2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım ben akşam yemek veriyorum muhallebiyi ikindi gibi falan veriyorum...bizimle birlikte sofraya oturtuyorum.çorbasını içiriyorum içine ekmek falan ufalayarak..

öğlen çorba içirmeyip akşammı içiriyorsun canım yanlış anlamadım dimi öğlende muhallebi.
ben muhalklebiyi tamamen vermek istemediğimden aslında akşam yemek vereyim diyordum.ama nasıl olucak bilmiyorum

canım kıymalı tarhanayı nasıl yapıyorsun..ben tarhana yapıyorum ama hep top top kalıo içinde.mercimek çok sık yapıyorum cnm ben.sebze dediğin gibi yapıyorum.

önce kıymayı kavuruyorum su koyup tarhanayı koyuyorum ama sonra blendırdan geçiriyorum içineki kıymayı ağzıyla atıyo yoksa.

yok canım ben 2 kere çorba veriyorum günde.biraz fazla yapıyorum öğlen veriyorum öğle yemeği olarak.birde akşam veriyorum akşam yemeği olarak.muhallebiyide saat 5 gibi falan veriyorum.öğlen yemeği şimdi uyandı mesela şimdi vericem..3 saat sonra muhallebi yaparım.akşam saat 8 gibi falanda tekrar çorba..ama muhallebi hergün yapmıyorum.muhallebi yapmadığım zamanlar o arada meyva veriyorum.aralardada emziriyorum.

anladım canım o da mantıklı en azından hazır mamalarla beslenmez daha fazla.keşke bizim yediklerimizden yiyebilseler akşamları.mesela ıspanak yemeği olsa yerler ama tavuk pilav olsa nasıl doyumluk yiyebilicek.sanırım biraz daha büyümeleri lazım yada akşamlarıda onlara özel yemekler yapılıcak.

yağızın uykusu nasıl canım kaçta yatıyo kaçkere emmeye kalkıyor.sabah kaçta uyanıyor .gündüzleri kaç kez ne kadar uyuyo.

vallahi canım aynen bende onu çok istiyorum.büyüselerde bizimle yemek yeseler ben akşamki yemek menüsüne göre onada bi tabak yapıyorum.dün akşam mesela bulgur pilavı vardı birde patates yemeği..biraz patates ezdim birazda bulgurdan koydum azcıkta yemek suyundan yedi..

yağızın uykusu nasıl canım kaçta yatıyo kaçkere emmeye kalkıyor.sabah kaçta uyanıyor .gündüzleri kaç kez ne kadar uyuyo.

canım yağız gece 11 buçukta yatıyor..gece 3-4 kere emmeye kalkıyor.bazen 2 de oluyor.sabah bi 8 de uyanıyor kaka yapıyor o saatte altını alıyorum sonra biraz mama veriyorum tekrar uyuyor bir daha 10 buçukta falan kalkıyor...gündüzde 2 kere bazen de 3 kere uyuyor.ama bu aralar 2 kere uyuyor gündüzleri.bi öğlen birde akşam üstü..senin bebiş nasıl cnm?

bazen bende veriyorum öyle patates kızarması çok sever mesela.fırın mücver yoğurtlar yediririm

sen bezelye veriyormusun canım gaz yapıyormu ben bi kere verdim ondada bikaç tane bu akşam bezelye var yemekte onada doyumluk olarak versemmi acaba.

canım benimkide kaçta yattığı beli olmuyo ama mesela 11 yatarsa bi sorunu yoksa 6 ya kadar falan uyur sonra emer 10 a kadar uyur.ama sorunu varsa son zamanlar olduğu gibi 11 de yatıyor mesela bazen saat başı bazen yarım saatte bir bazen 2 saatte bir uyanıyor.her kalktığında emzirmiyorum yine 1 kere emziriyorum sadece.su falan içirip sallayıp geri yatırıyorum.

