2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

slm moon nasılsın?

Iiyiym tatlım oğlumun dis olaylari var onla uğraşıyoruz mertte dis çıkarken ates oluyormu cnm ne gibi etkileri oluyor
K.annem 1 hafta kaldi sıkıldım sana allah kolay lık versin herkes evinde olsun duzen diye bisey kalmıyo

cnm cok gecmıs olsun ıns hemen atlatır yavrun

Karabulutlar üzerimizde geziyor
Bugün sancılandım apar topar dr a gittik keseyi göremedi bir süre
Sonra dış gebelik dedi seni zehirler operasyona aldılar ve bebegimiz gitti
Allah sonumuzu hayretsin... Uzatmak ve bu konuyu bir daha konuşmak
Acımı azdırmak istemiyorum...allahım beterinden saklasın hakkımızda her şeyin hayırlısını versin

yok olmuyor çok şükür canım 6 tane çıkardı yaşamadık şükür,huysuzluk bebeye düşkünlük oluyor ah sorma canım hemde çok zor.

Daha gidemedim ki bi kismi iptal oldu katilim azmis millet bedava tatil bulmus gitmiyor islerini bitiremedilet heralde
Sen nasilsin mertos nasil kp duruyo mu daha
Bizim oglan fildir fildir geziyo evin icinde
Emekleme dizligi almam lazim

aaa öylemi bende gittin sandım duruyor durmaz mı bu gidişle ramazan bayramına kadar burda galiba
bizimkide fıldır fıldır doğdundundan beri hiç durduğu yok ki emekleyip en tehilkeli yerlere gidiyor en dar yerlere bile
ben dizlik almayı hiç düşünmedim uzun penye giydiriyorum altına ama şort giydirince almak gerek mi acaba:44:
bilgehan nasıl iyileştimi?

geçmiş olsun canım

geçmiş olsun canım
çok üzüldüm allah efeye uzun ömürler versin yine olur
benim ilk bebeğim karnımda ölmüştü hemde 3 aylıktı ,ikincinside düşmüştü, çok zor biliyorumseni anlıyorum üzülme desekte boş ama zamanla acısı hafifler inşallah

Cnm hakkinizda hayırlısı olsun.yine olur hayirli zamanda biraz toparlan cnm yi
ne bizi hamislik haberinle sevindirirsin

gecmis olsun canim, herseyde bi hayir var sikma canini, yine olur insallah yeterki rabbim istesin...

hayirli geceler hanimlar,

bugun yoruldum is guc...,yufka boreklik actik hazirladik bana ablama ve anneme, oglum hic durmadi hep agladi hemde cok agladi sinirlerim zipladi resmen keyfinden agliyor kucak istiyor... geceleri de cok uyaniyor bu ara birakipta hic bi yere gidemiyorum ya anne ya baba, kimsenin kucaginda durmuyor hep agliyor kendine huy edindi bunu bakalim daha sonra alisacakmi, neyse allah saglik sihat versin de tek sikintilarina katlanacaz mecbur ...

yesim
gecmis olsun, insallah hemen gecer, atesine dikkat et canim, biz hic ishal olmadik ama bu ara daha sik yapiyo nedense hatta tum sirtina cikiyo...

cnm ya çok üzüldüm ama bi hayır vardır bunda da

bilmem ki dizleri acımazmı ki:18:
bilge iyi cnm
bol bol dinleniyor
gündüzleri de uyuyor
inşallah çıkmaz bi daha o pis döküntüler
dün oğlana güneş gözlüğü aldım bi taktık kulaklar kepçe
hemen de çıkarıp attı
geçen gün de saçını kestirdim hiç durmadı sıpa eğri büğrü oldu
bu arada herkese günaydın

cok cok gecmıs olsun cnmm

karamm allahınn ıznıyle gene hamıs kalırsın cnmm cok gecmıs olsunn :2:

çok üzüldüm canım neyse hayırlısı buymuş rabbim tekrardan nasip eder inşallah
bu dış gebelikte bu aralar arttı mı ne bizim 2 akrabada dış gebelik geçirdi

Karam cok gecmıs olsun hayırlısı buymus yıne hamıle kalırsın canım allah efeye uzun omurler versın ıns

merhaba hanimlar,

sezeryan la dogum yapanlar size sesleniyorum, hala dikislerinizin etrafinda yada karin bolgesinde agrilariniz oluyomu ?
benim sanki karin kaslarim agriyomus gibi oluyo ki oyle zannediyorum dikis yeri de bazen kasiniyo, en cok agir tasiyinca oluyo ...
cevaplarsaniz sevinirim vllh :26:

cnm bnm hala agrıyo kasınıyo sızlıyo arada bı batma oluyo huylandıgım ıcın dokunamıyorum bıle

cnm bnm hala agrıyo kasınıyo sızlıyo arada bı batma oluyo huylandıgım ıcın dokunamıyorum bıle

oyle mi canim, demek sende de ayni sekilde oluyo... bende aceba normal mi degilmi diye endise ediyodum, benim en cok agir kaldirinca agriyor, zaman la gecicek demekki

Yağızı doktora götürdük ugün kızlar..boğazı iltihaplanmış.ateş ondanmış.antibiyotik verdi.ishal içinde toz verdi.kan tahlili kaka tahlili verdk.çok şükür bişey çıkmadı..sadece kansızlık çıktı.ferrumu ihmal ediyordum.doktor kızdı vermiyorum diye...işte böle kızlar...ama oğlum süzüldü gitti ya..inşallah biran önceiileşir

KARAM
canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun..her şeyde bir hayır vardır...inşallah her şey gönlünce çok güzel olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…