vay bebuldum
"Uyku sorunu, zeki insanların lanetidir." -Einstein
inandın mı
bacım tuhafsın işte:44:kız kilo bildirimi, nerden çıktı kız
dur ben de sana havamı atayım okuldaki arkımla kadife pantolon denedik
kız 60 kilo ben 71neyse ikimizde 38 beden aldık tam oldu buna ne dersin dostum
ahmet uyandı yırttı kattı ortalığı
haydi gaçtım benoglumu gidem görem öpem
çamaşır da bitti serem de gidem az kırışsın
ahmeti öp yerime mehmeti de
kanguruyu tavsıye ederımm besledıkten sonra dık tutun 1 saat kadar yastık kullanınn yan yatırınn benım kızımda 6 ay kustu kg alımını engellemedıgı ıcın ılac kullanmadık .. mama yıyordu sadece.. 6 aydan sonra ek gıdaya gecıstee hafıfledı sonradaa cok sukur kesıldı cok zor bır donemdı sabır geerekıyorr allah yardımcınız olsun
ayaklarınımı usutuyor acaba cnm yoksa bu kadar gazı neden varkı gaz yapan ne yıyor mesela.. bu sorun dogdugundanberıdır mı var..
selam kızlar
gelemiyorum diye kızanınız vardır belkiama ahmet aylardır günde bir defa uyuyor o aradada yemek papıyorum kendim yiyorum
sessiz yapılabilecek her türlü işi yapmaya çalışıyorum yani
kendime ayırabileceğim vakit pek olmuyor
zaten sonrasındada abimiz okuldan geliyor hooop tam tımarhaneye dönüyor ev
hep bi koşusturmaca anlıycağınız üzere
ahmet mert ile ilgili yazacak çok şey var aslında ama gelişimi ile ilgili değil kudurukluluğuyla ilgili
acayiiippp fırlama kuduruk zıpır tuhah bi çocuk
sadece 3 dişimiz var yeni yeni yürüyorgece uykumuzdada nadir iyileşmeler olmakla beraber genelde çok berbat
bazen eşime artık bakamıycam heralde bile diyorumçünkü düzelicek dedikçe düzelme olmaması zorluyo insanı
uykusuzluk çok zor
geçmiş olsun kız yine sakarlığın üstünde desene.gazman kaangaz çıkarıp uyuyomuş o gaz çıkana kadarrrr
gerçekten bebem öyle demiş vaktim olunca yazarım sana
hamileler vardı topikte nasıllar acaba
ahhh ayagımı burktum feci agrıyoorr
kaanın gazı mı varmışbence tesadüf ediyodur yürüyen çocukta ne gazıymış böyle:44:
uyanıp gece aglayacak ya ondan gaz pırtlatıyodur bence çünkü ahmette pırtlatıyoama tabi elifim sen kalbinin sesini dinle belkide bi hazımsızlık sorunu vardır inşallah yoktur gerçi
moon hamile olmak istemiyomusun
mattika işe başlamak iyi geldi desene
bu arada uzun zamandır kilo bildirimi yapmamıitım
ben temmuzdan beri 58*59 arsında gidiyorummmm geliyorummm
4 ayda 20 küsür kilo gtti ve bianda gitti
demekki kof kiloymuş onlar
3*5 aydırda kilo koruması yapıyorum çunku biraz bıraksam aşşagı iniyor heralde uykusuzluk ve yorgunluk
aylardır evdeyim yurumede 0 ona ragmen böyleyim
moonn naber canım napıyosun fatih nasıl.ben hala adet olmadım inşallah iğnedendir yaaa.acaba bıraktıktan ne kadar sonra hasta olunuyo.ayyy düşünmek bile ürkütüyo beni allah olmayanlara versin inşallah.
canım bişey sorucaktım ben sana fatih nasıl öğrendi konuşmayı yani kitaplardan falanmı gösterdin.biçok şeyin ismini biliyo söylüyo demiştinya.bende alsammı kitap bilemedim benimkinin ilgisini çekebilirmiyim.
geçen d&r de gördüm bebek kitapları ama inceleme fırsatım olmadı.bidahaki gidişimde alayım diyorum neler önerirsin.
yavaş yavaş göstermeye başladım burnunu gösterebliyo şuanda yavaş yavaş ilerleyelim diye herşeyi aynı anda göstermiyorum.
mmrb cnmm tek basına bebek buyuten bırı olarak senı cok ıı anlıyorum bende erteledım uzun bır zaman ıstemıyorumm ..hakkımızda hayırlısı ınss
cok yakın ozamn cnmm senın bebısınde yurumesıı onune sevdıgı seylerı koyupta hadı gel kızımm gıbı sureklı cagır faydası oluyor bıde bız ılk yurume arkadasım playskol marka aldık bırhaftasınaa yurudu omu ıse yaradı zatenmı yuruycektıbılmıyorum bı bak ıstersen adetım agrılı oldu demısın üşütmüş olabılırsın dıkkat et kendınee..
cocukklarda dıp kose bıraz zor oluyor ben arada yardımcı alıyorum bır gunde bıtıverıyor..mercımek koftesı kısırın yerıne olabılır.. bıde ben makarna salatasını cok severımm sık sık yapaarım ..dıgerlerı ıı bencee yeterlı
merhaba canım
o 5 aylık göbek bendede var ya dün artık kesin karar verdim diyete başlıyorum yani kendi çapımda bi diyet.yavaş yavaş kesicem bakalım yapabilecekmiyim.
maşallah hivdaya atar o korkusunu pratik yaptıkça.
