2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Seboş ne oldu sustun yoksa beni mi arıyorsun
Ya da korktun efeyi sallarım diye
cnm şeboş emekliyodu küt yüzünü yere
onu uyuttum ama çok mızmız gece boyu uyanıp durur şimdi

gordion cnm bizim eve çok yakın 5 dk arabayla tabi
0900 demek
Allah iyiliğini versin

arzural geç kaldın cnm
iyi geceler
dur öpeym de çıkayım

iyi geceler cnm walla yasadıgın sehirde deniz war bide güneye tatil ya ohhhh:)
yasadıgın yerde deniz olacak arkadas burda heryer beton bina

gec kaldım tabi bende ancak geldim napım uyumıycam 1 saat sonra sahur yapıp öyle yatıcam
seboscum hosgeldin sende tatilden

Güney neresisöyleyin ya çatlıyorum meraktan
kavga ederler bi de. ahmet bi çocuk sesi duysun hemen cevap veriyo çığlıkla. ne konuştuğumuzu duyamayuz

iyi geceler karam
iyi oldu şöyle iki laf ettik

Evet güzel sıhbet ettik bayagıdır olmuyordu böyle
Aryamın rüzgarı pat pat döver bizimkileriefe az dayagını yemedi

saol cnm hoşbuldum

karaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
günaydın tatlım

Günaydın kuşummm
Bugün çok pozitifim bayagıdır böyle olmamıştım
Rabbim evimize gönlümüze huzur eylesin amin
Sen nasılsın geceniz nasıldı seboşla

Günaydın kuşummm
Bugün çok pozitifim bayagıdır böyle olmamıştım
Rabbim evimize gönlümüze huzur eylesin amin
Sen nasılsın geceniz nasıldı seboşla

maşallah cnm Allah bozmasın

ben de fena değilim bugün süslendim püslendim geldim işe
rimel bile sürdüm ki kırk yılın başı sürerim oğlan iyiydi ama ben 5 ten sonra uyuyabildim gündüz uyuduuğumdan bi de sıcaktan uyuyamadım
sizin geceniz nasıldı cnm

Gecelerimiz de gündüzlerimiz de daha iyi artık
Ohh süslen bacım zaten çok güzelsin gerek bile yok ama kendini mutlu hissetmek adına yapmak lazım
Ne işi be tatile girmediniz mi :26:

Ohh süslen bacım zaten çok güzelsin gerek bile yok ama kendini mutlu hissetmek adına yapmak lazım

oh oh maşallah
ayın 20 sinde giriyoruz cnm
benim biraz yıllık iznim vardı kesip geldim işler azaldı burda iznim boşa gitmesin dedim
ama cuma k.valide gittiğine göre haftaya her gün gelmem galiba

bu arada 8134 ne iş karamcım
merak ettim

Kız yeni mi merak ettin0900 ün devamı
Ama ilk numaramın şimdiki degilşimdiki
09005008135 kop kop :87::87::87:

selam canım oruç dün güzeldi ara ara acıkmalarım oldu yemek saatlerimde ama geçti iftara doğru daha rahattım.bugünde oğluş sayesinde geç kaldık sahura fazla bişey yiyemedim ama şimdilşik iyiyim.bol bol su içtim yattım.
benimkide bu ara sürekli mem istiyo süt gelsede gelmesede emiyim diyo sürekli.diş geliyo belki ondandır.benim oğülan dün 1 kere yarım saat uyudu gündüz uyuyamadımda.
birazdaha kalsaymışsınız iyice alışcakmış demekki.bende aldım üstü gölgelikli simitten sever inşallah oğluş.

bende giydiriyorum bazen alt ama çok terliyo çıkartıyorum bu sefr dizleri kıpkırmızı oluyo emeklemekten.dizlik tutmaz dizinde diye düşünüyorum.şuan giydirmiyorum alt bakalım inşallah yara olmaz dizleir.

