2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

az konuşun len haftasonu misafirim gelcek temizliğe giriştim peşimde ahmetle. 2 dk bakim dedim kaç sayfa yazmışsınız
alkış manyağı oldu ahmet emeklerken birden durup oturuyo başlıyo alkışa kendisini alkışlıyo sanırım

Slm kızlar.*nasılsınız.?ne var ne yok..KARAM geçmiş olsun canım..allah beterinden korusun.bende böcek börtü çok korkarım ya..çekirge bizim burda a çok var.balkona çıkmaya korkuyorum valla...

Oy maaşallahh seri üretim gibi
Gitme tatile boş ver kk takılırız şimdi tatilde neyim giremezsin ee kaka tatil
parasız kaldın öyle oldu değilmi

kimbilir:44: belkide hamarat anasını alkışlıyodur be

benim de düşüklerim olmasa
bi tane 3,5 yaşında
sonraki 1,5 olcaktı
bi de ahmet olur muydu bu durumda
sende iyi çalışmışsın
tabi bende 4 tane doğuracak değildimde yani olsaydı sıralama bu şekildeydi
Allah sağ olanları hepimize bağışlasın

slm kızlar umarım bebişler ve sizler iyisinizdir

ben ve kızım biraz hastayız üzerinize afiyet:)(buda komik bi deyimdir bana göre)

bugün niyetli degilim faranjit olmusum doktor antibiyotik verdi 2 gün daha tutmam sanırım

eylüLünde bogazında balgam var bol su içir dedi pnada peditus verdi

ana kız hastalandık yani:2::2:

merhaba hanimlar,
firsat buldum girdim sabahtan beri yemek yapiyorum yoruldum vallah, iftara misafirlerim var...tabi burda daha yaklasik 3 saat var siz erkenden yeyin bakalim
bu aralar pek bi vaktim olmuyo girip anca okuyacak zamanim oluyo yazamiyorum anlicaniz...
neyse herkese iyi iftarlar bi gecmis yapiim bende hizlidan

yok teyzesi okadarini beceremiyor Daha Ama dağıtmada usta
Evet öyle oldu bıraz ama ıftar sofrası hazırlanacak esım oruçlu bırde canı bırseyler ıstemıs onları yaptım sızın menüler ne?

Herkes regl yok mu arttıran
Eylül eylüle maaşallahh efe de başımı şişiriyor
Tencere tava hepsi hava
Efeyede maşallah küzucuk rabbım evlatlarımızı esırgesın canım nasıl oldun bıraz daha ıyısın ınsalllah

2 haftadır 2 veya 3 malzemeli çorba yapıyordum
bugün bi kendimi atmadığım kaldı çorbaya
kıyma kabak havuç patates soğan sarımsak dereotu
semizotu irmik tabi az az 2 gün içsin sıpam
sen ne koyuyosun
maasallah afıyet olsun kuzuya bende çok sebze karıştırırım genellıkle de söyle bakıyorumda bız çorba fazla ıcmıyoruz genel olarak haslama yedırıyorum hepsını yemek türü gıbı hafıf sulu

bosa gıtmez kız ben Eylül'ün sebzesını mevsımsel tazlerinden alırım sonra yıkayım dograyıpp buzluga posetleyıp atıyorum orda çıkartıp hemen tencereye at mıs gribi yoksa dedıgın gribi curuyup gıdıyor devamlıda sebze almaya ınılmıyor

gecmıs olsun canım rabbım sıfanızı versın ınsalllah su mübarek günlerde kızımın Adası'da ınsalllah çabucak atlatırr

kızlar neredesiniz?ben girdiğimde kimseler olmuyor burada.gündüz girmem zor.kan tahlilindede hamile olduğum kesinleşti.5-6 haftalık gebeyim.bulantılar başladı.sıcak biryandan,bulantı halsizlik biryandan,kızım hiç durmuyor kıpır kıpır ayrıca hiçbirşey yemiyor dişlerden dolayı o biryandan.oooffff of allah yardımcım olsun.oruç tutanlara da allah kolaylık versin.

bu arada benden başka gebe kalan varmı.varsa bebeğini emziriyormu yada sütten kestiyse bunu nasıl becerdi.bana yazarsa sevinirim

bebişlerinize özel günlerde keyifle giyebileceği takımlar yapıyorum.

bu benm kızım 1 hafta önce doğum gününü kutladık erken kutladık ama olsun.ve bu kıyafetini ben hazırladım.çok tatlı oldu.

