allah sizde şifa versin inşallah kendiliğinden geçer kuzuların rahatsızlığı,tüm bebişlere rabbim şifa versin onlara .evet hemen teşhis koyuyorlar iyice incelemeden .rabbimdermansız dert vermesin
herkese selamlar
bayadır giremedim bende ramazan geldi yemek hazırla iftara çağıranlarlar falan umarım herkes iyidir
bende bugün oğlumu kontrole götürdüm bir haftadır kolunda ufak beyaz bir leke dikattimi çekiyordu dr baktı test yaptı kan temiz çıktı falan sonra vitiligo dedi cnm çok sıkkın yani daha küçücük ve iki yaşındanönce tedavisi yokmuş başka bir dr yada üniversite hastanesine daha götürcem ramazandan sonra inşallah artmaz
dişleri çıkan yavruların incileri hayırlıolsun bizimde 3 diş oldu:)
geçmiş olsun cnm.vitiligo nedir bilmiyorum ama erken farketmen iyi olmuş. başka bir doktora daha götür ama. benim kızımada sağ kulağı duymuyor dediler.nasıl üzüldüm anlatamam. sonra istanbıul eğitim araştırmaya götürdüm. allaha şükür temiz çıktı. hatta oradaki doktorda kızdı. hiçbir problem yok işitmesinde. ne biçim bakıyorlar dedi.
bizim de göbeğimiz dışarıda fıtık var. 2 yaşına kadar geçer dediler. bakalım inşallah geçer...
canım cok gecmiş olsun daha önce okumustum umarım büyümez içini ferah tut ve her leke vitiligo olmayabiliyo cildiyeye göstermişmiydinherkese selamlar
bayadır giremedim bende ramazan geldi yemek hazırla iftara çağıranlarlar falan umarım herkes iyidir
bende bugün oğlumu kontrole götürdüm bir haftadır kolunda ufak beyaz bir leke dikattimi çekiyordu dr baktı test yaptı kan temiz çıktı falan sonra vitiligo dedi cnm çok sıkkın yani daha küçücük ve iki yaşındanönce tedavisi yokmuş başka bir dr yada üniversite hastanesine daha götürcem ramazandan sonra inşallah artmaz
canım sizede cok gecmiş olsungeçmiş olsun cnm.vitiligo nedir bilmiyorum ama erken farketmen iyi olmuş. başka bir doktora daha götür ama. benim kızımada sağ kulağı duymuyor dediler.nasıl üzüldüm anlatamam. sonra istanbıul eğitim araştırmaya götürdüm. allaha şükür temiz çıktı. hatta oradaki doktorda kızdı. hiçbir problem yok işitmesinde. ne biçim bakıyorlar dedi.
bizim de göbeğimiz dışarıda fıtık var. 2 yaşına kadar geçer dediler. bakalım inşallah geçer...
fena bu cocuklar valla benimkide gecen seftalilerin arasına yapraklarından süslemişler benimkide almıs onu yiyo hemen aldım elinden bide aglıyo ya :)markete girince herseye dokunuyo:)merhaba kızlar
eşim gitti yine bu gecede yok.annem gelicek yanıma neyseki iftarı sahuru onunla yaparım.yemek yapma dedi gelirken bişiler getiricekmiş.
oğlanda uyuyo kalkar yine birazdan.bugün markete gitmiştik eşimle orda bizim oğlan nasıl aldıysa tezgahtan kiraz almış 2 tane hiç farketmemişiz.sonra bi baktım kıpkırmıız çocuğum eli yüzü üstü başı ahh ddim ne ara yaptın bunları.mama alıcaktım mama reyonundaki bebe bisküvilerini devirmeye baladı bu seferde markette bile zapdedilmiyorlar artık.
