2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Insaallah teyzeleri çabucak geçer teşekkür ederiz
hos geledin canım pasa azıcık benımle ılgılen mesajı vermıs vınını saklayarak

Sagol canım Allahım hepsinizden razı olsun evet tahlılerımız bır kısmı temız çıktı ama ıshale hala devam ınsaallah oda geçer hayırlısıyla rabbım cümlesıne sıfalar versin
Yok canım ne olacak çogu arkadaşım eşiyle ortak kullanıyor zaten
Hadi ekle beni
tama canım eklerım bırazdan

Ben gelince gidesiniz tutuyo
sende biz gidince gelesin tutuyo

cok güzel walla basladımmı devam eder iş baslamaktta cok üşeniyorum ben ya göbek cok fena

delisin yaw
eski iş yerinden bi arkadasım vardı senın konusmalarını ona benzetiyorum sabahtan baslardık aksama kadar geyik
özledim walla onuda teli değişmiş sanırım görüşemiyoruz

Son düzenleme:
yok cnm yan sekmede baska seylere gözatıyodum uyuttum onu sen naptın?

bende uyuttum geri kalktı az önce ağlayarak gazıda yoktu çıkmadı yani sakinleştirdim geri uyuttum.ya korktu ya diş ağrısı vardı.

sahurumu bekliyosun canım yeyip yatıcaksın dimi yani eşini yedirip yatıcaksın bugün eşim yok bende yeyip yatıcam.

dönerken fln bile uyanabiliyorlar canım onlar bizim gibi değilki aa daha gece uyamam lazım sabah olsun diyemiyolar :)
benimki uyuyo 2,5 saattir uyanmadı daha bugün öptüm öptüm durdum ahh oda beni öpüp sarılınca içim gidiyo yaff
ewet cnm esim bi türk kahvesi istedi onu yapmaya gidicem simdi

benimkide yeni öpmeyi öğrendi el öpüyo yanaktan öpüyo ama dudaklarını kapatmıyor.

maşallah eylüle uyanmaz inşallah sabaha kadar.

benimki artık gece 11 saat falan acıkmıyor sııntısı olmasa çok rahat olur bi yatar sabaha kadar kalkmaz.şimdi meselayatırdım 11 de yarım saatte yada saat başı kalkıyor 4 e kadar sonra uyuyor 5 saat yada 4 saat yani toplamda 11 saat falan emmemiş oluyor.

afiyet olsun

iyi geceler hatunlarrrr ben de uyuttum 11 gibi ama 4 kere kalktı. sabaha kadar bu kaç olacak bilmiyorum. nerede yanlış yapıyorum bilemiyorum ki((((((
bişey de yemiyor benim kız.tek yediği akşam 3-4 kaşık şehriye çorbası. emmek yetiyor mu bilmiyorum ki.doktorlar bu ayda seninle çok rahat sofraya oturup senin yediklerinden yemeli diyor. ben daha ek gıda ek gıda diyorum. ne ek gıdası yemek yemek..........

benimki de öpüyor ağzını kapatmadan:))))
senin ki yine emmeden geri uyuyor sanırım. benim ki her uyandığında emmeden geri uyumuyor. nasıl uyutuyorsun emmedn???
accık yol gösterin şu kardeşinize...bir yerde yanlış yapıyorum ben biliyorum:44::44::44::44::44::44:

simdi uyandı tekrar uyuduartık pek acıkmazlar cnm bende öyle uyandıgında meme vermiyorum kucagıma alıyorum ,su veriyorum eger inat edip uyumazsa o zaman veriyorum oda sabaha karsı oluyo insallah uykularıda düzelecek

oluyo cnm ya var bi sıkıntıları bazen sırf yanında olup olmadıgımızı görmek için uyanıyo bu uyanıklar
yemege pek düşkün değil sanırım mama fln veriyomusun uyumadan önce?

ben yapıyorum. o keyfi isterse yiyor istemzese ağzına sokmuyor.100 cc mama içse bile uyanıyor benim ki. aç olmasıyla ilgili bir durum değil sanırım(

kızlar asagıda huggisin bez reklamı varya ücretsiz numune istedim geldi kızlar için olanı pek tatlı
bizimkine molfiks pişik yaptı o yüzden gecmiştim primaya 2. aydan beri hep onu kullanıyorum cesaret edip alsammıki:44::44:

kilo alımı iyiyse doyuyor demek sütünle.ama ek gıdalarada alışsa iyi olur tabi.

canım baya tok oluyor muhallebi yedirip yatırıyorum yani aç olmadığına emin oluyorum.kalktığında kucağıma alıyorum sırtını okşuyorum gazı varsa çıkartıyor yoksa geri yatırıp sallıyorum.arada su veriyorum kalktığında.

her kalktığında emzirme derdim ama muhallebi falan yemediği için yada gün içinde ek gıdayı düzgün almadğı için açlıktan uyanıyor olabilir canım.sütde çabuk acıktıtrır gece.eskisi gbi tutmuyo süt midelerini.o yüzden çok sık uyanıyo olabilir.yada az ve sık emmekde gaz yapıyor olabilir.

muhallebiye alıştırsan bi şekilde tok olduğuna emin olursun bölelikle sallayarak falan geri uyutmaya alıştırabilirsin azimle.su falan içirirsin kalktığında.ninni sölersin sallarsın.

sallanıyomu canım adce emerekmi uyuyor emerek uyuyorsa her uyandığında uyumak için emmek istiyo olabilir.

ben yapıyorum. o keyfi isterse yiyor istemzese ağzına sokmuyor.100 cc mama içse bile uyanıyor benim ki. aç olmasıyla ilgili bir durum değil sanırım(
umarım düzelir cnm yemek yemeyen cocukta zor gercekten Allah kolaylık wersin

ahh ahh inşallah.benimkide dönüp duruyor seis geliyo ama tekrar kalkmadı

bize hiçbi be zpişik yapmıyo ama eylüle yapıyorsa boşa deneme canım sıcaklarda bide pişikle uğraşma derim.teni hassas demekki

cnm muhallebi de verdiğimde biberonla mama da verdiğimde uyanıyor. alışkanlık benim kızın ki. emmeden uyutmaya çalışıyorum ama ağlıyor.offf alışkanlık alışkanlık(( yapacak bişey yok:)

cnm muhallebi de verdiğimde biberonla mama da verdiğimde uyanıyor. alışkanlık benim kızın ki. emmeden uyutmaya çalışıyorum ama ağlıyor.offf alışkanlık alışkanlık(( yapacak bişey yok:)

canım hiçbi şekilde alışkanlığından vazgeçmiyorsa emmeyi bırakana kadar yapılacak bişey yok sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…