Allahım tamamına erdırsın canım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatlı bır evladın daha olur emzırme konusunda hamıleykende emzıre bılınıyor bıldıgım kadarıyla bır sorun olmuyor ama yınede bır doktoruna danıs sonucta bebeklerımz artık 10 aylik ve ek gidayi fazlasiyla aliyorlar ve emzirmeyenanneler benim gibi devam sütü veriyor Rabbim yardimcin olsun

Hayırlısıyla saglıkla kucagına alırsın inş canım
Emziriliyor canım beslenmene dikkat edersen 7. Aya kadar o da erken dogumu tetikledigi için kesiliyor diye biliyorum
Zaten sütün tadı degişiyor bebek istemiyor iki yudum alıp kaçar bebegin öyle öyle bırakır
Ben olsam gündüz çok emzirmez gece bir iki kere emzirirdim
Devam sütü de verebilirsin biberınla sıkma canını büyüdüler zaten
Tadını çıkar ikinci kez anne olacaksın

Eylül daha iyiyim çok şükür kafatasım zedelenmişti arada baş agrısı yapıyor ilaçla geçiyor
Kuyruk sokumum da daha iyi oldu çok şüküryıkılmadım ayaktayım
Sebzeleri soymuyorsun dimi yıka dogra buzluga at yapıyorsun ve her sebze olur mu hangi sebzeleri atıyorsun iyi fikir gibi görünüyor

Efeye mehmet efe 1 yaşında yazılı tsirt siparişi verdikçok heyecanlıyım
Şaka maka 2 ay kaldı ve gerçekten bu ay daha farkettim büyüdügünü
İsteklerini öfkelerini sevinçlerini nasıl da belirtiyor nasıl tepkiler veriyor maaşallah
Küçük adam oldu iyice rabbim onları j
Korusun saglık versin

sağol canım .sanki ilk gibi heyecanlıyım.kızım biberonla su dışında herşeyi reddediyor.yani biberonla sadece su içiyor.devam sütü aptamil mamaları filan hiçbirşey almıyor.beni emecek ve aradada yemek veya meyve.emmeye çok düşkündü.ben hamile kalınca iyice düştü.hep emmek istiyor.neyse bakıcaz çaresine.sana da geçmiş olsun canım.ne oldu bilmiyorum ama üzüldüm.

geçmiş olcun canım ya sen hasta kızın hasta çok zor olmuş böyle

kısmet böyleymiş tekrar hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
amin canım cümlesine
efenin ön adıda mehmetti dimi belli
ahmetimde yaklaşık 1.5 ayı kaldı yaşlarıyla birlikte akıllarıda büyür inşallah

kilo bildirimi yapanlar hiç sözünüzde durmuyorsunuz
sekos bilis karam seeeeeebooooos lamamma artık gelmiyor mattika yeşim yazıyor gerçi arzu
ben bu hafta 62.2
diyeti bıraktım ben aslında bikaç haftadır ama yaz sıcağı eritmiş demekki
zaten göbekte bi fazlalık var birazda basen işte kışın bisiklete binersem incelirim şimdi mümkün değil
dökülün hadeeeeeee

Benim eşim evde diye ctesi oldugunu unutmuşum ben
Şimdi tartıldım tok karnına69.3 açken daha azımdır
Buna da şükürhedef kiloma 2 kilo kaldı
Tam ayaklanınca yürüyüş yapmayı düşünüyorum bir saat o zaman da sıklaşırım
Oh mis olur miss

Arzural canım alıntıda gördüm çok geçmiş olsun hemencecik iyileşin inş
Hastalık çok zor bebeklerin hele ödüm kopuyor benim artık 1,5 ayda iki kere bogaz enfeksiyonu geçirince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…