2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

vışşşşşşşş
demezler anam bebekli kadınsın artıkın
ben nohut pilav fırın mak ağır diye şeyettirivermiştimde neyse yap kıznasıl olsa bildiğini okuyacan

He valla bildigimi okuyacam
Agır olsun göz doldursun
Yok demezler ablam gelecek çünkü yardıma
Temizligi de kız yapacak ayvayı yedim çıta yükseldi
Kaçtım bu kez gerçekten

nohutun yanına pilav şart dolmayla yanlız olmaz:26:
benim gibi gururunda yerinde burnum düşse eğilip almam

Kul sıkıntıya düşmeyince hızır yetişmezmiş
Böyle miydi bu ya :44:ablam ben yardıma gelirim dediokiş dedim
Efeyi oyala bana yeter dedim ben çagırmadan dedi
Mattika kesin diger topikte

ohh yine dört ayağının üstüne düştün hadi iyisin

neyi sallamadım kız noluyo:26: anlamadı ben
takip edemiyom sizi çok hızlısınız uyku bastı gidiyom ben
iyi geceler herkese

iyi gecelr canım
Haydi ben yatam gayri gayride gayri
Bıldırcın bana uçmadan
Öptm kuşlarım siz düşünün ben uyuyayım mezelerde bol olursa çeşit olur
Bakalım gün dogmadan neler dogar
sanada iyi geceler

ahmette kendini yere atıyor uyumuycam diye ellerinden sıkp kıstırıp sallıyoruz

seni o halde hayal ettim kem kümmmm karanlıkta yerde bağdaş kurmuş felannn puhaahahaaaaaaa

uyuyomu kız ellerini falan tutunca bende deneyim zorla güellik olmaz derler ama
bende kaçtım kızlar öptüm sizi

sendemi gidiyosun iyi geceler

bugün ismim burdaydıda cismim emirle uğraşıyordu off offf bende kaçayım gideyim uyutmaya çalışayım yeniden oğlanı mızırdıyo zaten off offf

arzuuuuu 12 yi geçti gelmedin uudunmu kız yoksa erkenden bugün sahuru yapmadanmı yattın yoksa sahurmu hazırlıyosun.

şu an mutfağa çökmüş kalmış durumdayım((
hafta sonu kalabalık misafir grubu ağırladım. 2 gün üst üste. derdim neyse((
dün tam toparlayamadım mutfağı. tencereler mencereler öylece duruyordu. kız da bana yaptırmadı bugün gündüz.
şimdi yattı da ben de mutfağı elden geçirdim.iftardan önce de süpürge açtım heryere. öldümmm........
anammm sağolsun misafirlerde pek yardımcı olmadı ki. bunun da bebeği var demiyorlar.bir geldim mutfağa yazık eşim bulaşıkları sudan geçirior makineye hazırlıyor:)))))
gerçi ne diye yardım etsinler. madem bebeğim var kendime güvenmiyorum çağırmasaydım di mi ama:))

neyseeeee uykumda yok. sahurda var. kız da yarım saatte bir uyanıyor delireceğim.doğduğundan beri bir oturtamadık şu düzeni gitti....sabaha kadar 8-9 kere kalkıyoruzdur((

Umutluay bence misafir hele bebekli eve geliyorsa yardımcı olmalı
Hatta ben bebeksiz eve gittigimde de iş yaparım niye peki:44:
Hemen iş güç yapılsın dedikoduya zaman kalsın diye

Çorbam pilavım tatlım hazır
Kaldı salata fırın makarna ve etli nohut
Efe uyuyor unanınca hemen organize olur bitiririm her şeyi
Ablama gerek kalmadıyok yine de geldin masa hazırlama falan son işler var
Onşar da bayagı zaman alıyor
Evett efenin minik bir dişi var artık10 aylıkken diş çıkardı
20 aylıkken de yürür buoturması gelişti ama emeklemiyor
Tek bildigi ciddi olmak sevimli olmak kudurmak ha bir de yüzmek
Küvetinde tabi havuzda degil

Karam disiniz hayirli olsun.
Nasil yüzüyo efe küvtinde
Ciddi olmayi yaptim ahmete korktu masallah efeye

gozunuz aydın cnmm bızımdee dısımız cıktıı cok mutluyum ayın 14 de.. hemen hemen aynı cıkarmıslar

14 temmuzda ılk ıncımız cıktı darısı cıkmayanlara.. 1o aylık bır haftalıkken cıktı buaradaa :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Suksukk dişiniz hayırlı olsun sizin de
Bizim ikinci de yolda altın hemen yanındaki o da bir iki haftaya çıkar tecrübeli olduk be
Yüzüyor dediysen oturuyor kollarıyla köpüklere vuruyor çap çap diye şuanda da onu yapıyor çok tatlı ya
Allahım onları korusun
Tüm hazırlıgım bitti efe ablasının peşinde dolandı makine nereye efe oraya
Ben de yaptım akşama hazırım ablam da gelmedi
Artık gelince sıhbet ederiz

