2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

adamın gözünü nasıl korkuttuysan assolist artist
iftara ne yapıcan

Kız assolist oluyom hele son saatler görsenböyleyim
Adam haklı aslındadiyom uyurum ben sen efeye bak tamam diyo hiç uyanma
Menüm şöyle
Milföylü fırında makarna
Hatay usulu meşhur dolmam
Şehriye çorba
Salata
Ayran
Tatlı da şekerpare babam çok sever

Efe şirin oluyor bugün ögrendişirin ol annem diyoz şirin oluyor
Çok şirin şirince şirin olunca fotosunu yüklerim aynı ben
artizle artizzzin oğluşu
ben bu sıpaları yatırıcam cancağazım
buralardamısın

bu çocukların yatası yok
kudurdukça açılıyorlar
güya abimiz spora başladı bugün yorgun geleceğine daha azmış
ahmette aazmış

Hadi ya hangi sopora yüzmeye göndereydin ben bayılırım yüzdükten sonra
Hışım çıkarahmetin uyku dengesini bozuyorsun
En geç 9.30 da uyumalı
Yazan çok bilmiş:karam:122::122::122:

bende dolma yapayım dedim mehmet ağladı yapma yemem diye
herkes bizde yemek seçiyor ya
neyse yarım saat yokum

bende dolma yapayım dedim mehmet ağladı yapma yemem diye
herkes bizde yemek seçiyor ya
neyse yarım saat yokum

Çok mu kötü yapıyon kıs dolmayıgelsin karam teyzesininkini yesin
Bayılırbizde de eşim çok seçer sanki kaç kişiysek
Ben taştan yumuşak her şeyi yerim
Kellepaça kokoreç ve kayganlaşmış bamya hariç güzel pimişse onu da yerim limon sıkıp

iyi geceler kızlar.ben gelene kadar kimsecik kalmıyor yahu topikte yağız uyudu bende yatarım birazdan.kociş zaten uyudu....bende adet oldum.belim falan ağrıyor..

huhuuu ben geldim hanimlar diyecem ama kimsecikler yok ancak gele bildim 10a 20 kala aciyoruz orucumuzu yedik icdik derken annemler burdaydii 11 bucuk olmus herkez yatmaya gitmis gerci türkiyedede 12 bucuk bu saate kimsecikler kalmamiss nasilda siraladimm daha eylülüm de uyumadi üst damaklari cok sis hatta dudaklariyla bir Garip ses cikartiyordu oyun yapiyor saniyordum megersem üst dudagida kabarik dur dugundan rahatsiz oluyor herhalde bakalim babasina iki dakika oyala dedim gittilerodaya artik ne yapiyorlarsa uyku arkadasinin sesi geliyor ama eylülünkide geliyorr
herkeze hayirli geceler hayirli sahurlar

herkese iyi ramazanlar yazamadım bikaç gündür iysiniz inşallah ayakkabı bende henüz almadım alsammı almasammı kararsızım eşim yürüyünce alırz diyo ama benım kız daha ancak tutup kalkmalara başladı elinden tutup gezıdrelim istiyo ama tek bir adım atmıyo hemen yürünmez gibime gelıyo ben 15 aylık yürümüşüm anasına çekerse way ki wayy Rabbim oruçlarımızı kabul eylesin kzılarr : )
mattika reglin hayrlı olsun şekerim ben nisa 4 buçuk aylıkken olmuşitum : ) ama hiçbir erime olmadı maalesef umarım sende olur
wee kızlar hiç yazmaya fırsatım olmadı ama 8 aydr görümcen bendeydı dersaneye gitmek için geldi malum İstanbul büyük şehir yaa ah ahh neysee geldi geçti bugün gidiyoo
gerçi bizde cumartesi kaynanamlara gidiyoz 1 hafta tatilee gerçi onlar köyde oturuyor ne kadar tatil yapılır ki bol bol yatarım artık ilk defa yolculuğa gitcez kızımla umarım canımıza okumaz dışarda geç wakıtlere kadar hiç kalmadık hiç yemek yedrmek zorunda kalmadım bakalım napıcaz astımı olduğu için çok çıkarmıyoz dışarılara hemen hasta oluyo tawsiyeelrınız war mı yanıma neler almalıyım akşam 8 de ucagmız we ancak 11 de köye warmış oluruz pofff:18::18:

yanlış yazdım sanırım ellerinden tutunca gezıyo bütün ewi ama tek başına tek bir adım bile yok yazacaktım
wee kızlarrr nisa dün yatak odasındaki karyoladan hopp diye düştüü çook korktumm çook iyi çok şükürrr:18::18:
2 gündürde ateşi war dişmidir nedir anlayamadım çocuklar ömür törpüsü ama yeterki iyi olsunlar neyse çok konuştum yaf öpüldünüz

günaydıın

kızlar oto koltugu aldınız mııı? ramazandan sonra tatile gitmeyi planlıyoruz, artık almamız lazım.
ne tavsiye edersiniz?
araba gibi onda da çeşit öyle çok ki!

