çok az kişide oluyo dedi zaten ahmet de o az kişilerden olma şerefine erdi
valla benim gözüm kara biraz hamileyken de girdim havuzageçen çarşamba kızamık aşısı oldu ahmet, hemşire 1 hafta sonra döküntü çıkabilir dedi dün akşam çıktılar geçmeye de niyeti yok gibi. ufak çaplı bi kızamık geçiriyo oğlum. zaten mızmız. bırakıp gidicem diye ödü kopuyo sankı bırakıp nereye gitmişsem.
sebostos havuza sokmam ben zaten gripliydi deniz iyi gelsin dedim. ben de huyluyum havuza giremem. ama deniz hafif serin geldi sabahları çabuk çıktık
niye öyle dedin bak utanıyorum ama acımadı ki acımadı ki
Gel valla boş konuşmuyoz şurda çok isterim misafir severim
Hele bir de kafa olursa degme keyfimehe sonunda davet ettirdik kendimizi karadeniz ve ankarayı görmedim
Türkiye de onları da görsen ver elini los angelessdogru yamadım zannımca almazlar şimdi beni ülkeye
Tamam canım kızma kızdırma sıra sana gelecek
Ben de öpem kız duroh bir sagdan bir soldan
efeye maşallah diyorum ozaman bu defa atlamışAy ben de çok gülüyom o hallere
Mesela efe atakları es geçmedi ahmet gibi diş çıkarırken her kötü olay başına geldi
Bir şey daha vardı da unuttum hiç atlamaz ama bu kızamık şerefine nail olamadı
deniz suyu öksürüğünü geçirdi özellikle soktum iyi oldu tam alışmıştı tatil bittivalla benim gözüm kara biraz hamileyken de girdim havuza
hem sakınan göze çöp batar derler
kız nasıl görmedin ankarayı bu yaşına geldin gerçi pek görülecek bişeyi yok
genelde resmi dairelerde işi olanların yolunun düştüğü bir yer
ama seninle görüşmeyi çok isterim cnm
karam gidersiniz siz de daha yaz uzun.
herkes başka yerde nasıl buluşcaz biz ortada ankarada buluşsak mı napsak
ben doyamadım gezmeye bi bahane olur bana da
karam ahmetin fotosu yok ki doğru düzgün kelinin fotosu var bol bol. ya kafayı eğiyo ya kaçıp gidiyo. deli etti beni. onu çekeyim diye iyi makine aldık bi de yani. poz vermeyi ne zaman öğrenr bilemedim.
bayılmıştır millet iftardan sonra ağırlık çöküyo ahmet uyutmadı beni o ara yoksa babası sızdı gitti
haha ne şenlik olur. sadece ahmetle baya şenlikli oldu yaniNiyeti bozdum ben para ayıracam tamamlanmazsa seboştan alacam
Buluşak ama ben yatıya gelirimkendimi topikten birilerine davet ettirem gelem
Ya da şöyle yapalım analar ve ogulları diye gidip bir apartta kalalım tam cümbüş olur düşünsenize
bişey ilgisini çektiyse ya da oyuna daldıysa mümkün değil bakmıyo. sınırsız odaklanma var çocukta.Ben efe böcügüm tontişim diyom bakıyo gülüyo şap çekiyom
Acar gazetecilik var doguştan
Kız ne oldu senin foto hobin yapacan mı
kavga ederler bi de. ahmet bi çocuk sesi duysun hemen cevap veriyo çığlıkla. ne konuştuğumuzu duyamayuzHe kız düşünsene ortada ahmetler eylüller efeler kıvançlar ve diger bütün bebeler o yiyo o s.çıo
O kusuyo o yürüyo o sallanıyor o bagırıyo ay başım döndü
Çok şennlikli olur çokk
Analar ve çocukları pansiyon
Dur bakam fotoya
iyi geceler karamHerkese iyi geceler canlar
Yarın tekrar görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?