz ozellıkle but incik kısmı olcak

bızımkı bozuktu degıstırdık sımdı cıkardık ama park yatagını asagıya ındırdık altına bısıler koydumm su an hemen hemen orta kısımlardaa yatagının mınderı.. arrtık sallamıyorum oyuzden kullanmayı bıraktık ..

o zaman bugün yarın eline gelir diş.bende incik yada but alayım dediğin gibi yapayım pratik olur hem.

ben en alt kısımda kullanıyorum şuanda sorun olmuyor.

canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir prenses

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…