çamaşır yıkayacağım ama asamayacağım için yıkayamıyorum akşam eşim gelmesine yakın yıkayıp o gelince asacağım planım bu.
yok canım nerdeeeee gelmedi yaaa sanırım bu 5 aylık göbek hasta olamadığımdanda olabilir.
emzirdiğin için ağrı kesicidea alamıyorsun tabi.parol içebiliyorduk ama değilmi dene istersen güçlü dğeil ama belki işe yarar.
menün gayet pratik ve güzel bizden başkada bişey beklemesinler zaten kendi işimizi zor yapıyoruz.
o saydıklarını yapabilecekmisin canım hivdayla ben hayatta yapamazdım emirle. kolay gelsin sana
öncelikle hayırlı olsun , geçmiş olsun, benim dr zorda kalmadıkça ilk 6 ay ilaç vermeyelim demişti.. senin içine sinmiyorsa başka bir dr götür göster, kusmaması için ben eğimli bir yer yapıyordum, emzirdikten sonra dik tutuyordum hemn yatış pozisyonunda tutmuyordum. bebek reflüsü 6 ay kadar devam ettiğini duymuştum.merhaba herkese
ben 2013 Eylül Annesiyim.
Bebeğim dün tam 2 aylık oldu ve 1 aydır bebek reflüsü yaşıyoruz. doktorumun 1 ay önce verdiği 2 adet şurup vardı.
Bebeğim daha çok minik diye içirmedim. Ama geçmedi doktorumda vermeniz gerekiyor başka türlü geçmez yoksa boğazı tahriş olacak dedi.
Sizler 1 yıl daha fazla deneyimlisiniz bebeğinizde reflü sorunu yaşayanınız varmı.
Varsa beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Neler yapmalyım, nelere dikkat etmeliyim??????????
evet canım açıyorum yorum yapacamm hoopp uyannca koşuyorum pc açık kalıyor tabi ben de onlineeeearzuuu nerelerdesin bacımm yoksun sende uzun zamandır
sekoşla marjide arada görünüp kayboluyo.
makarna salatasını sen nasıl yapıyorsun canım?
bu saydıklarımı yapabildim ama gel de bana gör nasıldım atom karıncca gibiydim:)
hiçbiri hazır değil ben yaptım dedim.ayyy daha da diyorlar ki etimek kolay ne var ki !(uğraştığım bi tatlı, şekeri karamelize et muhallebisini yap kremşantisini hazırla), milföyü de mi sen yaptın
üstelik biliyorlar kızımn bir saniye bile benden ayrılmadığını
ne yapsan da yaranamıyorsun dedim ,
öncelikle hayırlı olsun , geçmiş olsun, benim dr zorda kalmadıkça ilk 6 ay ilaç vermeyelim demişti.. senin içine sinmiyorsa başka bir dr götür göster, kusmaması için ben eğimli bir yer yapıyordum, emzirdikten sonra dik tutuyordum hemn yatış pozisyonunda tutmuyordum. bebek reflüsü 6 ay kadar devam ettiğini duymuştum.
evet canım açıyorum yorum yapacamm hoopp uyannca koşuyorum pc açık kalıyor tabi ben de onlineeee
arzuuu nerelerdesin bacımm yoksun sende uzun zamandır
sekoşla marjide arada görünüp kayboluyo.
kucuk boncuk makarnalar oluyor cnm normal makarnaya gore bıraz daha fazla haslıyorumm mesela 5 dk ıse 1o dk gıbı suzdukten sonraa yogurt mıktarı makarna mıktarına baglıı goz kararı ıcınee bır yemek kasıgı mayonez kucuk kucuk dogranmıss tursu salatalık ve garnıturr koyuyorum arzu edılırse haslanmıs mısırr.. tuzz . sonuc muhtesem oluyor :)hatta bugn yapayım cok canım ıstedı ..hem kızımda cok sevıyor
dogru tahmin etmişsin canım haşatımı çıkarıyolarcanım bende ondan şüpheleniyorum 2 kat çorap giydirdiğim halde ayakları hep sğuk benim oğlanın.bende öleyimdir ayaklarım hiç ısınmaz ve hep midemi üşütürüm bu yüzden.ev ayakkabısı aldım oğlana panduf gibi onuda giymiyor çıkarıyor sürekli.
ooooooo stressss bacım nerelerdesin sen.tahmin etmiştim bebelerin zorladığından gelemediğini demek ahmet uykuyu teke düşürdü yani hep ayakta afacan bi çocuk var.birde yürümeye başlıyo işin dahada zor olsa gerek bu sıra. mehmeti hesaba katmıyorum bile
gel bacım yinede arada kaç gel biz olmasakta yaz merak etmeyelim en azından iyi olduğunuzu bilelim.
