2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

yok cnmm aksam takvıme baktım yanlıs hesaplamısımm megersee 3 gunum varmıs henuzz korunuyoruzz ama yınede guven olmazz .. her ay aynı kabuss

hakkınızda hayırlısı olsun cnm ıns ıstedıgın yer olur tasınma ısı epey zor dedıgın gıbı. allah yardımcınız olsun ..mesafe ıyıdırr ama ınsanın tanıdıgı bırılerınede ıhtıyacı cok oluyorr

meraba sekos cocugunu yalnız büyüten bi tek sen değilsin ben de sendenim biz istanbuldayız annemler fethiyede kayınvalideler balıkesirde burda 3 kişiyiz kızım ben babamız uzaklık ve yalnızlık cok kötü eminim ailen yanında olsa çooook iyi olur hem çocuklarımız dede anneanne babaanne teyze amca bilmeden büyüyecekler maraş da güzel yer ben de il dışı isteyin gidin nerdesiniz bilmiyorum ama neresi olursa olsun isterse dünyanın en güzel yeri olsun yalnız olunca cehennem gibi geliyor hakkınızda hayırlısı olsun keşke bizim de öyle bi şansımız olsa da biz de gitsek buralardan...

allah yardımcın olsun canım tek olmak zordur ben anneme yakınım oyuzden cok sanslıyım hem calısıyorum ebrar bazen gecede annemde kalıyo dun gece annemdeydı evleri temızledım halıları kaldırıdm kuru yerde gezmesın dıe orda kaldı bugunde asısı vardı annmlerın ordakı saglık ocagına goturyodum yanında bırının olması gercekten cok guzel canım

canım illa il dışı gidecekseniz bence ailenin olduğu yere git.tek başına zor oluyo arada annem gelsede brakıp çıksam dediğim yada biraz ilgilensede işimi yapsam dediğim çok oluyo.annem yakın çok şükür her ihtiyacım olduğunda yanında.
mesafe iyidir tabi ama aynı ilde olup aynı apartmanda aynı mahallede oturmak zorunda değilsiniz.onların yada sizin bi ihtiyacınız olduğunda ulaşabileceğiniz kadar yakın ama aradaki mesafeyi koruyabilecek kadarda uzak olsun.yani aynı ilde fakat farklı ilçelerde oturabilirsiniz.tabi maraşa gitmek istiyormusun buda önemli şimdi olduğun yere bi alışkanlığında olabilir çocuğumu burda çok güzel yetiştirebilirimde diyebilirsin.maraşı orda yaşamı çocuk yetiştirmeyi bilmediğimden bişey diyemiyorum.ama sende gitmek istiyorsan bence memlekete gidebilirsin.

merhaba anneler yine çok kötü bi gece geçirdik.sabah 8 de kalktı akşam 10 da sızdı resmen ama yarım saat sonra uyandı ve gece 3 e kadar uyumadık.yine sürekli gaz çıakrdı acayip bi gazı var yaa.gözleri kıpkırmızı oldu çöktü resmen ama uyumadı.kaldırdım bende oynadık falan gazını çıkardı.gece 3 gibi uyudu 5 te kalktı emdi yattı sabah 9 da kalktı.

nolucak bu durum ne zaman geçicek kaç gündür benimde sinirlerim bozuldu.

cok zor oluyo gercekten uykusuzluk cok yıpranmıs hıssedıyo ınsan kendını ve sınırlerını yıpranıyo hergun aynı seyler daralıyo ınsan ınankı ıse basladıgımdan berı kendıme geldım valla allh annemden de babamdan da razı olsun kızıma gozlerı gıbı bakıyolar ıcım rahat kafam rahat calısyorum annen gelıp yardım etse dınlensen bıraz bı gun bıle olsa ınsan nası rahatlıyor

merhaba kızlar
elifoyku yaklaşık 2 haftadır bizde de aynı durum var
her zaman gazdan olmuyo gibi bizimki ama neden oldugunu çözemedim
kendini gerip geriye doğru atılıp duruyo, bu gaza işaret ama hiç gaz problemi olan bi çocuk değildi
nolduk anlamadım..

