dün gece mecburi izne ayrıldım
5-6 güne başlarım kısmetse
senin nasıl gidiyor
sabah az kahvaltı bulamaçHadi ya süt sagma makinesi gibi deseneçektikçe geliyor
Efe bugün üç kere emdi yavrum
Ve hala kahvaltı çorba meyve yada köfte ve uyu maması 4 ögün yiyor yarımşar kaseden:44:
Hani üçlü kombin falan yok sizde nasıl
ilk oğluma hiç süt veremedimben 2 gün tuttum sonra regl oldum öğleden sonra biraz azalıyodu susuzluktan ama yetiyodu yine de herşeyden yiyolar artık sonuçta
tutayım diyosan dene 1-2 gün. niyetlenince bi kolaylık geliyo
geçmiş olsun karam. bi fakire sadaka verin bari. allah korumuş efeye bağışlamış seni
stres en baştan beri senin bu süt yapan ve süt kesen yiyecekler listesine hayranım:81:
ben hiç incelemiyorum herşeyi yiyorum. sadece su içmezsem azalıyo. zaten emzirdikçe susarım da
aynen katılıyorum stresecanım kardeşim dert oldu bu kp sana nedir bu ya yeter konuş eşinle bi yol bulsun denge kursun yazık sana
mecburmusun ya hayret yani ramazan ramazan kp yle omuz omuza ne bu ya
ben meyvesini yoğurtlu veriyorum daha doğrusu k.valideye yaptırıyorum bu işleri böylece yetişiyoHadi ya süt sagma makinesi gibi deseneçektikçe geliyor
Efe bugün üç kere emdi yavrum
Ve hala kahvaltı çorba meyve yada köfte ve uyu maması 4 ögün yiyor yarımşar kaseden:44:
Hani üçlü kombin falan yok sizde nasıl
dün gece mecburi izne ayrıldım
5-6 güne başlarım kısmetse
senin nasıl gidiyor
e görümcek gelince gider mi hiç çöreklenirler artık marjinin kp gibi
yazdıramadım tatlım bizim de ne yapacağımınz belli değil gideriz bi yerlere belki
sabah az kahvaltı bulamaç
öğleden sonra çorba 80-100ml
akşamüstü keçi yoğurdu veyaaz meyve veya karışımı
yatmadan önce muhallebi
ilk oğluma hiç süt veremedimiçimde kalmıştı hep
başına gelen herşeyi buna bağlardım yani anne sütü almamasına
zaten 80 kilo olmamın sebebide bu süt takıntımdı
literatür gibi kadınım ne bilgiler var bende bi bilseniz
ben de kızıma hiç veremedim oğlan şükür emdi iyi kötüsabah az kahvaltı bulamaç
öğleden sonra çorba 80-100ml
akşamüstü keçi yoğurdu veyaaz meyve veya karışımı
yatmadan önce muhallebi
ilk oğluma hiç süt veremedimiçimde kalmıştı hep
başına gelen herşeyi buna bağlardım yani anne sütü almamasına
zaten 80 kilo olmamın sebebide bu süt takıntımdı
literatür gibi kadınım ne bilgiler var bende bi bilseniz
Seboş beterin beteri var kp olaydı ya bak marjiye
Görümcen bekar mıydı :44:ver çocukları baksın sen yayıl
kıyamam ya busıralar fena açıldınızdeli oluyorum onun kp ne eşi el atmalı olaya bence
Cam balkon iyi de ben hani hep derdim kapanacaksa niye balkon var ama bugünkü olaydan sonra ben dursam eşim durmaz
Ordan burdan toplayacaktım parayı ama olan bizim tatile oldukısmet degilmiş napalım
su benim sütü milim etkilemiyor diye düşünüyorum yani artırmıyor ama içmesem belki azaltıyordur:44:amanın bu kp nedr ya. kv olsa neyse yaz günü eşin işte sen kp ile evde. allah sabır versin
maşallah efeye. ahmet daha yeni alkış yapmaya başladı
hep gösteriyodum ama yapmıyodu dabah bi baktım kendi kendine alkışlıyo
biz de oruç oruç dedik ama hemen izne çıktık
yarın kesin seruma giderim kız tutmayın beniTopikçe regliniz aynı ha çogu kişi regl
Sagol mattika aynen efeye bagışladı rabbim beni
Kurban kesecez canım hayırlısıyla
Evet su içmezsem benim de süt azalıyor bugün ilk defa sütüm kaynadı serumlardan galiba
oruç oruç coşma seboş neler yaptın öyleaynen katılıyorum strese
ben meyvesini yoğurtlu veriyorum daha doğrusu k.valideye yaptırıyorum bu işleri böylece yetişiyo
ben başından beri tutuyorum cnm bugün de çılgınlar gibi temizlik yaptım tüm evi süpürüp sildim
ama özellikle sabahları başım dönüyo bazen de midem bulanıyo
çok sevdiğim bir arkadaş 2 yeni cici almış çok güzelsana da sabır versin allah. görümceye ben de sinir oluyorum. abimlere gidince çekiniyorum eşi de öyle hisseder diye.
