kızlar kızlar
işlerim azaldı biraz, bu hafta rahat gibiyim
6ya kadar burdayım ama şimdi de kimse yook
geçmişe gideyim bari
bi de aklımdayken sorayım
emzirme işleri ne durumda?
kızlar bi kaç sorum olucak cevaplarsanız sevinirim
bugün fırında mücver yaptım elif öykü vermişti tarifi(nerdesin eliföykü cık gel bak sorularımı cevapla
içine yumurta kırdım bi kaç kere böyle yemekten kızım yedi yani yumurta beyazı yemiş oldu bi sorunda olmadı bundan sonra ondanda versemmi acep?
gecen eltimlerde ayran içmiştik eylülde içti içindede az inek sütü varmıs ozamanda bişi olmadı inek sütüde verilebilirmi artık?
eliföykü yine ürpermeden bahsetmişti sanki üşür gibi titreme geliyo genelde yemek yedirirken çisini yaparken oluyomus genelde dedi ama arastırdım kötü sonuclarda olabiliyomus sizlerdede varmı?
son olarak bebişlerinizin bezlerini baglarken bacak bogumlarını dısarımı cıkarıyosunuz bezin içerisindemi kalıyo?
simdilik bu kadar dahada var yani sormak istediklerim
onlarda baska zamana artık cok oldu
marjicim saol cevapların için datlum ama bi soruma cvp yokürperme merttede oluyo diyodun hala devam ediyomu?
evet oluyor ama artık çok az canım buarlar pek rastlamıyorum bile neymişki kötü sonuçu:26:
ben çok gördüm çişini yaparken ürperen bebek
geneli çiş yapınca oluyo diyo ama yinede epilepsiden süphelenenler var nette bi sürü bilgi var gerci yalan yanlıs
bende bi arastırayım dedim bunları okudum
tam gün mönüsü olmus afiyet olsun cnmçok yorgunum bügün çok sıcak çok
bugün kısır,makarna salatası,kek filan yaptım tam gün menüsü oldu ama yoruldum kolay şeyler ama çok oyalayıcı
ewet aynen öyle cok ewham yapıyorum buaralarbazen netten okuduğum şeylerden bende çok etkileniyorum canım ama çoğu yalan yanlış bilgiler epilepsinin belirtisi sadece ürperme değildir heralde.biz anneler herşeye evham yapıyoruz bebeklerimiz için
tam gün mönüsü olmus afiyet olsun cnm
ewet aynen öyle cok ewham yapıyorum buaralar
sorma canım ne çektimbu adam ramazan bayramınıda yapıp öyle giderse şaşırmam bıktırana kadar kalır
komşularıyla kavgalı diye kendi evinde kalmak istemiyor banane etmeseymiş şeytn diiyor 15 günden fazla kalırsa açık açık söyle ama tabiki söyleyemem insanların kalbini kolay kolay kıramıyorum olan bana oluyor içime ata ata
elıfoyku
masallah oglunakosmayada basladı he pasaya baksen
kızlar buarada benım cımcımem cok fena ya bızım balkonumuz su yenı balkolar varya demırlerı asagıdaolanlardan onlardan surgulu camı var ebraraı balkano cıkarıyorum camı acıyorum demırlerden tutnuyodu dun farkettım cok az bı duvar var ordan dogalgaz borusu gecıyo ona basıyo sonra camın surgudune basıp demıre tırmanıyo tabı bunu ben yanındayken yaptı ben tutarken dusunmek bıle ıstemıyorum ya bız yokken yapsa balkonun kapısını acık bırakıyım esıkten hemen atlıyo yapısıyo demırlerekız daha el kadarsın ne bılıyon sen bunları dıyorum guluyo bıde cok fena oldu cok dun salona salıncak kurduk camasır sepetını bagladık ebrarı ıcıne koyduk aksam ole sallanırken uyudu bılgısayara resımlerı atsın esım yuklucem
canım gittik aşımızı olduk öncesinde kan verdik.bakanlık yeni yazı yayınlamış daha yeniymiş yani.sanırım 9 aylık olunca bebeler kan alıyorlarmış.bizde verdik sonuçlar yarın çıkıcak.korkmuştum kan alma deyince ama zor olmadı şükür.merhaba kızlar ewet kimseler yok
cocuklar ayaklanmaya basladılar artık herkes onların peşinde ancak onlar uyuyunca girebiliyoruz sanırım
dünde biz kızamık asısı olmaya gittik az mızırdandı
eliföykü kan alıcaklar demişti bugün gidicekti neiçin alıyolarki kanı acep?bize öle bişi sölemediler
maşallah FUFA senin kız çok hareketli ve enerjik demek ki
bizde hala emekleme bile yok
tabi hareketlendikçe daha fazla dikkat etmek gerek
bizimki yürüteçteyken her uzanabildiği şeyi çekiyo mesela
geçenlerde sandalyeyi kendi üzerine devirdi gözümün öününde, sandalye hafif old için müdahale etmedim
belki öğrenir diyorum kendi kendine, fazla mı beklenti içindeyim acabaa :)
kızlar kızlar
işlerim azaldı biraz, bu hafta rahat gibiyim
6ya kadar burdayım ama şimdi de kimse yook
geçmişe gideyim bari
bi de aklımdayken sorayım
emzirme işleri ne durumda?
