niye kızayım cicim
düşüklerim olmasa mehmet 7
sonraki 5.5
daha sonraki4
ahmet 1 olacaktı
boş durmadım yanni
tatil belli olmaz
parasız kaldın öyle oldu değilmiOy maaşallahh seri üretim gibi
Gitme tatile boş ver kk takılırız şimdi tatilde neyim giremezsin ee kaka tatil
kimbilir:44: belkide hamarat anasını alkışlıyodur beaz konuşun len haftasonu misafirim gelcek temizliğe giriştim peşimde ahmetle. 2 dk bakim dedim kaç sayfa yazmışsınız
alkış manyağı oldu ahmet emeklerken birden durup oturuyo başlıyo alkışa kendisini alkışlıyo sanırım
sende iyi çalışmışsınbenim de düşüklerim olmasa
bi tane 3,5 yaşında
sonraki 1,5 olcaktı
bi de ahmet olur muydu bu durumda
yok teyzesi okadarini beceremiyor Daha Ama dağıtmada ustahayırlı cumalar canım
iş güç koşturmaca işte
hemde ne hamarat bari döktüğünüde topluyormu
hepimizin oruç izni aynı zamana denk geldinede olsa eylül analarıyız değilmi gerçi bazılarımız ağustostan bozma eylül ama olsun
Efeyede maşallah küzucuk rabbım evlatlarımızı esırgesın canım nasıl oldun bıraz daha ıyısın ınsalllahHerkes regl yok mu arttıran
Eylül eylüle maaşallahh efe de başımı şişiriyor
Tencere tava hepsi hava
maasallah afıyet olsun kuzuya bende çok sebze karıştırırım genellıkle de söyle bakıyorumda bız çorba fazla ıcmıyoruz genel olarak haslama yedırıyorum hepsını yemek türü gıbı hafıf sulu2 haftadır 2 veya 3 malzemeli çorba yapıyordum
bugün bi kendimi atmadığım kaldı çorbaya
kıyma kabak havuç patates soğan sarımsak dereotu
semizotu irmik tabi az az 2 gün içsin sıpam
sen ne koyuyosun
bosa gıtmez kız ben Eylül'ün sebzesını mevsımsel tazlerinden alırım sonra yıkayım dograyıpp buzluga posetleyıp atıyorum orda çıkartıp hemen tencereye at mıs gribiBenim hep aynı ya bir format degiştirmem lazım
Kendime kızdım şimdiya asıl sorun şu bizde sebze yenmez o yüzden alınmaz
Et yenir ve çeşitlerio yüzden ihmal ettim dur yarın pazara gidem yok yok markete
2 şer ikişer alabilirim boşa gitmesin yapayım içsin maymun
Şuan uyanacak ve ortada çorba yok
Bir yandan yapayım bari
gecmıs olsun canım rabbım sıfanızı versın ınsalllah su mübarek günlerde kızımın Adası'da ınsalllah çabucak atlatırrslm kızlar umarım bebişler ve sizler iyisinizdir
ben ve kızım biraz hastayız üzerinize afiyet:)(buda komik bi deyimdir bana göre)
bugün niyetli degilim faranjit olmusum doktor antibiyotik verdi 2 gün daha tutmam sanırım
eylüLünde bogazında balgam var bol su içir dedi pnada peditus verdi
ana kız hastalandık yani:2::2:
bugün oruçluyum bi deneyim dedim bayılacam nerdeyse :111:
kızlar neredesiniz?ben girdiğimde kimseler olmuyor burada.gündüz girmem zor.kan tahlilindede hamile olduğum kesinleşti.5-6 haftalık gebeyim.bulantılar başladı.sıcak biryandan,bulantı halsizlik biryandan,kızım hiç durmuyor kıpır kıpır ayrıca hiçbirşey yemiyor dişlerden dolayı o biryandan.oooffff of allah yardımcım olsun.oruç tutanlara da allah kolaylık versin.
bu arada benden başka gebe kalan varmı.varsa bebeğini emziriyormu yada sütten kestiyse bunu nasıl becerdi.bana yazarsa sevinirim
kızlar neredesiniz?ben girdiğimde kimseler olmuyor burada.gündüz girmem zor.kan tahlilindede hamile olduğum kesinleşti.5-6 haftalık gebeyim.bulantılar başladı.sıcak biryandan,bulantı halsizlik biryandan,kızım hiç durmuyor kıpır kıpır ayrıca hiçbirşey yemiyor dişlerden dolayı o biryandan.oooffff of allah yardımcım olsun.oruç tutanlara da allah kolaylık versin.
bu arada benden başka gebe kalan varmı.varsa bebeğini emziriyormu yada sütten kestiyse bunu nasıl becerdi.bana yazarsa sevinirim
Hayırlısıyla saglıkla kucagına alırsın inş canım
Emziriliyor canım beslenmene dikkat edersen 7. Aya kadar o da erken dogumu tetikledigi için kesiliyor diye biliyorum
Zaten sütün tadı degişiyor bebek istemiyor iki yudum alıp kaçar bebegin öyle öyle bırakır
Ben olsam gündüz çok emzirmez gece bir iki kere emzirirdim
Devam sütü de verebilirsin biberınla sıkma canını büyüdüler zaten
Tadını çıkar ikinci kez anne olacaksın
Eylül daha iyiyim çok şükür kafatasım zedelenmişti arada baş agrısı yapıyor ilaçla geçiyor
Kuyruk sokumum da daha iyi oldu çok şüküryıkılmadım ayaktayım
Sebzeleri soymuyorsun dimi yıka dogra buzluga at yapıyorsun ve her sebze olur mu hangi sebzeleri atıyorsun iyi fikir gibi görünüyor
geçmiş olcun canım ya sen hasta kızın hasta çok zor olmuş böyleslm kızlar umarım bebişler ve sizler iyisinizdir
ben ve kızım biraz hastayız üzerinize afiyet:)(buda komik bi deyimdir bana göre)
bugün niyetli degilim faranjit olmusum doktor antibiyotik verdi 2 gün daha tutmam sanırım
eylüLünde bogazında balgam var bol su içir dedi pnada peditus verdi
ana kız hastalandık yani:2::2:
kısmet böyleymiş tekrar hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinkızlar neredesiniz?ben girdiğimde kimseler olmuyor burada.gündüz girmem zor.kan tahlilindede hamile olduğum kesinleşti.5-6 haftalık gebeyim.bulantılar başladı.sıcak biryandan,bulantı halsizlik biryandan,kızım hiç durmuyor kıpır kıpır ayrıca hiçbirşey yemiyor dişlerden dolayı o biryandan.oooffff of allah yardımcım olsun.oruç tutanlara da allah kolaylık versin.
amin canım cümlesineEfeye mehmet efe 1 yaşında yazılı tsirt siparişi verdikçok heyecanlıyım
Şaka maka 2 ay kaldıve gerçekten bu ay daha farkettim büyüdügünü
İsteklerini öfkelerini sevinçlerini nasıl da belirtiyor nasıl tepkiler veriyor maaşallah
Küçük adam oldu iyice rabbim onları j
Korusun saglık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?