2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ıns hemencık duzelır yavrun cnmm ..

Karam
çok geçmiş olsun canım herşeyde bi hayır vardır,Allahın takdiri,elden bişey gelmez Allah efeye uzun ömür versin. çok zor biliyorum ama içini ferah tutmaya çalış,yine olur Allahın izniyle

yeşim
size de geçmiş olsun. bebeklerin hasta olması çok kötü,insan bide kendini suçluyo benmi sebep oldum diye ama napalım hasta ola ola, düşe kalka büyücekler,elimizden geldiğince iyi bakmaya çalışıyoruz,olucağı varsa oluyo. gözünün içine baka baka yedirdiklerimiz,bi gr daha alsın diye uğraştıklarımız hasta olupta süzülünce gidiyo,insan o hallerine de üzülüyo ama bebekler verdiklerini çok çabuk geri alıyo,çok çabuk toparlıyolar. sen moralini yüksek tutmaya çalış.

evde tamirat bitti mi canım çok iş çıkmış mı sana?

bitti canım şükür baya iş çıktı tadilattan değil temizlğini yapmış gitmiş usta eşimde arkasından silmiş süpürmüş.
ben perdeleri çıkarmıştım geldim onları yıkadım ütüledim astım.pencereleri sildim.halıları vermiştim yıkamaya onlar geldi onlaru serdim.kanepeleri sildim örtülerini yıkadım astım serdim.,
bi mutfak kaldı ordada ufak bi tadilt var kombinin yeri değişicek ondan sonra da oraya giricem dolapları falan indrip silicem.
ramazandan önce bitircem inşallah temizliği.

çok geçmiş olsun canım yaaa ishali geçmiş galiba 2 kere normal.inşallah ilaçlar iyi gelir boğazıda geçer allahım yavrularımızı korusun.

canım üzme kendini alahım en kısa zamanda hamile haberini verirsin inşallah.allah hayırlı zamanda verir canım.

dönemseldir belki caım benimkide

canım toparlanınca gelir kendine oğluşun üzme kendini.en kısa zamanda tlatsın hastalığını inşallah.

iyi geceler kızlar yine sakin buralar işten güçten gelemiyorum bende.
benim oğlan hala formunun zirvesinde.
bugün sadece 1 kere uyudu ve hala uyumadı şu saat oldu.
dün gecede güzel uyumadı.sürekli gazı var.
bide dün gece yatırdım yarım saat sonra ağlayarak kalktı kucağıma aldım susmadı meme verdim susmadı emzirmeye çalıştım susmadı.babası dedi bi su ver verdim.bi içişte 100 ml falan içti öyle uyudu .yanmış içi oğlumun.

su vermeyı ıhmal etme cnmm bendde uyanınca su verıyorum sıcakta yanıo yavrularr

oyle mi canim, demek sende de ayni sekilde oluyo... bende aceba normal mi degilmi diye endise ediyodum, benim en cok agir kaldirinca agriyor, zaman la gecicek demekki
benim de aynen öyle canım yanma kaşınma oluyor ve elleyememiyorum içim bir tuhaf oluyor
antibiyotik de ishal yapabiliyor canım biz 5 gün kullandık üçüncü gün kendine geldi paşam çok şükür
su vermeyı ıhmal etme cnmm bendde uyanınca su verıyorum sıcakta yanıo yavrularr
eve de 100 cc bitiriyor geceleri

genelde hepsi kepçe bunların bizimki de öyle zamane kulakları hep kepçe

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim bu konuyu konuşmak ve açmak dahi istemiyorum
hakkımızda hayırlısını isterim hep demek böyle hayırlıymış allhım ogluma
saglık versin ve bir süre erteledik artık efe iyice sütümü alsın tek tesellim o şuanda

kullandıgımız demir ilacının içinde çinkoyla beraber demir varmış ve eşimin sordugu iki dr da olmaz emer birbirini demiş
e bu dr niye verdi şimdi bunu güvenmiyorum artık onlara boşa mı verecektim sormasaydık dr lara yani
siz saglık ocagının verdiklerini mi veriyorsunuz noktalı olarak yazar mısınız belki direkt vermek yasaktır
ciddi degerlerimiz düşük çünkü
ha bir de dün farkettim efenin alt sol dişi kabarbış damagın altında belli oluyor çok şirin
ne zamana çıkar ucu acaba sizin nasıl olmuştu çıksa da sevsem o minik dişini

kızlar merhaba
birkaç gündür yoktum, şimdi son sayfayı okudum sadece hiç iyi gelmedi haberler..

