- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
elıfoyku
masallah oglunakosmayada basladı he pasaya baksen
kızlar buarada benım cımcımem cok fena ya bızım balkonumuz su yenı balkolar varya demırlerı asagıdaolanlardan onlardan surgulu camı var ebraraı balkano cıkarıyorum camı acıyorum demırlerden tutnuyodu dun farkettım cok az bı duvar var ordan dogalgaz borusu gecıyo ona basıyo sonra camın surgudune basıp demıre tırmanıyo tabı bunu ben yanındayken yaptı ben tutarken dusunmek bıle ıstemıyorum ya bız yokken yapsa balkonun kapısını acık bırakıyım esıkten hemen atlıyo yapısıyo demırlerekız daha el kadarsın ne bılıyon sen bunları dıyorum guluyo bıde cok fena oldu cok dun salona salıncak kurduk camasır sepetını bagladık ebrarı ıcıne koyduk aksam ole sallanırken uyudu bılgısayara resımlerı atsın esım yuklucem
bu aralar cok sakın burası
eve geldım esımde mesaıdeymıs yemek yapma dedı keyıf yapım barı o yokken azıcıkutum var bı sepet dolu ufff nefret edıyorum utuden
ayy canım dikkat et allah korusun senin cimcime bayağı afacan belli.:18:ne yapacakları belli olmuyor
evet çok sessiz buralar,bu sıcakta ütüde hiç çekilmez çok fena.
elıfoyku
masallah oglunakosmayada basladı he pasaya baksen
kızlar buarada benım cımcımem cok fena ya bızım balkonumuz su yenı balkolar varya demırlerı asagıdaolanlardan onlardan surgulu camı var ebraraı balkano cıkarıyorum camı acıyorum demırlerden tutnuyodu dun farkettım cok az bı duvar var ordan dogalgaz borusu gecıyo ona basıyo sonra camın surgudune basıp demıre tırmanıyo tabı bunu ben yanındayken yaptı ben tutarken dusunmek bıle ıstemıyorum ya bız yokken yapsa balkonun kapısını acık bırakıyım esıkten hemen atlıyo yapısıyo demırlerekız daha el kadarsın ne bılıyon sen bunları dıyorum guluyo bıde cok fena oldu cok dun salona salıncak kurduk camasır sepetını bagladık ebrarı ıcıne koyduk aksam ole sallanırken uyudu bılgısayara resımlerı atsın esım yuklucem
maşallah FUFA senin kız çok hareketli ve enerjik demek ki
bizde hala emekleme bile yok
tabi hareketlendikçe daha fazla dikkat etmek gerek
bizimki yürüteçteyken her uzanabildiği şeyi çekiyo mesela
geçenlerde sandalyeyi kendi üzerine devirdi gözümün öününde, sandalye hafif old için müdahale etmedim
belki öğrenir diyorum kendi kendine, fazla mı beklenti içindeyim acabaa :)
ben yetişene kadaaaaaarrrat the ninova çıktıkoşun
merhaba roisterarkadaşlar meraba uzun bi aradan sonra sonunda çalışmaya başlıcam allahın izniyle bugün sözleşme yapmaya gidicem eylülde özel bi kolejde başlıcam ama hem çok sevindim hem de çooooook üzüldüm ben yavrumu kimlere bırakıcam ne anne var yanımda ne kayınvalide mecbur bakıcı ama kimseyi de tanımıyorum ki o eylülde işe başlarken 1 yaşında olacak ama o daha çooooook küçük ne yapacağımı bilmiyorum doğumdan sonra çalışmak zorunda kalıp da bebeğini bakıcıya bırakan arkadaşlar var mı nolur bana yardım edin tecrübelerinizi, yaşadıklarınızı paylaşın desteklerinizi bekliyorum...
