2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar bi kaç sorum olucak cevaplarsanız sevinirim

bugün fırında mücver yaptım elif öykü vermişti tarifi(nerdesin eliföykü cık gel bak sorularımı cevapla

içine yumurta kırdım bi kaç kere böyle yemekten kızım yedi yani yumurta beyazı yemiş oldu bi sorunda olmadı bundan sonra ondanda versemmi acep?

gecen eltimlerde ayran içmiştik eylülde içti içindede az inek sütü varmıs ozamanda bişi olmadı inek sütüde verilebilirmi artık?

eliföykü yine ürpermeden bahsetmişti sanki üşür gibi titreme geliyo genelde yemek yedirirken çisini yaparken oluyomus genelde dedi ama arastırdım kötü sonuclarda olabiliyomus sizlerdede varmı?

son olarak bebişlerinizin bezlerini baglarken bacak bogumlarını dısarımı cıkarıyosunuz bezin içerisindemi kalıyo?

simdilik bu kadar dahada var yani sormak istediklerim
onlarda baska zamana artık cok oldu

kızlar kızlar
işlerim azaldı biraz, bu hafta rahat gibiyim
6ya kadar burdayım ama şimdi de kimse yook
geçmişe gideyim bari

bi de aklımdayken sorayım
emzirme işleri ne durumda?

emzirmeye devam ediyorum canım o istedikce emiyor özellikle geceleri.

soru bire cvp:
bende fırında mücver yaptım mertede azcık verdim 2-3 kere aynen içinde yumurtada vardı ama çok azdı yumurta beyazını direk vermeyi bir yaşından önce düşünmüyorum.

soru ikiye cvp
ineksütünü direk hiç vermedim onuda 1 yaşından önce düşünmüyorum

soru üçe cvp
ben bezin kenarlarını dışarıya çıkarıyorum canım.

Son düzenleme:
marjicim saol cevapların için datlum ama bi soruma cvp yokürperme merttede oluyo diyodun hala devam ediyomu?

marjicim saol cevapların için datlum ama bi soruma cvp yokürperme merttede oluyo diyodun hala devam ediyomu?

evet oluyor ama artık çok az canım buarlar pek rastlamıyorum bile neymişki kötü sonuçu:26:
ben çok gördüm çişini yaparken ürperen bebek

evet oluyor ama artık çok az canım buarlar pek rastlamıyorum bile neymişki kötü sonuçu:26:
ben çok gördüm çişini yaparken ürperen bebek

geneli çiş yapınca oluyo diyo ama yinede epilepsiden süphelenenler var nette bi sürü bilgi var gerci yalan yanlıs

bende bi arastırayım dedim bunları okudum

çok yorgunum bügün çok sıcak çok
bugün kısır,makarna salatası,kek filan yaptım tam gün menüsü oldu ama yoruldum kolay şeyler ama çok oyalayıcı

geneli çiş yapınca oluyo diyo ama yinede epilepsiden süphelenenler var nette bi sürü bilgi var gerci yalan yanlıs

bende bi arastırayım dedim bunları okudum

bazen netten okuduğum şeylerden bende çok etkileniyorum canım ama çoğu yalan yanlış bilgiler epilepsinin belirtisi sadece ürperme değildir heralde.biz anneler herşeye evham yapıyoruz bebeklerimiz için

bugün kısır,makarna salatası,kek filan yaptım tam gün menüsü oldu ama yoruldum kolay şeyler ama çok oyalayıcı
tam gün mönüsü olmus afiyet olsun cnm

bazen netten okuduğum şeylerden bende çok etkileniyorum canım ama çoğu yalan yanlış bilgiler epilepsinin belirtisi sadece ürperme değildir heralde.biz anneler herşeye evham yapıyoruz bebeklerimiz için
ewet aynen öyle cok ewham yapıyorum buaralar

tam gün mönüsü olmus afiyet olsun cnm

ewet aynen öyle cok ewham yapıyorum buaralar

sağol canım yazın ağır yemekler yenmiyor hafif şeyler yemek lazım.
bende sana diyorum ama aşırı evhamlı biriyim özellikde ruh halim kötü ve mutsuzken dahada kuruyorum pozitif düşünmek gerek,
çok şükür yavrularımız sağlıklılar

