Ne mutlu sana. Kayınvalideni al git Dr a. Hem daha çok vakit geçirmiş olursunuz.
Maili aldım ve hemen cevap yazdım. Çok çok teşekkür ederim...
kızlar gece oldumu 5 kere idrara çıkıyorum sürekli uykum bölünüyor sizdede oluyormu
kızlar gece oldumu 5 kere idrara çıkıyorum sürekli uykum bölünüyor sizdede oluyormu
:) aybüekedeyken hiç kaçırmaz hele cinsiyeditini öğrenceimiz gün daha ben yataktan kalkmadan kapımda bekliyordu şimdi gelmiyo gerçi benim bu hamileliğimi kimse tınlamıyo herkez aybükeye odaklanmış ben eşimle sabah 8 de gidiyoruz drum 12 ye kdr orda aybükenin yanında yatıyor gelene kadar
Benim çocuk da ilk torun olmayacağı için bilmem heves ederler mi? Ama eltim hamileyken kayınvalidem çok ağlıyormuş ben de geleyim diye. Onlar da heves ediyorlar işte...Ben Dr. a ve doğuma kalabalık gitmeyi sevmiyorum. Mümkün olduğunca kontrollere de doğuma da eşimle gideceğim...Ben sancı çekerken başımda 20 kişi olmasını istemiyorum açıkçası.
kızlar size tecrübeli bir anne olarak söylüyorum bebişler ek gıdaya geçtikten sonra sakın ama sakın rondo blendır falan kullanmayın hep pütürlü yedirin ben kızımda acemiydim aman boğulur boğazında kalır diye süzeme mercimek çorbası gibi yapardım kahvaltısını sebze yemeğini meyvesni aybüke çok şükür artık yemek yemeğe başladı 4 ay öncesine kadar biber dolmasını rondodan geçirirdim bu 2.ci bebiş yandı
Benim çocuk da ilk torun olmayacağı için bilmem heves ederler mi? Ama eltim hamileyken kayınvalidem çok ağlıyormuş ben de geleyim diye. Onlar da heves ediyorlar işte...Ben Dr. a ve doğuma kalabalık gitmeyi sevmiyorum. Mümkün olduğunca kontrollere de doğuma da eşimle gideceğim...Ben sancı çekerken başımda 20 kişi olmasını istemiyorum açıkçası.
kızlar size tecrübeli bir anne olarak söylüyorum bebişler ek gıdaya geçtikten sonra sakın ama sakın rondo blendır falan kullanmayın hep pütürlü yedirin ben kızımda acemiydim aman boğulur boğazında kalır diye süzeme mercimek çorbası gibi yapardım kahvaltısını sebze yemeğini meyvesni aybüke çok şükür artık yemek yemeğe başladı 4 ay öncesine kadar biber dolmasını rondodan geçirirdim bu 2.ci bebiş yandı
bende acıkcası ondan korkuyorum bogulmaz mı pütürlü verirsek
haklısın gerçekten aybükede ameliyattan çıkmışım herkez tepemde odaya giriyoruz herkez odada tamam onlarıda anlamak lazım ama inan o narkozun etkisi okadar kötü oluyorki aybükeyi getirdiler bana ağrım var ben bunu emzirmem falan demişim hemşire zar zor azcık emzirtmiş
Canım püre yapmazsak dişleri olmadan nasıl ısıracaklar? bezelyeyi falan bütün bütün yutamazlar ki.. Ablam da aynı sorunu yaşamıştı yeğenimde.Belki tamamen pürüzsüz püre değil, pütürlü bir püre mi yapmak lazım? Katı gıdaya geçiş tam bir kabus
öyle olanlar var mıymış? ne gariplikler?
Tamam şimdi oldu...ıspanak pişirdiniz içine ekmek doğrayın verin o olmaz zaten 5 6 aylık bebeğe verilmez 1 kere çırpın pütürlü kalsın ama içine ekmeği doğrayın damaklarıyla yiyeybiliyorlar
ıspanak pişirdiniz içine ekmek doğrayın verin o olmaz zaten 5 6 aylık bebeğe verilmez 1 kere çırpın pütürlü kalsın ama içine ekmeği doğrayın damaklarıyla yiyeybiliyorlar
ekmek mi5-6 aylık bebek yiyebilirmi ki ben yedim ayvayı yalnız büyütcem tam o gecişlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?