kızlar bi kaç sorum olucak cevaplarsanız sevinirim
bugün fırında mücver yaptım elif öykü vermişti tarifi(nerdesin eliföykü cık gel bak sorularımı cevapla
içine yumurta kırdım bi kaç kere böyle yemekten kızım yedi yani yumurta beyazı yemiş oldu bi sorunda olmadı bundan sonra ondanda versemmi acep?
gecen eltimlerde ayran içmiştik eylülde içti içindede az inek sütü varmıs ozamanda bişi olmadı inek sütüde verilebilirmi artık?
eliföykü yine ürpermeden bahsetmişti sanki üşür gibi titreme geliyo genelde yemek yedirirken çisini yaparken oluyomus genelde dedi ama arastırdım kötü sonuclarda olabiliyomus sizlerdede varmı?
son olarak bebişlerinizin bezlerini baglarken bacak bogumlarını dısarımı cıkarıyosunuz bezin içerisindemi kalıyo?
sor sor neden daha varsa sormadın ki nolcakkk sanki..kızlar bi kaç sorum olucak cevaplarsanız sevinirim
bende yasını beklemiycem sonra alısması zor oluyo diyo bazı doktorlarzor canım ya nasıl rahat ederki insan kp in yanında işin zor ama gelme de denmezki inşallah hemen gider
canım koşamıyo tabikide sadece heycanlanıp hızlanmaya başlıyo ve pat düşüyo
ayy canım dikkat et balkona falan senin cimcime baya hareketli belli.sen varken bile yanaştırma allah korusun anlık oluyo bazı şeyler.
bekliyıruz canım resimleri
canım gittik aşımızı olduk öncesinde kan verdik.bakanlık yeni yazı yayınlamış daha yeniymiş yani.sanırım 9 aylık olunca bebeler kan alıyorlarmış.bizde verdik sonuçlar yarın çıkıcak.korkmuştum kan alma deyince ama zor olmadı şükür.
akıllanmıyorlar canım yaa canlarının yanacağınıda bilselker yapıyorlar.
emirme işleri devam canım bazen iyi bazen kötü keyfine göre paşanın
canım bişey olmaz bende verdim mücverde yumurta beyazı.alerjileri olsa belli ederdi zaten.
inek sütündende bişey olucağını sanmıyorum ama şuan emzirdiğim için gerek duymuyorum.ama yaşını beklemeyeceğim.en azından alışsın bünyeleri az da olsa veririm.
bezini rast gele bağlıyorum valla içerde kalıyo galiba bak hiç dikkat etmemişim.
