2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Hadi siz de gidin gözüm arkada kalmasın
Mattika canım normal bir durum tabiki de ama inş huy kalmaz kalıcı olmaz efe yapar gibi oldu geçti gitti
Çok şükür

iyi geceler herkese
mattika okudum yazıyı iyi oldu oğluş anasıyla bağ kurmuş
sebosum hayırlı sahurlar
karam canım uyu dinlen kudurmadan yap bunları tamammı

gunaydin hanimlar hayirli cumalar
karamcim cok gecmis olsun rabbim esirgemis verilmis sadakaniz varmis okadar cok cekirgemi var sizin orda ?
marji rabbim sabir versin insaallah sanada umarim arife gunu gelmeden gider kp dugune gitmeden biraz dinlenirsin
bizde dün iftara annemdeydik tam oruca alismisken gece 1 haftaya yakin izne yakalandik 3 gün iyi tutmusken birde kazasi var
neyse hayirlisi olsun buda
eylülden size bir kare bana yardim ederken mutfakta oda böyle oyalaniyor Maasallah kuzu pek hamarat

Hayırlı cumalar herkese

nasılsınız
hayırlı cumalar canım
iş güç koşturmaca işte

hemde ne hamarat bari döktüğünüde topluyormu
hepimizin oruç izni aynı zamana denk geldi nede olsa eylül analarıyız değilmi gerçi bazılarımız ağustostan bozma eylül ama olsun

geçmişten birkaç sayfa okudumda

ooo iyiki geçmişi kurcalamışım minik erkeğe kocaman bir hayırlı olsun inşallah
ben vücudunu dalin veya jahnson sabunla yıkıyorum:44:hiçbir nemlendiricide yaz sıcağında sürmüyorum yazık ya terletir o kremler

beben astımlımı seni iyi anlarım
soğuk hava teması çok olmadıkça fazla korumana gerek yok

günaydıın

kızlar oto koltugu aldınız mııı? ramazandan sonra tatile gitmeyi planlıyoruz, artık almamız lazım.
ne tavsiye edersiniz?
araba gibi onda da çeşit öyle çok ki!
bizim araba huysuzluğumuz hala devam sevmiyor işte arabayı totosu kucak görüyor diye belki heran gezmek istediği için kısıtlanıyor diycemde çok küçükkende böyleydi uff ya:44:
o yüzden bi yere gidemiyoruz tabi oto koltuğuda yok

mama sandalyesindede artık hiç durmuyor
ahmet neymiş be hep kötü şeyler yazdığımı farkettim
çok tatlı bunu yazayım bari oğlum için

daha erken gitsenizde kp den daha erken kurtulsanız olmazmı eşin izin ayarlayamazmı

canım aynı muhasebeyi aylarca ben yaptım ve sonra şuna karar verdim
1 yaşına yaklaşıyolar artık
geçen sene hamilelikten tutamadık bu sene süt desek bazılarımız seneyede emziriyor olabilir yine süt dese sonra tekrar hamilelik bitmez bu olaylar
zaten artık ek gıda ağırlıklı e sütte olduğu kadar içerler
eğer gücün kuvvetin bebekle birlikte oruç tutmaya yetiyorsa tut derim sütten ziyade bu önemli ama bebeğime bakamıyorum baygın düşüyorum dersen annelik şuan daha önemli olabilir tabi rabbim bilir

Ahmet hakkında ileri geri konuşma
Egitim şart
Efe de diş mızıltısında sabah yarım saat uyudu şimdi yine uyudu bakalım ne kadar uyuyacak

Kuyruk sokunum yokluyor aradaama iyiyim baş agrım için de minoset içtim
Daha iyiyim sen napıyon topladın mı evi e zaten dagılacak şu saate kadar üç kere topladın
topladım çorbasını yaptım daha blendırlamadım
dinleneyim dedim yeter ya

Nasıl uyumaz kız gece 11 e kadar oturuyor mu
Efebir saat uyusa 9 da uyur inş maaşallah
uykuyu sevmiyor ahmet kesin kararım bu

mehmet bey arıza çıkarıyor
neymiş yüzmeye gitmeyecekmiş kıyafetlerimi koyma dedi 2 gündür babasıda kızdı işe gitmedi mehmeti kendi götürdü okula
galatasaray kulübü aşırı ilgili öğrencileriyle
öğretmenleri demiş çok sıkılgan önünden yemeğini alıyorlar öylece bakıyor çok çekingen gözlemliyoruz mehmeti
sorunlarını tespit edip çözücez
ah ah dedim bide ben çözebilsem

Eliniz degmişken ahmete de bir el atın deseydin
Kız stres büyüdükçe böyle dertler de var dimi yok saldırgan yok suskun
Yok kafası almıyor yık bu şu
Ala ala evde çok aktif deseydin niye öyleymişki senden mi ayrılamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…