2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben 46 ile kaldım doktor da ilaç al dedi aldım mecburen fazla almamıssın ilk hamileliğinde ne güzel

gulpembe ozel bır sey yapmadım zaten yemekle cok aram yoktur

elıfoyku ınsa allah canım doktor 14.haftaya kadar sabret dedı
acken daha zor oluyor tabıı o zaman bır de kazınma ve agrı eklenıyor bulantıya
ama ancak azıcık sakınlesırse peynır ekmek yıyorum
bır de benım doktorum aslında su ıcebılenlerın bulantısının daha az oldugunu soyledı ama yudum yudumda olsa ıcemıyorum

tesekkürler bilgi için canım

anchusa emeğine sağlık bu önerileri uygulayacağım sıcak banyo zararlı demek ben kışın sıcak banyoyu çok severim ama artık ılık yaparım bende

anladım canım

ben sabahları demir ilacı alıyorum ac karnına geceleri de susuyorum ve sabah içtiğim su bile gidiyor

ewet canım suyu bende duymuştum mide asidini dengeliyormuş diye iyi geliyormuş aslında mideye ama zor oluyo içmek ben zorlayarak içmeye çalışıyorum çünkü vücut susuz kalınca daha bi halsizleşiyo nane limon şeklinde falan içsen suyu nane limon gibi yapıp ılıtıp içsen içebilirmisin acaba

ekmek mi 5-6 aylık bebek yiyebilirmi ki ben yedim ayvayı yalnız büyütcem tam o gecişlerde

Hayir o aylarda bebe ekmegi dahi vermiyoruz daha sonra 89 aydan sonra zaten corbaari koyu pure gibi oluyor ekmege gerek yok.sistemli sekilde gidince eek gidaya gecis cok kolay merak etmeyin.ben kizimda hic zorlanmadim doktorumuzun sirasina gore gittik.

bak evet ılk zamanlar nane lımonu kaynatıp soguyunca yudum yudum ıcebılıyordum
artık aklım basımdan gıttıgınden mıdır nedır unutmustum
yıne deneyeyım belkı ıse yarar hem de sıvı tuketmıs olurum
tesekkur ederım canım

benim kayınvalidenin hamilelikleri çok kötü geçmiş 9 ay bulanmış ve o kadar hassasmışki kokulara kimseyi yanaştırmıyormuş yanına hatta bahçede yeşil soğan falan ekiliymiş bigün kayınpedere hepsini yoldurmuş allah beterinden korusun gerçekten halime şükrediyorum

ben devlete gidiyorum devlettede 16. haftadan önce söylemiyorlarmış sanırım yinede sorsammı acaba haftaya perşembe yada cuma 2 li testim var şansımı denesemmiki

Onun sebebini ben soyle duymustum, bazı cahil aileler 3. ay gib icinsiyetini ögrenip eger istemedikleri bir cinsiyetse hemen kürtaj yaptırmaya yönelebiliyorlarmıs.Biraz da onu engellemek icin hemen soylemiyorlarmıs cinsiyeti.

rica ederim canım bu bulantılar o kadar kötüki ilk gebeliğim bide hiç böle tahmin etmemiştim kendimdende bildiğim için aklıma gelenleri paylaşmak istedim biz iyi olalımki bebeklerimizde iyi olsun inşallah

ahh ıste bende kayınvalıden gıbıyım aynı
saymakla bıtmez kı
bır kere haftalardır esımle ayrı yatıyorum cunku ınsan kokusu bıle benı mahvedıyor
yıkanmıs olması farketmez sampuan kokusu ayrı bır dert
copu her an dısarı cıkarıyoruz evde cop hıc bulundurmuyoruz
sogan sarımsak gıbı kokulu urunler balkondan bıle cıkarıldı cunku balkon kapısı acılınca koku benı vuruyor
gecen aksam pırasa almıs yapmak ıcın ama ben cıg pırasa kokusuna dayanamadıgımdan pısmenden kapının dıs koluna asıldı sabahına anneme goturdu
daha neler neler de ben kendımı cekılmez buldugumdan bahsedemıyorum bıle
allahtan ogluma annem bakıyor aksam yemeklerını de babasıyla halledıyor

