hayırlı cumalar canımHayırlı cumalar herkese
nasılsınız
gunaydin hanimlar hayirli cumalar
karamcim cok gecmis olsun rabbim esirgemis verilmis sadakaniz varmis okadar cok cekirgemi var sizin orda ?
marji rabbim sabir versin insaallah sanada umarim arife gunu gelmeden gider kp dugune gitmeden biraz dinlenirsin
bizde dün iftara annemdeydik tam oruca alismisken gece 1 haftaya yakin izne yakalandik3 gün iyi tutmusken birde kazasi var
neyse hayirlisi olsun buda
eylülden size bir kare bana yardim ederken mutfakta oda böyle oyalaniyorMaasallah kuzu pek hamarat
Eki Görüntüle 753694
ooo iyiki geçmişi kurcalamışım minik erkeğe kocaman birMerhaba kızlar
Herkesin keyfi yerindedir umarım, oruç tutanların oruçlarını Allah kabul etsin.
Biz bu aralar özel bir yemek tarifine ihtiyaç duymuyoruz. çok ekşi, acı, tuzlu şeyler dışında hemen hemen her yediğimizden ona da veriyoruz.
Oyun olarak kapı, pencere açma-kapama, top atma-ayakla vurma bu aralar favorimiz. ayakla vurma derken biz kollarından tutunca tabii ki, yürüdüğünden değil.
Bu arada geçen hafta sünnet oldu bizim minik erkek
Bi deeee kızlar bebişinizin vücudunu neyle yıkıyosunuz? sabun kurutuyor diye kullanmıyorum ben, alternatifiniz var mı?
beben astımlımıherkese iyi ramazanlar yazamadım bikaç gündür iysiniz inşallahayakkabı bende henüz almadım alsammı almasammı kararsızım eşim yürüyünce alırz diyo ama benım kız daha ancak tutup kalkmalara başladı elinden tutup gezıdrelim istiyo ama tek bir adım atmıyo hemen yürünmez gibime gelıyo ben 15 aylık yürümüşüm anasına çekerse way ki wayy Rabbim oruçlarımızı kabul eylesin kzılarr : )
mattika reglin hayrlı olsun şekerim ben nisa 4 buçuk aylıkken olmuşitum : ) ama hiçbir erime olmadı maalesef umarım sende olur
wee kızlar hiç yazmaya fırsatım olmadı ama 8 aydr görümcen bendeydı dersaneye gitmek için geldi malum İstanbul büyük şehir yaa ah ahh neysee geldi geçti bugün gidiyoo
gerçi bizde cumartesi kaynanamlara gidiyoz 1 hafta tatilee gerçi onlar köyde oturuyor ne kadar tatil yapılır ki bol bol yatarım artıkilk defa yolculuğa gitcez kızımla umarım canımıza okumaz dışarda geç wakıtlere kadar hiç kalmadık hiç yemek yedrmek zorunda kalmadım bakalım napıcaz astımı olduğu için çok çıkarmıyoz dışarılara hemen hasta oluyo tawsiyeelrınız war mı yanıma neler almalıyım akşam 8 de ucagmız we ancak 11 de köye warmış oluruz pofff:18::18:
bizim araba huysuzluğumuz hala devam sevmiyor işte arabayı totosu kucak görüyor diye belki heran gezmek istediği için kısıtlanıyor diycemde çok küçükkende böyleydi uff ya:44:günaydıın
kızlar oto koltugu aldınız mııı? ramazandan sonra tatile gitmeyi planlıyoruz, artık almamız lazım.
ne tavsiye edersiniz?
araba gibi onda da çeşit öyle çok ki!
mama sandalyesindede artık hiç durmuyorcanım ev için gerekli değil bencede ayakkabı ama biizmki dışardada yürümek istyo mecbur aldık ama aldığımızı kullanmıyoruz şuanda o resimde gördüğün lcwaikikinin ayakkabısı hediye gelmişti onu kullanıyoruz hafif güzel bi ayakkabu ama tabanı yumuşak değil.