canım geçmiş olsunnnMoralim çok bozuk efe cumadan beri sütümü içmiyor arada muz yiyor o kadar ve bolca su ve ctesi de hiç kusmayan efe fışkırarak kustu ne oluyor bu çocuga ya
Yine dr a gitcek umarım kötü bir şey çıkmaz
Ve çok keyifsiz gülmüyo konuşmuyor
Neyi var neyi acaba
aynen ben de hep yorgunum..hem anne olup hem çalışmak cok zormuş kızlar kendimi çok yorgun hissediyorum hiçbişeye yetişemiyorum hep koşturmaca hayatım
diş buğdayını bile zarzor yaptım
annem yardım etti ve annemlerin evinde yaptık yoksa hazrlık falan yapamazdım yetiştiremezdim
hayallerimdeki diş buğdayı olmasada güzel bir anı olacak
çok haklısın canım ama en güzeli senin karakterine de uygun demişsin zaten, bir şey diyeceksen de güzel bi uslupla söylemek. zor, çok haklısın, özellikle de yaz günü..sağolun kızlar,evet karam haklısın giymime,oturuşuma kalkışıma resmen kendi evimde misafir ve hizmetçi gibi hissediyorum ailecek planlarımızın hiç birini yapamıyoruzben bıkmayımda kim bıksın
kızlar kızlar
işlerim azaldı biraz, bu hafta rahat gibiyim
6ya kadar burdayım ama şimdi de kimse yook
geçmişe gideyim bari
bi de aklımdayken sorayım
emzirme işleri ne durumda?
merhaba bilis.. görünmüyordun bayadır, senin işler azaldı ama bizim bebeler kudurdukızlar kızlar
geçmişe gideyim bari
merhaba bilis.. görünmüyordun bayadır, senin işler azaldı ama bizim bebeler kudurdugiremez olduk...
emzirmeye devammm olduğu kadarıyla, doymuyor, sadece ağız alışkanlığı işte tatlı niyetine
dur hemen bakayımmkızlar mertin traşlı halini albüme yükledim şimdi kaçıyorum yemek yapmam lazım görüşürüz.
cok afacan cok cep telefonumu alıyo kanepenın ucuna koyuyo vuruyo dusuruyo guluyo oturyo tekrar alıyo tekrar tekrar aynı seylerı yapıyo cok hosuna gıdıyo telefonumun şaftı kaymış durumda gecende annemın telefonunu almıs oynarken tus kılıdını acmıs teyzemı aramıs o denk gelmıs teyzem karsıdan ebrar dıyomus bu hıhı hı dıe konusyomus annem ıcerı gırdımkı dıyo aramıs teyzenle konusuo hıhı dıyo el kol hareketı yapıyomus cok fenaa annemlerın karsı bınada bı komsu var kadını gorunce gel yapıyomus bagıryomus konusuyomus gecen ben cıkardım annemlerde balkona dırek karsı bınanın camına bakıyo bı bagırdı deh deh dıe kadın cama cıktı kadına sebeklıkler yapıyo deh deh dıo elını uzatıyo annem dedım sen kendıne buyuk kankalarmı yapıyon
ohh tam hayal ettigim ortam yayıl bacım yayılutumude yaptım geldım emme kımseckler yok yıne
esım mesaıde kızcem bugun annemde ev sessız tvde sarmıyo
biz yaptırdık ama hastalıgı içindi ferrite de bakıldı kansızlık var yarı yarıya hem demerhaba kızlar ewet kimseler yok
cocuklar ayaklanmaya basladılar artık herkes onların peşinde ancak onlar uyuyunca girebiliyoruz sanırım
dünde biz kızamık asısı olmaya gittik az mızırdandı
eliföykü kan alıcaklar demişti bugün gidicekti neiçin alıyolarki kanı acep?bize öle bişi sölemediler
ögrenmezmaşallah FUFA senin kız çok hareketli ve enerjik demek ki
geçenlerde sandalyeyi kendi üzerine devirdi gözümün öününde, sandalye hafif old için müdahale etmedim
kızlar kızlar
geçmişe gideyim bari
efe bir kerede 50 cc su içmeye başladı sizinkiler nasıl içi yanıyor oglanın
bencede fazla beklenti içindesinmaşallah FUFA senin kız çok hareketli ve enerjik demek ki
ewet cnm yoktun bayadırkızlar kızlar
geçmişe gideyim bari
o kadar içmiyo walla ama 150 cc içiyo günde geneldeefe bir kerede 50 cc su içmeye başladı sizinkiler nasıl içi yanıyor oglanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?