dinlen bacım sen bisürü sey yaptın yoruldun tabiBabamlar gittiefe uyudu ben de uyuyacam inş çok yoruldum çok
Sabah 8.30 da başladım 12 de bitmişti işim ve 45 dk efeyi uyuttum o ara dinlendim
Yani 3 saatte ve efeye ragmen yaptımbana
Ablanın peşinden gezdi treni var onla oynadı arada bastım hareket etti
Oyun köşesi nesi her şey yaptım oyaladım bir ara avaz avaz şarkı söyledim
Mooncum birlksç dra göster hemen teşhiş olur mu test falan
Nette araştırdı b 12 vitamin eksikligi kansızlık gibi etkenler tetikliyormuş
Bir sürü nedeni var aslında ama kalıtsal degilmiş
İnş ilerlemez inş
Şimdi uyku zamanı çok yoruldum enerji toplamam lazım
Tramisüyü kesmedim bile cici annem güllaç yapmış getirmiştionu verdim
Kalanı da gönderdim
Bir sürü yemek kaldı ya yarın da yer sonra çöpe
Haydi çok öptm sizi canlarım
canım cok gecmiş olsun daha önce okumustum umarım büyümez içini ferah tut ve her leke vitiligo olmayabiliyo cildiyeye göstermişmiydin
canım sizede cok gecmiş olsun
fıtıgada degişik tedaviler uygulyolardı eskiler göbek fln sarılıyodu sizde yaptınız mı?
fena bu cocuklar valla benimkide gecen seftalilerin arasına yapraklarından süslemişler benimkide almıs onu yiyo hemen aldım elinden bide aglıyo ya :)markete girince herseye dokunuyo:)
alem oldu canım bu bebeler
nasıl geçti günün eylül uyudumu dün rahatmıydı geceniz
cnm benim kızımda da kabızlık problemi vardı. günlerce yapmıyordu. çok şükür şimdi iyi.benim kuzenin kızındada fıtık vardı doktor çok aplamaktan olmuş dmeişti onlara.koliği vardı her gece katılır gibi ağlarmış.doktora bile götürürlermiş çok kez.
sizindemi böyle oldu canım.inşallah geçer kendiliğinden.
fıtıgada degişik tedaviler uygulyolardı eskiler göbek fln sarılıyodu sizde yaptınız mı?
herkese selamlar
cnm tende beyaz leke oluyor ona diyorlar sağol tatlınvitiligo nedir canım hiç bilmiyorum inşallah önemli bişey değildir.sen bi doktora daha götür bence canım.
geçmiş olsun fatih paşaya önemsizdir inşallah yaaa.
benim kuzenin kızındada fıtık vardı doktor çok aplamaktan olmuş dmeişti onlara.koliği vardı her gece katılır gibi ağlarmış.doktora bile götürürlermiş çok kez.
sizindemi böyle oldu canım.inşallah geçer kendiliğinden.
sağol cnm yok daha cildiye görmedi çocuk dr muz dedi.dün akşam eşimin dr arkadaşıyla görüştük dedi ışıkla bakılmadan anlayamazdedi doğum lekesi oalbilir mantar olabilir dedi kan temizse takmayın dermatoloğagötürün dedi.canım cok gecmiş olsun daha önce okumustum umarım büyümez içini ferah tut ve her leke vitiligo olmayabiliyo cildiyeye göstermişmiydin
fena bu cocuklar valla benimkide gecen seftalilerin arasına yapraklarından süslemişler benimkide almıs onu yiyo hemen aldım elinden bide aglıyo ya :)markete girince herseye dokunuyo:)
evet cnm götürcez ama insanın morali çok bozuluuyor ya hemen teşhisi koyuyorlarben vitiligo ise tedavisi varmı diyomkadın tamamen geçmez diyo delirtti beni halbuki hücre transferi bile yapılıyormuş.Babamlar gittiefe uyudu ben de uyuyacam inş çok yoruldum çok
Sabah 8.30 da başladım 12 de bitmişti işim ve 45 dk efeyi uyuttum o ara dinlendim
Yani 3 saatte ve efeye ragmen yaptımbana
Ablanın peşinden gezdi treni var onla oynadı arada bastım hareket etti
Oyun köşesi nesi her şey yaptım oyaladım bir ara avaz avaz şarkı söyledim
Mooncum birlksç dra göster hemen teşhiş olur mu test falan
Nette araştırdı b 12 vitamin eksikligi kansızlık gibi etkenler tetikliyormuş
Bir sürü nedeni var aslında ama kalıtsal degilmiş
İnş ilerlemez inş
Şimdi uyku zamanı çok yoruldum enerji toplamam lazım
Tramisüyü kesmedim bile cici annem güllaç yapmış getirmiştionu verdim
Kalanı da gönderdim
Bir sürü yemek kaldı ya yarın da yer sonra çöpe
Haydi çok öptm sizi canlarım
fena degildi cnm bugün 40 dk fln uyudu aksam üstüde ayagımda 15 dk uyumayınca dısarı cıktık market fln uykusunu alamadıgı için aksam huysuzdu 10 da uyuttum masallah kızıma bu aralar uykusu iyi cnm
emircik napıyo yordumu annesi seni
cnm tende beyaz leke oluyor ona diyorlar sağol tatlın
sağol cnm yok daha cildiye görmedi çocuk dr muz dedi.dün akşam eşimin dr arkadaşıyla görüştük dedi ışıkla bakılmadan anlayamazdedi doğum lekesi oalbilir mantar olabilir dedi kan temizse takmayın dermatoloğagötürün dedi.