bizim aldığımız tabanı yumuşak pembeprenses diye bi yerden aldık 45 liraydı sanırım fiyatı.pahalı bi ayakkabı alınmasının gereksiz olduğunu düşünüyorum çünkü sürekli büyüyo ayakalrı ve çok giymiyorlar.şöle güzel bi marka alayım desen 100 liradan aşağı alamassın onlarda bence çok gereksiz ve boşa masraf.
canım buna benzer bi ayakkabı benim aldığım pembe prenseste vardı ve 45 liraydı ordadamı var acaba bu mağaza.
güle güle giysin efecix
insan çorbadan sonra doyuyo ya iftarda arkasından bi tabak yemek yiyemiyorum iftara çok çeşit yapmamaya karar verdim.dediğin gibi su karpuz olsa yeter valla şu sıcaklarda.
benim oğlan zaten geç yatıyo bi ara 10 da yatıyordu düzeni vardı ama sonra düzen falan kalmadı 12 gibi yatıyo.bizdende kaynaklı tabi yaz geldi diye geziyoruz çocuğun uyku düzenini biz bozduk.
bende ne zaman iftar öncesi yatırsam ezanla kalkar ayarlımıdır nedir.mama sandalyesine koyup eline oyuncak çubuk krakker yada yedikerimizden falan tepersem biraz durur.
canım köye gidiyosun yanına muhakkak sinekkovar spreylerden falan al odasınada likidlerden.spreyler aynı zmanada kene kovarda oluyo bazıları.
istersen küçük bi havuz al köyde bahçeye içine su koyarın oynar.
benimkide bi kere düştü biizm yataktan düştüğünde çıkardığı sese kalktım çok ağladı şükür bişey olmadı
geçmiş olsun
bizde ramazan sonrası çıkıcaz araştırıyorum daha karar veremedim hem iyi hem ucu olsun diyorum bakalım
daha erken gitsenizde kp den daha erken kurtulsanız olmazmı eşin izin ayarlayamazmıarife günü kısmetse bizde memlekete gidiyoruz dayımın oğlunun düğünü var bayramın 3.günü arifeyi iple çekiyorum hem biz evden gidince kayınpederde gitmek zorunda kalıcak evine inşallah siz gidin ben sizi burda beklerim demesinde
sonrada tatil yapıcaz 1 hafta kadar deniz kum güneş ah o günler bir an önce gelse
canım aynı muhasebeyi aylarca ben yaptım ve sonra şuna karar verdimslmmm
oruç tutan var mı aranızda :26: varsa sütte eksilme ya da kesilme oluyo mu ya
ben tutmuyorum ama vicdanen coook rahatsızım sütümün kesilmesinden korkıyorm ama tutmak da istiyorm :26:
zaten zar zor idare ediyo cok sütüm yok bi de kesilirse diye :26:
Ahmet hakkında ileri geri konuşma
Egitim şart
Efe de diş mızıltısında sabah yarım saat uyudu şimdi yine uyudu bakalım ne kadar uyuyacak
karam ne haber kız
eğitim şart
ahmet bire çeyrek felan vardı ama feci uykusu vardı birazdaha uyusada bari çünkü başka uymaz bugün
topladım çorbasını yaptım daha blendırlamadımKuyruk sokunum yokluyor aradaama iyiyim baş agrım için de minoset içtim
Daha iyiyim sen napıyon topladın mı evi e zaten dagılacak şu saate kadar üç kere topladın
uykuyu sevmiyor ahmet kesin kararım buNasıl uyumaz kız gece 11 e kadar oturuyor mu
Efebir saat uyusa 9 da uyur inş maaşallah
2 haftadır 2 veya 3 malzemeli çorba yapıyordumİşin yaş o zaman
Çorba ne çorbası yaptım bizim hep aynı
mehmet bey arıza çıkarıyor
neymiş yüzmeye gitmeyecekmiş kıyafetlerimi koyma dedi 2 gündür babasıda kızdı işe gitmedi mehmeti kendi götürdü okula
galatasaray kulübü aşırı ilgili öğrencileriyle
öğretmenleri demiş çok sıkılgan önünden yemeğini alıyorlar öylece bakıyor çok çekingen gözlemliyoruz mehmeti
sorunlarını tespit edip çözücez
ah ah dedim bide ben çözebilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?