zor canım ya nasıl rahat ederki insan kp in yanında işin zor ama gelme de denmezki inşallah hemen gider

canım koşamıyo tabikide sadece heycanlanıp hızlanmaya başlıyo ve pat düşüyo

ayy canım dikkat et balkona falan senin cimcime baya hareketli belli.sen varken bile yanaştırma allah korusun anlık oluyo bazı şeyler.
bekliyıruz canım resimleri
canım gittik aşımızı olduk öncesinde kan verdik.bakanlık yeni yazı yayınlamış daha yeniymiş yani.sanırım 9 aylık olunca bebeler kan alıyorlarmış.bizde verdik sonuçlar yarın çıkıcak.korkmuştum kan alma deyince ama zor olmadı şükür.

akıllanmıyorlar canım yaa canlarının yanacağınıda bilselker yapıyorlar.

kızlar kızlar
işlerim azaldı biraz, bu hafta rahat gibiyim
6ya kadar burdayım ama şimdi de kimse yook
geçmişe gideyim bari

bi de aklımdayken sorayım
emzirme işleri ne durumda?

emirme işleri devam canım bazen iyi bazen kötü keyfine göre paşanın

canım bişey olmaz bende verdim mücverde yumurta beyazı.alerjileri olsa belli ederdi zaten.

inek sütündende bişey olucağını sanmıyorum ama şuan emzirdiğim için gerek duymuyorum.ama yaşını beklemeyeceğim.en azından alışsın bünyeleri az da olsa veririm.

bezini rast gele bağlıyorum valla içerde kalıyo galiba bak hiç dikkat etmemişim.

ürperme olunca bende araştırdım ama o diğer hastalıkların başka belirtileride oluyormuş nöbet falan diolar onlardan bahsediyorsun sanırım.anlarız öle bişey olsa.bizimki hafif ürperme sadece çişini yaperken yapıyo oda herzaman değil.

sor sor neden daha varsa sormadın ki nolcakkk sanki..
cevaplayayım
mücver yaptığım zmanlar sadece ağzına biraz verdim bir kere. snra da bir daha da vermedim, korkuyorum benim allerjik bir bünyem var kızıma dikkaatli yaklaşıyorum.
ayranın içinde mi süt varmış anlamadım, yoğurt mu inek ütünden yapılmış .. ayy anlamadım... neyse ben bir kere süt kaynatmıştım muhallebisinin içine 2 kaşık koydum ama şeytan dürttü korka korka koydumm, şükür bir şey olmadı.. sulandırarak versek nolur ki? ben de eliföykü gibi düşünüyorum, yaşını görmeden veririm..
ürperme benim kızda da oluyor. çiş dediğiniz için ve yalnız olmadığımı bildiğimden hiç düşünmedim araştırmadım, iyi düşünelim iyi olsun ..
ben 5 numara kullanıyorum büyük olduğu için içinde kalıyor.. bantların izi çıkıyor küçüğünde

ya stressssssss niirdesinnnnnnnnnnnnn bacımmmmmmmm özledikkkk

bende yasını beklemiycem sonra alısması zor oluyo diyo bazı doktorlar
ne bilim cnm kafama takıldı işte

sordum walla cnm saolun cvp verdiniz
ewet ayranı yapmıs içinede 1 bardak süt koymus hazır ayranlar gibi oluyomus:)bişi olmadı walla bende vericem 1 yastan önce
ürperme herkeste oluyomuki off kafayı yiycem ne bileyim taktım ya
ben hala 4 kullanıyorum cnm gayet iyi boyutu büyükte olmamalı bez bence
birisi anneme bacak bogumlarını bezin dısarısına cıkarın demişte ben hep içine baglıyorum

benim eşimde bu gece yok bende kendime şöle hafif bişiler yapıp yiycem ama daha bişey yapmadım.ne yapacağımıda bilmiyorum.

merhaba anneler

bugün aşımız vardı olduk çok şükür kanımızıda verdik yarın sonuçları alıcaz.

kilomuz 9.300 olmuş boyumuz hiç uzamamış.
bundan önceki 2 ay oğlan 400 er gram falan almıştı bu ay 800 gr almış ama boyu hiç uzamamış.sanırım ondan çok aldı.76 cm hala boyumuz.

