2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım ben daha emziriyorum..ama sanki bu aralar az emiyor.bırakacak mı ne?gece emzirince rahat oluyordu.gece emzirmeyen arkadaşlar sanırım 4 saatte 1 mama veriyor canım.ama emin değilim.benim komşum öyle yapıyor.mama verdiğinden 4 saat sonra uyanırsa bir mama daha veriyormuş.daha önce uyanırsa ayağında sallıyormuş...

bu arada yağıızı götürdük bugün doktora.tam o sırada kaka yapmasın mı ? ishal olarak.açtı baktı doktor gayet normal demez mi;?e günde 10 kere çıkıyor diyom tamm üşütmüş dedi.kaka tahlili falan yapmadı.bir süre dewam eder dedi.antibiyotik vermek istemiyorum dedi.sırtını dinledi göğsünü falan.denize soktuk dedim.üşütmüş bağırsaklarını dedi.bir toz verdi yoğurduna katıp ver die.bakalım ilkini verdim bugün akşam.ama gene de devam ediyor..her yediği çıkıyor.zayıfladı oğlum ya.süzüldü.geçsizn artık şu ishal.....allah herkesin evladına sağlık versin..

Hamileligin güzel yanı canım bişi istedi eşimle efe bana almaya gitti
Bişi diyom çünkü hamile olabilir topikte canı çekebilir

Mattika gel kız peşimden gözümüz kara bizimnasıl gidiyor tatil
Yeşim canım geçmiş olsun gerçekten zor yememe demek üşütmüş bazen ilaçsız da olmuyor ama
Geçmeyebiliyor ben zor olunca kullanma taraftarıyım inş kısa sürede iyileşir yagızım
Eliföykü biz vitamin kullanmaya başladık iştahı ondan mıdır yoksa iyileşti mi çok şükür iyi
Dr unuza bir sor istersen uzun süre iştahsızsa inş hasta degildir genelde hasta olunca yemiyor efe
Allah korusun kaganımı
Marji allah kolaylık versin kp ayakkabısına tuz koy çabuk gitsin

Yeşimle ötkü de hatlar karıştı ishalden bahsetcektim
İdare edin azcuk ben yaşlı hamile bayanım

Stresss neredesin nasılsınn

Yeşimle ötkü de hatlar karıştı ishalden bahsetcektim
İdare edin azcuk ben yaşlı hamile bayanım

Stresss neredesin nasılsınn
yaşlılıktan bahsedince benmi aklına geldim ha

neyse öpeyim seni
hamilesin ya psikopata bağlarsın neyim:18:

ben temizliğe kadın çağırıcam diye ince temizliğe başladım
anne baba ahmetle mehmete bakıyor bende dolapları temizliyorum felan
bir hafta sürer
bugün başladım bu işlere olan iştahıma oldu içime kurt kaçtı sankibu işler beni bozuyor bacım

Kadın gelecek diye temizlik mi yapıyosun allah iyiligini versin kız
Harbi takıntı ha sendeki:18:
Benim de hiç iştahım yok bugün 1 haşlanmış yumurta bir tabak pilav yemişim
Eşim özendirdi dedim al daha gelmediler

yeşim çok geçmiş olsun
benden sana tavsiye eğer dr un verdiği toz 1-2 güne işe yaramazsa kap götür başka dr a çünkü ishal bebeleri kötü bitiriyor
eliföykü ahmette çok iştahsız artık çorba yapmıyorum meyvede yapmıyorum biraz keçi yoğurdu yiyor birazda kavgayla kahvaltı
dün kahvaltıda yemedi mesela
bunlara ne oluyor anlamıyorum
uyku yok gibi bide huzursuz genelde
sebosum kıvanca totosunu kaldırdı sonunda demek

yok kız kadın anca 3 günde duvar cam kapı mutfak temizler
ben ince iş yapıyorum baza içleri kitaplık gardropların içi dışı vs vs

senin yakında midende bulanır uyku ihtiyacında çoktur

bu sıcaklar beni harbi bitirdi
sekos elif nassınız huuuuu
karam şubat topiğine gittinmi kız yoksa kurucusu sen olsaydın

ilaç iyi gelir inşallah yaaa.10 gün baya uzun tabi zayıflamıştır normal.ama iyileşince alır hemen geri kilolarını.bol bol su içir canım hem sıcak hem su kaybediyor sürekli.
hazır doktorda kaka yapmışken bi tahlil yapıverseydi.

