adamın gözünü nasıl korkuttuysan assolist artist
iftara ne yapıcan
He kız sorma bugün diyom ki bıldırcınıma off tatil bitecek diyo sen benden çok strestesin
Dedim evet stresliyim stresim varnasıl gülüyor efe de ona eşlik ediyor
Allah seni ramazan davulu etsin bir ay ne de olsa çal babam çal oynayak
Efe şirin oluyor bugün ögrendişirin ol annem diyoz şirin oluyor
Çok şirin şirince şirin olunca fotosunu yüklerim aynı ben
bu çocukların yatası yok
kudurdukça açılıyorlar
güya abimiz spora başladı bugün yorgun geleceğine daha azmış
ahmette aazmış
artizle artizzzin oğluşu
ben bu sıpaları yatırıcam cancağazım
buralardamısın
bende dolma yapayım dedim mehmet ağladı yapma yemem diyeKız assolist oluyom hele son saatler görsenböyleyim
Adam haklı aslındadiyom uyurum ben sen efeye bak tamam diyo hiç uyanma
Menüm şöyle
Milföylü fırında makarna
Hatay usulu meşhur dolmam
Şehriye çorba
Salata
Ayran
Tatlı da şekerpare babam çok sever
bende dolma yapayım dedim mehmet ağladı yapma yemem diye
herkes bizde yemek seçiyor ya
neyse yarım saat yokum
stres öğlen 12 den sonra emzirmiyorum ben akşam 9 a iftar sonrasına kadar. biraz mem memliyo ama alışsın diyorum hem de. dana kadar oldular artık.
tabi 2 oruç tuttum vee aylardır hatta yıllardır gelmeyen reglim az önce teşrif etti. emzirmediğimden olur mu acaba? ama dışarda ya da yolda olduğumuz günlerde de olmuştu böyle emzirmediğim:26:
neyse kilo veririm belki sevindim
ayakkabı konusunda elifoyku fotolarda gördüm sorucaktım ne giydiriyosun hangi marka diye. o ara ahmet izin vermedi hatta o da yorum yazdı sizin fotoya
yumuşak tabanlı olmalı ayaklarında bi sorun yoksa ortopedik olmamalı fln diye okudum. kafam çok karışık. daha da almadım zaten ayakkabı yürümeye niyetlensin alırım. bugün birinde kucağıma almadım belim ağrıdı diye ellerinden tutup yürüttüm nasıl kızdı yarım saat geçmedi kızması ağladı durdu. daha yürümeye niyeti yok
günaydıın
kızlar oto koltugu aldınız mııı? ramazandan sonra tatile gitmeyi planlıyoruz, artık almamız lazım.
ne tavsiye edersiniz?
araba gibi onda da çeşit öyle çok ki!
stres öğlen 12 den sonra emzirmiyorum ben akşam 9 a iftar sonrasına kadar. biraz mem memliyo ama alışsın diyorum hem de. dana kadar oldular artık.
tabi 2 oruç tuttum vee aylardır hatta yıllardır gelmeyen reglim az önce teşrif etti. emzirmediğimden olur mu acaba? ama dışarda ya da yolda olduğumuz günlerde de olmuştu böyle emzirmediğim:26:
neyse kilo veririm belki sevindim
ayakkabı konusunda elifoyku fotolarda gördüm sorucaktım ne giydiriyosun hangi marka diye. o ara ahmet izin vermedi hatta o da yorum yazdı sizin fotoya
yumuşak tabanlı olmalı ayaklarında bi sorun yoksa ortopedik olmamalı fln diye okudum. kafam çok karışık. daha da almadım zaten ayakkabı yürümeye niyetlensin alırım. bugün birinde kucağıma almadım belim ağrıdı diye ellerinden tutup yürüttüm nasıl kızdı yarım saat geçmedi kızması ağladı durdu. daha yürümeye niyeti yok
Mattika fotosunu çektim görmemişşn ilk ayakkabısı olmuştutmuş fotosunu çekmiş
az bişey çorba yedim 3-5 kaşıkta mantı yedim yiyemedim bişey yani
su ama sürahiler devirdim ohhhh
çay içtim mis geldi
karpuzda yedimmi tamamdır
sabah biraz geç kalksın diye ahmeti 7 gibi yatırdım 8 gibi kalktı anam ne cazgırlık iftarmı yaptık eşimle tımarhaneye mi düştük belli değildi neyse duruldu şimdi dolaanıyor
herkese iyi ramazanlar yazamadım bikaç gündür iysiniz inşallahayakkabı bende henüz almadım alsammı almasammı kararsızım eşim yürüyünce alırz diyo ama benım kız daha ancak tutup kalkmalara başladı elinden tutup gezıdrelim istiyo ama tek bir adım atmıyo hemen yürünmez gibime gelıyo ben 15 aylık yürümüşüm anasına çekerse way ki wayy Rabbim oruçlarımızı kabul eylesin kzılarr : )
mattika reglin hayrlı olsun şekerim ben nisa 4 buçuk aylıkken olmuşitum : ) ama hiçbir erime olmadı maalesef umarım sende olur
wee kızlar hiç yazmaya fırsatım olmadı ama 8 aydr görümcen bendeydı dersaneye gitmek için geldi malum İstanbul büyük şehir yaa ah ahh neysee geldi geçti bugün gidiyoo
gerçi bizde cumartesi kaynanamlara gidiyoz 1 hafta tatilee gerçi onlar köyde oturuyor ne kadar tatil yapılır ki bol bol yatarım artıkilk defa yolculuğa gitcez kızımla umarım canımıza okumaz dışarda geç wakıtlere kadar hiç kalmadık hiç yemek yedrmek zorunda kalmadım bakalım napıcaz astımı olduğu için çok çıkarmıyoz dışarılara hemen hasta oluyo tawsiyeelrınız war mı yanıma neler almalıyım akşam 8 de ucagmız we ancak 11 de köye warmış oluruz pofff:18::18:
yanlış yazdım sanırım ellerinden tutunca gezıyo bütün ewi ama tek başına tek bir adım bile yok yazacaktım
wee kızlarrr nisa dün yatak odasındaki karyoladan hopp diye düştüü çook korktumm çook iyi çok şükürrr:18::18:
2 gündürde ateşi war dişmidir nedir anlayamadım çocuklar ömür törpüsü ama yeterki iyi olsunlar neyse çok konuştum yaf öpüldünüz
bizde ramazan sonrası çıkıcaz araştırıyorum daha karar veremedim hem iyi hem ucu olsun diyorum bakalımgünaydıın
kızlar oto koltugu aldınız mııı? ramazandan sonra tatile gitmeyi planlıyoruz, artık almamız lazım.
ne tavsiye edersiniz?
araba gibi onda da çeşit öyle çok ki!
merhaba kızlar herkese hayırlı ramazanlar, nasılsınız son iki sayfayı okuyabildim ancak vakit bulupta giremiyorum misafir hala bizde maalesef dahada gitmeye niyeti yok
merhaba canım ramazanı sizde geçirmeye karar verdi galiba gitse bian öncede sende gelsen aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?