2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

buldum
"Uyku sorunu, zeki insanların lanetidir." -Einstein
inandın mı
vay be

kız kilo bildirimi, nerden çıktı kız
dur ben de sana havamı atayım okuldaki arkımla kadife pantolon denedik
kız 60 kilo ben 71neyse ikimizde 38 beden aldık tam oldubunane dersin dostum
bacım tuhafsın işte:44:

haydi gaçtım ben oglumu gidem görem öpem
çamaşır da bitti serem de gidem az kırışsın
ahmeti öp yerime mehmeti de
ahmet uyandı yırttı kattı ortalığı ondan kaçtım

oooo karam ve stres gelmiş özledik sizi

Ben suan düşünmüyorum cnm bebis. paşam 2 yasina gelsin ondan sonra çalışma baslar

Tekim annemyanimda olsaydi yapardim da yanimd değil tek başına cocuk büyütme zor

canım bende ondan şüpheleniyorum 2 kat çorap giydirdiğim halde ayakları hep sğuk benim oğlanın.bende öleyimdir ayaklarım hiç ısınmaz ve hep midemi üşütürüm bu yüzden.ev ayakkabısı aldım oğlana panduf gibi onuda giymiyor çıkarıyor sürekli.

ooooooo stressss bacım nerelerdesin sen.tahmin etmiştim bebelerin zorladığından gelemediğini demek ahmet uykuyu teke düşürdü yani hep ayakta afacan bi çocuk var.birde yürümeye başlıyo işin dahada zor olsa gerek bu sıra. mehmeti hesaba katmıyorum bile

gel bacım yinede arada kaç gel biz olmasakta yaz merak etmeyelim en azından iyi olduğunuzu bilelim.

ahh ahh senin ahmetle benim kaanı bi eve koyucan tımaranelik oluruz iyice.

gazman kaan gaz çıkarıp uyuyomuş o gaz çıkana kadarrrr
gerçekten bebem öyle demiş vaktim olunca yazarım sana
hamileler vardı topikte nasıllar acaba
ahhh ayagımı burktum feci agrıyoorr
geçmiş olsun kız yine sakarlığın üstünde desene.
ya ne gaz ne gaz sürekli pırt pırt pırt.

canım kalbimin sesi kısılmış aslında benim bende neye yprucağımı şaşırdım bu uyku sorununu belki tesadüftür dediğin gibi.kendi odamızda yatırdığımız zaman farkederdimde uykusunda çıkarırdı gazını.ilk zamanlar çok sorunumuz yoktu zamanlama dışında uyudrdu güzelce.6. aydan sonra başladı bu uyku sorunları.

diş gaz büyüme atakları yorgunluk ayrılık kaygısı denen zımbırtı sanırım bunların hepsi üstüste gelince böle oluyo.

vayy be ne kilo vermişsin böle maşallah sana.erimiş gitmişsin resmen 20 kilo çok değilmi senin için ya o kadar fazlan yoktuki bi deri bi kemikmi kaldın yoksa kız.

moonn naber canım napıyosun fatih nasıl.ben hala adet olmadım inşallah iğnedendir yaaa.acaba bıraktıktan ne kadar sonra hasta olunuyo.ayyy düşünmek bile ürkütüyo beni allah olmayanlara versin inşallah.

canım bişey sorucaktım ben sana fatih nasıl öğrendi konuşmayı yani kitaplardan falanmı gösterdin.biçok şeyin ismini biliyo söylüyo demiştinya.bende alsammı kitap bilemedim benimkinin ilgisini çekebilirmiyim.

geçen d&r de gördüm bebek kitapları ama inceleme fırsatım olmadı.bidahaki gidişimde alayım diyorum neler önerirsin.
yavaş yavaş göstermeye başladım burnunu gösterebliyo şuanda yavaş yavaş ilerleyelim diye herşeyi aynı anda göstermiyorum.

arzuuu nerelerdesin bacımm yoksun sende uzun zamandır

sekoşla marjide arada görünüp kayboluyo.