canım ev için gerekli değil bencede ayakkabı ama biizmki dışardada yürümek istyo mecbur aldık ama aldığımızı kullanmıyoruz şuanda o resimde gördüğün lcwaikikinin ayakkabısı hediye gelmişti onu kullanıyoruz hafif güzel bi ayakkabu ama tabanı yumuşak değil.
bizim aldığımız tabanı yumuşak pembeprenses diye bi yerden aldık 45 liraydı sanırım fiyatı.pahalı bi ayakkabı alınmasının gereksiz olduğunu düşünüyorum çünkü sürekli büyüyo ayakalrı ve çok giymiyorlar.şöle güzel bi marka alayım desen 100 liradan aşağı alamassın onlarda bence çok gereksiz ve boşa masraf.

Mattika fotosunu çektim görmemişşn ilk ayakkabısı olmuş tutmuş fotosunu çekmiş

canım buna benzer bi ayakkabı benim aldığım pembe prenseste vardı ve 45 liraydı ordadamı var acaba bu mağaza.
güle güle giysin efecix

insan çorbadan sonra doyuyo ya iftarda arkasından bi tabak yemek yiyemiyorum iftara çok çeşit yapmamaya karar verdim.dediğin gibi su karpuz olsa yeter valla şu sıcaklarda.

benim oğlan zaten geç yatıyo bi ara 10 da yatıyordu düzeni vardı ama sonra düzen falan kalmadı 12 gibi yatıyo.bizdende kaynaklı tabi yaz geldi diye geziyoruz çocuğun uyku düzenini biz bozduk.

bende ne zaman iftar öncesi yatırsam ezanla kalkar ayarlımıdır nedir.mama sandalyesine koyup eline oyuncak çubuk krakker yada yedikerimizden falan tepersem biraz durur.

canım köye gidiyosun yanına muhakkak sinekkovar spreylerden falan al odasınada likidlerden.spreyler aynı zmanada kene kovarda oluyo bazıları.

istersen küçük bi havuz al köyde bahçeye içine su koyarın oynar.

benimkide bi kere düştü biizm yataktan düştüğünde çıkardığı sese kalktım çok ağladı şükür bişey olmadı
geçmiş olsun
günaydıın

kızlar oto koltugu aldınız mııı? ramazandan sonra tatile gitmeyi planlıyoruz, artık almamız lazım.
ne tavsiye edersiniz?
araba gibi onda da çeşit öyle çok ki!
bizde ramazan sonrası çıkıcaz araştırıyorum daha karar veremedim hem iyi hem ucu olsun diyorum bakalım

merhaba kızlar herkese hayırlı ramazanlar, nasılsınız son iki sayfayı okuyabildim ancak vakit bulupta giremiyorum misafir hala bizde maalesef dahada gitmeye niyeti yok

arife günü kısmetse bizde memlekete gidiyoruz dayımın oğlunun düğünü var bayramın 3.günü arifeyi iple çekiyorum hem biz evden gidince kayınpederde gitmek zorunda kalıcak evine inşallah siz gidin ben sizi burda beklerim demesinde
sonrada tatil yapıcaz 1 hafta kadar deniz kum güneş ah o günler bir an önce gelse

merhaba kızlar herkese hayırlı ramazanlar, nasılsınız son iki sayfayı okuyabildim ancak vakit bulupta giremiyorum misafir hala bizde maalesef dahada gitmeye niyeti yok

merhaba canım ramazanı sizde geçirmeye karar verdi galiba gitse bian öncede sende gelsen aramıza

merhaba canım ramazanı sizde geçirmeye karar verdi galiba gitse bian öncede sende gelsen aramıza

sanırım canım en fazla arifeye kadar kalbilir daha kalsa kalsa biz gidiceğiz maa aile çok zor çok çok anlayışsız bir adam miasafirlik dediğinde bir yere kadar olur bugün geleli 21 gün oldu insaf yaniçok mutsuzum onun yüzünden eşimlede tartıştık zaten bıktım.

slmmm
oruç tutan var mı aranızda :26: varsa sütte eksilme ya da kesilme oluyo mu ya
ben tutmuyorum ama vicdanen coook rahatsızım sütümün kesilmesinden korkıyorm ama tutmak da istiyorm :26:
zaten zar zor idare ediyo cok sütüm yok bi de kesilirse diye :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…