35 yaşında bekarmıbide bana yaşlı diyosun bak benle yaşıt bekar görümcen var
niye evlenmemiş akıllı zeki hatun
topik kapanış saati geldi bana
zira ziyadesiyle çok yorgunum
bak yaşlılık psikolojisine girdim bülent ersoy gibi konuşmaya başladımfevkaladenin fevkinde bir gece oldu
öpüşmeceherkese hayırlı geceler
kapanış konuşmasını yaptım rahat olZyrtec ne biz sanasol kullanıyoz multi vitamin
Bugün kontrole gittik iyileşmiş burun altı yaşa kadar olur dedi
Efe 200 gram daha vermiş ama toparlar dedi
Keçi sütünü yogurt yapıyosun dimi e kahvaltıda şlabne de yok dimi
Ben de yemeyecem :44ff neyse canım sen uyu topik kapanıyor şimdi
Temizlik yapamayacam hamileyimsen yap bugün de
Kız ahmet o kadar az şeyle nasıl besleniyor kız
Gelişimi gerilemesin
Burnu nasıl aynı mı
Efe de aynı 1 haftadır yumurta vermiyoz ama yine vız vız hırıltılı yarın inek sütüne başlayayım dr hanım
Ne yapmam gerekiyor maması sütlü armutlu mesela onu da mı kesecem:26:
gece kalkıp hazırlamak zor olmuyor mu ya da hazırlıyor musun bekliyor mu
kaç gün besliyorsun bebegini süt aradan çekilince yemek işleri de karıştı
meme hazırdı ohh
termosa sıcak su koyuyorumm kaynamıs sogumus suyumda hazırdaa hemencık yapıyorum gece uyumadan muhallebı yerse sabaha kadar kalmıyorr ama sut ıcıp yattıysaa 4 yada 5 saate uyanırr buda bır aydır bole buyudukce acıkıyorr oncedenn uyanmazdı hıcc sutde ıcsee..allah çeneme zeval vermesin
teşekkürler canımmtopigin bilinen ilk hamişiyim hamiş
belki aramızda gizli hamişler de var
dimi kız ben öyle düşünmemiştim de gece kalkıp hazırlamak sogutmak zor olmuyor mu ya
cok gecmıs olsun cnmm ıns bır an once duzelır yavrun patates puresı yedırdınmı hıcbu arada yağıızı götürdük bugün doktora.tam o sırada kaka yapmasın mı ? ishal olarak.açtı baktı doktor gayet normal demez mi;?e günde 10 kere çıkıyor diyom tamm üşütmüş dedi.kaka tahlili falan yapmadı.bir süre dewam eder dedi.antibiyotik vermek istemiyorum dedi.sırtını dinledi göğsünü falan.denize soktuk dedim.üşütmüş bağırsaklarını dedi.bir toz verdi yoğurduna katıp ver die.bakalım ilkini verdim bugün akşam.ama gene de devam ediyor..her yediği çıkıyor.zayıfladı oğlum ya.süzüldü.geçsizn artık şu ishal.....allah herkesin evladına sağlık versin..
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnngünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bencede büyük cesaret ben korkağım bu konuda iki bebek birden çok yıpratıcı olur.
sizede hayırlı yolculuklar canım.
slm ekip
ben hala işteyim ve öğle yemeği de yemedim
çalış çalış nereye kadar kalkayım gideyim bari
stres zyrtec ben de kullanıyodum da çok yan ektiki var iki gr sütümden oğlana geçer diye bıraktım
şeboş bu aralar aşırı huysuz ve ablası gibi kusup duruyo yediklerini çamaşır makinası error verir yakında zaten yürümeye başladı
öptüm hepinizi
merhabalar anneler
umarım herkez iyidir.
benim oğlan hala iştahsız yani ek gıda almıyor bu ara reklamla bile veremiyorum.sadece emiyor ben sütüm azaldı sanıyordum ama oğlan memeye düşünce farkettim eskisi gibi sütüm.demek oğlan gündüz fazla emmediğinden bana öyle geliyormuş.
sıcaklardanmı acaba ya diş falanda yok ben anlamadım bu işi.benim obur oğlum hiçbişey yemiyor.
bu ara burada çok sakin hepimiz bebelerle uğraşıyoruz galiba hiç fırsat vermiyor bu aralar.şimdi uyuyor geçmiş yaptım anca kimseciklerde yok.akşam buluşuruz belki.
bu arada yağıızı götürdük bugün doktora.tam o sırada kaka yapmasın mı ? ishal olarak.açtı baktı doktor gayet normal demez mi;?e günde 10 kere çıkıyor diyom tamm üşütmüş dedi.kaka tahlili falan yapmadı.bir süre dewam eder dedi.antibiyotik vermek istemiyorum dedi.sırtını dinledi göğsünü falan.denize soktuk dedim.üşütmüş bağırsaklarını dedi.bir toz verdi yoğurduna katıp ver die.bakalım ilkini verdim bugün akşam.ama gene de devam ediyor..her yediği çıkıyor.zayıfladı oğlum ya.süzüldü.geçsizn artık şu ishal.....allah herkesin evladına sağlık versin..
Mattika gel kız peşimden gözümüz kara bizimnasıl gidiyor tatil
Yeşim canım geçmiş olsun gerçekten zor yememe demek üşütmüş bazen ilaçsız da olmuyor ama
Geçmeyebiliyor ben zor olunca kullanma taraftarıyım inş kısa sürede iyileşir yagızım
Eliföykü biz vitamin kullanmaya başladık iştahı ondan mıdır yoksa iyileşti mi çok şükür iyi
Dr unuza bir sor istersen uzun süre iştahsızsa inş hasta degildir genelde hasta olunca yemiyor efe
Allah korusun kaganımı
Marji allah kolaylık versin kp ayakkabısına tuz koy çabuk gitsin
35 yaşında bekarmıbide bana yaşlı diyosun bak benle yaşıt bekar görümcen var
niye evlenmemiş akıllı zeki hatun
bende aynı fikirdeyim. hem bedenen hem de ruhen ikinci bir hamileliği şu an kaldıramam. 3 yada 4 yaş ideal geliyo bana,bakalım hayırlısı. siz tatile çıkmayı düşünüyor musunuz?biz kuşadasına gidiyoruz,kvmin yazlığı var,orda olucaz temmuz ayı boyunca.neyseki kv çok iyi,inşallah iyi bir tatil olur.
slm ekip
ben hala işteyim ve öğle yemeği de yemedim
çalış çalış nereye kadar kalkayım gideyim bari
stres zyrtec ben de kullanıyodum da çok yan ektiki var iki gr sütümden oğlana geçer diye bıraktım
şeboş bu aralar aşırı huysuz ve ablası gibi kusup duruyo yediklerini çamaşır makinası error verir yakında zaten yürümeye başladı
öptüm hepinizi
Herkese selamlar
slm seboş kolay gelsin canım tatilin nasıl geçti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?