2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ayy canım dikkat et allah korusun senin cimcime bayağı afacan belli.:18:ne yapacakları belli olmuyor

bu aralar cok sakın burası

eve geldım esımde mesaıdeymıs yemek yapma dedı keyıf yapım barı o yokken azıcık utum var bı sepet dolu ufff nefret edıyorum utuden

evet çok sessiz buralar,bu sıcakta ütüde hiç çekilmez çok fena.

ayy canım dikkat et allah korusun senin cimcime bayağı afacan belli.:18:ne yapacakları belli olmuyor

evet çok sessiz buralar,bu sıcakta ütüde hiç çekilmez çok fena.

cok afacan cok cep telefonumu alıyo kanepenın ucuna koyuyo vuruyo dusuruyo guluyo oturyo tekrar alıyo tekrar tekrar aynı seylerı yapıyo cok hosuna gıdıyo telefonumun şaftı kaymış durumda gecende annemın telefonunu almıs oynarken tus kılıdını acmıs teyzemı aramıs o denk gelmıs teyzem karsıdan ebrar dıyomus bu hıhı hı dıe konusyomus annem ıcerı gırdımkı dıyo aramıs teyzenle konusuo hıhı dıyo el kol hareketı yapıyomus cok fenaa annemlerın karsı bınada bı komsu var kadını gorunce gel yapıyomus bagıryomus konusuyomus gecen ben cıkardım annemlerde balkona dırek karsı bınanın camına bakıyo bı bagırdı deh deh dıe kadın cama cıktı kadına sebeklıkler yapıyo deh deh dıo elını uzatıyo annem dedım sen kendıne buyuk kankalarmı yapıyon

utumude yaptım geldım emme kımseckler yok yıne

esım mesaıde kızcem bugun annemde ev sessız tvde sarmıyo

iyi geceler kızlar..yağız uyudu eşim nöbetçi bakayım dedim amma kimsecikler yok..herkes erkenci galiba bu akşam..bende yatayım bari..herkese hayırlı ve güzel gecelerrrrr

merhaba kızlar ewet kimseler yok
cocuklar ayaklanmaya basladılar artık herkes onların peşinde ancak onlar uyuyunca girebiliyoruz sanırım
dünde biz kızamık asısı olmaya gittik az mızırdandı
eliföykü kan alıcaklar demişti bugün gidicekti neiçin alıyolarki kanı acep?bize öle bişi sölemediler

maşallah FUFA senin kız çok hareketli ve enerjik demek ki
bizde hala emekleme bile yok
tabi hareketlendikçe daha fazla dikkat etmek gerek
bizimki yürüteçteyken her uzanabildiği şeyi çekiyo mesela
geçenlerde sandalyeyi kendi üzerine devirdi gözümün öününde, sandalye hafif old için müdahale etmedim
belki öğrenir diyorum kendi kendine, fazla mı beklenti içindeyim acabaa :)

FAZLASIYLA HAREKETLI CANIM HERGUN YENISEYLER YAPIYO AGZIM ACIK IZLIYORUM VALLA BIZIMKIDE DUSURUYO AMA AKILLANMIYO YINE YAPIYO YINE YAPIYO BEN MUDAHALE EDINCE DAHA COK YAPIYO AGLIYO TEPKI GOSTERIYO OLSUN ANNESI SENINKININ ZAMANI VAR DEMEKKI DAHA AMA INANKI O HALLERI BILE DAHA IYI GELIYO SUREKLI KOSTURUYORUM PESINDEN CUNKU HIC DURMUYO KASLA GOZ ARASI ODALARI GEZIO HEMEN BENCE SEN SIMDI BUGUNLERIN TADINI CIKAR

kızlar kızlar
işlerim azaldı biraz, bu hafta rahat gibiyim
6ya kadar burdayım ama şimdi de kimse yook
geçmişe gideyim bari

bi de aklımdayken sorayım
emzirme işleri ne durumda?