yeni foto koysun herkesgörelim bebüşleri
aynı benimkini tarif ettin kelin ilacı olsa başına sürer bacımhaftasonu yatılı misafirim var iki iftar bi sahur olcak.
daha ne temizlik yaptım ne başka bi hazırlık.
ahmet inadına ağlamaya tam gaz devam etti gözünde damla yaş yok ama ağlıyo.
ben her an onunla ilgilenip oynıcam ne başka şeyle ilgilenicem ne 2 adım uzaklaşıcam. istediği bu
ne yapmalı
azimle ...... duvar .... bip bippppppben de kızıma hiç veremedim oğlan şükür emdi iyi kötü
ama ben de hayranım senin bu konudaki azmine
nerdeee kocası ve iki çocuğu var
benim kp marjininki değil hem veriyorum kucağına oğlanı gezdirir tüm gün ama o yok şimdi konyada
çocuklu kadına yatılı misafir mi gelirmişhaftasonu yatılı misafirim var iki iftar bi sahur olcak.
daha ne temizlik yaptım ne başka bi hazırlık.
ahmet inadına ağlamaya tam gaz devam etti gözünde damla yaş yok ama ağlıyo.
ben her an onunla ilgilenip oynıcam ne başka şeyle ilgilenicem ne 2 adım uzaklaşıcam. istediği bu
ne yapmalı
kıyamam ya busıralar fena açıldınız
benim ev balkonu katlanır cam balkon tavsiye ederim istediğin an tamamen açık hale getirebiliyorsun silmeside kolay çerçevesiz olduğu için
su benim sütü milim etkilemiyor diye düşünüyorum yani artırmıyor ama içmesem belki azaltıyordur:44:
bizde alkış yok
tülün arkasına geçip ce yapıyor
yarın kesin seruma giderim kız tutmayın beni
oruç oruç coşma seboş neler yaptın öyle
miden niye bulanıyor hayırdır ha bide hep sorucam unutuyorum akapunktur nasıl gidiyor
iğne düşmeside ne ya:44:çocuklu kadına yatılı misafir mi gelirmiş
canım sıkkınken kendimi işe veririm ben terapi gibi bişey akapunktur bi işe yaramadı cnm ertesi gün düştü iğnelerim bi daha da gitmedim zaten yani obezliğe devam
formül k.valide cnm o gidince ben sudan çıkmış balıksebos sen temizlik yaparken çocuklar napıyo formülü ne
Seboş allah yardımcın olsun canım ya gelen misafiri severim ama agırlık vermeyecek bir işin ucundan tutacak
Aldınız mı msjyoksa yetemem yani
Mattika canım ahmet ayrılık kaygısını yogun yaşıyor anladıgım kadarıyla hep senle
Olmuş o da var canım işin zor burda şunu yap bunu yap demek kolay uygulayan bilir
Ama şunu öneririm aglayınca alma oyala oyalanmıyor mu bekle azcık aglasın
Sonra al çünkü şimdiden öblem almazsan büyüdükçe hiç
Hoş görüntü olmuyor oyle çocuklar
ya tatil parasını harcamayın ihtiyacınız vardı ona bence balkonu taksitle yaptırınSeruma hakoptum kız deli süt üreticisi
Cam balkon ondan yaptırak o zaman çercevesiz katlanır cam balkon
Bir balkon var han gibi yuvarlakbakalım kaça mal olacak kurban da kestik mi gitti tatil parası
Alkış malkış önce taklit sonra yapıyor bay bay yapmaktan mahvolmuşrum efe baktım
Bir gün kendi yapıyor şimdi yürüteçe biniyor kapıya gidiyor bay bay yapıyor
Dötünü yiyesim geliyor
akpunktur un ne olduğunu bilmiyorsun sanırsam stresim boşveriğne düşmeside ne ya:44:
çabuk pes ediyorsun sebos azim hiç yok ne oluyor sana ya
Seruma hakoptum kız deli süt üreticisi
Cam balkon ondan yaptırak o zaman çercevesiz katlanır cam balkon
Bir balkon var han gibi yuvarlakbakalım kaça mal olacak kurban da kestik mi gitti tatil parası
Alkış malkış önce taklit sonra yapıyor bay bay yapmaktan mahvolmuşrum efe baktım
Bir gün kendi yapıyor şimdi yürüteçe biniyor kapıya gidiyor bay bay yapıyor
Dötünü yiyesim geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?