zaten efe emmeyi kesmişti gündüzleri bir kere geceleri 1 kere emiyor ama en kısa zamanda onları da kesmem gerekiyor
ee şimdi süt içmeyecek ya devam sütü mü vereyim emzirmeyen anneler siz ne yapıyorsunuz geceleri özellikle
yaşlılıktan bahsedince benmi aklına geldim haYeşimle ötkü de hatlar karıştı ishalden bahsetcektim
İdare edin azcuk ben yaşlı hamile bayanım
Stresss neredesin nasılsınn
yaşlılıktan bahsedince benmi aklına geldim ha
neyse öpeyim seni
hamilesin ya psikopata bağlarsın neyim:18:
ben temizliğe kadın çağırıcam diye ince temizliğe başladım
anne baba ahmetle mehmete bakıyor bende dolapları temizliyorum felan
bir hafta sürer
bugün başladım bu işlere olan iştahıma oldu içime kurt kaçtı sankibu işler beni bozuyor bacım
Kadın gelecek diye temizlik mi yapıyosun allah iyiligini versin kız
Harbi takıntı ha sendeki:18:
Benim de hiç iştahım yok bugün 1 haşlanmış yumurta bir tabak pilav yemişim
Eşim özendirdi dedim al daha gelmediler
eşime dedimki karam hamileSen hiç aklımdan çıkmıyorsun ki
Yaşlılık deyince gelesin
bu arada yağıızı götürdük bugün doktora.tam o sırada kaka yapmasın mı ? ishal olarak.açtı baktı doktor gayet normal demez mi;?e günde 10 kere çıkıyor diyom tamm üşütmüş dedi.kaka tahlili falan yapmadı.bir süre dewam eder dedi.antibiyotik vermek istemiyorum dedi.sırtını dinledi göğsünü falan.denize soktuk dedim.üşütmüş bağırsaklarını dedi.bir toz verdi yoğurduna katıp ver die.bakalım ilkini verdim bugün akşam.ama gene de devam ediyor..her yediği çıkıyor.zayıfladı oğlum ya.süzüldü.geçsizn artık şu ishal.....allah herkesin evladına sağlık versin..
Mattika gel kız peşimden gözümüz kara bizimnasıl gidiyor tatil
Yeşim canım geçmiş olsun gerçekten zor yememe demek üşütmüş bazen ilaçsız da olmuyor ama
Geçmeyebiliyor ben zor olunca kullanma taraftarıyım inş kısa sürede iyileşir yagızım
Eliföykü biz vitamin kullanmaya başladık iştahı ondan mıdır yoksa iyileşti mi çok şükür iyi
Dr unuza bir sor istersen uzun süre iştahsızsa inş hasta degildir genelde hasta olunca yemiyor efe
Allah korusun kaganımı
Marji allah kolaylık versin kp ayakkabısına tuz koy çabuk gitsin
yaşlılıktan bahsedince benmi aklına geldim ha
neyse öpeyim seni
hamilesin ya psikopata bağlarsın neyim:18:
ben temizliğe kadın çağırıcam diye ince temizliğe başladım
anne baba ahmetle mehmete bakıyor bende dolapları temizliyorum felan
bir hafta sürer
bugün başladım bu işlere olan iştahıma oldu içime kurt kaçtı sankibu işler beni bozuyor bacım
anlaşılan karamın yemeği geldi sesi çıkmıyor
kızlarda geçmişin tozlu sayfalarındalar
ben bi ağustos analarına bakıp geliyorum
ahmete bakan olmazsa ben yemek yapamıyorum feci feci hareketli ve uyumayınca ne oluyor dolanıyorum peşindenilaç iyi gelir inşallah yaaa.10 gün baya uzun tabi zayıflamıştır normal.ama iyileşince alır hemen geri kilolarını.bol bol su içir canım hem sıcak hem su kaybediyor sürekli.
hazır doktorda kaka yapmışken bi tahlil yapıverseydi.
canım hasta değil sanırım başka belirti yok arada ishali dışında.uzun demeyimde bigün iştahı iyiyse 2 gün kötü bende anlamıyorum.aradada ishal gibi yapıyo ama çok sık değil.sanırım üşütüyo.sıcaklar başladı bi retliyo sonra o teri üşüyo.
vitamin iştah açıyor diye duydum bende doktora sorayım bakayım verirse kullanayım.
canım bende ne zanman çok çalışsam evde kurt gibi acıkırım.ve hiç yemediğim kadar yerim bi oturuşta bi keresinde 2 döner ekmek yemiştim.
allahtan bebelere bakıyorlar canım yaaa
selamlar..
karam dediğinden beri seni düşünüyorum hatta ark çocuğuna bile efe dedimm.. yerine koyuyorum kendii hamile olsam diyommm yooooookkk allah olmayanara versin şimdilik istemiyormuşum meğer, çünkü kıızm hiiç böyle olmamıştı 2 gündür ek gıda almıyor 2 emiyor 2 dk biile değil, gündüz uyumuyor gece 10 da başlıyor ağlamaya 00.30 da zorrrla ağlayarakk fönle sallayarak uyutuyorum memeye düşkün kızım emmiyor.. mooralim bozuk canım sıkkınnnn aklım karaışık, eşyaları dahi daha toplamadımm.. hatta az önce bi sinirden ağladımmm, şimdi babası ilgileniyor..
karam allah kolaylık versinn.. kvden de allah razı olsun. hep diyecem unutuyorum aynı benim annem gibi kadınmış.. bizimkiler pek kıymet bilmezler sen biliyorsundur.. eli öpülecek kadın.. eşinden de aynı..
stress nasılsın?
hıı karam kim kız gizli bir hamile mi var topikte 2dir diyorsun gizli varsa diye. hayırdır kimm kızzzz? çıksınn ortayaaa
teknolojizedeyiz senle benkarama afiyet olsun yarasın bebişine..
yok kız burdayım benim net anca bu hızda, birde aynı anda yazmışız görmemişsin yazdığımı
korkma ya geçen hafta yazmıştım buraya ahmet hiç emmiyo sütmü yok yoksa bırakıyomu diyeaniden çıkarsam diye şimdiden peşin peşin iyi geceler deyim.. kızmı babası sakinleştiriyor.. memeyi de kabul etmiyo bırakacak mı nee??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?