canım ben bezelye hiç yapmadım eşim sewmez..ama yapsaydım verirdim ezipte...6.aydan sonra veriliyor.aslında iyi fikir verdin canım bana.pazardan bu hafta alıpta yapayım bende vereyim oğluşuma

merhabalr herkese nasılsınz

dün kızçem bizdeyd annemartık yuruyerek karsılıyo benı yerim onu beniftara annemlerde bızdeydı ebrara ıftar saatı yatrdım mamasını verdım elıne bız yemegımızı yıyene kadar ıctı azcık oynadık akşam 10da yattı bende yanıma aldım uyuduk beraber koyun koyuna kuzumla sabahta 6 da kalktı oyun oynadık yarım saat snra yere yatrdım benım gozlerım kapanıyo artık uykum var oda bana bakıyodu baktımkı uyumus:) kızım artık sallyarak uyumuyo uykusu gelınce mamsını yapıp verıyorum ıcerken uyuyo kendılıgınden cok sukur

canım ben bezelye hiç yapmadım eşim sewmez..ama yapsaydım verirdim ezipte...6.aydan sonra veriliyor.aslında iyi fikir verdin canım bana.pazardan bu hafta alıpta yapayım bende vereyim oğluşuma

bende akşama vereyim o zaman bi ara burda gaz yapar muhabbeti çıkmıştıda korktum

oyy oyyy maşallah ona yaaa demek yürüyerek karşılıyo seni biizmkiler aynı zamnalarda yürümeye başlamışlardı seninki bu işi söktü benimki yürümeyi bıraktı.
demek artık kendi uyuyo maşallah annesi nazar değmesin.

ben kaçtım kızlar iş güç bekler emirimede bişiler yedireyim akşamada kv lere iftara davetliyiz

oyy maşallah ona darısı başımıza.

girmeyeli bayağı oldu çok şey kaçırıyorum demek kaan yürümeyi bıraktı yakında yine başlar inşallah.

selam kızlar
nasılsınız burayı özledim ,hiç giremiyorum maalesef ne var ne yok ? son sayfaya göz atabildim sadece.

bugün benim doğum günüm 23 üme bastım.
ve mutsuzum eşimin babası hala bizde evlilik yıldönümümüzdede burdaydı hatırlarsanız
çok sıkıldım artık evine dönse keşke bir daha dönmemek üzere
ben kimse hakkında kötü düşünen bir insan değilimdir ama bu adamdan çok sıkıldım bazen ölsede kurtulsak diye bile düşünüyorum
sonrada böyle düşündüğüm için kendime kızıyorum.bir çelişki içindeyim yani böyleleri insanı çileden çıkartıyor

oyy maşallah ona darısı başımıza.

girmeyeli bayağı oldu çok şey kaçırıyorum demek kaan yürümeyi bıraktı yakında yine başlar inşallah.

elıfcım saolsn ıns kaanda baslar tekrardan dustuyse korkmustr belkıde ondan yurumuydr
themıs1990 evet baydr gıremıydn gttmı kb sen nasılsın yakısıklımız nasıl

doğumgünün kutlu olsun canımoğlusunla ve kocanla nıce mutlu yıllara kayınbaban olmadan:)

ne anlayıssız bırymıs bu ya ınsan bıraz sıkılır eder allah sabır versıuın cnm valla ole dusunmekte haklısın ınsana bıkkınlık getrr boylelerı eşin bişi demıyomu pekı

buraya girmişken biraz içimi dökeyim bari
bugün geleli 27 gün oldu ve hesaplarıma göre mertin bu 10,5 aylık ömrünün toplam 4 ayı oda bizdeymiş yani adam senenin yarısı bizde
geçen eşime dedim bıktım artık bu babandan ne işi var bizde misafirlik dedğin 10 gün olur 15 gün olur aylarca olmaz
bana diyorki ne yapayım sokağa mı atayım oda haklı kendinin düşünüp evine gitmesi lazım kovamayız ya
onun yüzünden biryere gidemiyoruz ailecek bir sürü planımız var hiç birini yapamıyoruz
sanki o bu evde misafir değide biz misafiriz gibi

sağol canım amin inşallah.
eşimin böyle babası olduğunu bilseydim evlenmezdim onunla bu nedir ya kendi ailemde hiç böyle birşeyle karşılaşmadım 2-3 günden fazla kimse kimsede kalmaz çattık.

anlayıssız baya ya surat yapsanız esınle anlamzmı anlmaz bencede ayy ben sınır oldum valla neozel yasantı kalır nede evde huzur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…