Yağızı doktora götürdük ugün kızlar..boğazı iltihaplanmış.ateş ondanmış.antibiyotik verdi.ishal içinde toz verdi.kan tahlili kaka tahlili verdk.çok şükür bişey çıkmadı..sadece kansızlık çıktı.ferrumu ihmal ediyordum.doktor kızdı vermiyorum diye...işte böle kızlar...ama oğlum süzüldü gitti ya..inşallah biran önceiileşir
evde tamirat bitti mi canım çok iş çıkmış mı sana?
slm kzlar.nasılsınız?yağız dün geceden beri ateşli.gece 39 a kadar çıktı ateşi.gece kaç kere ılık duşa soktuk..parol verdim gece. sabah hemen sağlık ocağına gittik.boğazı kızrmış dedi..bi ateş düşürücü daha verdi.çapraz verecekmişim..4 saatte bir dönüşümlü.birde antibiyotik verdi.allah.ım ishalden sonra şimdi de ateş..ishal de geçmedi. ama azaldı gibi.sabahtan beri 2 kere çıktı..
Karabulutlar üzerimizde geziyor
Bugün sancılandım apar topar dr a gittik keseyi göremedi bir süre
Sonra dış gebelik dedi seni zehirler operasyona aldılar ve bebegimiz gitti
Allah sonumuzu hayretsin... Uzatmak ve bu konuyu bir daha konuşmak
Acımı azdırmak istemiyorum...allahım beterinden saklasın hakkımızda her şeyin hayırlısını versin
hayirli geceler hanimlar,
bugun yoruldum is guc...,yufka boreklik actik hazirladik bana ablama ve anneme, oglum hic durmadi hep agladi hemde cok agladi sinirlerim zipladiresmen keyfinden agliyor kucak istiyor... geceleri de cok uyaniyor bu ara birakipta hic bi yere gidemiyorum ya anne ya baba, kimsenin kucaginda durmuyor hep agliyor kendine huy edindi bunu bakalim daha sonra alisacakmi, neyse allah saglik sihat versin de tek sikintilarina katlanacaz mecbur ...
Yağızı doktora götürdük ugün kızlar..boğazı iltihaplanmış.ateş ondanmış.antibiyotik verdi.ishal içinde toz verdi.kan tahlili kaka tahlili verdk.çok şükür bişey çıkmadı..sadece kansızlık çıktı.ferrumu ihmal ediyordum.doktor kızdı vermiyorum diye...işte böle kızlar...ama oğlum süzüldü gitti ya..inşallah biran önceiileşir
iyi geceler kızlar yine sakin buralar işten güçten gelemiyorum bende.
benim oğlan hala formunun zirvesinde.
bugün sadece 1 kere uyudu ve hala uyumadı şu saat oldu.
dün gecede güzel uyumadı.sürekli gazı var.
bide dün gece yatırdım yarım saat sonra ağlayarak kalktı kucağıma aldım susmadı meme verdim susmadı emzirmeye çalıştım susmadı.babası dedi bi su ver verdim.bi içişte 100 ml falan içti öyle uyudu .yanmış içi oğlumun.
benim de aynen öyle canım yanma kaşınma oluyor ve elleyememiyorum içim bir tuhaf oluyoroyle mi canim, demek sende de ayni sekilde oluyo... bende aceba normal mi degilmi diye endise ediyodum, benim en cok agir kaldirinca agriyor, zaman la gecicek demekki
antibiyotik de ishal yapabiliyor canım biz 5 gün kullandık üçüncü gün kendine geldi paşam çok şükürYağızı doktora götürdük ugün kızlar..boğazı iltihaplanmış.ateş ondanmış.antibiyotik verdi.ishal içinde toz verdi.kan tahlili kaka tahlili verdk.çok şükür bişey çıkmadı..sadece kansızlık çıktı.ferrumu ihmal ediyordum.doktor kızdı vermiyorum diye...işte böle kızlar...ama oğlum süzüldü gitti ya..inşallah biran önceiileşir
eve de 100 cc bitiriyor gecelerisu vermeyı ıhmal etme cnmm bendde uyanınca su verıyorum sıcakta yanıo yavrularr
cnm ya çok üzüldüm ama bi hayır vardır bunda da
bilmem ki dizleri acımazmı ki:18:
bilge iyi cnm
bol bol dinleniyor
gündüzleri de uyuyor
inşallah çıkmaz bi daha o pis döküntüler
dün oğlana güneş gözlüğü aldım bi taktık kulaklar kepçe
hemen de çıkarıp attı
geçen gün de saçını kestirdim hiç durmadı sıpa eğri büğrü oldu
bu arada herkese günaydın
eliföykü güle güle oturun evinizde, çok iş ama bitince de güzel gelmiştir gözüne.iyi geceler kızlar yine sakin buralar işten güçten gelemiyorum bende.