KARAMCIM önceklikle sana geçmiş olsun diyeyim ama sakın moralini bozma, her işte bir hayır mutlaka vardır. Tabi ki basit değil ama onu unut aynen kendinin de söyledği gibi.
Allaha şükür sağlığın yerinde, yine olur inşallah. Sen nasılsın şimdi? Sen iyi ol, efe de iyi olsun annesi. hep bizim neşe kaynağımız karamımızsın

yeşimcim size de geçmiş olsun. ateş korkutuyor insanı, biz de 39,5 ateş ölçtük bi keresinde, ben mahvoldum..
Ama bebekler çok hasta oluyolar, herhalde alışmak sakin olmak lazım. İnşallah ilaçların da yardımıyla öabucak iyileşir yağızcım.

eliföykü güle güle oturun evinizde, çok iş ama bitince de güzel gelmiştir gözüne.
aynen benim oğlum da bazen bi seferde 100-150 ml su içiyor, zavallım susadım da diyemiyo ki. biz ne zaman akıl edersek işte..

karam, senin yazdıgını görmeden ben yazmıştım.

demir ilacının adını bilmiyorum, evde bakıp sana yazayım. bizim değerlerimiz iyi çıktı.
bir de ben daha önce de yazmıştım, sabahları üzüm pekmezi yediriyorum, onun etkisi de olabilir.
biz de demir damlası veya içeren şeyler verince kalsiyum içeren süt, yoğurt gibi şeyleri 15 dk-yarım saat gibi bi süre vermemek gerekiyomuş. demir emilimini azalttıgı için. büyükler için de aynı durum. et yemeğiyle ayran içmek demir açısından yanlış mesela.

karam sizde de mi diş sıfır halaa?
bizde yerleri kabarık, diş taslakları belli ama uç vermiyo haftalardırrr

Ben de verecem artık pekmez ne kadar veriyorsun
Evet canım hiç dişimiz yok ama geliyor gibi yolda
Devitle alakası hiç yokmuş aksatmazdım ben
Şu demir ilacını da oturtsak çünkü huysuzluk uykusuzluk iştahsızlık yapıyor

Tesadüf mü bilmem ama efeye geçen pekmezli muzlu irmik yaptım
Ğç saate yakın gündüz gözüyle uyudu şaşırdım tabi nasıl uyudugunu söylemiyim biliyosunuz kendi tarzıyla
Deneyin isterseniz ve sevdi yedi maaşallah sizlerin de varsa yazar mısınız menümüzü çeşitlendiriyorum
Buaralar kendimi ona verdim

ben deviti de demiri de unutuyrum hep yaa
demiri haftada bir ancak veriyorumdur hatta
sonrasında su içiriyosunuz di mi kızlar, demir dişlerde lekelenmeye sebep olabiliyomuş, doktor dedi

bizimkinin yemediği yemeklere muz sihiri yapıyorum ben de :)

ben deviti de demiri de unutuyrum hep yaa
demiri haftada bir ancak veriyorumdur hatta
sonrasında su içiriyosunuz di mi kızlar, demir dişlerde lekelenmeye sebep olabiliyomuş, doktor dedi

Evet lekelenme yapıyor ama kansızlık daha kötü
Süt dişleri düşer yenileri çıkar ama su verip dikkat etmeli
Pekmezi ne kadar veriyon bir tatlı kaşıgı vereyim diyom ben:44:

bizimkinin yemediği yemeklere muz sihiri yapıyorum ben de :)

Bizimki de öyle ilk yediginden beri aşık muza hasbam
Hem de uzun süre tok tutuyor bu akşam mama yerine ondan verecem belki gece de üç saat uyur
Efenin uykusuna çözüm bulayım artık böyle zor oluyor sıkıldım eşim
Daha sabırlı ben pes ediyomm artık ferberden daha yumuşak yöntem ne olabilir acaba

çok salgın varmış kızlar..aman bebişlerimize dikkat.o gün hastaneye gittiğimizde herkes kucağında bebeği ateş ishalden gelmişler..çok zor ya...kendimiz hasta olunca bişekilde geçiriyoruz.ama evlat başka yani..çok zor..kan tahlili için çocuğumun kolunu oydular resmen..damarını bulamadılar..hastane inledi..ben bakamadım dışarı çıktım.babamız kaldı yanında..bugün ateşi yok çok şükür..ishalde sabahtan beri 1 kere çıktı daha...ama çok az su içiyor ya...
KARAM,
Canım nasıl yaptın irmikli muzu...

canım yağızın da kan değerleri çok düşük çıktı.hatta doktor kızdı vermiyorum demiri diye..ben sağlık ocağından aldığımı veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…