2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Büyük konuşmayayım ama yemek konusunda katı bir anne olurum gibime geliyor. Yedi yedi, yemedi aç kalsın zihniyetindeyim ben de...Aman yesin diye ince düşündükçe seni kullanıyorlar. Yeğenimden gördüğüm bu....

ooy oy bende de aynı yaa,öyle bir şişkinlik öyle bir gaz oluyo ki patlıycam sanıyorum,karnım kocaman oluyor,hatta eşim senin karnın şişmiş bu ayda çıkar mı böyle dedi ben de dedim o bebek şişkinliği değil Nasıl geçer bu yaa,bazen dayanılmaz oluyor

İyi zor zamanı atlatmışsınız. 2.5 yaş kabusu çok fena oluyor çünkü...

nasıl kıycaksın ona ama dogru diyorsun anlıyor kac yasında yapıyorlar bunu aylıkken kullanamazlar sanırım

dün ayva yedim çok kuru yaa ayva boğazımda kalıyo:)

eşim de bana özendi oda yedi zor yutkundu nasıl yiyorsun diyor

Allah razı olsun ayvayı diyenlerden bana cok iyi geliyor özellikle midem yandıkca günde 2 tane yiyorum

Kızlar bugün tahlil sonucu götürmeye doktoruma gittim. Cinsiyetini merak ediyorum dedim. Baktık
kızımız olucak inşallah. Kız annesi olucamm
Kocacım da çok sevindi. Ben hep kız olmasını istemiştim dedi :)
Sağlıklı olsun hepimizin bebişleri inşallah.

eşim de bana özendi oda yedi zor yutkundu nasıl yiyorsun diyor

Allah razı olsun ayvayı diyenlerden bana cok iyi geliyor özellikle midem yandıkca günde 2 tane yiyorum
hehe eşimde yemedi :)
biraz sulu olsa kütür kütür çok daha güzel olur:)rendelesekmi acaba:)

cnm çok sevindim hadi bakalım gözün aydınnnnn:)

tebrikler canım Allah saglkla kucagına almak nasip etsin

yorumlar için tesekkürler benim sıpamın odası olmayacak ayrı bi oda da yatsa bile böyle odalarda yatamıcak oyuzden kendimizi kandırıyoruz

rendelesek olur mu acaba ben en cok yaz aylarında da midem yanarsa ne yicem dolaba atsam mı diyorum

macpro
Profil bilgileri Forumdaki Cevaplarım Özel Mesaj Add as Contact

Papatya Giriş tarihi:Jan 2012
OMER2007 kullanıcısından alıntı
selam kızlar bende 9+5 ım bir oğlum var 5 yaşında ve rabbım nasıp ederse eylül annesi olucam
aranızda bursadan olanlar varmıdır.
Merhaba,allah saglikla kavusmayi nasip etsin.ben bursa da yasiyorum,ne taraflarda oturuyorsun

dün saat 16:00 da başladı yemek yemeğe 17:30 da bitrdi
Ay tıpkı benim çocukluğum. O yüzden diyemiyorum birşey.... Hep annemle inatlaşmakla geçirdim çocukluğumu. MAsadan kalkmama izin vermezdi yemeğim bitmeden, saatlerce tek başıma otururdum önümde tabakla...

Bazı ayvalar gerçekten boğazda kalıyor. ama bazıları sulu sulu güzel oluyor....
yorumlar için tesekkürler benim sıpamın odası olmayacak ayrı bi oda da yatsa bile böyle odalarda yatamıcak oyuzden kendimizi kandırıyoruz
Olsun biraz büyüsün öyle yaparız biz de.. Ben minimalist eşyaları seviyorum zaten. Bebek ne anlayacak ki o güzelim bebek odalarından. Kıymetini de bilmez, biz anne baba olarak kendimize alıyoruz aslında aldıklarımızı.
Ben de karar veremedim bebek odasına. Galiba yapmayacağım.Ama son anda gaza gelirsem güzel güzel odaları görünce bilemem..

Gözün aydın... Kızlar artışta şimdi de. Çok sevimli vv sağlıklı bir bebeğin olur umarım. Allah gönlüne göre verdiyse de ne mutlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…