Fufa aynen benim de özellikle annemden Allah razı olsun
her işime yardımcı oluyo
bizde kalıyolar zaten
gece-gündüz yardımcı oluyo, sadece bebeğe değil evle ilgili işlerime de
hatta çalıştıgım için çoğu işi o idare ediyo desem yalan olmaz

bu arada kızlar geçmiş yapmam mümkün değil, ipin ucu kaçtı
umarım herkes iyidir, her şey yolundadır
konuşuldu mu bilmiyorum ama güneş kremi veya sprey tavsiyeniz var mı??

canım annem çalışıyo anca haftasonları gelebilir.gel desem hafta içide gelirde sabah ,işe gideceğinde sen oğlana bak ben yatıyım diyemem

selam kızlar
kaç gündür giremiyorum çünkü sersem gibiyim
ahmet paşa formunun zirvesinde tabi bende huysuzluk ve uykusuzluğun neticesinde depresyonun dibindeyim
devamlı gazı var ve devamlı mızmızmızmızmız.................. ve gece gündüz uykuya direnme uyuyamama dönemsel heralde ha bide iştahsızlık var tabi ne yese gaza dönüşüyor çocuğun emmede çok nadir
dertliymişim bayağı bide aşırı hareketli öyle böyle değil 1 dk oturmazmı veya durmazmı bi insan
neyse geçicek bu günlerde inşallahta yorgunluk iyice sinirlerimi ve bedenimi hırpalıyor

canım bayadır yoksun nasıl gidiyo
bizde çok gaz problemi yaşamadık ama son zamanlarda çok yaşıyoruz neden anlamadım.baya baya gazı var yani sürekli çıkarıyor.ben şuna bağlıyorum biraz.eskiden her emmeden yada ek gıdadan sonra üstten gaz çıkarırdı farkettim bu ara üstten çok çıkarmıyor.ondanmı acaba diyorum tabi üşütmüşte olabiliriz.

eliföykü sebos nehaber
elif kaanda formunun zirvesinde heralde
sebos canım pipi iyleşmişte aslıhan aynı heralde varmı bi gelişme

selam stresss

canım yaaa çoğumuz bu dertlerden muzdaribiz noluyo bu bebelere yaa uyumuyo sürekli gaz ve iştahsızlık.aynen bende acayip depresif bi haldeyim.

canım ne var ne yok
görüşemiyoruz efe nasıl oldu diyeti nasıl gidiyor hırıltısı azaldımı
ahmet diyete rağmen hırıltıları son sürat devam şaşkınım

selam stresss

canım yaaa çoğumuz bu dertlerden muzdaribiz noluyo bu bebelere yaa uyumuyo sürekli gaz ve iştahsızlık.aynen bende acayip depresif bi haldeyim.

aynen canım bıtkınlık yaşıyorum geçen gün ilk defa hatta seni niye doğurdum ki dedim o kadar tükenmiş ve çaresiz hissettim
sonrada kıyamıyorum ona sarılıp öpüyorum

canım ne var ne yok
görüşemiyoruz efe nasıl oldu diyeti nasıl gidiyor hırıltısı azaldımı
ahmet diyete rağmen hırıltıları son sürat devam şaşkınım

stress doktor diyetten ne kadar süre sonra geçer dedi bu hırıltılar falan.acaba zamanamı ihtiyacı var yksa süt alerjisimi değil sorun.mamadanmı mayalıyorsun yoğurdu keçi sütü buldunmu.

iyi diyelim iyi olalım stres
aynen öyle ne zirve ne zirve fenalardayız.
boymu uzatıyorlar dişmi bilmiyorum hoş bizde dişte yok ya

dün gece yarım saati bulmadan kalktı yattı kalktı yattı sabah 5 e kadar sonra 6.30 a kadar ayağımdaydı ağladı felan
en son uykusuzluktan bağırdım yeter diye ve güne başladık işte böyle bi şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…