Onun sebebini ben soyle duymustum, bazı cahil aileler 3. ay gib icinsiyetini ögrenip eger istemedikleri bir cinsiyetse hemen kürtaj yaptırmaya yönelebiliyorlarmıs.Biraz da onu engellemek icin hemen soylemiyorlarmıs cinsiyeti.

ewet bende öle duymuştum ama ben o ailelerden değilim keşke sölese bana neyse söylemesse dayanamassam bide özele giderim kontrole ama süreklide ultrasona girmek istemiyorum yada 1 ay daha beklerim bakalım

canım allah yardımcın olsun çok zor hele seninki dahada zor inşallah geçer en kısa zamanda insan hayattan soğuyo eşim bana geçen sadece hayatın %3 ünü yaşıyosun bu ara diyo sanki ben istemezmiyim %100 ünü yaşamak birde senin kadar ağır geçirmiyorum bi ara ben böyleyim diye bebekten soğur gibi oldu ama uyardım tabi inşallah en kısa zamanda hamileliğimizn güzelliklerinden bahsediyor oluruz

kızlar yazılarınızı şu ara çok takip edemiyorum midemden dolayı kusura bakmayın..arada bakıp çıkıyorum..ayrıca moralim çok bozuk bugün doktora gittim..normalde kontrolüm hftsonuydu ama 2 gündür kasıklarımda ağrı vardı merak ettim dayanamadım gittim..bebeğin gelişimi normal dedi doktor ancak kesede kanama varmış 3 gün boyunca hastaneye gidip progestron iğnesi ve serum alıcam sonrasında doktor geçip geçmediğine bakacak..çok endişeliyim..dua edin ne olur benim için..daha önce bir düşük yaşadım zaten..o yüzden korkuyorum

ınsa allah gececek bılıyorum bebıslerı sarıp sarmalarken bunların hıcbırısı aklımıza bıle gelmeyecek bılıyorum
ama su an bunu kendıme anlatmakta gucluk cekıyorum
allahtan esım cok destek her konuda
allah bebeklere saglık versın

neyse ben cıkıyorum herkese ıyı aksamları kızlar
evıme gıdıp sıcacık kulucka yatagıma atayım kendımı

canım dualarımız seninle inşlalah kötü bişey olmaz sen moralini yüksek tut dinlen mümkünse uzan sürekli doktorda önlemini almış inşallah kısa sürede geçer kesedeki kanama dinlenmen şart ama unutma benim bi arkadaşımdada olmuştu aynısı ve atlatmıştı çok şükür

ewet bende öle duymuştum ama ben o ailelerden değilim keşke sölese bana neyse söylemesse dayanamassam bide özele giderim kontrole ama süreklide ultrasona girmek istemiyorum yada 1 ay daha beklerim bakalım

Tabi ki, Allah ne kısmet ederse,kız erkek farketmez,ama doktorlara da bu tututmlarından dolayı hak vermek lazım,o kadar cahil insan varki etrafta,bu toplumun içinde bu çağda nasıl hala hayatta kalabiliyorlar diye merak ediyor insan.
Allah hepimize hayırlı evlatlar versin.

Son düzenleme:

Korkma, iyi düşün iyi olsun. dualarım seninle...

ben sanırım şanslı hamilelerdenim. 12 haftalığım ve şimdiye kadar sadece bir kere inanılmaz midem bulandı, onda bile yine de kusamadım. kokulara karşı çok az hassasiyetim var. neredeyse bütün gün hafif bir mide bulantısı ile dolaşıyorum ama hepsi o kadar. dayanılmayacak bir durumum yok çok şükür. arada sırada sızlanmalarıma bile abarttığımı söyleyerek laf eden eşim sizler gibi olsam ne yapardı çok merak ediyorum açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…