cnm şeboş emekliyodu küt yüzünü yereSeboş ne oldu sustun yoksa beni mi arıyorsun
Ya da korktun efeyi sallarım diye
Evet deniz suyu çok iyiymiş ya biz gidemedikefkarlandım yine
Seboş ciddiyim canım ben her zaman kapım açıktanışalım kaynaşalım
Çkaleye giderken alışverişmerkezinde yemek yemiştik
Otoparkı döne döne yukarı çıkan adını bilmiyom ama
Tel nomu vereyim istersen 090056574ara beni öpeyim seni
iyi geceler cnm walla yasadıgın sehirde deniz war bide güneye tatil ya ohhhh:)iyi geceelr kızlar nasılsınız..bu gece eşim nöbetçi.yağızımla baş başayız..uyuttum oğluşumu şöle bi bakayım dedim nete..tatilden konuşulmuş.bizde kısmet olursa ağustos sonuna doğru gidicez..güneyeoğluşum sıck sıcak denize girsin..burda soktum hasta oldu oğluşum.burda dediğim izmir
gec kaldım tabi bende ancak geldim napım uyumıycam 1 saat sonra sahur yapıp öyle yatıcamcnm şeboş emekliyodu küt yüzünü yere
onu uyuttum ama çok mızmız gece boyu uyanıp durur şimdi
gordion cnm bizim eve çok yakın 5 dk arabayla tabi
0900 demek
Allah iyiliğini versin
arzural geç kaldın cnm
iyi geceler
dur öpeym de çıkayım
Güney neresiiyi geceelr kızlar nasılsınız..bu gece eşim nöbetçi.yağızımla baş başayız..uyuttum oğluşumu şöle bi bakayım dedim nete..tatilden konuşulmuş.bizde kısmet olursa ağustos sonuna doğru gidicez..güneyeoğluşum sıck sıcak denize girsin..burda soktum hasta oldu oğluşum.burda dediğim izmir
kavga ederler bi de. ahmet bi çocuk sesi duysun hemen cevap veriyo çığlıkla. ne konuştuğumuzu duyamayuz
iyi geceler karam
iyi oldu şöyle iki laf ettik
iyi geceler cnm walla yasadıgın sehirde deniz war bide güneye tatil ya ohhhh:)
yasadıgın yerde deniz olacak arkadas burda heryer beton bina
gec kaldım tabi bende ancak geldim napım uyumıycam 1 saat sonra sahur yapıp öyle yatıcam
seboscum hosgeldin sende tatilden
Günaydın kuşummm
Bugün çok pozitifim bayagıdır böyle olmamıştım
Rabbim evimize gönlümüze huzur eylesin amin
Sen nasılsın geceniz nasıldı seboşla
maşallah cnm Allah bozmasın
ben de fena değilim bugün süslendim püslendim geldim işe
rimel bile sürdüm ki kırk yılın başı sürerim oğlan iyiydi ama ben 5 ten sonra uyuyabildim gündüz uyuduuğumdan bi de sıcaktan uyuyamadım
sizin geceniz nasıldı cnm
Gecelerimiz de gündüzlerimiz de daha iyi artık
Ohh süslen bacım zaten çok güzelsin gerek bile yok ama kendini mutlu hissetmek adına yapmak lazım
Ne işi be tatile girmediniz mi :26:
Gecelerimiz de gündüzlerimiz de daha iyi artık
Ohh süslen bacım zaten çok güzelsin gerek bile yok ama kendini mutlu hissetmek adına yapmak lazım
Ne işi be tatile girmediniz mi :26:
bu arada 8134 ne iş karamcım
merak ettim
Kız yeni mi merak ettin0900 ün devamı
Ama ilk numaramın şimdiki degilşimdiki
09005008135 kop kop :87::87::87:
çok kuduruksun karambenim yine bugün öpesim var ha
Napayım kız kudurmadan hayat mı geçer betakılıyok işte ben de özledim bu hallerimi eşim de özlemiş
Öp kızsagdan soldan tatil sana yaramış bir neden hariç:18:hatırlatmasa mıydım bak yine hatırlattım
selam kızlar oruç olanlar nasıl gidiyo oruç. ahmete su içirdikçe yutkundum bugün
en son öğlen emzirdim daha emzirmedim, zaten büyüme atağı mıdır hastalık mıdır saat başı meme istiyodu onu düzeltmeye çalışıyodum bugün iyi gidiyoruz bakalım.
ahmet uyudukça uyudum o yüzden menü basit şeylerden oluşcak bugün napalım
sebostos geçmiş olsun telefonuna üzüldüm kendi telefonum gibi
elifoyku tatil güzeldi tabi ahmet denizden korktu, ilk suya girerken bi serin hissedersin ya o zaman başladı ağlamaya çıkana kadar susmadı. 3.gün biraz alışmıştı. şöyle 10 gün dursak iyice alışıp sudan çıkmak istemezdi sanırım. üstü gölgeli simitlerden aldık içinde oturdu ağlaya ağlaya hatta birinde yorulup uyudu
tatilde yolculuklarda tek kolsuz çıtçıtlı ile gezdi ahmet. evde de aynı sadece emeklediği için dizini kapatan şortlardan giydiriyorum. dizlik alan oldu mu? baktım internetten alcaktım da dar gelmiş çoğu kişiye emin olamadım
Burası gündüz 49 dereceyanıyoz bacılar yanıyoz
Dur albüm yapayımefuşumla benim
Eliföykü o likit mi ne bize yaramadı ya o halde bile ısırdılar kuşumu 0 rh negatif kanı eşimle ikimiz pozitif bizi yemiyordu
Onu yiyordupis sinekler
geçen çarşamba kızamık aşısı oldu ahmet, hemşire 1 hafta sonra döküntü çıkabilir dedi dün akşam çıktılar geçmeye de niyeti yok gibi. ufak çaplı bi kızamık geçiriyo oğlum. zaten mızmız. bırakıp gidicem diye ödü kopuyo sankı bırakıp nereye gitmişsem.
