2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

herkese selam kızlar
mert beni delirtecek sinirlerim tepemde çok huysuzluk yapıyor
bugün laptopun ayarlarını bozmuş internete bağlanmıyor ,bende içerdeki masaüstünden 5 dk bakayım dedim.
bu bilgisayar sevdası yüzünden zaten kırıcak parçalıycak ne yapayım canı sağolsun

o zaman bugün yarın eline gelir diş.bende incik yada but alayım dediğin gibi yapayım pratik olur hem.

ben en alt kısımda kullanıyorum şuanda sorun olmuyor.

en alt kısımdan kızımı uyurken koymak zor gelıyor boyum kısa ondan sanırsam

adetım gecıktı 3 gun acaıp belım kasıklarım agrıyorr

canım ben kzıma corbalarda kullanıyorum kucuk kanatlar varya bıtane kaynatıyorum suyuna corbasını yapıyorum domates corbası falan etınıde ıcıne elımle ufalıyorum bazen kemıgını verıyorum ebrara emıyo:))oda vıtamın sonucta

geçmişe çok hızlı baktım uyku sorunları varmış çoğu bebeğin bizimde var çok fazla derecede
çıkayımda küçükbeyin yanına gideyim yanlız kalmaya tamammülü yok buraya alsam bu bilgisayarında icabına bakar iki dkda.

mert paşa ıyıce yaramazlastı hee bılgısayar meraklıları benım kızda ole laptopu alım kucagıma nasıl vuruyo kac kere dusurdum oyuzden

slm cnm hg .. benım kızda laptop hastası dırek atlıyor ustunee vura vura kırıcak cep tel kumanda delısı vermıyoruzz ama almak ıcın cok ugrasıyorr

mert paşa ıyıce yaramazlastı hee bılgısayar meraklıları benım kızda ole laptopu alım kucagıma nasıl vuruyo kac kere dusurdum oyuzden

bizimkide çok düşürdü canım çok tekmeliyor tekmelemesi bir yana düğmlere basıp ayarları karman çorman ediyor,işimiz var bu afacanlarla.

slm cnm hg .. benım kızda laptop hastası dırek atlıyor ustunee vura vura kırıcak cep tel kumanda delısı vermıyoruzz ama almak ıcın cok ugrasıyorr

aynen ceptelefonu ve kumandada vazgeçilmezi hiç bir oyuncakla ilgilenmiyor tek derdi onlar teknoloji hastası olmuş bu bebeler.

siz atlatmıssınız hadi gecmiş olsun sıra bizlerde normalde yarın götürecektim aradım hemsireyi yokmus pazartesi gelir dediler o zaman yapılsa bişi olmaz heralde bilemedim

elif öykücüm gecmiş olsun bişi dokunmustur canım soguk meyve fln
bizde uyku sorunu oldum olası var artık takmıyorum ben

merhaba canım sende gelmişsin yazmıssın sonunda hosgeldin buarada
bende yaptım temizlik gerci hemen hemen hergün yapıyorum
anne sütü demişsin hiçmi emmiyo nasıl bıraktı?

canım ben tavuk eylüle özel hiç yapmadım marketlerde satılan tavuklar hep antibiyotikli dogup 35 gün içinde tavuk olup kesime gidiyolar eltimin babası tavukculuk yapıyo ondan biliyorum organik bulmak zor ama bulucam öyle yapıcam ama biz yerken tattırdım

marjicim benim kızda bugün benim peşimden ayrılmadı laptopu görünce hemen geliyo basıyo vuruyo neler neler benimkinin bozulmasıda an meselesi

fufacım senin kızda tam cimcime haralde benim kızda altını hiç baglatmıyo gecen benim yataga işedi hemde yıkanmıs ütülenmiş carsafa:)altını actıktan sonra kacıyo hemen güle güle kıkırdaklar bunlar ayyy sewerim onları bennnnn

aynen ceptelefonu ve kumandada vazgeçilmezi hiç bir oyuncakla ilgilenmiyor tek derdi onlar teknoloji hastası olmuş bu bebeler.
wallahı ole cnm

bızde 9 ay 5 gunluk yaptırdık bısey ollmaz cnm

yaramaza bak sen benimkide çok meraklı geçenlerde bi tuşa basmış ekran ayarlarını değiştirmiş oğlum diyorum beğenmedinmi ayarlarını.
uzak tutucam diye yapmadığım kalmıyor netbooku oğlandan geçen adaptörü çekmiş düşürmüş biraz geç geldem netbookuda peşinden düşürecek.halbuki erişemesin diye yukarı kaldırıyorum adaptöü falan.uzanmış çekmiş.
en alt kısımdan kızımı uyurken koymak zor gelıyor boyum kısa ondan sanırsam

