slm kızlarrrr
bayadır girmiyodum ya
herkes iyidir umarım
benim oğlum tam tur dönmeye başladı emekleme yok
hep yürütelim istiyocabuk yürüse bari
sizinkiler nasıl
artık günde 1 yada 2 kere uyuyor ve tepemden inmiyo coook yoruyo yabazen dayanamıcak gibi oluyorum benden başka kimsede durmuyo cok alıştı
cocuk da haklı bi beni görüyo
he bi de pazartesi diyetisyene gidicemkilo almak için kilom düştükçe düşüyo saglığımdan olacam diye korkuyorm
Himm anladımm iyi yapıyosun biz yeni taşındık daha bozulmadı oralaryok kız kadın anca 3 günde duvar cam kapı mutfak temizler
ben ince iş yapıyorum baza içleri kitaplık gardropların içi dışı vs vs
senin yakında midende bulanır uyku ihtiyacında çoktur
eşime dedimki karam hamile
hadi be dedi şaşırdıona ne olduysa çok şaşırdı
bu sıcaklar beni harbi bitirdi
sekos elif nassınız huuuuu
karam şubat topiğine gittinmi kız yoksa kurucusu sen olsaydın
pizzamı hamburgermi bulantın oluyomu hamilelikteYemegimi yedim geldim
bende ilk aylar çok vermiştim sonra son sürat aldım dikkat ette fazla alma bariHimm anladımm iyi yapıyosun biz yeni taşındık daha bozulmadı oralar
şimdi sana der üçüncüyü yapalım
Kurmuşlar bile kız yoksa kaçmaz kurardım
Yemegim geldi gözüm döndü yedim rahatladım
Hamile olmadan önce daha çok yiyordum bugün tartıldım 500 gram gitmiş ctesiden bu yana
Tek başıma kaldıramazdım eminim sagolsunlar benim ailemden fazla düşünürler beniselamlar..
karam dediğinden beri seni düşünüyorum hatta ark çocuğuna bile efe dedimm.. yerine koyuyorum kendii hamile olsam diyommm yooooookkk allah olmayanara versin şimdilik istemiyormuşum meğer, çünkü kıızm hiiç böyle olmamıştı 2 gündür ek gıda almıyor 2 emiyor 2 dk biile değil, gündüz uyumuyor gece 10 da başlıyor ağlamaya 00.30 da zorrrla ağlayarakk fönle sallayarak uyutuyorum memeye düşkün kızım emmiyor.. mooralim bozuk canım sıkkınnnn aklım karaışık, eşyaları dahi daha toplamadımm.. hatta az önce bi sinirden ağladımmm, şimdi babası ilgileniyor..
karam allah kolaylık versinn.. kvden de allah razı olsun. hep diyecem unutuyorum aynı benim annem gibi kadınmış.. bizimkiler pek kıymet bilmezler sen biliyorsundur.. eli öpülecek kadın.. eşinden de aynı..
stress nasılsın?
hıı karam kim kız gizli bir hamile mi var topikte 2dir diyorsun gizli varsa diye. hayırdır kimm kızzzz? çıksınn ortayaaa
karammmmmmmmmmmmmmhamile misin sennnnn
kız ne ara oldu nasıl oldu naptınız istiyomuydun ki
ben neler kacırmışımmm
İnş geçicidir canım hivda da mı depresyona girdi neaniden çıkarsam diye şimdiden peşin peşin iyi geceler deyim.. kızmı babası sakinleştiriyor.. memeyi de kabul etmiyo bırakacak mı nee??
canım slm bende bayadır giremiyordum.benim bebiş hiç fırsat vermiyor pc yi gördüğü anda tepesine çıkıyor.bende çok kilo verdim.doğru dürüst yemek yiyemiyorum hala.sofrada iyice huysyzlanıyor kızım herşeyi eline alıp ezmek istiyor çoğu zaman aç oturup aç kalkıyorum sofradan.dahiliyeciye gittim dedim 20 kilo verdim dayanamıyorum halim kalmadı.doktorda bana ''yardımcı ayarla kendine ''dedi.sanki ben bilmiyorum.ilaç filan vermedi.akıl verdi okadar.
kız kv ne dedi planlı diyinceTek başıma kaldıramazdım eminim sagolsunlar benim ailemden fazla düşünürler beni
Ben de iyi gelinimdir vesselamm bugün kp demiş efeyi bize verin siz ne yaparsanız yapın
Oturdum agladım dedim nasıl vereyim ya anası ölmedi daha
Ohoo kaçırdın evet planlıdedim dedim oldu çarşamba kese görmeye gitcez allahın izniyle
yandık bundan sonraİnş geçicidir canım hivda da mı depresyona girdi ne
Senin oglunu adı da efe sanki yanlış mı hatırlıyorum resmin öyle çagrıştırdı da:26:
Stress adana dürüm közlenmiş acı biber tek hamile ben oldugum için
Rahatça yazdım siz yazmayın ama
kız kv ne dedi planlı diyinceben olsam seni
doğumdan sonra ara ara efeyi bırakırsın alış bu psikolojiye herşey göründüğü gibi olmuyor zor vesselam 2 çocukmehmet büyük olduğu halde ara ara yatmasına izin veriyorum diğer türlü kafayı yiycek gibi oluyorum
yandık bundan sonra
topikte kimse menü veremeyecek sayendeherşeyi canın çeker zaten bahaneye bakıyodun şimdi bahanende var ooohhhhh
ilk hamileliğin neyse 2.de muhtemelen aynı olur canımBulantım yok şimdilik efe 8 haftalıkken başladı dogurana kadar çektim
İnş bunda olmaz öyle şeyler
ilk hamileliğin neyse 2.de muhtemelen aynı olur canım
kadını utandırdınız haÖnce şok oldular inanmadılar eşim valla dedi
Çünkü efe zor bebek ya ondan tahmin edemediler bile
Planlı yaptık deyince utandı kadınve aynen şu konuşma geçti
Kvalide ondan efe süt içmiyor
Ben efe 3 haftadır süt içmiyor üç hafta önce hamile bile degildim yani finfon yok manasında
Yine utandı kadın
kadını utandırdınız hademedimi efe biraz büyüseydi felan
sende keçi sütüne başla gitsin işe yarıyor gibi ama bazen hırıl hırlKız ahmet o kadar az şeyle nasıl besleniyor kız
Gelişimi gerilemesin
Burnu nasıl aynı mı
Efe de aynı 1 haftadır yumurta vermiyoz ama yine vız vız hırıltılı yarın inek sütüne başlayayım dr hanım
Ne yapmam gerekiyor maması sütlü armutlu mesela onu da mı kesecem:26:
35 yaşında bekarmıYok sevindi 35 yaşında ablası var bekar efe ilk ve tek torun kalabalık aile7 kardeşler
Efeyi sevmek için sıraya giriyorlarkavga ediyolar
Şimdi rahat rahat severiz dedi
Benim annem dedisanki o bakıyor tövbee
sende keçi sütüne başla gitsin işe yarıyor gibi ama bazen hırıl hırl
kesin başka şeylerde yapıyor allerji ama ney
bide zyrtec içiriyoruz ya
gerçekten bu sıralar iştahtan iyice gitti 1 haftaya kadar dr gidicez 10 ay kontrolüne bakayım ne halde sıpa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?