- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
o zaman bugün yarın eline gelir diş.bende incik yada but alayım dediğin gibi yapayım pratik olur hem.
ben en alt kısımda kullanıyorum şuanda sorun olmuyor.
kızlar ben oğluma hiç tavuklu bi yemek vermiyorum daha doğrusu ne verilir nasıl verilir bilmiyorum bi kere tavuklu çorba yapmaya çalıştım ilk defa yaptım yemedi oğlan ben bile bepğenmedim zaten.bi kerede kendimize yaptığım patatesli bezelyeli salçalı sulu tavuk yemeğinden verdim biraz.
sizin tavukla yaptığınız öğünler neler kızlar bikaç tarif verseniz
herkese selam kızlar
mert beni delirtecek sinirlerim tepemde çok huysuzluk yapıyor
bugün laptopun ayarlarını bozmuş internete bağlanmıyor ,bende içerdeki masaüstünden 5 dk bakayım dedim.
bu bilgisayar sevdası yüzünden zaten kırıcak parçalıycak ne yapayım canı sağolsun
herkese selam kızlar
bugün laptopun ayarlarını bozmuş internete bağlanmıyor ,bende içerdeki masaüstünden 5 dk bakayım dedim.
bu bilgisayar sevdası yüzünden zaten kırıcak parçalıycak ne yapayım canı sağolsun
mert paşa ıyıce yaramazlastı hee bılgısayar meraklıları benım kızda ole laptopu alım kucagıma nasıl vuruyo kac kere dusurdum oyuzden
slm cnm hg .. benım kızda laptop hastası dırek atlıyor ustunee vura vura kırıcak cep tel kumanda delısı vermıyoruzz ama almak ıcın cok ugrasıyorr
siz atlatmıssınız hadi gecmiş olsun sıra bizlerde normalde yarın götürecektim aradım hemsireyi yokmus pazartesi gelir dediler o zaman yapılsa bişi olmaz heralde bilemedimgunaydınnnnnnnnnnnn
dun asımızı olduk hersey yolunda cok sukur ebemız gelısımımızı cok begendı .. maslah kuzumaaama dun gece cok fenaydık dogru durust uyumadı mızmız dısler gelsın artık . bıdaha 12 aylık oluncaa asımız varmıs 2 tane..
elif öykücüm gecmiş olsun bişi dokunmustur canım soguk meyve flnmerhaba anneler nasılsınız
biz hiç iyi deiliz kaç gündür oğlan bişey yemiyor.sadece emiyor yesede eskiden yediği kasenin yarısını bile yemiyor.zorrla verirsem ağlıyor kitliyor ağzını.ishali durdu şükür kusmasıda yok iştahsızlık sürüyor.keyfide yerinde ama dün gece 10 da uyuttum dışarda arabasında dolaştırarak uyuttuk geldik yatırdık yatağına yarım saatte bir kalktı sabah 3 e kadar 3 te yattı şükür 7 de kalktı sonra uyumadı tekrardan.sürekli gazı var hala ateşi falanda yok takipteyim sürekli diş geliyor desem göünürde bişey yok rüyamda tam 10 tane dişi çıkmıştı.
sanırım ya üşüttük ya yediğmiz bişey dokundu bende ondan sonra ishal oldum belki sütümden geçmiştir oğlana yada ondan bana geçti
merhaba canım sende gelmişsin yazmıssın sonunda hosgeldin buaradamerhaba anneler,
Cok yoruldum bugun evleri supur sil mutfak dolabinin icini disini temizle, selos u zor yatirdim bu aralar cok agliyor gecicidir insallah...
Tatilden bahsedilmis bizde ramazan son haftasi cikiyoruz insallah turkiyeye geliyoruzyaklasik 3 sene olacak gelmiyeli.
Bu arada ilk adetimi oldum bugun artik oglum hic emmiyor, buraya kadarmis anne sutu hayirlisi bakalim.
canım ben tavuk eylüle özel hiç yapmadım marketlerde satılan tavuklar hep antibiyotikli dogup 35 gün içinde tavuk olup kesime gidiyolar eltimin babası tavukculuk yapıyo ondan biliyorum organik bulmak zor ama bulucam öyle yapıcam ama biz yerken tattırdımkızlar ben oğluma hiç tavuklu bi yemek vermiyorum daha doğrusu ne verilir nasıl verilir bilmiyorum bi kere tavuklu çorba yapmaya çalıştım ilk defa yaptım yemedi oğlan ben bile bepğenmedim zaten.bi kerede kendimize yaptığım patatesli bezelyeli salçalı sulu tavuk yemeğinden verdim biraz.
sizin tavukla yaptığınız öğünler neler kızlar bikaç tarif verseniz
marjicim benim kızda bugün benim peşimden ayrılmadı laptopu görünce hemen geliyo basıyo vuruyo neler neler benimkinin bozulmasıda an meselesiherkese selam kızlar
wallahı ole cnmaynen ceptelefonu ve kumandada vazgeçilmezi hiç bir oyuncakla ilgilenmiyor tek derdi onlar teknoloji hastası olmuş bu bebeler.
siz atlatmıssınız hadi gecmiş olsun sıra bizlerde normalde yarın götürecektim aradım hemsireyi yokmus pazartesi gelir dediler o zaman yapılsa bişi olmaz heralde bilemedim
elif öykücüm gecmiş olsun bişi dokunmustur canım soguk meyve fln
bizde uyku sorunu oldum olası var artık takmıyorum ben
merhaba canım sende gelmişsin yazmıssın sonunda hosgeldin buarada
bende yaptım temizlik gerci hemen hemen hergün yapıyorum
anne sütü demişsin hiçmi emmiyo nasıl bıraktı?