benim oğlan hala formunun zirvesinde.
bugün sadece 1 kere uyudu ve hala uyumadı şu saat oldu.
dün gecede güzel uyumadı.sürekli gazı var.
bide dün gece yatırdım yarım saat sonra ağlayarak kalktı kucağıma aldım susmadı meme verdim susmadı emzirmeye çalıştım susmadı.babası dedi bi su ver verdim.bi içişte 100 ml falan içti öyle uyudu .yanmış içi oğlumun.
kullandıgımız demir ilacının içinde çinkoyla beraber demir varmış ve eşimin sordugu iki dr da olmaz emer birbirini demiş
e bu dr niye verdi şimdi bunu güvenmiyorum artık onlara boşa mı verecektim sormasaydık dr lara yani
siz saglık ocagının verdiklerini mi veriyorsunuz noktalı olarak yazar mısınız belki direkt vermek yasaktır
ciddi degerlerimiz düşük çünkü
ha bir de dün farkettim efenin alt sol dişi kabarbış damagın altında belli oluyor çok şirin
ne zamana çıkar ucu acaba sizin nasıl olmuştu çıksa da sevsem o minik dişini
karam, senin yazdıgını görmeden ben yazmıştım.
demir ilacının adını bilmiyorum, evde bakıp sana yazayım. bizim değerlerimiz iyi çıktı.
bir de ben daha önce de yazmıştım, sabahları üzüm pekmezi yediriyorum, onun etkisi de olabilir.
biz de demir damlası veya içeren şeyler verince kalsiyum içeren süt, yoğurt gibi şeyleri 15 dk-yarım saat gibi bi süre vermemek gerekiyomuş. demir emilimini azalttıgı için. büyükler için de aynı durum. et yemeğiyle ayran içmek demir açısından yanlış mesela.
karam sizde de mi diş sıfır halaa?
bizde yerleri kabarık, diş taslakları belli ama uç vermiyo haftalardırrr
Ben de verecem artık pekmez ne kadar veriyorsun
Evet canım hiç dişimiz yok ama geliyor gibi yolda
Devitle alakası hiç yokmuş aksatmazdım ben
Şu demir ilacını da oturtsak çünkü huysuzluk uykusuzluk iştahsızlık yapıyor
Tesadüf mü bilmem ama efeye geçen pekmezli muzlu irmik yaptım
Ğç saate yakın gündüz gözüyle uyudu şaşırdım tabi nasıl uyudugunu söylemiyim biliyosunuz kendi tarzıyla
Deneyin isterseniz ve sevdi yedi maaşallah sizlerin de varsa yazar mısınız menümüzü çeşitlendiriyorum
Buaralar kendimi ona verdim
ben deviti de demiri de unutuyrum hep yaa
demiri haftada bir ancak veriyorumdur hatta
sonrasında su içiriyosunuz di mi kızlar, demir dişlerde lekelenmeye sebep olabiliyomuş, doktor dedi
bizimkinin yemediği yemeklere muz sihiri yapıyorum ben de :)
kullandıgımız demir ilacının içinde çinkoyla beraber demir varmış ve eşimin sordugu iki dr da olmaz emer birbirini demiş
e bu dr niye verdi şimdi bunu güvenmiyorum artık onlara boşa mı verecektim sormasaydık dr lara yani
siz saglık ocagının verdiklerini mi veriyorsunuz noktalı olarak yazar mısınız belki direkt vermek yasaktır
ciddi degerlerimiz düşük çünkü
ha bir de dün farkettim efenin alt sol dişi kabarbış damagın altında belli oluyor çok şirin
ne zamana çıkar ucu acaba sizin nasıl olmuştu çıksa da sevsem o minik dişini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?