canım hasta değil sanırım başka belirti yok arada ishali dışında.uzun demeyimde bigün iştahı iyiyse 2 gün kötü bende anlamıyorum.aradada ishal gibi yapıyo ama çok sık değil.sanırım üşütüyo.sıcaklar başladı bi retliyo sonra o teri üşüyo.

vitamin iştah açıyor diye duydum bende doktora sorayım bakayım verirse kullanayım.

canım bende ne zanman çok çalışsam evde kurt gibi acıkırım.ve hiç yemediğim kadar yerim bi oturuşta bi keresinde 2 döner ekmek yemiştim.

allahtan bebelere bakıyorlar canım yaaa

selamlar..
karam dediğinden beri seni düşünüyorum hatta ark çocuğuna bile efe dedimm.. yerine koyuyorum kendii hamile olsam diyommm yooooookkk allah olmayanara versin şimdilik istemiyormuşum meğer, çünkü kıızm hiiç böyle olmamıştı 2 gündür ek gıda almıyor 2 emiyor 2 dk biile değil, gündüz uyumuyor gece 10 da başlıyor ağlamaya 00.30 da zorrrla ağlayarakk fönle sallayarak uyutuyorum memeye düşkün kızım emmiyor.. mooralim bozuk canım sıkkınnnn aklım karaışık, eşyaları dahi daha toplamadımm.. hatta az önce bi sinirden ağladımmm, şimdi babası ilgileniyor..

karam allah kolaylık versinn.. kvden de allah razı olsun. hep diyecem unutuyorum aynı benim annem gibi kadınmış.. bizimkiler pek kıymet bilmezler sen biliyorsundur.. eli öpülecek kadın.. eşinden de aynı..

stress nasılsın?

hıı karam kim kız gizli bir hamile mi var topikte 2dir diyorsun gizli varsa diye. hayırdır kimm kızzzz? çıksınn ortayaaa

anlaşılan karamın yemeği geldi sesi çıkmıyor
kızlarda geçmişin tozlu sayfalarındalar
ben bi ağustos analarına bakıp geliyorum

karammmmmmmmmmmmmm hamile misin sennnnn
kız ne ara oldu nasıl oldu naptınız istiyomuydun ki
ben neler kacırmışımmm

anlaşılan karamın yemeği geldi sesi çıkmıyor
kızlarda geçmişin tozlu sayfalarındalar
ben bi ağustos analarına bakıp geliyorum

karama afiyet olsun yarasın bebişine..

yok kız burdayım benim net anca bu hızda, birde aynı anda yazmışız görmemişsin yazdığımı

aniden çıkarsam diye şimdiden peşin peşin iyi geceler deyim.. kızmı babası sakinleştiriyor.. memeyi de kabul etmiyo bırakacak mı nee??

gelmişsiniz kaldım bende

ahmete bakan olmazsa ben yemek yapamıyorum feci feci hareketli ve uyumayınca ne oluyor dolanıyorum peşinden
annemler baksınlarda biraz şu ev ramazandan önce temizlensin bari

sekos inan hepimiz sinir krizi geçiriyoruz ben sinirimi mehmetten çıkarıyorum hep ona kızıyorum
ahmeti hep irrite ediyor zaten huysuz bide abi didikleyince cıngar kopuyor bende peşine düşüyorum mehmetin velet kaçmayı öğrendi

karama afiyet olsun yarasın bebişine..

yok kız burdayım benim net anca bu hızda, birde aynı anda yazmışız görmemişsin yazdığımı
teknolojizedeyiz senle ben

aniden çıkarsam diye şimdiden peşin peşin iyi geceler deyim.. kızmı babası sakinleştiriyor.. memeyi de kabul etmiyo bırakacak mı nee??
korkma ya geçen hafta yazmıştım buraya ahmet hiç emmiyo sütmü yok yoksa bırakıyomu diye

bu hafta maşallah diyim düdük yaptı zırt pırt memede emdiğinden değil 2 çekip bırakıyor ama rahatlıyor keyfi yerine geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…