2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

allah sizde şifa versin inşallah kendiliğinden geçer kuzuların rahatsızlığı,tüm bebişlere rabbim şifa versin onlara .evet hemen teşhis koyuyorlar iyice incelemeden .rabbimdermansız dert vermesin

amin cnm allah acılarını göstermesin.

vitiligo nedir canım hiç bilmiyorum inşallah önemli bişey değildir.sen bi doktora daha götür bence canım.
geçmiş olsun fatih paşaya önemsizdir inşallah yaaa.

benim kuzenin kızındada fıtık vardı doktor çok aplamaktan olmuş dmeişti onlara.koliği vardı her gece katılır gibi ağlarmış.doktora bile götürürlermiş çok kez.

sizindemi böyle oldu canım.inşallah geçer kendiliğinden.

merhaba kızlar

eşim gitti yine bu gecede yok.annem gelicek yanıma neyseki iftarı sahuru onunla yaparım.yemek yapma dedi gelirken bişiler getiricekmiş.

oğlanda uyuyo kalkar yine birazdan.bugün markete gitmiştik eşimle orda bizim oğlan nasıl aldıysa tezgahtan kiraz almış 2 tane hiç farketmemişiz.sonra bi baktım kıpkırmıız çocuğum eli yüzü üstü başı ahh ddim ne ara yaptın bunları.mama alıcaktım mama reyonundaki bebe bisküvilerini devirmeye baladı bu seferde markette bile zapdedilmiyorlar artık.

Babamlar gitti efe uyudu ben de uyuyacam inşçok yoruldum çok
Sabah 8.30 da başladım 12 de bitmişti işim ve 45 dk efeyi uyuttum o ara dinlendim
Yani 3 saatte ve efeye ragmen yaptımbana
Ablanın peşinden gezdi treni var onla oynadı arada bastım hareket etti
Oyun köşesi nesi her şey yaptım oyaladım bir ara avaz avaz şarkı söyledim

Mooncum birlksç dra göster hemen teşhiş olur mu test falan
Nette araştırdı b 12 vitamin eksikligi kansızlık gibi etkenler tetikliyormuş
Bir sürü nedeni var aslında ama kalıtsal degilmiş
İnş ilerlemez inş

Şimdi uyku zamanı çok yoruldum enerji toplamam lazım
Tramisüyü kesmedim bile cici annem güllaç yapmış getirmiştionu verdim
Kalanı da gönderdim
Bir sürü yemek kaldı ya yarın da yer sonra çöpe
Haydi çok öptm sizi canlarım

canım cok gecmiş olsun daha önce okumustum umarım büyümez içini ferah tut ve her leke vitiligo olmayabiliyo cildiyeye göstermişmiydin

canım sizede cok gecmiş olsun
fıtıgada degişik tedaviler uygulyolardı eskiler göbek fln sarılıyodu sizde yaptınız mı?

fena bu cocuklar valla benimkide gecen seftalilerin arasına yapraklarından süslemişler benimkide almıs onu yiyo hemen aldım elinden bide aglıyo ya :)markete girince herseye dokunuyo:)

dinlen bacım sen bisürü sey yaptın yoruldun tabi
tiramisuyuda bize gönder

alem oldu canım bu bebeler

nasıl geçti günün eylül uyudumu dün rahatmıydı geceniz

alem oldu canım bu bebeler

nasıl geçti günün eylül uyudumu dün rahatmıydı geceniz

fena degildi cnm bugün 40 dk fln uyudu aksam üstüde ayagımda 15 dk uyumayınca dısarı cıktık market fln uykusunu alamadıgı için aksam huysuzdu 10 da uyuttum masallah kızıma bu aralar uykusu iyi cnm

emircik napıyo yordumu annesi seni

cnm benim kızımda da kabızlık problemi vardı. günlerce yapmıyordu. çok şükür şimdi iyi.
o dönemde oldu.((inşallah geçer.
canım sizede cok gecmiş olsun
fıtıgada degişik tedaviler uygulyolardı eskiler göbek fln sarılıyodu sizde yaptınız mı?