Umutluay bence misafir hele bebekli eve geliyorsa yardımcı olmalı
Hatta ben bebeksiz eve gittigimde de iş yaparım niye peki:44: iş güç yapılsın dedikoduya zaman kalsın diye
aynen cnm ben de gittiğim yerlerde hemen yardıma girerim. birlikte hemen bitirelim de oturalım derim
ohhhhh maşallah kızzzzbu saatte herşey hazır. uyumadın mı sen:))))
afiyet bal olsun hepinize
dişinizde hayırlı olsun. benim kızın 2 tane altta

hayırlı olsun cnm:)))))güle güle kullansın

çağırma canım sen böylşe kendine hizmet bekleyen insanları.çocuklu kadınsın insanlar biraz başkasının halinden anlamalı

hamarat kadın seni erkenden başlamışsın işlere ben böyle zamanlarda herşey erkenden yaparım pilavı iftara 1 2 saat kala yaparım.
efe izin verdi demek bugün annesine.

maşallah hayırlı olsun dişiniz.peşpeşe çıkarır inşallah incilerini sorunsuz.

suan ulasabildiği cekmecelere taktım canım masa kenarlarına fln korumalık aldım bide gerci olup olmadık yerlere carpıyor kafasını

gecmiş olsun canım benim bence diştendir ilac vermediğine göre doktor ondanda ishal olmaz heralde hemen iyilessin kızımız insallah

kötü değilsin tabi bacım espri seni hatırlattı bana

ates neden oluyo acaba sıcaklık hararet yapar hafif artırır atesi ama 38 de olmaz yani gecmiş olsun ahmetciğimize
dogum gününne gelince ben yapıcam ama sadece esimin ve benim ailem olucak abiler fln
pasta yaptırcam 1 seklinde magnet fln arastırayım biraz:)

arzuuuuu 12 yi geçti gelmedin uudunmu kız yoksa erkenden bugün sahuru yapmadanmı yattın yoksa sahurmu hazırlıyosun.
cnm bilgisayarı acmayı bile gözüm kesmedi yoruluyorum hergün böyleyim ya bigün agrımadık yerim yok yaslanıyomuyum ne

cnm sana gecmiş olsun demek istiyorum hem misafir hem 2 gün üst üste

sabah sabah hangi ara kalkıp yaptın kız
efenin dişi cıkmıs incilerde görüüncede pek tatlı oluyolar

saol cnmm dıslerden dolayı bı huysuzluk varr .. ıstahı gıttı bıraz genelde sut ıcıyoruzz bu donemde bole olcak herhaldee arrtıkk bende zapedemıyorum yaa heryeree döne döne gıdıyorr alınca aglıyorr kafayı vura vuraa buyucek herhaldee kıyamıyorum amanapım ıkıde bırr dank dıe bı sess aglama ıle bırlıktee oy oy yandık artık benım kızda zıvanadan cıktı bızımde bırı cıktı dıgerı yolda dedıgn gıbı vay bee bızde tecburee olduk
ıns cnm gule gulee foto cekerız artık hele bıı buyusundee

ıns cnm saoll pes pese gelır ıns..

herkese selamlar

bayadır giremedim bende ramazan geldi yemek hazırla iftara çağıranlarlar falan umarım herkes iyidir

bende bugün oğlumu kontrole götürdüm bir haftadır kolunda ufak beyaz bir leke dikattimi çekiyordu dr baktı test yaptı kan temiz çıktı falan sonra vitiligo dedi cnm çok sıkkın yani daha küçücük ve iki yaşındanönce tedavisi yokmuş başka bir dr yada üniversite hastanesine daha götürcem ramazandan sonra inşallah artmaz

dişleri çıkan yavruların incileri hayırlıolsun bizimde 3 diş oldu:)

geçmiş olsun cnm.vitiligo nedir bilmiyorum ama erken farketmen iyi olmuş. başka bir doktora daha götür ama. benim kızımada sağ kulağı duymuyor dediler.nasıl üzüldüm anlatamam. sonra istanbıul eğitim araştırmaya götürdüm. allaha şükür temiz çıktı. hatta oradaki doktorda kızdı. hiçbir problem yok işitmesinde. ne biçim bakıyorlar dedi.
bizim de göbeğimiz dışarıda fıtık var. 2 yaşına kadar geçer dediler. bakalım inşallah geçer...

ne bileyim kızlar yaa kimsenin yardım etmeyeceğini:)))
ben kalabalık sofraları çok seviyorum. hele ramazanda hep kalabalık sofra olsun istiyorum. çeşit çeşit yemekler yapayım falan. ama bebekle zor oluyor gerçekten. daha doğrusu benim kızımla zor. hep beni istiyor. hep beraber oynayalım gezelim istiyor.

allah sizde şifa versin inşallah kendiliğinden geçer kuzuların rahatsızlığı,tüm bebişlere rabbim şifa versin onlara .evet hemen teşhis koyuyorlar iyice incelemeden .rabbimdermansız dert vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…