2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar ek gıda olayı şöyle. Süt durumumuza göre 4 6 ay arası başlıyoruz. Ve ilk olarak meyve puresi. Metal sende değil cam rende kullanacağız ve 1 15 gün 1ay sonra Karnıbahar pirinç havuç soğan ile çorba yapıyoruz onlar da puregibi oluyor. Ilerleyen aylarda tam ezmeden veriyoruz kaba ezecegiz yani. O günler gelsin herşeyi anlatırız benim kızım 2 yaşında karnıbahar da yer ıspanakta et ve ne gelirse yani.

kızlar ek gıda olayı şöyle. Süt durumumuza göre 4 6 ay arası başlıyoruz. Ve ilk olarak meyve puresi. Metal sende değil cam rende kullanacağız ve 1 15 gün 1ay sonra Karnıbahar pirinç havuç soğan ile çorba yapıyoruz onlar da puregibi oluyor. Ilerleyen aylarda tam ezmeden veriyoruz kaba ezecegiz yani. O günler gelsin herşeyi anlatırız benim kızım 2 yaşında karnıbahar da yer ıspanakta et ve ne gelirse yani.

yalnız kalıyordun ama yiyordun yemegini yada onun isteklerini yerine getirmiceksin yemek bitmeden

zamanı gelsin alırsın canım bebek odası insanın canı cekiyor

yalnız kalıyordun ama yiyordun yemegini yada onun isteklerini yerine getirmiceksin yemek bitmeden

zamanı gelsin alırsın canım bebek odası insanın canı cekiyor

Zor işler valla... Senin açıklarını öyle güzel yakalıyorlar ki çocuklar....Ellerine hiç koz vermeden büyütmek gerçekten zor.

Zor işler valla... Senin açıklarını öyle güzel yakalıyorlar ki çocuklar....Ellerine hiç koz vermeden büyütmek gerçekten zor.

ne biliyim hani 2 yasından sonra anlar diye düşünüyorum ben yanılıyorsam düzeltin beni bakıyor annem kıyamıyor her istediğini yaptırıyorlar

kızlar ya ben yiyorum yiyorum kilo almıyorum nereye gidiyor bu yediklerin hergün yediklerimi saymak zor ama dün gece 9 buçukta karnım açıktı 3 tane hamburger yedim ve ancak doydum. Kendimiz yaptık tabiki.

aa süper, bana da kız dedi doktor......ama yanılma payım ola bilir dedi erken olduğundan :)
bende kız istiyordum içten içe

ooo maasallah sızler odalardan ek besınlere kadar gelmıssınız
ben bulantı kısmından bır arpa boyu yol alamadım henuz

bulantı olayı benimde çok fena dün burda zencefil çayı önerdiler deneyim dedim ilk içtiğim fayda etmedi acaba içtikçemi fayda edecek birde benim aldığım çayın içinde meyan köküde varmış liptonun hamilelere nasıl bi etkisi var acaba sadece içerken azımın uyuştuğunu hissettim bi ara bulantıyı kesti gibi oldu sonra yine başladı

kızlar ya ben yiyorum yiyorum kilo almıyorum nereye gidiyor bu yediklerin hergün yediklerimi saymak zor ama dün gece 9 buçukta karnım açıktı 3 tane hamburger yedim ve ancak doydum. Kendimiz yaptık tabiki.

ben sürekli çıkardığım halde yani sürekli derken bazen günde 1 bazen 2 iştahım iyi yedikçe yiyorum o yüzden ne kilo aldım ne kilo verdim şimdilik

Ohh siz öğrendiniz cinsiyetleri. Benim Dr. um 16. haftadan önce söylemiyormuş yanılma payı var diye...Daha çoook bekleyeceğim.

zencefıl cayı bende ıse yaramadı ama lıpton degıldı markası neydı tam bılmıyorum
zencefıl pastılı bıraz olsun anlık ıse yarıyor en azından aglamayı kesıyor dıyeyım ama cok da etkılı degıl
herkeste oldugu gıbı kraker ve ayva bende aynı etkıyı yapamadı
hala cekıyorum

bide acaba şimdiden bebeğemi gidiyo yediklerimiz daha çok küçükler ama ???

bende çıkarıyorum ama 1kere falan. Ondan mi kilo almıyorum zaten 4 kilo verdim.

ayrıca bende ıstah da yok
aclıktan oluyorum ama agzıma lokma koyamıyorum bulantıdan
sakınlestıgı zamanlarda kendımı zorlasam da ancak kuru ekmek peynır yutabılıyorum

bu arada cınsıyet ogrenen arkadaslara hayırlı olsun
kafamın karmasasından herkesı ısım ısım aktıf takıp edemıyorum
ınsa allah herkesın gonlundekı olur

burda da 20. haftadan sonra söylüyorlar ben ne yapıcam:26:

Ben o yüzden sarı, yeşil ve beyaz alacağım giysileri.... Zaten pembe ve maviden fenalık geliyor, biraz renkli giysin çocuk..Kız çocuk reyonuna giriyorsun herşey pembe.. Yaaaa insan biraz turuncu giysi üretir ya da cam göbeği falan..... Elin mecbur pembe alıyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…