2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

amin canım haklısın ben olsam benimde zoruma giderdi allah insanı iyi insanlarla karşılaştırsın.

insallah böyle devam eder cnm benimkide dün 10:30 da uyudu 3-4 kere kalktı son kalkısında emzirdim sabahta 7:30 tamamen uyandık azcık gec uyansa daha iyi olacak

ohhh rahatladık topikce
sükür kavusturana marji

simdi albüm zamanı bakayım bi ogluslara

kızlar 3-4 gündür regl olmuyorum tırsmaya basladım ufaktan ufaktan:18::18:
olmaz ya olur mu olur :18::18:

bu arada benim oğlanda çekirdek yiyor ben açıyorum kabuğunu atıyorum ağzına çok seviyor.vermessemçok kızıyor.dondurma çikolata cips tatmışlığıda var.
Ay bızım eylüllerde babam yedırır çok sevıyor oda evırıyor cevırıyo
oh oh gözün Aydın canım

Belkı sade normal bır gecıkmedır hemen endıselenmecanım

Bu arada bugün doktorumuz aramadı hala sonuclarımız bellı degıl
Bugün gezmeye gıttık oto koltuğu bakmaya oradaki oyuncaklara bısıkletlere oturtduk çok hosuna gıttı eylülümün bırde küçük bır pıyano vardı onun basında gercekten çalıyormuş gıbı oturdu cadım çok sevındı
Umarım herkeslerde ıyı pek sayfa ılerlememıs

umarım öyledir pek gecikmezdi ama:44:
iyi yapmıssınız cnm sevsinler eylülü calsaymıs bari
bişey cıkmaz inş cnm
heber ver bizede

yaptım bile yarın koyarım resmini
kristal tülle yapılıyomus ben petek tül almıstım eh fena degil acemiliim olsun
acaba nerden bulucam kristal tülü?
eylülün dogum günü konseptide ugur böcegi olacak kendim yapıcam pasta hariç herseyi

ben cıkıyom artık kimse gelmiyo
sessiz firtına var asagıda oda harbiden pek sessiz
iyi geceler hanımlarr

ben gelemedim geç kaldım bugün:)))
kızlar yaaa bir rivayete ve inanışa göre diş buğdayı yapınca hemen çıkarırlarmış ya dişlerini. yarın diş buğdayı yapacağım dağıtacağım aşure gibi buğdayları falan ıslattım da gerisiiiii:44::44::44::44:
diş buğdayı yapan varsa nasıl yapılıyor anlatıverir mi bana

Arzu konseptiniz çok güzelneler hazırlamayı düşünüyorsuntütü eteginizi de koy hele merak ettim begenirsem
Ben de yapacam efeye
Marjiii:119::119::119::119:
:79::79::79: çok sevindim çok artık bol bol gell fotoları da gördüm büyümüş mert paşa maaşallah ona

kızlar kızıma tütü etek yapıyorum
maşallah bende ıstedım ama kendım yapmadım gıttım kendım aldım tütü oda bırsey bızde hello kitty olacağımız ıcın hersey pembısss olacak ınsaallah

konseptınız çok güzel canım yenı yasına uğurlu gırsın kızımın adasıı

vallah dış buğdayı bende yapacaktım ama çok sıkışacak dogum Günü'yle onun ıcın aldığım hedıyelık süslerı dogum gününde dağıtacam ama bıldıgım kadar cevız falan onların buğdayı hasladıktan sonra sade ıcıne katıyorsun

Karam dün alısverıs merkezınde çok güzel mıcky süslerı vardı doğum güneleri ıcın gelen mısafırlere mıcky kulaklı tac gribi

Ben almıştım daha önce başka yerden dün başka bır yerde bır sürü şey gördüm dogum günü ıcın konseptımıze uygun

Bu arada süze bır sorum olacak Eylül'ün dogum günü 5 eylül perşembeye denk gelıyor öyle hafta arasına denk gelen varmı ılk dogum günün aynı gün kutlamak ısterım ama burda herkes çalışıyor ancak pazar kapalı her yer bılemedım narsam sızcee ??

bizim de hala tek bir dişimiz yok stressss
benim ilk dişim 11.5 aylıkken çıkmış, sabırla onu bekliyorum.

ne güzel herkes doğumgünü konseptlerine karar vermeye başlamış. Bizim sanırım 30 ağustos tatilini fırsat bilerek 3 günlük tatilde olacagız oğluşumun doğumgününde. Otelde konseptli bi şey yapamam, bi pasta keseriz o kadar. O açıdan iyi olmadı ama napalım tatil zamanı yok. Zavallımın doğumgünleri hep 30 ağustos tatillerinde kaynayacak galiba.

korkma kız hayırlısı olur inşallah.belki basit bi gecikmedir.olmadı bikaç gün sonra test yap bakalım.

ne marka aldınız canım oto koltuğunu karar verebildinmi.baya eğlenmiş cimcime desene

koy kız resimleri çok yakışmıştır prensese eminim.doğumgünü içinde kristal tülden yaparsın.netten baksana nerde satılıyomuş canım.hatta kırmızı tülden yapıp üstünede siyah kurdeleler yaparsın top top çok şeker olur.

biz yaptıkta dişlerini çıkarmadı daha bekliyoruz 2-3 aydır galiba 5.6. dişleri
ben buğdayı haşladım nohutu haşladım birleştirdim içine bulduğum bütün şekerlemelerden koydum.ama ben yemedimn hiç yenilesi bişey gibi durmuyordu.

canım gününde yapmak istiyorsan akşam saatlerine denk getirebilrisin gelemezlermi akşam.yada haftasonu yaparsın bi sorun olcağını sanmıyorum.

BENDE DOGUM İLE BİRLİKTE YAPMAYI PLANLIYORUM sanki nohut yesil mercimek sekerli leblebiler konuyodu öyle hatırladım birden:44::44:

aklımdakileri yaparsam güzel olacak gercekten
kırmızı benekli balonlar peceteler kurabiyeler ugur böcekli pasta ve kıyafet söyle olacak

aminn canım hepimizin bebişeri
hafta sonu yap bişi olmaz belki bende öyle yapabilirim cumaya denk geliyo bizimkide

az kalmıs cıkarır yakında annesi
stresede yazdım az kaldı sunun surasında 1 yasa
insallah öyle bişi olmaz canım
öyle yapıcam dogum gününe krmızı üstü benekli tül güzel olunca daha güzel duruyo

Eklentiler

• $tutu.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 44
yaptıgım tütü
ustalıgım daha güzel olacak

Eklentiler

• $30072013769.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 42
  • $30072013768.webp
    30 KB · Görüntüleme: 41

bende çok rahatladım canım umarım bu huzur uzun sürer.

çok merak ettim.

sağol canım gelmeye çalışıcam,mert hem büyüdü hemde büyüdükçe yaramazlık sınırlarını iyice zorlamaya başladı hiç rahat vermiyor nefes aldırmıyor sıpa.

bizimde mertin doğumgünü hafta arasına denk geliyor çarşambaya öyle büyük bir doğumgünü yaparmıyım bilmiyorum,zaman göstericek güzel bir pasta ve şirin bir kıyafet mutlaka olur en yakın aile üyelerini çağırırım o kadar şimdilik fikrim bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…