2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bende sasırdım 800 grma belkide almıstır belkide tartı yanlıs tartmıstır amannn boswer saglılı olsunlarda grmı fakretmez

hastaneden verilen kitapcıga göre 9 ayda yumurta beyazı verebilirsiniz yazıyo hemsiremiz 1 yasında dedi ama az az alıssınlar
eylülde baslıcam diyodun yine onun gibi bişi olucak yani tatile girdin:)

canım noluyo bu bebelere 2 dk durduramıyorum eylülü3 -4 gündür böyle sürekli aglıyo yürütecte mama sandalyesinde asla durmuyo kucak kucaga alınca inip yerde oynamak istiyo anlamadım bugün cıldıracaktım

iyi geceler kızlar.nasılınız?yağız uyudu..bugün oğluşumu ilk defa denize soktuk..ona üstü kapalı botlardan almıştık onla birlikte.hiç korkmadı maaşallh sudan..deniz suyuda ısınmış.üşümedi hiç..yani ben öle hissettim inş.üşümemiştir...

ayy cok güzel bende onun hayalini kuruyorum öğleden sonra soktuysan deniz suyu baya ısınmıstır bence cnm

aynen canım yaaa çoğu kez numaradan ağlıyor.yerde oynamıyor kucakta durmuyor yürüteçte durmuyor sadece yürütürken duruyor ondada ben yoruluyorum.gece uykuları desen çok özledim bayadır uramıyorlar yine bize.şimdi uyuttum geldim bakalım uyuyacakmı.

üşümemiştir canım merak etme anlarsın sne üşyüp üşümeyeceğini.
bende çok merak ediyorum sevicekmi denizi diye bende aldım üstü kapalı botdan.hatta aldığım bot ben 25 liraya aldım bime geliyormuş 21 inde 12.5 liraya.baya kazık yemişim.almak isteyenler kaçırmaısn bence.

ay ne güzel denize girmiş yağız bende çok istiyorum merti sokmayı.

ah ah bizimkide hep numaradan ağlıyor gözlerinden yaşlar geliyor şakır şakır.

MASALLAH BOYUNADA POSUNADA BIZIMKIDE BU AY GUZEK KILO ALMIS ISHALDI 8100 DUSNUSTU GECEN ANNEMLER ASIYA GOTURMUS 8850GELMIS

canım sen ıse basladıgın ıcın oyledır ebrarda oyleydı cok sukur duzeldı dun anneme gıttım orada kaldım huzursuzlanıodu sallıyorum uyumuyo ıclı ıclı sole solene aglıyo babam aldı kucagında sallarken uyudu cımcıme ama sabahları cok erken kalkıyo saat 7 olmadan ayakta

masalahh cnm gecmıs olsun bıze ebe 2 tane var demıstı 1 yasındaa nedenkı acaba

ayy bende 25 liraya aldım canım görüyon mu sen kazıklanmışık valla

slm kızlar nasılsınızz umarım herkes ıyıdır gecmıs yapamyorum kızım durmuyor

Eklentiler

• $DSCN2113.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:

canım yumurta akı en çok alerji ihtimali olan besinler arasındaymış, o yuzden tavsiye edilmiyor. bizimkinin alerjisi var ben o yuzden vermiyorum ama mücver gibi bi şeylerin içinde olunca çok da sakınmıyorum. artık büyüdüler. 1 yaşa kadar vermeyin denilen şeyleri yavaş yavaş verebilirz bence. 1 yaş sınırı tam 365 günlük olunca o an olacak bi şey değil gibi geliyoı bana :)

ürperme olayına hiç dikkat etmedim, sizden duyuyorum

bezini boğumları biraz bezin içinde bırakacak şekilde bağlıyorum. daha iyi kavrıyo ve ishal gibi durumlarda sızdırma ihtimali düşük oluyo gibi geldi bana.

benim eşimde bu gece yok bende kendime şöle hafif bişiler yapıp yiycem ama daha bişey yapmadım.ne yapacağımıda bilmiyorum.
elifoykuu benimki de perşembe akşam gidio.
gel valla beylerin aynı gün gittiği bi zaman ayarlayalım, biz de görüşelim

üşümemiştirrrr :))
biz de havuza soktuk geçen hafta, nasıl çırpınıyo bi görseniz! sadece karnından destekledim, sanki bıraksam yüzecekti :)
hem kol hem bacak çalışıyo. aslında bi hafta filan devam etse yüzmeyi çok kolay öğrenebilecek kabiliyetteler bu dönemde

burda yine in cin top oynuyor terkedildi topiğimiz sessiz bu aralar

çok sıcak çok bunaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…