bende sasırdım 800 grma belkide almıstır belkide tartı yanlıs tartmıstır amannn boswer saglılı olsunlarda grmı fakretmezbilmiyorumki canım arayıp bi sor istersen hemşirenize.bizim doktor bile bilmiyordu çok yeniymiş.
valla canım bende bilmiyorum nasıl aldı herzamankinden daha çok yemiyo.dedim bi yanlışlık olmasın.bi ay önceki klosu 8.500 tekrar tekrar ölçtü yok doğru dedi.
ben hala 1 ayda 800 gr alabileceğine inanmıyorum ama neyse.
bencede iyi olmuş inşallah bebeklerimiz bu tarz hastalıklara yakalanmadan büyüyecekler.
hastaneden verilen kitapcıga göre 9 ayda yumurta beyazı verebilirsiniz yazıyo hemsiremiz 1 yasında dedi ama az az alıssınlarselam kızlar nasılsınız. annelerin ve bebişlerin keyfi yerinde mi?
ben okula başladım bu ay. toplantıya falan gittim. kardeşim geldi ahmete o baktı. misafir üst üste oldu bu ara giremedim hiç.
bikaç güne de anneme gidicem.
Ahmet herşeye ağlama huyu çıkardı çok zor bi çocuk oldu. yatağında uyumak istemiyo sarılarak uyumak istiyo mücadele içindeyiz.
en son konuşulan konularla ilgili,
yumurta beyazını ara ara veriyorum. tek başına değil de kendimize yaptığım omletten az az veriyorum bazen. 1 yaşında direk başlayınca alışma süreci olmayınca alerji ihtimali artıyomuş.
inek sütünün pek bi faydası olmadığından pek vermedim ama geçenlerde bisküvi ıslatıp verdim sütle, iştahı yoktu çok yemedi.
silkelenme değilde çişini yaparken duraklama gibi bişey yapıyo. bu ara kendilerini keşfetme dönemi çiş yaparken zevk alabilirler diye okudum önemli bişey olacağını sanmıyorum yani.
emzirme işi de dengesiz, emmek istemiyo aç da olsa oyun oynuyo memeyle:26:
bizim de aşı vardı pazt ama memlekette olcaz dönünce yaptırıcaz artık aşıyı da.
canım noluyo bu bebelere 2 dk durduramıyorum eylülü3 -4 gündür böyle sürekli aglıyo yürütecte mama sandalyesinde asla durmuyo kucak kucaga alınca inip yerde oynamak istiyo anlamadım bugün cıldıracaktımbugün benimki yine formunda mamasını hazırlayana kadar bile durmadı yürüteçte içli içli ağlıyor bide.
bu ara o kadar zor giriyorumki buraya
akşamda netbookuma format attım.bu sayfa favorileirmdeydi hesabımda her seferinde şifreyi girmiyordum.format atımca gitti tabi hesap bende şifreyi unutmuşum gimeye girmeye.yeni şifre istedim siteden öle gelebildim
ayy cok güzel bende onun hayalini kuruyorum öğleden sonra soktuysan deniz suyu baya ısınmıstır bence cnmiyi geceler kızlar.nasılınız?yağız uyudu..bugün oğluşumu ilk defa denize soktuk..ona üstü kapalı botlardan almıştık onla birlikte.hiç korkmadı maaşallh sudan..deniz suyuda ısınmış.üşümedi hiç..yani ben öle hissettim inş.üşümemiştir...
bende sasırdım 800 grma belkide almıstır belkide tartı yanlıs tartmıstır amannn boswer saglılı olsunlarda grmı fakretmez
hastaneden verilen kitapcıga göre 9 ayda yumurta beyazı verebilirsiniz yazıyo hemsiremiz 1 yasında dedi ama az az alıssınlar
eylülde baslıcam diyodun yine onun gibi bişi olucak yani tatile girdin:)
canım noluyo bu bebelere 2 dk durduramıyorum eylülü3 -4 gündür böyle sürekli aglıyo yürütecte mama sandalyesinde asla durmuyo kucak kucaga alınca inip yerde oynamak istiyo anlamadım bugün cıldıracaktım
iyi geceler kızlar.nasılınız?yağız uyudu..bugün oğluşumu ilk defa denize soktuk..ona üstü kapalı botlardan almıştık onla birlikte.hiç korkmadı maaşallh sudan..deniz suyuda ısınmış.üşümedi hiç..yani ben öle hissettim inş.üşümemiştir...
iyi geceler kızlar.nasılınız?yağız uyudu..bugün oğluşumu ilk defa denize soktuk..ona üstü kapalı botlardan almıştık onla birlikte.hiç korkmadı maaşallh sudan..deniz suyuda ısınmış.üşümedi hiç..yani ben öle hissettim inş.üşümemiştir...