evet cnm götürcez ama insanın morali çok bozuluuyor ya hemen teşhisi koyuyorlarben vitiligo ise tedavisi varmı diyomkadın tamamen geçmez diyo delirtti beni halbuki hücre transferi bile yapılıyormuş.
maşallah senide pek hamarat gördüm karamcım
Günaydın hanımlar suksuk karam dıslerınız hayırlı olsunbız daha ustlerı patlatamadık 4 ay olacak alt dıslerın çıkması üstler hala yok sade çok sıs ve Eylül çok huysuz ıshallıgımız hala gecmedı burnumuz tıkalı gözler çapam capakk seslide çatal çatal bunada Hamd olsun ama herseye rağmen oyun oynamak ıstıyor halsiz halsiz bürde ıstemedıgı herseye hayır dıye saga sola kafa sallıyor aynen bu şeklide bırde yenı oynumuz var burnuş burnuş dıye çok tatlı oluyor burun buruna degdırp kafamızı sallıyoruz çok hosuna gıdıyor!
Bunların yanı sıra dün lokma tatlısı yaptım ama top top olmadıbırde hazır aldıklarımız gribi güzel degıl begenmedım yanı amahevesımız gectı
Karam menün güzel olmuş bende bugün fırında makarna yapım çok severım dündende yemegım vardı bırde mozaık pasta tamam
Herkeze huzurlu gunler dılıyorum
kızlar nasılsınız..herkese güzel günlerr..sayfalar gene çok ilerlemiş.topiğe can gelmiş cangeçmiş yapmadım.herkes iyidir inş.....
iyiyiz canım ben ve oğluşum sen nasılsın.
merhabalar kızlar emir kaan uyudu girebildim bende
bikaç soru sorucam akşamları hala muhallebimi yapıcaz bebelere yani akşamları yemek yediren varmı neler veriyosunuz akşam yemeklerinde benim oğlan çorbasının içinde pütürlü şeyler yemiyo ama pilav makana falan yiyo.bunları nasıl doyumluk verebilirim bilmiyorum.normalde bi kasemiz var onla muhallebi yer yatar diğer türlü doyduğunu nasıl anlarım acaba.yoksa muhallebiye devammı etsem bilemedim.
birde karam benim fırın makarnam su böreği gibi oluyor demiştin internetteki tariflerdenmi yapıorsun kendi özel yöntemlerin varmı.tarifin özelse paylaşsan tariflerime not etsem sonrada yapsam.eşimin olmadığı bi gün iftara yapayım bende çok sevrim.
uyku düzenini yeniden ele almaya başladım oğluşun dün 11 de uyuttum bugün 10 da uyutcam inşallah bi sorun çıkmaz.düzene girersekte inşallah yeniden ozulmaz yaz günü saat 10 da evde olmaz zor oluyo ama mecbur halledicez bi şekilde.
iyiyiz canım allah.a şükür.yağızı uyuttum şimdi netteyimçorrba yapıcam ama ne yapayım ya.oğlum bıkacak artık aynı çorbaları içmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?