valla cnm gazlı beze bozuk para koyup ara ara sarıyorum.ne yapayım.üzülüyorum öyle görünce. giydiği şeylerden belli ooluyor yani.
canı yanmıyormuş sanırım. doktor önemli bişey değil falan dedi ama gelde annelere anlat bunu:)))

cok gecmıs olsun cnm ıns hemencık duzelr sıkma canını.. sızındee hayırlısı olsun ıncılerınızz..

cnm tende beyaz leke oluyor ona diyorlar sağol tatlın
sağol cnm yok daha cildiye görmedi çocuk dr muz dedi.dün akşam eşimin dr arkadaşıyla görüştük dedi ışıkla bakılmadan anlayamazdedi doğum lekesi oalbilir mantar olabilir dedi kan temizse takmayın dermatoloğagötürün dedi.
evet cnm götürcez ama insanın morali çok bozuluuyor ya hemen teşhisi koyuyorlarben vitiligo ise tedavisi varmı diyomkadın tamamen geçmez diyo delirtti beni halbuki hücre transferi bile yapılıyormuş.
maşallah senide pek hamarat gördüm karamcım

Günaydın hanımlar suksuk karam dıslerınız hayırlı olsun bız daha ustlerı patlatamadık 4 ay olacak alt dıslerın çıkması üstler hala yok sade çok sıs ve Eylül çok huysuz ıshallıgımız hala gecmedı burnumuz tıkalı gözler çapam capakk seslide çatal çatal bunada Hamd olsun ama herseye rağmen oyun oynamak ıstıyor halsiz halsiz bürde ıstemedıgı herseye hayır dıye saga sola kafa sallıyor aynen bu şeklide bırde yenı oynumuz var burnuş burnuş dıye çok tatlı oluyor burun buruna degdırp kafamızı sallıyoruz çok hosuna gıdıyor!
Bunların yanı sıra dün lokma tatlısı yaptım ama top top olmadı bırde hazır aldıklarımız gribi güzel degıl begenmedım yanı amahevesımız gectı
Karam menün güzel olmuş bende bugün fırında makarna yapım çok severım dündende yemegım vardı bırde mozaık pasta tamam
Herkeze huzurlu gunler dılıyorum

kızlar nasılsınız..herkese güzel günlerr..sayfalar gene çok ilerlemiş.topiğe can gelmiş can geçmiş yapmadım.herkes iyidir inş.....

maşallah nazar değmesin hep böle iyi olsun uykusu.
gündüz uyumasalarda olur yeterki gece güzel uyusunlar.
gerçi benim oğlan gündüz güzel uyuduğu zaman gece güzel uyuyo.gündüz az uyumuşsa gece zor geçiyo.

biz erken uyuma çalışmalarına başladık dün 11 de uyuttum bugün 10 da uyutmayı planlıyorum bakalım hayırlısı.dün 11 de uyudu kalkmadı ohh dedim kalkmıyacak yattım bende sahura kalktım 2.30 da oda kalktı benle uyuömadı geri beraber sahur yaptık.gazı varmış baya alttan sonra emdik 4.30 falan geri yattı.5.30 da geri kalktı su içirdim yatırdım.6.30 da geri kalktı geri yatırdım.sonra 10 a kadar uyudu şükür.yani biraz daha iyi sayılır dün gecemiz.
dün sabahta 2 kere uyuduk bikere yarım saat bikere 1 saat.

canım eşinin arkadaşı daha olumlu konuşmuş en azından kafasına göre teşhis koymamış hemen.bence canını çok sıkma başka doktora götür eminim önemlki bişey çıkmayacak.yani inşallah.

bizimde 4 diş birden çıktı üstünden 3 ay falan geçti gerisi yok.şiş damakları baya şiş beyazlık var ama daha çıkmadı.
sende başka doktoramı götürsen canım ilaç vermemişti doktorunuz yanlış hatırlamıyorsam belki eylülü rahatlatacak ilaç verir doktor.geçmiş olsun tekrardan.bizde o burun hareketini çok severiz katıla katıla güler oğluşum.