canım ben tavuk eylüle özel hiç yapmadım marketlerde satılan tavuklar hep antibiyotikli dogup 35 gün içinde tavuk olup kesime gidiyolar eltimin babası tavukculuk yapıyo ondan biliyorum organik bulmak zor ama bulucam öyle yapıcam ama biz yerken tattırdım
marjicim benim kızda bugün benim peşimden ayrılmadı laptopu görünce hemen geliyo basıyo vuruyo neler neler benimkinin bozulmasıda an meselesi
herkese selam kızlar
en alt kısımdan kızımı uyurken koymak zor gelıyor boyum kısa ondan sanırsam
adetım gecıktı 3 gun acaıp belım kasıklarım agrıyorr
canım ben kzıma corbalarda kullanıyorum kucuk kanatlar varya bıtane kaynatıyorum suyuna corbasını yapıyorum domates corbası falan etınıde ıcıne elımle ufalıyorum bazen kemıgını verıyorum ebrara emıyo:))oda vıtamın sonucta
siz atlatmıssınız hadi gecmiş olsun sıra bizlerde normalde yarın götürecektim aradım hemsireyi yokmus pazartesi gelir dediler o zaman yapılsa bişi olmaz heralde bilemedim
elif öykücüm gecmiş olsun bişi dokunmustur canım soguk meyve fln
bizde uyku sorunu oldum olası var artık takmıyorum ben
merhaba canım sende gelmişsin yazmıssın sonunda hosgeldin buarada
bende yaptım temizlik gerci hemen hemen hergün yapıyorum
anne sütü demişsin hiçmi emmiyo nasıl bıraktı?
canım ben tavuk eylüle özel hiç yapmadım marketlerde satılan tavuklar hep antibiyotikli dogup 35 gün içinde tavuk olup kesime gidiyolar eltimin babası tavukculuk yapıyo ondan biliyorum organik bulmak zor ama bulucam öyle yapıcam ama biz yerken tattırdım
marjicim benim kızda bugün benim peşimden ayrılmadı laptopu görünce hemen geliyo basıyo vuruyo neler neler benimkinin bozulmasıda an meselesi
fufacım senin kızda tam cimcime haralde benim kızda altını hiç baglatmıyo gecen benim yataga işedi hemde yıkanmıs ütülenmiş carsafa:)altını actıktan sonra kacıyo hemen güle güle kıkırdaklar bunlar ayyy sewerim onları bennnnn
fufacım senin kızda tam cimcime haralde benim kızda altını hiç baglatmıyo gecen benim yataga işedi hemde yıkanmıs ütülenmiş carsafa:)altını actıktan sonra kacıyo hemen güle güle kıkırdaklar bunlar ayyy sewerim onları bennnnn
yaramaza bak sen benimkide çok meraklı geçenlerde bi tuşa basmış ekran ayarlarını değiştirmiş oğlum diyorum beğenmedinmi ayarlarını.
uzak tutucam diye yapmadığım kalmıyor netbooku oğlandan geçen adaptörü çekmiş düşürmüş biraz geç geldem netbookuda peşinden düşürecek.halbuki erişemesin diye yukarı kaldırıyorum adaptöü falan.uzanmış çekmiş.
doğumdan sonra normaldir canım gecikmeler.zamanındamı oluyordun hep.bebektenmi şüpheleniyorsun yoksa
gözümün önüne geldi canım ebrar elinde kemikle yarasın cimcimeye
canım geçen makromarkette banvitinmiydi hatırlayamadım organik tavuğunu satıyorlardı.güvenemedim tabi evde aratırayım öle alayım deidm.çünkü bazıları organik diye kart tavuk satıyrlarmış.onlarda geç pişerya akılları sıra milleti kandıracaklar.gerçi böyle büyük firmalar yapmaz sanırım.bidahaki gidişimde alayım oğluşuma.
ayy benimkide işedi yatağımıza çok fena çokk
canım bizimkide halılara,yatağa neresi denk gelirse işiyor bide erkek çoçuğunun işemesi daha kötü birgün yatakta yatıyor bir işdedi halılara kadar çişi gittiilk doğdunda dahada beterdi üzerime işemişliğide var
alt kapatmaya gelince bizimde aynı kapatmaya çalışırken kaçıyor zor bağlıyorum.
Yanıtla
Uyku Meleği2 Ağustos 2011 21:43
Şu anda aşırı yorgunluğu söz konusu. Geceleri uyanma sebebi yorgunluğa bağlı olarak böbrek üstü bezlerinin salgıladığı kortizolün etkisi. Bildiğiniz gibi kortizol bir stres hormonu olup, andrenalin etkisi yaratır. Bu da gece uyanmalara, gündüz zor uykuya geçmeye sebep olur.
Derin'i şu sıralarda gündüzleri daha kısa aralıklarla (15-30 dakika) yatırın. Gece uykusuna da aynı şekilde. Bir kaç gün sonra düzene girecektir yeniden.
kızlar uyku konusunda araştırma yaparken şunu buldum.uyku meleği diye bi site sanırım adı buydu orda yzıyor.
şuanda bebeklerimiz diş çıkarıyorlar emekliyorlar ayağa kalkıyorlar yani daha aktifler.ve uykularıda bu yüzden bzulabilirmiş.
bu yorumu 9 aylık bi bebeği olan ve bizim gibi sorunları olan bi anneye yapmış uyku meleği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?