aynen canım yaaa çoğu kez numaradan ağlıyor.yerde oynamıyor kucakta durmuyor yürüteçte durmuyor sadece yürütürken duruyor ondada ben yoruluyorum.gece uykuları desen çok özledim bayadır uramıyorlar yine bize.şimdi uyuttum geldim bakalım uyuyacakmı.
merhaba anneler
bugün aşımız vardı olduk çok şükür kanımızıda verdik yarın sonuçları alıcaz.
kilomuz 9.300 olmuş boyumuz hiç uzamamış.
bundan önceki 2 ay oğlan 400 er gram falan almıştı bu ay 800 gr almış ama boyu hiç uzamamış.sanırım ondan çok aldı.76 cm hala boyumuz.
1 yaşında 3 aşımız var.su çiçeğiaşısıda girmiş takvime
selam kızlar nasılsınız. annelerin ve bebişlerin keyfi yerinde mi?
ben okula başladım bu ay. toplantıya falan gittim. kardeşim geldi ahmete o baktı. misafir üst üste oldu bu ara giremedim hiç.
bikaç güne de anneme gidicem.
Ahmet herşeye ağlama huyu çıkardı çok zor bi çocuk oldu. yatağında uyumak istemiyo sarılarak uyumak istiyo mücadele içindeyiz.
en son konuşulan konularla ilgili,
yumurta beyazını ara ara veriyorum. tek başına değil de kendimize yaptığım omletten az az veriyorum bazen. 1 yaşında direk başlayınca alışma süreci olmayınca alerji ihtimali artıyomuş.
inek sütünün pek bi faydası olmadığından pek vermedim ama geçenlerde bisküvi ıslatıp verdim sütle, iştahı yoktu çok yemedi.
silkelenme değilde çişini yaparken duraklama gibi bişey yapıyo. bu ara kendilerini keşfetme dönemi çiş yaparken zevk alabilirler diye okudum önemli bişey olacağını sanmıyorum yani.
emzirme işi de dengesiz, emmek istemiyo aç da olsa oyun oynuyo memeyle:26:
bizim de aşı vardı pazt ama memlekette olcaz dönünce yaptırıcaz artık aşıyı da.
merhaba anneler
bugün aşımız vardı olduk çok şükür kanımızıda verdik yarın sonuçları alıcaz.
kilomuz 9.300 olmuş boyumuz hiç uzamamış.
bundan önceki 2 ay oğlan 400 er gram falan almıştı bu ay 800 gr almış ama boyu hiç uzamamış.sanırım ondan çok aldı.76 cm hala boyumuz.
1 yaşında 3 aşımız var.su çiçeğiaşısıda girmiş takvime
üşümemiştir canım merak etme anlarsın sne üşyüp üşümeyeceğini.
bende çok merak ediyorum sevicekmi denizi diye bende aldım üstü kapalı botdan.hatta aldığım bot ben 25 liraya aldım bime geliyormuş 21 inde 12.5 liraya.baya kazık yemişim.almak isteyenler kaçırmaısn bence.
ayy cok güzel bende onun hayalini kuruyorum öğleden sonra soktuysan deniz suyu baya ısınmıstır bence cnm
slm kızlar nasılsınızz umarım herkes ıyıdır gecmıs yapamyorum kızım durmuyor
kızlar bi kaç sorum olucak cevaplarsanız sevinirim
bugün fırında mücver yaptım elif öykü vermişti tarifi(nerdesin eliföykü cık gel bak sorularımı cevapla
içine yumurta kırdım bi kaç kere böyle yemekten kızım yedi yani yumurta beyazı yemiş oldu bi sorunda olmadı bundan sonra ondanda versemmi acep?
gecen eltimlerde ayran içmiştik eylülde içti içindede az inek sütü varmıs ozamanda bişi olmadı inek sütüde verilebilirmi artık?
eliföykü yine ürpermeden bahsetmişti sanki üşür gibi titreme geliyo genelde yemek yedirirken çisini yaparken oluyomus genelde dedi ama arastırdım kötü sonuclarda olabiliyomus sizlerdede varmı?
son olarak bebişlerinizin bezlerini baglarken bacak bogumlarını dısarımı cıkarıyosunuz bezin içerisindemi kalıyo?
simdilik bu kadar dahada var yani sormak istediklerim
onlarda baska zamana artık cok oldu
elifoykuu benimki de perşembe akşam gidio.benim eşimde bu gece yok bende kendime şöle hafif bişiler yapıp yiycem ama daha bişey yapmadım.ne yapacağımıda bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?