at the ninova çıktıkoşun
ben yetişene kadaaaaaarrr
yine mi silinmiş albüm

merhaba roister
ben bebişim 5. ayındayken çalışmaya başladım
mecbur değildim ama evde çok sıkılmış ve yorulmuştum. bazen bencillik mi diyorum ama sütüm azalmıştı yorgunluktan ve oğluma sevgi gösterecek fırsat bulamıyordum. bu açıdan işe başlamak iyi geldi.
oğluma annem baktı şimdiye kadar.
1 yaşından sonra bakıcıyla devam etmeyi planlıyorum senin gibi. önemli olan çok iyi bir bakıcı bulmak.
bunun için tüm komşulara arkadaşlara haber salıyorum bugunlerde.
tabi ki babanne/anneanne daha iyi ama sürekli onlarla yaşamak da zor.annem aynı şehirde ama evi uzak. ben artık bakıcıya karar verdim.

canım geçmiş olsunnn

aynen ben de hep yorgunum..
ama çok iyi yapmışsın canım diş buğdayı yapmakla, dediğin gibi güzel bi anı. sonra pişman olmak var..
biz de 2 hafta sonra sünnet yaptırıcaz.
40ında mevlüt filan yapmadık, bunda yapsam diyorum ama hiç göze alamıyorum

sağolun kızlar,evet karam haklısın giymime,oturuşuma kalkışıma resmen kendi evimde misafir ve hizmetçi gibi hissediyorum ailecek planlarımızın hiç birini yapamıyoruzben bıkmayımda kim bıksın
çok haklısın canım ama en güzeli senin karakterine de uygun demişsin zaten, bir şey diyeceksen de güzel bi uslupla söylemek. zor, çok haklısın, özellikle de yaz günü..

kızlar kızlar
geçmişe gideyim bari

benımkı 4 aylıkken bıraktı emmeyı mama ıcıyo cımcıme zaten cok sutum olmadı malesef dogudugundan berı mamada verıyodum

kızlar kızlar
geçmişe gideyim bari

merhaba bilis.. görünmüyordun bayadır, senin işler azaldı ama bizim bebeler kudurdu giremez olduk...
emzirmeye devammm olduğu kadarıyla, doymuyor, sadece ağız alışkanlığı işte tatlı niyetine

merhaba bilis.. görünmüyordun bayadır, senin işler azaldı ama bizim bebeler kudurdu giremez olduk...
emzirmeye devammm olduğu kadarıyla, doymuyor, sadece ağız alışkanlığı işte tatlı niyetine

merhaba sekos
aynen benimki de kuduruk, evde giremem zaten :) işte nefes alıyorum biraz
benimki günde 1 sefere düştü de o da doyurmuyor dediğin gibi. sizleri merak ettim

kızlar mertin traşlı halini albüme yükledim şimdi kaçıyorum yemek yapmam lazım görüşürüz.
dur hemen bakayımm
tam cimcime olmuş ya ebrar
utumude yaptım geldım emme kımseckler yok yıne

esım mesaıde kızcem bugun annemde ev sessız tvde sarmıyo
ohh tam hayal ettigim ortam yayıl bacım yayıl
biz yaptırdık ama hastalıgı içindi ferrite de bakıldı kansızlık var yarı yarıya hem de
böyle olacagı belliydi hiç kullanmadım demiri mercimek ıspanak da yok bir köfte yerdi onu da yemez oldu
ögrenmez efe yüzkere çamaşır askılıgına gider yüzkere devirir gibi olur yine yapar
kızlar kızlar
geçmişe gideyim bari

süt var emen yokemmesi şöyle dudaklarına alır ezer emme somurma yok
bırakacak galiba memeyi

efe bir kerede 50 cc su içmeye başladı sizinkiler nasıl içi yanıyor oglanın

bızımkıde cok su ıcıyo ve artık su ıstedgını bellı edıyor buuumeee dıyo su ıstedıgınde kana kana ıcıyo zıllım cok ozledım kızcemı dun gormedın bıanonce eve gıdıp esımın kızımı getırmesını ıstıyorum

bencede fazla beklenti içindesin

kızlar kızlar
geçmişe gideyim bari

ewet cnm yoktun bayadır
benimki buaralar memeye düştü ne kadar geliyo bilmiyorum walla günde 500 ml anne sütü diyolar ama ölcemiyorum tabi:)
ama zorla emzirdiğim zamanlarda oluyodu belli olmuyo onun keyfine kalmıs ama doyurmuyo tabi emzirdikten sonra yemegini yiyo

efe bir kerede 50 cc su içmeye başladı sizinkiler nasıl içi yanıyor oglanın
o kadar içmiyo walla ama 150 cc içiyo günde genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…