adetım gecıktı 3 gun acaıp belım kasıklarım agrıyorr

doğumdan sonra normaldir canım gecikmeler.zamanındamı oluyordun hep.bebektenmi şüpheleniyorsun yoksa

gözümün önüne geldi canım ebrar elinde kemikle yarasın cimcimeye

canım geçen makromarkette banvitinmiydi hatırlayamadım organik tavuğunu satıyorlardı.güvenemedim tabi evde aratırayım öle alayım deidm.çünkü bazıları organik diye kart tavuk satıyrlarmış.onlarda geç pişerya akılları sıra milleti kandıracaklar.gerçi böyle büyük firmalar yapmaz sanırım.bidahaki gidişimde alayım oğluşuma.

ayy benimkide işedi yatağımıza çok fena çokk

canım bizimkide halılara,yatağa neresi denk gelirse işiyor bide erkek çoçuğunun işemesi daha kötü birgün yatakta yatıyor bir işdedi halılara kadar çişi gittiilk doğdunda dahada beterdi üzerime işemişliğide var
alt kapatmaya gelince bizimde aynı kapatmaya çalışırken kaçıyor zor bağlıyorum.

kızlar laptopum düzeldi şükür eşim geldi ayarları düzeltti bunu nasıl yapmış diyor iki tuşa aynı anda basıp girilebiliyormuş bende diyorum mert iki tuşa değil 10 tuşa birden basabiliyor10 parmağında 10 marifet
geçende takvim ve derece eklemiş ekrana bazen işe yaradağıda oluyor yaramazın

canım çok meraklılar aman biyerlerine düşürmesinlerde varsın bozsunlar.çekeceğimiz var bu yaramazlardan

selam kızlar nasılsınız
çok yorgunum ben ahmet bi mızmızlık tutturdu başım şişti. herşeye mızladı tüm gün.
bilgisayar konusunda ahmet de aynı. ben diğer odada oturuyorum ahmet uyanıkken. uyuduğunda ve akşamları nete girebiliyorum. sadece bozsa neyse sehpanın üstünde duruyo bilgisayar tehlikeli de.

arzural benim oglan kendi odasindaki haliyi tum sidiklemisti gecen hafta hepsi yikandi temizlendi artik dikkat ediyorum. evet kendi birakti sutum azaldi baya ve sadece sakinlesmek icin aliyo ama 1 dk surmuyo bile oda 2 gunde 1 ancak.

marji dedigin gibi erkek cocugunun ki daha kotu hertarafa kolayca çis ediyolar aynen ilk dogdugunda her acmamda kiyafet degistiriyodum....

Evet bu bebelerin huysuzlugu donemseldir muhakkak, bazen dis bazen gaz ...Cok ozledik oralari vllh, insallah oglumla sikinti olmaz hastalik falan gecirmez insallah tirsiyorum yinede, babaannesi dedesi baksin isleri ne ...

günaydın gününüz aydın olsun....

nasıl rahat uyudunuz mu bu gece?

ben uyuyamadım dün gece gaz sancısından hivda beni uyutmadı, bu gece de ben kendi kendimi uyutmadım. ev taşıyacakmışız mecburiyetten. nereye gideceeimizi bilmiyorum, nasıl bir ev olacak, bu ev tam şimdi benim işime yaramaya başlamıştı; kızımıdışarı kedilere kelebeklere çiçeklere ağaçlra baktırıyordum. doğayla içiçe büyüyecek diyordum.. oysa şimdi taşınma işi çıktı il içi mi yoksa il dışı mı çıkacağımızı dahi bilmiorumm.. çook düşünceliyşm çookkkkk.... eşim diyo memlekete(karam maraş memleket bu arada) mi gitsek, ben de diyorum buralar güzel , deniz var..

bir yandan da bilmiyorum benim gibi varmı çocuğunu tek büyüten yanında hiçkimikimsesi olmayan. bir yere gitmek istesek haydaaa 3ümüz bir,özellikle hastaneye zor oluyor.. memlekete gitsek anneme bırakırım.. insanın kendi kanı evet ama bazen biri ilgilense de ben de azcık nefes alsam diyorumm..

sonra da diyorum mesafe iyidir

offfff zor bi durum başım ağrıyor uyuyamadım düşünceliyimm, kimseye de anlatamıyorum. biraz uzun oldu ama sizinle konuşmak iyi gelecektir bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…