Cnm benimkide asiri derecede iyi biliyor diyemem ama kitaplari var iste tasitlar.esyalar diye onlari gosterip tekrarliyorum hergun gozun nerede burnun nerede gibi sorular soruyorum kupleri takip cikiariyoruz fisherin aktivite masasi köpeği var birde sabah gazetesinden robotto almistim onunlada oyknuyoruz birde tahta puzzle almaya başladım yerlerine koymaya calisiyor simdi bu ara catalla yemek yemeye calisiyor 4.-5 adim atiyor korkusu gitmefi daha bişey ogretirken cok sık tekrarla cnm.bebissede uzulme tatlim ikisibbir buyur kısmet

slm kızlar hepinize iyi geceler bi kişiye bile denk gelemedim

son sayfadakileri okudum hepinizi begendim
eliföykücüm beni sormussun bacım sagolasın laptopu acmak zor geliyo walla ama telden okuyorum

aklımda yazacak seyler vardı ama unuttum

makarna salatasını sen nasıl yapıyorsun canım?

bu saydıklarımı yapabildim ama gel de bana gör nasıldım atom karıncca gibiydim:)
hiçbiri hazır değil ben yaptım dedim.ayyy daha da diyorlar ki etimek kolay ne var ki !(uğraştığım bi tatlı, şekeri karamelize et muhallebisini yap kremşantisini hazırla), milföyü de mi sen yaptın
üstelik biliyorlar kızımn bir saniye bile benden ayrılmadığını
ne yapsan da yaranamıyorsun dedim ,
öncelikle hayırlı olsun , geçmiş olsun, benim dr zorda kalmadıkça ilk 6 ay ilaç vermeyelim demişti.. senin içine sinmiyorsa başka bir dr götür göster, kusmaması için ben eğimli bir yer yapıyordum, emzirdikten sonra dik tutuyordum hemn yatış pozisyonunda tutmuyordum. bebek reflüsü 6 ay kadar devam ettiğini duymuştum.

evet canım açıyorum yorum yapacamm hoopp uyannca koşuyorum pc açık kalıyor tabi ben de onlineeee

kucuk boncuk makarnalar oluyor cnm normal makarnaya gore bıraz daha fazla haslıyorumm mesela 5 dk ıse 1o dk gıbı suzdukten sonraa yogurt mıktarı makarna mıktarına baglıı goz kararı ıcınee bır yemek kasıgı mayonez kucuk kucuk dogranmıss tursu salatalık ve garnıturr koyuyorum arzu edılırse haslanmıs mısırr.. tuzz . sonuc muhtesem oluyor :) hatta bugn yapayım cok canım ıstedı ..hem kızımda cok sevıyor

slm eliföykücüm

bizimki bu aralar iyice kendini aştı zaten yaramaz çok çok hareketli bir çocuktu bide üstüne inat

birşeyi eline almak istesin ne yapıp edip alıyor ya parmak uçlarına basıp uzanıyor yada birşeyin üzerine çıkıyor

birşeyi yapma diye kızsam inadına daha çok yapıyor

çocuk yürüyünce daha zor derlerdi gerçekten öyle 2,5 aydır yürüyor ne yapacağımı şaşırıyorum

evi öyle bir dağıtıyor ki her yer her yerde ben topluyorum o dağıtıyor ev 5 dk toplu durmuyor

bide kapı açma merakı başladı bütün odaların kapılarını kolayca parmak uçlarına basıp açıyor

en kötüsü de dış kapıyı açtı bir kaç defa yetişemesydim merdivenlerden yuvarlanacaktı hep kilitli tutuyorum artık.

allah bizlere sabır versin annelik çok zor.bide bizimkilerin en yaramaz zamanları.

bu tarifi bende çok yapıyorum canım severek yiyoruz,tek fark ben moyonezini fazla koyuyorum.

