yok cnmm aksam takvıme baktım yanlıs hesaplamısımm megersee 3 gunum varmıs henuzz korunuyoruzz ama yınede guven olmazz .. her ay aynı kabussyaramaza bak sen benimkide çok meraklı geçenlerde bi tuşa basmış ekran ayarlarını değiştirmiş oğlum diyorum beğenmedinmi ayarlarını.
uzak tutucam diye yapmadığım kalmıyor netbooku oğlandan geçen adaptörü çekmiş düşürmüş biraz geç geldem netbookuda peşinden düşürecek.halbuki erişemesin diye yukarı kaldırıyorum adaptöü falan.uzanmış çekmiş.
doğumdan sonra normaldir canım gecikmeler.zamanındamı oluyordun hep.bebektenmi şüpheleniyorsun yoksa
gözümün önüne geldi canım ebrar elinde kemikle yarasın cimcimeye
canım geçen makromarkette banvitinmiydi hatırlayamadım organik tavuğunu satıyorlardı.güvenemedim tabi evde aratırayım öle alayım deidm.çünkü bazıları organik diye kart tavuk satıyrlarmış.onlarda geç pişerya akılları sıra milleti kandıracaklar.gerçi böyle büyük firmalar yapmaz sanırım.bidahaki gidişimde alayım oğluşuma.
ayy benimkide işedi yatağımıza çok fena çokk
günaydın gününüz aydın olsun....
nasıl rahat uyudunuz mu bu gece?
ben uyuyamadım dün gece gaz sancısından hivda beni uyutmadı, bu gece de ben kendi kendimi uyutmadım. ev taşıyacakmışız mecburiyetten. nereye gideceeimizi bilmiyorum, nasıl bir ev olacak, bu ev tam şimdi benim işime yaramaya başlamıştı; kızımıdışarı kedilere kelebeklere çiçeklere ağaçlra baktırıyordum. doğayla içiçe büyüyecek diyordum.. oysa şimdi taşınma işi çıktı il içi mi yoksa il dışı mı çıkacağımızı dahi bilmiorumm.. çook düşünceliyşm çookkkkk.... eşim diyo memlekete(karam maraş memleket bu arada) mi gitsek, ben de diyorum buralar güzel , deniz var..
bir yandan da bilmiyorum benim gibi varmı çocuğunu tek büyüten yanında hiçkimikimsesi olmayan. bir yere gitmek istesek haydaaa 3ümüz bir,özellikle hastaneye zor oluyor.. memlekete gitsek anneme bırakırım.. insanın kendi kanı evet ama bazen biri ilgilense de ben de azcık nefes alsam diyorumm..
sonra da diyorum mesafe iyidir
offfff zor bi durum başım ağrıyor uyuyamadım düşünceliyimm, kimseye de anlatamıyorum. biraz uzun oldu ama sizinle konuşmak iyi gelecektir bana
ben uyuyamadım dün gece gaz sancısından hivda beni uyutmadı, bu gece de ben kendi kendimi uyutmadım. ev taşıyacakmışız mecburiyetten. nereye gideceeimizi bilmiyorum, nasıl bir ev olacak, bu ev tam şimdi benim işime yaramaya başlamıştı; kızımıdışarı kedilere kelebeklere çiçeklere ağaçlra baktırıyordum. doğayla içiçe büyüyecek diyordum.. oysa şimdi taşınma işi çıktı il içi mi yoksa il dışı mı çıkacağımızı dahi bilmiorumm.. çook düşünceliyşm çookkkkk.... eşim diyo memlekete(karam maraş memleket bu arada) mi gitsek, ben de diyorum buralar güzel , deniz var..
bir yandan da bilmiyorum benim gibi varmı çocuğunu tek büyüten yanında hiçkimikimsesi olmayan. bir yere gitmek istesek haydaaa 3ümüz bir,özellikle hastaneye zor oluyor.. memlekete gitsek anneme bırakırım.. insanın kendi kanı evet ama bazen biri ilgilense de ben de azcık nefes alsam diyorumm..
offfff zor bi durum başım ağrıyor uyuyamadım düşünceliyimm, kimseye de anlatamıyorum. biraz uzun oldu ama sizinle konuşmak iyi gelecektir bana
Nasıl rahat uyudunuz mu bu gece?
Ben uyuyamadım dün gece gaz sancısından hivda beni uyutmadı, bu gece de ben kendi kendimi uyutmadım. Ev taşıyacakmışız mecburiyetten. Nereye gideceeimizi bilmiyorum, nasıl bir ev olacak, bu ev tam şimdi benim işime yaramaya başlamıştı; kızımıdışarı kedilere kelebeklere çiçeklere ağaçlra baktırıyordum. Doğayla içiçe büyüyecek diyordum.. Oysa şimdi taşınma işi çıktı il içi mi yoksa il dışı mı çıkacağımızı dahi bilmiorumm.. çook düşünceliyşm çookkkkk.... Eşim diyo memlekete(karam maraş memleket bu arada) mi gitsek, ben de diyorum buralar güzel , deniz var..