sebostos havuza sokmam ben zaten gripliydi deniz iyi gelsin dedim. ben de huyluyum havuza giremem. ama deniz hafif serin geldi sabahları çabuk çıktık
sağol canım sneinde allah kabul etsin.ayy kızlar sohbet muhabbet ne güzel olmus öyle gecmi kaldım:26:
orucum biraz zor gecti aksama dogru cok susadım
tutanların A llah kabul etsin
mattika,karam ogluslar büyümüşler masallah
kızlar bebüşlerimizin fotolarını koyalım ara ara büyüdüklerinide görelim
eylülün dişleri az daha uzasın cekicem foto koyucam görsün teyzeleri incilerini
iyi geceelr kızlar nasılsınız..bu gece eşim nöbetçi.yağızımla baş başayız..uyuttum oğluşumu şöle bi bakayım dedim nete..tatilden konuşulmuş.bizde kısmet olursa ağustos sonuna doğru gidicez..güneyeoğluşum sıck sıcak denize girsin..burda soktum hasta oldu oğluşum.burda dediğim izmir
önemli bişey gibi durmuyo bazı yerlerinde döküntü var. isilikle de karışıyodur. isiliği hiç geçmiyo çünkü. beyaz tenli olmasındanmış.selam canım oruç dün güzeldi ara ara acıkmalarım oldu yemek saatlerimde ama geçti iftara doğru daha rahattım.bugünde oğluş sayesinde geç kaldık sahura fazla bişey yiyemedim ama şimdilşik iyiyim.bol bol su içtim yattım.
benimkide bu ara sürekli mem istiyo süt gelsede gelmesede emiyim diyo sürekli.diş geliyo belki ondandır.benim oğülan dün 1 kere yarım saat uyudu gündüz uyuyamadımda.
birazdaha kalsaymışsınız iyice alışcakmış demekki.bende aldım üstü gölgelikli simitten sever inşallah oğluş.
bende giydiriyorum bazen alt ama çok terliyo çıkartıyorum bu sefr dizleri kıpkırmızı oluyo emeklemekten.dizlik tutmaz dizinde diye düşünüyorum.şuan giydirmiyorum alt bakalım inşallah yara olmaz dizleir.
49 derecemi nasıl duruyosunuz kız kışın doğalgaz faturası kadar yazık elektrik faturası geliyorur size klimadan
allah alla işe yaramadı demek bizim evde sivri yok galiba bizide ısırmıyor belki olsa bizdede işe yaramıycak demek.
bize hiç böle bişeyden bahsetmediler doktora götürdünmü önemli bişey değil dir inşallah sadece döküntümü olucakmış.geçer hemencik döküntüleride inşallah.
benimkide beni görmediği an basıyo yaygarayı bu ara tuhaf şeyler oluyo bu bebelere.atak geçiriyo galiba hepsi.
sağol canım sneinde allah kabul etsin.
bende ara ara susadım ara ara acıktım bi ara beynim uyuşuyo sandım ama geçti sonra.
koyda görelim kız eylülün yeni hallerini
bizde ağustos 12 de gitcez deniz iyice ısınır umarım oğluş korkmadan girer denize.
meyve suyuna bebe bisküvisini deneyeceğim cnm sağolcanım biz çok az büyük olmakla beraber aynı sorunları yasıyoruz çok çok ii bir doktorumuz war yemiyosa zorlama o aldığı kadarını alıo zaten dio.. biberona bizimkide çok düşkün bu aralar anne sütüde almadığı için.. bebeklerde emme içgüdüsü olur linacık emme içgüdüsünü tatmin etmek için biberona düşmüş diyor.. herzaman yapma alışmasın ama arada meyve suyunu biberona sık içine de bebe büskivüsü at en azından emme içgüdüsünü tatmin ederken yemiş olur.. et yemeğine gelince bebek köftesi yapıorum ben doktor amcamızın tarifi çok seviyor birde her fırsatta eline bişe veriyorum kendi yemeği daha çok seviyor
selam kızlar nasıl gidiyo
benim oğlan dün yine kırk kere kalktı acayip uykusuzum birazda acıktım bakalım naısl geçicek bugün daha çok var.
allahtan dünkü yemekler kaldı yemek yapmam gerekmiyor.sadece çorba yapıcam.
marjiden hala haber yok kp gitmedi galiba hala iyice sinirlerini bozdu kızın galiba.
dün iftardan sonra dolaşmaya çıktık en azından akşamları hala serin oluyo biraz.
oğlanda uyuyo şimdi geçmiş yapabildim en aızndan uyanır şimdi
önemli bişey gibi durmuyo bazı yerlerinde döküntü var. isilikle de karışıyodur. isiliği hiç geçmiyo çünkü. beyaz tenli olmasındanmış.
denizde deniz suyu iyi geliyodu isiliklere yarım saat terlesin aynen çıkıyodu hemen
selam kızlar nasıl gidiyo
benim oğlan dün yine kırk kere kalktı acayip uykusuzum birazda acıktım bakalım naısl geçicek bugün daha çok var.
allahtan dünkü yemekler kaldı yemek yapmam gerekmiyor.sadece çorba yapıcam.
marjiden hala haber yok kp gitmedi galiba hala iyice sinirlerini bozdu kızın galiba.
dün iftardan sonra dolaşmaya çıktık en azından akşamları hala serin oluyo biraz.
oğlanda uyuyo şimdi geçmiş yapabildim en aızndan uyanır şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?