ürperme olunca bende araştırdım ama o diğer hastalıkların başka belirtileride oluyormuş nöbet falan diolar onlardan bahsediyorsun sanırım.anlarız öle bişey olsa.bizimki hafif ürperme sadece çişini yaperken yapıyo oda herzaman değil.
sordum walla cnm saolun cvp verdinizsor sor neden daha varsa sormadın ki nolcakkk sanki..
cevaplayayım
mücver yaptığım zmanlar sadece ağzına biraz verdim bir kere. snra da bir daha da vermedim, korkuyorum benim allerjik bir bünyem var kızıma dikkaatli yaklaşıyorum.
ayranın içinde mi süt varmış anlamadım, yoğurt mu inek ütünden yapılmış .. ayy anlamadım... neyse ben bir kere süt kaynatmıştım muhallebisinin içine 2 kaşık koydum ama şeytan dürttü korka korka koydumm, şükür bir şey olmadı.. sulandırarak versek nolur ki? ben de eliföykü gibi düşünüyorum, yaşını görmeden veririm..
ürperme benim kızda da oluyor. çiş dediğiniz için ve yalnız olmadığımı bildiğimden hiç düşünmedim araştırmadım, iyi düşünelim iyi olsun ..
ben 5 numara kullanıyorum büyük olduğu için içinde kalıyor.. bantların izi çıkıyor küçüğünde
ya stressssssss niirdesinnnnnnnnnnnnn bacımmmmmmmm özledikkkk
çok yorgunum bügün çok sıcak çok
bugün kısır,makarna salatası,kek filan yaptım tam gün menüsü oldu ama yoruldum kolay şeyler ama çok oyalayıcı
merhaba anneler
bugün aşımız vardı olduk çok şükür kanımızıda verdik yarın sonuçları alıcaz.
kilomuz 9.300 olmuş boyumuz hiç uzamamış.
bundan önceki 2 ay oğlan 400 er gram falan almıştı bu ay 800 gr almış ama boyu hiç uzamamış.sanırım ondan çok aldı.76 cm hala boyumuz.
1 yaşında 3 aşımız var.su çiçeğiaşısıda girmiş takvime
masallah cnm 800 gr nasıl aldırdınmerhaba anneler
bugün aşımız vardı olduk çok şükür kanımızıda verdik yarın sonuçları alıcaz.
kilomuz 9.300 olmuş boyumuz hiç uzamamış.
bundan önceki 2 ay oğlan 400 er gram falan almıştı bu ay 800 gr almış ama boyu hiç uzamamış.sanırım ondan çok aldı.76 cm hala boyumuz.
1 yaşında 3 aşımız var.su çiçeğiaşısıda girmiş takvime
bilmiyorumki canım arayıp bi sor istersen hemşirenize.bizim doktor bile bilmiyordu çok yeniymiş.maşallah boyuna kilosuna
bizdende kan istemediler neden ki acaba:26:
1 yaşında gelin aşıları var dediler sadece.
masallah cnm 800 gr nasıl aldırdın
boyları artık öyle cok uzamaz 1-2 santim dedi hemsiiree:94::94: :)
sucicegi asısının takvime girdigi iyi oldu devlet asılardan yana cok iyi gidiyo
bizde 250 gr almısız bu ay
selam kızlar nasılsınız. annelerin ve bebişlerin keyfi yerinde mi?
ben okula başladım bu ay. toplantıya falan gittim. kardeşim geldi ahmete o baktı. misafir üst üste oldu bu ara giremedim hiç.
bikaç güne de anneme gidicem.
Ahmet herşeye ağlama huyu çıkardı çok zor bi çocuk oldu. yatağında uyumak istemiyo sarılarak uyumak istiyo mücadele içindeyiz.
en son konuşulan konularla ilgili,
yumurta beyazını ara ara veriyorum. tek başına değil de kendimize yaptığım omletten az az veriyorum bazen. 1 yaşında direk başlayınca alışma süreci olmayınca alerji ihtimali artıyomuş.
inek sütünün pek bi faydası olmadığından pek vermedim ama geçenlerde bisküvi ıslatıp verdim sütle, iştahı yoktu çok yemedi.
silkelenme değilde çişini yaparken duraklama gibi bişey yapıyo. bu ara kendilerini keşfetme dönemi çiş yaparken zevk alabilirler diye okudum önemli bişey olacağını sanmıyorum yani.
emzirme işi de dengesiz, emmek istemiyo aç da olsa oyun oynuyo memeyle:26:
bizim de aşı vardı pazt ama memlekette olcaz dönünce yaptırıcaz artık aşıyı da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?