kızlar msj larıben begeniyomda bilgisayarım kabuletmiyotıklayınca hata veriyor

dogru tahmin etmişsin canım haşatımı çıkarıyolar
kaanla ahmeti aynı eve kapatmakmı:18::18: düşüncesi bile ürkütücü
evet canım bayağı kilo verdimama çok aşırı bir zayıflık yoksadecegüzel olan iki cocuktan sonra fiziğini ne güzel korumuşsun derlerse hoş geliyo kulağıma

duygular karşılıklı canımbende sizleri özlüyorum merak ediyorum
yanlızbüyütmek çok zordur gerçektende hayırlı zamandaolur inşallah fatihe kardeş

misafirlerin yüzünemi bunları yapmakta ne var diyo sekoscum pes deseydin

bende çok severimde başkayiyen yok evde
elif yiyebiliyormu gerçekten salatalık turşusufelanahmetbeyimiz hala pürede

yerim o afacanı
başkabebelerin yaptıkları şeyleri duyunca çok sempatik geliyoama ahmet yapınca yeter artık akıllı ol biraz diyorum
nasılsın marji cim themisim

Strescim hayırlı. Zaman da insallah kardes gwlir oglusuma şimdilerde zor.
Sanada koca bir masallah guzel kilo vermiş sin

huzurumve oğluşum : kaç kilo olmuşsunuz:))) sağlıklı olsunlar da ne yapalım artık.hem zayıf bebeği taşımak daha kolay oluyor:)
elifff: bizim gaz sorunumuz yok şükür. benim kızın huyu bu. hep böyleydi. yarım saatte bir kalkmazsa ceza yazıyorlar:))) ben doktora götürdüm.şurup bile işe yaramadı. bitki çayları veriyorum bana mısın demiyor:))) memeden kesmeyi bekliyorum. ama seninki ilginç geldi. artık gaz sorunlarının olmaması gerekiyor.götür istersen doktora için rahat etsin.

gelelim yemeğe.....süt veriyor musunuz kızlar. ben sabahları bir bardak veriyorum balla beraber bilmiyorum doğru mu yapıyorum ama severek içiyor.zaten bişey yemiyor.en azından süt içiyor diyorum. yemek memek yok bizde. sadece çorba. o da canımız isterse...

slm bebişim

nasılsın hiç girmiyorsun artık kırk yılda bir uğruyorsun topiğe.

valla ben anlattığım gibiyim yaramaz mertin peşinde haşatım çıkıyor.

sanki büyüdü de küçüldü şımarık şımarık hareketler tavırlar daha şimdiden.

uzun zamandır yürüyor ya kendini büyüdü sanıyor galiba.

ben herşeyi kendim hallederim havalarında.

dediğin gibi davulun sesi uzaktan hoş geliyor ama başa gelince çok zor yaramaz bebekle uğraşmak.

bide bizimki bu aralar bir sosyal bir sosyal dün markette 3-4 yaşlarında bir kızın hırkasına yapıştıçekiştirip birşeyler söylüyor

kızda bundan korkttu zor aldık elinden hırkayı.aklınca muhabbet edicek oyun oynacak nerde büyük çocuk görse bayılıyor.

ahmet nasıl?özledik sizi ana oğul.

huhuuuuu bacılarrrrr
nerelerdesiniz??
valla kız uyudu.kan ter içinde koşa koşa topladım mutfağı falan. şimdi dinleneceğim inşallah. yemeğim de var akşama.

misafirlerin yüzünemi bunları yapmakta ne var diyo sekoscum pes deseydin

evet yanımda dediler... amann düşüncesizlik işte :) beğendiler ye tadınııı başka bir şey diyemediler

umutluay buradayım ben :)
bende senin gibi kızı uyuttum mutfağa girdim, toparladım, benim de yemeğim var oohhhhh rahatımmm.. ama uyanacak snaırım
uyandıııııııııııı

amannnn benimki de uyandı( aldım hemen ayağıma yerine koyunca uyanıyor ayağımda uyuyor. bu kız beni sevmiyor sanırım. hiç dinlendirmiyor.(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…