1 yaşında 3 aşımız var.su çiçeğiaşısıda girmiş takvime

maşallah boyuna kilosuna
bizdende kan istemediler neden ki acaba:26:
1 yaşında gelin aşıları var dediler sadece.

masallah cnm 800 gr nasıl aldırdın
boyları artık öyle cok uzamaz 1-2 santim dedi hemsiiree:94::94: :)
sucicegi asısının takvime girdigi iyi oldu devlet asılardan yana cok iyi gidiyo
bizde 250 gr almısız bu ay

maşallah boyuna kilosuna
bizdende kan istemediler neden ki acaba:26:
1 yaşında gelin aşıları var dediler sadece.
bilmiyorumki canım arayıp bi sor istersen hemşirenize.bizim doktor bile bilmiyordu çok yeniymiş.

masallah cnm 800 gr nasıl aldırdın
boyları artık öyle cok uzamaz 1-2 santim dedi hemsiiree:94::94: :)
sucicegi asısının takvime girdigi iyi oldu devlet asılardan yana cok iyi gidiyo
bizde 250 gr almısız bu ay

valla canım bende bilmiyorum nasıl aldı herzamankinden daha çok yemiyo.dedim bi yanlışlık olmasın.bi ay önceki klosu 8.500 tekrar tekrar ölçtü yok doğru dedi.

ben hala 1 ayda 800 gr alabileceğine inanmıyorum ama neyse.

bencede iyi olmuş inşallah bebeklerimiz bu tarz hastalıklara yakalanmadan büyüyecekler.

selam kızlar nasılsınız. annelerin ve bebişlerin keyfi yerinde mi?
ben okula başladım bu ay. toplantıya falan gittim. kardeşim geldi ahmete o baktı. misafir üst üste oldu bu ara giremedim hiç.
bikaç güne de anneme gidicem.
Ahmet herşeye ağlama huyu çıkardı çok zor bi çocuk oldu. yatağında uyumak istemiyo sarılarak uyumak istiyo mücadele içindeyiz.
en son konuşulan konularla ilgili,
yumurta beyazını ara ara veriyorum. tek başına değil de kendimize yaptığım omletten az az veriyorum bazen. 1 yaşında direk başlayınca alışma süreci olmayınca alerji ihtimali artıyomuş.
inek sütünün pek bi faydası olmadığından pek vermedim ama geçenlerde bisküvi ıslatıp verdim sütle, iştahı yoktu çok yemedi.
silkelenme değilde çişini yaparken duraklama gibi bişey yapıyo. bu ara kendilerini keşfetme dönemi çiş yaparken zevk alabilirler diye okudum önemli bişey olacağını sanmıyorum yani.
emzirme işi de dengesiz, emmek istemiyo aç da olsa oyun oynuyo memeyle:26:
bizim de aşı vardı pazt ama memlekette olcaz dönünce yaptırıcaz artık aşıyı da.

bugün benimki yine formunda mamasını hazırlayana kadar bile durmadı yürüteçte içli içli ağlıyor bide.

bu ara o kadar zor giriyorumki buraya

akşamda netbookuma format attım.bu sayfa favorileirmdeydi hesabımda her seferinde şifreyi girmiyordum.format atımca gitti tabi hesap bende şifreyi unutmuşum gimeye girmeye.yeni şifre istedim siteden öle gelebildim

merhaba canım tam zamanında başlamışsın işe yeniden tatil ne güzel.çocukların geneli bu ara acayip canım yalnız değilsin.sen işe başladın diyede değişmiş olabilirhuyları.oyyy oyy allahım bize yardım etsin sabır versin.bnim oğlanda coştu bu ara.sinirlerim yıpranıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…