2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

topik kapanış saati geldi bana
zira ziyadesiyle çok yorgunum
bak yaşlılık psikolojisine girdim bülent ersoy gibi konuşmaya başladımfevkaladenin fevkinde bir gece oldu
öpüşmece herkese hayırlı geceler

Ben var seni anlamamak sen var eski jenerasyondan olmak
Öptüm ben de muah muah can hatice

kapanış konuşmasını yaptım rahat ol bundan sonra sana iş bırakmayız kız biz yaparız

keçi peyniri keçi maması keçi sütü kullanıyorum
milupa sade tahıllı mama ve hipp sade pirinç unu aldım onlarla kahvaltı gece muhallebi felan uydur kaydır saçma sapan bişeyler yapıyorum
ama arada inek tereyağı veriyorum çok nadir kaşar az bişey mamasına atıyorum
karışık işler vesselam

rabbim meleğini kucağına almayı nasip etsin.iyi cesaret ben edemem

şimdi diş olayımız var bir tanesi biraz çıktı ama şimdi 37 -38 derece ateş huzursuzluk herşeye mızıklama yemek yemek istememe kucak isteme hat safhada meme ve su başka bişey yok ay her dişte böyle ise ayvayı yedik yani

geçmiş yapamıyorum umarım herkes iyidir wb önemlisi saate bir kalkıyorya

Ilk bebekleriniz ne kadarlik...
Benim oglusum da 1,5 yasinda ve ben ikiniciyi bekliyorum sizinle suan ama cok mutluyum , korkmuyorum da...cahil cesareti mi denir bilmiyorum zaman gosterecek =)​

geldim ama kalamadım sözde bu gece muhabbete kalırım diyordum.benim oğlan kudurdu uyumadıda hala uyumadı gerçide bi bakayım dedim herkez çoktan çıkmış.

iyi geceler kızlar

gece kalkıp hazırlamak zor olmuyor mu ya da hazırlıyor musun bekliyor mu
kaç gün besliyorsun bebegini süt aradan çekilince yemek işleri de karıştı
meme hazırdı ohh

termosa sıcak su koyuyorumm kaynamıs sogumus suyumda hazırdaa hemencık yapıyorum gece uyumadan muhallebı yerse sabaha kadar kalmıyorr ama sut ıcıp yattıysaa 4 yada 5 saate uyanırr buda bır aydır bole buyudukce acıkıyorr oncedenn uyanmazdı hıcc sutde ıcsee..
cok gecmıs olsun cnmm ıns bır an once duzelır yavrun patates puresı yedırdınmı hıc
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnn

bencede büyük cesaret ben korkağım bu konuda iki bebek birden çok yıpratıcı olur.
sizede hayırlı yolculuklar canım.

bende aynı fikirdeyim. hem bedenen hem de ruhen ikinci bir hamileliği şu an kaldıramam. 3 yada 4 yaş ideal geliyo bana,bakalım hayırlısı. siz tatile çıkmayı düşünüyor musunuz?biz kuşadasına gidiyoruz,kvmin yazlığı var,orda olucaz temmuz ayı boyunca.neyseki kv çok iyi,inşallah iyi bir tatil olur.

slm ekip
ben hala işteyim ve öğle yemeği de yemedim
çalış çalış nereye kadar kalkayım gideyim bari
stres zyrtec ben de kullanıyodum da çok yan ektiki var iki gr sütümden oğlana geçer diye bıraktım
şeboş bu aralar aşırı huysuz ve ablası gibi kusup duruyo yediklerini çamaşır makinası error verir yakında zaten yürümeye başladı
öptüm hepinizi

kolay gelsin cnm geçmiş olsun yavrulara

slm canım mertte çok iştahsız bu aralar hele yumurta hiç yemek istemiyor 1 saatte zar zor yediriyorum ağzını kilitliyor resmen emmesi iyi çok şükür

o tozdan bizede vermişti canım pek faydası olmamıştı maflordu bizimkinin ismi,keşke kaka tahlili yapsaydı seni çok iyi anlıyorum canım çok sinir bozucu bir durum yavrun gözlerinin önünde eriyorhiç geçmiycek sanmıştım inşallah bir an önce iyileşir yağız.

aa öyle mi oluyormuş koyayım ozaman tuz

35 yaşında bekarmı bide bana yaşlı diyosun bak benle yaşıt bekar görümcen var
niye evlenmemiş akıllı zeki hatun

hayırlısı hakkımızda canım bende en az 3 yaş olsun istiyorum.
inşallah güzel geçer tatiliniz.

slm seboş kolay gelsin canım tatilin nasıl geçti?

slm kzlar.nasılsınız?yağız dün geceden beri ateşli.gece 39 a kadar çıktı ateşi.gece kaç kere ılık duşa soktuk..parol verdim gece. sabah hemen sağlık ocağına gittik.boğazı kızrmış dedi..bi ateş düşürücü daha verdi.çapraz verecekmişim..4 saatte bir dönüşümlü.birde antibiyotik verdi.allah.ım ishalden sonra şimdi de ateş..ishal de geçmedi.ama azaldı gibi.sabahtan beri 2 kere çıktı..

slm seboş kolay gelsin canım tatilin nasıl geçti?

Daha gidemedim ki bi kismi iptal oldu katilim azmis millet bedava tatil bulmus gitmiyor islerini bitiremedilet heralde
Sen nasilsin mertos nasil kp duruyo mu daha
Bizim oglan fildir fildir geziyo evin icinde
Emekleme dizligi almam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…