Bir yandan da bilmiyorum benim gibi varmı çocuğunu tek büyüten yanında hiçkimikimsesi olmayan. Bir yere gitmek istesek haydaaa 3ümüz bir,özellikle hastaneye zor oluyor.. Memlekete gitsek anneme bırakırım.. Insanın kendi kanı evet ama bazen biri ilgilense de ben de azcık nefes alsam diyorumm..
Sonra da diyorum mesafe iyidir
offfff zor bi durum başım ağrıyor uyuyamadım düşünceliyimm, kimseye de anlatamıyorum. Biraz uzun oldu ama sizinle konuşmak iyi gelecektir bana
suksuk naber ben çooook eskilerden yazmayanlardanım hatırlarsın belki nickten
merhaba anneler yine çok kötü bi gece geçirdik.sabah 8 de kalktı akşam 10 da sızdı resmen ama yarım saat sonra uyandı ve gece 3 e kadar uyumadık.yine sürekli gaz çıakrdı acayip bi gazı var yaa.gözleri kıpkırmızı oldu çöktü resmen ama uyumadı.kaldırdım bende oynadık falan gazını çıkardı.gece 3 gibi uyudu 5 te kalktı emdi yattı sabah 9 da kalktı.
nolucak bu durum ne zaman geçicekkaç gündür benimde sinirlerim bozuldu.
cok zor oluyo gercekten uykusuzluk cok yıpranmıs hıssedıyo ınsan kendını ve sınırlerını yıpranıyo hergun aynı seyler daralıyo ınsan ınankı ıse basladıgımdan berı kendıme geldım valla allh annemden de babamdan da razı olsun kızıma gozlerı gıbı bakıyolar ıcım rahat kafam rahat calısyorum annen gelıp yardım etse dınlensen bıraz bı gun bıle olsa ınsan nası rahatlıyor
cok zor oluyo gercekten uykusuzluk cok yıpranmıs hıssedıyo ınsan kendını ve sınırlerını yıpranıyo hergun aynı seyler daralıyo ınsan ınankı ıse basladıgımdan berı kendıme geldım valla allh annemden de babamdan da razı olsun kızıma gozlerı gıbı bakıyolar ıcım rahat kafam rahat calısyorum annen gelıp yardım etse dınlensen bıraz bı gun bıle olsa ınsan nası rahatlıyor
merhaba kızlar
elifoyku yaklaşık 2 haftadır bizde de aynı durum var
her zaman gazdan olmuyo gibi bizimki ama neden oldugunu çözemedim
kendini gerip geriye doğru atılıp duruyo, bu gaza işaret ama hiç gaz problemi olan bi çocuk değildi
nolduk anlamadım..
Fufa aynen benim de özellikle annemden Allah razı olsun
her işime yardımcı oluyo
bizde kalıyolar zaten
gece-gündüz yardımcı oluyo, sadece bebeğe değil evle ilgili işlerime de
hatta çalıştıgım için çoğu işi o idare ediyo desem yalan olmaz
bu arada kızlar geçmiş yapmam mümkün değil, ipin ucu kaçtı
umarım herkes iyidir, her şey yolundadır
konuşuldu mu bilmiyorum ama güneş kremi veya sprey tavsiyeniz var mı??
selam kızlar
kaç gündür giremiyorum çünkü sersem gibiyim
ahmet paşa formunun zirvesindetabi bende huysuzluk ve uykusuzluğun neticesinde depresyonun dibindeyim
devamlı gazı var ve devamlı mızmızmızmızmız.................. ve gece gündüz uykuya direnme uyuyamamadönemsel heralde ha bide iştahsızlık var tabi ne yese gaza dönüşüyor çocuğun emmede çok nadir
dertliymişim bayağıbide aşırı hareketli öyle böyle değil 1 dk oturmazmı veya durmazmı bi insan
neyse geçicek bu günlerde inşallahta yorgunluk iyice sinirlerimi ve bedenimi hırpalıyor
eliföykü sebos nehaber
elif kaanda formunun zirvesinde heralde
sebos canım pipi iyleşmişte aslıhan aynı heralde varmı bi gelişme
selam stresss
canım yaaa çoğumuz bu dertlerden muzdaribiz noluyo bu bebelere yaa uyumuyo sürekli gaz ve iştahsızlık.aynen bende acayip depresif bi haldeyim.
canım ne var ne yok
görüşemiyoruz efe nasıl oldu diyeti nasıl gidiyor hırıltısı azaldımı
ahmet diyete rağmen hırıltıları son sürat devam şaşkınım
canım ne var ne yok
görüşemiyoruz efe nasıl oldu diyeti nasıl gidiyor hırıltısı azaldımı
ahmet diyete rağmen hırıltıları son sürat devam şaşkınım
boymu uzatıyorlar dişmi bilmiyorum hoş bizde dişte yok yaiyi diyelim iyi olalım stres
aynen öyle ne zirve ne zirve fenalardayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?