ahh ahh senin ahmetle benim kaanı bi eve koyucan tımaranelik oluruz iyice.
geçmiş olsun kız yine sakarlığın üstünde desene.
ya ne gaz ne gaz sürekli pırt pırt pırt.
canım kalbimin sesi kısılmış aslında benim bende neye yprucağımı şaşırdım bu uyku sorununu belki tesadüftür dediğin gibi.kendi odamızda yatırdığımız zaman farkederdimde uykusunda çıkarırdı gazını.ilk zamanlar çok sorunumuz yoktu zamanlama dışında uyudrdu güzelce.6. aydan sonra başladı bu uyku sorunları.
diş gaz büyüme atakları yorgunluk ayrılık kaygısı denen zımbırtı sanırım bunların hepsi üstüste gelince böle oluyo.
vayy be ne kilo vermişsin böle maşallah sana.erimiş gitmişsin resmen 20 kilo çok değilmi senin için ya o kadar fazlan yoktuki bi deri bi kemikmi kaldın yoksa kız.
duygular karşılıklı canımoooo karam ve stres gelmiş özledik sizi
Ben suan düşünmüyorum cnm bebis. paşam 2 yasina gelsin ondan sonra çalışma baslar
Tekim annemyanimda olsaydi yapardim da yanimd değil tek başına cocuk büyütme zor
misafirlerin yüzünemi bunları yapmakta ne var diyo sekoscummakarna salatasını sen nasıl yapıyorsun canım?
bu saydıklarımı yapabildim ama gel de bana gör nasıldım atom karıncca gibiydim:)
hiçbiri hazır değil ben yaptım dedim.ayyy daha da diyorlar ki etimek kolay ne var ki !(uğraştığım bi tatlı, şekeri karamelize et muhallebisini yap kremşantisini hazırla), milföyü de mi sen yaptın
üstelik biliyorlar kızımn bir saniye bile benden ayrılmadığını
ne yapsan da yaranamıyorsun dedim ,
öncelikle hayırlı olsun , geçmiş olsun, benim dr zorda kalmadıkça ilk 6 ay ilaç vermeyelim demişti.. senin içine sinmiyorsa başka bir dr götür göster, kusmaması için ben eğimli bir yer yapıyordum, emzirdikten sonra dik tutuyordum hemn yatış pozisyonunda tutmuyordum. bebek reflüsü 6 ay kadar devam ettiğini duymuştum.
evet canım açıyorum yorum yapacamm hoopp uyannca koşuyorum pc açık kalıyor tabi ben de onlineeee
bende çok severimde başkayiyen yok evdekucuk boncuk makarnalar oluyor cnm normal makarnaya gore bıraz daha fazla haslıyorumm mesela 5 dk ıse 1o dk gıbı suzdukten sonraa yogurt mıktarı makarna mıktarına baglıı goz kararı ıcınee bır yemek kasıgı mayonez kucuk kucuk dogranmıss tursu salatalık ve garnıturr koyuyorum arzu edılırse haslanmıs mısırr.. tuzz . sonuc muhtesem oluyor :)hatta bugn yapayım cok canım ıstedı ..hem kızımda cok sevıyor
slm eliföykücüm
bizimki bu aralar iyice kendini aştı zaten yaramaz çok çok hareketli bir çocuktu bide üstüne inat
birşeyi eline almak istesin ne yapıp edip alıyor ya parmak uçlarına basıp uzanıyor yada birşeyin üzerine çıkıyor
birşeyi yapma diye kızsam inadına daha çok yapıyor
çocuk yürüyünce daha zor derlerdi gerçekten öyle 2,5 aydır yürüyor ne yapacağımı şaşırıyorum
evi öyle bir dağıtıyor ki her yer her yerde ben topluyorum o dağıtıyor ev 5 dk toplu durmuyor
bide kapı açma merakı başladı bütün odaların kapılarını kolayca parmak uçlarına basıp açıyor
en kötüsü de dış kapıyı açtı bir kaç defa yetişemesydim merdivenlerden yuvarlanacaktı hep kilitli tutuyorum artık.
allah bizlere sabır versin annelik çok zor.bide bizimkilerin en yaramaz zamanları.
bende çok severimde başkayiyen yok evde
elif yiyebiliyormu gerçekten salatalık turşusufelanahmetbeyimiz hala pürede
yerim o afacanı
başkabebelerin yaptıkları şeyleri duyunca çok sempatik geliyoama ahmet yapınca yeter artık akıllı ol biraz diyorum
nasılsın marji cim themisim
misafirlerin yüzünemi bunları yapmakta ne var diyo sekoscumpes deseydin
evet yanımda dediler... amann düşüncesizlik işte :) beğendiler ye tadınııı başka bir şey diyemediler
umutluay buradayım ben :)
bende senin gibi kızı uyuttum mutfağa girdim, toparladım, benim de yemeğim var oohhhhh rahatımmm.. ama uyanacak snaırım
uyandıııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?