bende bi kere yaptım lokma tatlısı şekillleri çok kötü olmuştu kızartamamıştım güzelce ama tadı fena değildi

fırın makarnayı bende çok severim ama eşim sevmez o yüzden evde yapmadım hiç.

kızlar nasılsınız..herkese güzel günlerr..sayfalar gene çok ilerlemiş.topiğe can gelmiş can geçmiş yapmadım.herkes iyidir inş.....

iyiyiz canım ben ve oğluşum sen nasılsın.

iyiyiz canım ben ve oğluşum sen nasılsın.[/QUOTE]

iyiyiz canım allah.a şükür.yağızı uyuttum şimdi netteyim çorrba yapıcam ama ne yapayım ya.oğlum bıkacak artık aynı çorbaları içmekten

merhabalar kızlar emir kaan uyudu girebildim bende

bikaç soru sorucam akşamları hala muhallebimi yapıcaz bebelere yani akşamları yemek yediren varmı neler veriyosunuz akşam yemeklerinde benim oğlan çorbasının içinde pütürlü şeyler yemiyo ama pilav makana falan yiyo.bunları nasıl doyumluk verebilirim bilmiyorum.normalde bi kasemiz var onla muhallebi yer yatar diğer türlü doyduğunu nasıl anlarım acaba.yoksa muhallebiye devammı etsem bilemedim.

birde karam benim fırın makarnam su böreği gibi oluyor demiştin internetteki tariflerdenmi yapıorsun kendi özel yöntemlerin varmı.tarifin özelse paylaşsan tariflerime not etsem sonrada yapsam.eşimin olmadığı bi gün iftara yapayım bende çok sevrim.

uyku düzenini yeniden ele almaya başladım oğluşun dün 11 de uyuttum bugün 10 da uyutcam inşallah bi sorun çıkmaz.düzene girersekte inşallah yeniden ozulmaz yaz günü saat 10 da evde olmaz zor oluyo ama mecbur halledicez bi şekilde.

iyiyiz canım ben ve oğluşum sen nasılsın.

iyiyiz canım allah.a şükür.yağızı uyuttum şimdi netteyim çorrba yapıcam ama ne yapayım ya.oğlum bıkacak artık aynı çorbaları içmekten [/QUOTE]

aynen bende emiri uyuttum netteyim şimdi.neler yapıyorsun çeşit olsun diye yazayım ben çorbalarımızı
yayla çorbası
sebze çorbası(pataes soğan sarımsak havuç taze fasulye mantar semiz otu maydonoz nane karnıbahar brokoli yeşil biber hepsini değil ne varsa o an evde onları kullanıyorum)
kıymalı tarhana
tavuklu tavuk sulu şehriye çorbası
etsulu sebze çorbası
mercimek çok nadir yapıyorum yaparsam içine kimyon atıyorum.yinede rahatsız ediyo sanki yada öyle rast geldi bana.

canım ben akşam yemek veriyorum muhallebiyi ikindi gibi falan veriyorum...bizimle birlikte sofraya oturtuyorum.çorbasını içiriyorum içine ekmek falan ufalayarak..

iyiyiz canım allah.a şükür.yağızı uyuttum şimdi netteyim çorrba yapıcam ama ne yapayım ya.oğlum bıkacak artık aynı çorbaları içmekten

aynen bende emiri uyuttum netteyim şimdi.neler yapıyorsun çeşit olsun diye yazayım ben çorbalarımızı
yayla çorbası
sebze çorbası(pataes soğan sarımsak havuç taze fasulye mantar semiz otu maydonoz nane karnıbahar brokoli yeşil biber hepsini değil ne varsa o an evde onları kullanıyorum)
kıymalı tarhana
tavuklu tavuk sulu şehriye çorbası
etsulu sebze çorbası
mercimek çok nadir yapıyorum yaparsam içine kimyon atıyorum.yinede rahatsız ediyo sanki yada öyle rast geldi bana.[/QUOTE]

canım kıymalı tarhanayı nasıl yapıyorsun..ben tarhana yapıyorum ama hep top top kalıo içinde.mercimek çok sık yapıyorum cnm ben.sebze dediğin gibi yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…