Burası gündüz 49 dereceyanıyoz bacılar yanıyoz
Dur albüm yapayımefuşumla benim

49 derecemi nasıl duruyosunuz kız kışın doğalgaz faturası kadar yazık elektrik faturası geliyorur size klimadan

Eliföykü o likit mi ne bize yaramadı ya o halde bile ısırdılar kuşumu 0 rh negatif kanı eşimle ikimiz pozitif bizi yemiyordu
Onu yiyordu pis sinekler

allah alla işe yaramadı demek bizim evde sivri yok galiba bizide ısırmıyor belki olsa bizdede işe yaramıycak demek.

bize hiç böle bişeyden bahsetmediler doktora götürdünmü önemli bişey değil dir inşallah sadece döküntümü olucakmış.geçer hemencik döküntüleride inşallah.
benimkide beni görmediği an basıyo yaygarayı bu ara tuhaf şeyler oluyo bu bebelere.atak geçiriyo galiba hepsi.

ayy kızlar sohbet muhabbet ne güzel olmus öyle gecmi kaldım:26:

orucum biraz zor gecti aksama dogru cok susadım

tutanların A llah kabul etsin
sağol canım sneinde allah kabul etsin.
bende ara ara susadım ara ara acıktım bi ara beynim uyuşuyo sandım ama geçti sonra.

koyda görelim kız eylülün yeni hallerini

bizde ağustos 12 de gitcez deniz iyice ısınır umarım oğluş korkmadan girer denize.

selam kızlar nasıl gidiyo
benim oğlan dün yine kırk kere kalktı acayip uykusuzum birazda acıktım bakalım naısl geçicek bugün daha çok var.

allahtan dünkü yemekler kaldı yemek yapmam gerekmiyor.sadece çorba yapıcam.

marjiden hala haber yok kp gitmedi galiba hala iyice sinirlerini bozdu kızın galiba.

dün iftardan sonra dolaşmaya çıktık en azından akşamları hala serin oluyo biraz.

oğlanda uyuyo şimdi geçmiş yapabildim en aızndan uyanır şimdi

önemli bişey gibi durmuyo bazı yerlerinde döküntü var. isilikle de karışıyodur. isiliği hiç geçmiyo çünkü. beyaz tenli olmasındanmış.
denizde deniz suyu iyi geliyodu isiliklere yarım saat terlesin aynen çıkıyodu hemen

meyve suyuna bebe bisküvisini deneyeceğim cnm sağol ben bebek köftesini merak ettim. nasıl yapıyorsun? eline veririm yer en azından. elinde kendi birşeyler yemeyi seviyor çünkü

benim kızımda çok sık uyanıyor cnm.sersem gibiyim. sahurda kalktı oturdu bizimle. delirtti dün gece.sabh 4-5 ten sonrasını sürekli memede geçirmek istiyor.tüm gün memede geziyoruz sonrada. vermeyeyim yemek yesin diyorum. ağlıyor zırlıyor. tüm gün kucak istiyor zaten. (((
şimdide yemek düşünüyorum. patlıcanlı bişey yapmak istiyorum ama ne yapsam bilemedim???

merhaba kızlar benim oğlumdada isilik var denıze gırınce gectı ama aynen, snra gene cıktı. başka ii gelen şeyler varmı ?

ben yemek yapıcam ahmet şimdi uyudu, gözlerim kapanıyodu ama yatmadım yemeği kim yapıcak.

gece sahura uyandım tam kalkıcam ahmet de uyandı, ikimizin arasında görünmez bi sensör var sanırım
emzirdim yatırdım bekliyorum uyusun ki ben mutfağa geçeyim nasıl uykusu var ama uyumuyo ben gidersem diye açmış gözleri kocaman.
babasıyla da durmuyo vakit de daraldı napayım kaldırdım ben de oturttum mama sandalyesine oturdu bizimle.
sahurdan sonra yatırdım artık.
tuvalete gitsem deli gibi ağlıyo var mı bebeği böyle yapab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…