Ay tıpkı benim çocukluğum. O yüzden diyemiyorum birşey.... Hep annemle inatlaşmakla geçirdim çocukluğumu. MAsadan kalkmama izin vermezdi yemeğim bitmeden, saatlerce tek başıma otururdum önümde tabakla...
Bazı ayvalar gerçekten boğazda kalıyor. ama bazıları sulu sulu güzel oluyor....
Olsun biraz büyüsün öyle yaparız biz de.. Ben minimalist eşyaları seviyorum zaten. Bebek ne anlayacak ki o güzelim bebek odalarından. Kıymetini de bilmez, biz anne baba olarak kendimize alıyoruz aslında aldıklarımızı.
Ben de karar veremedim bebek odasına. Galiba yapmayacağım.Ama son anda gaza gelirsem güzel güzel odaları görünce bilemem..
yalnız kalıyordun ama yiyordun yemegini yada onun isteklerini yerine getirmiceksin yemek bitmeden
zamanı gelsin alırsın canım bebek odası insanın canı cekiyor
Zor işler valla... Senin açıklarını öyle güzel yakalıyorlar ki çocuklar....Ellerine hiç koz vermeden büyütmek gerçekten zor.
yaşayıp göreceğiz...anne olmadan çok konuşmayalım.ne biliyim hani 2 yasından sonra anlar diye düşünüyorum ben yanılıyorsam düzeltin beni bakıyor annem kıyamıyor her istediğini yaptırıyorlar
yaşayıp göreceğiz...anne olmadan çok konuşmayalım.
Kızlar bugün tahlil sonucu götürmeye doktoruma gittim. Cinsiyetini merak ediyorum dedim. Baktık
kızımız olucak inşallah. Kız annesi olucamm
Kocacım da çok sevindi. Ben hep kız olmasını istemiştim dedi :)
Sağlıklı olsun hepimizin bebişleri inşallah.
ooo maasallah sızler odalardan ek besınlere kadar gelmıssınız
ben bulantı kısmından bır arpa boyu yol alamadım henuz
kızlar ya ben yiyorum yiyorum kilo almıyorum nereye gidiyor bu yediklerin hergün yediklerimi saymak zor ama dün gece 9 buçukta karnım açıktı 3 tane hamburger yedim ve ancak doydum. Kendimiz yaptık tabiki.
bulantı olayı benimde çok fena dün burda zencefil çayı önerdiler deneyim dedim ilk içtiğim fayda etmedi acaba içtikçemi fayda edecek birde benim aldığım çayın içinde meyan köküde varmış liptonun hamilelere nasıl bi etkisi var acaba sadece içerken azımın uyuştuğunu hissettim bi ara bulantıyı kesti gibi oldu sonra yine başladı
Ohh siz öğrendiniz cinsiyetleri. Benim Dr. um 16. haftadan önce söylemiyormuş yanılma payı var diye...Daha çoook bekleyeceğim.
burda da 20. haftadan sonra söylüyorlar ben ne yapıcam:26:
burda da 20. haftadan sonra söylüyorlar ben ne yapıcam:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?