sagol canım güzel verdim gerçektenStrescim hayırlı. Zaman da insallah kardes gwlir oglusuma şimdilerde zor.
Sanada koca bir masallah guzel kilo vermiş sin
ahmet şükür iyi diyelimslm bebişim
nasılsın hiç girmiyorsun artık kırk yılda bir uğruyorsun topiğe.
valla ben anlattığım gibiyim yaramaz mertin peşinde haşatım çıkıyor.
sanki büyüdü de küçüldü şımarık şımarık hareketler tavırlar daha şimdiden.
uzun zamandır yürüyor ya kendini büyüdü sanıyor galiba.
ben herşeyi kendim hallederim havalarında.
dediğin gibi davulun sesi uzaktan hoş geliyor ama başa gelince çok zor yaramaz bebekle uğraşmak.
bide bizimki bu aralar bir sosyal bir sosyal dün markette 3-4 yaşlarında bir kızın hırkasına yapıştıçekiştirip birşeyler söylüyor
kızda bundan korkttuzor aldık elinden hırkayı.aklınca muhabbet edicek oyun oynacak nerde büyük çocuk görse bayılıyor.
ahmet nasıl?özledik sizi ana oğul.
bir de görsekkk zayıf haliniisagol canım güzel verdim gerçekten
darısı tüm vermek isteyenlerin başına
ahmet şükür iyi diyelimgözünü çarptı mor kollar bacaklar mor sivrisinek heryerini ısırmıs şişmış kırmızı kırmızı kulaklar yanak kafa işte her yeri ama bu fırlamalığa yinede bunlara şükür diyoruz
mesela koltuğa çıkıyor düşüyor aşşaı
sonra ağlıyor ağlaması bitince yine aynısını yapıyorhiçbirşeyden ders çıkarmıyor yani
mert evde yanlız yavrum oyun arkadaşı arıyo demekahmet abinin pesinde dolanıyor mehmet neyle oynasa oda oynamaya çalışıyor abisi ders çalışınca ders masasının altında oturuyor veya çekmecelerini kurcalıyor yani ahmetin abisi şimdilik bişekilde onu oyalıyor
bizde sizi özledik bu arada
selammmmmhuhuuuuu bacılarrrrr
nerelerdesiniz??
valla kız uyudu.kan ter içinde koşa koşa topladım mutfağı falan. şimdi dinleneceğim inşallah. yemeğim de var akşama.
harbi düşüncesizlermişevet yanımda dediler... amann düşüncesizlik işte :) beğendiler ye tadınııı başka bir şey diyemediler
umutluay buradayım ben :)
bende senin gibi kızı uyuttum mutfağa girdim, toparladım, benim de yemeğim var oohhhhh rahatımmm.. ama uyanacak snaırım
uyandıııııııııııı
sıcaklıyo olabilirmi yani terleme felan veya çok öpüyomu babası felanyahu ne zman pcye geçsem bi kıpraşım içinde oluyor benim cimcimmde
inek sütü ben hala vermedim balı da öyle...
bir de bayanlar benimkiin yüzünde sivilce gibi şeyler çıktı yedirdiklerimden dedim şüüphelendiklerimi vermemeye başladım bi haftadır hala var geçmedi. acaba sizinkilerde de var mı?(şüphelendiğim; yumurta, evde yaptığım peynir)
bir de görsekkk zayıf halinii
bunları ilk defa vermiyorsun sanırım.sıcaklıyor falan olmasın.çok mu kalın giydiriyorsun acaba?yahu ne zman pcye geçsem bi kıpraşım içinde oluyor benim cimcimmde
bir de bayanlar benimkiin yüzünde sivilce gibi şeyler çıktı yedirdiklerimden dedim şüüphelendiklerimi vermemeye başladım bi haftadır hala var geçmedi. acaba sizinkilerde de var mı?(şüphelendiğim; yumurta, evde yaptığım peynir)
selammmmm
harbi düşüncesizlermişboşver insanoğlu işte sekoscum nasılsın evin nasıl sığdınmı sıcakmı soğukmu memnunmusun apartmanmı komşun nasıl bunlardan haber ver hivdaya arkadaş varmı
selammmmm
harbi düşüncesizlermişboşver insanoğlu işte sekoscum nasılsın evin nasıl sığdınmı sıcakmı soğukmu memnunmusun apartmanmı komşun nasıl bunlardan haber ver hivdaya arkadaş varmı
sağol canım verdim kurtuldum yüklerimdenbunları ilk defa vermiyorsun sanırım.sıcaklıyor falan olmasın.çok mu kalın giydiriyorsun acaba?
maşallah cnm.vermişsin kiloları
selammmmm
alacağın olsun sekosinandım profilinde albüm aradım
kandırıldım aldatıldım
kızlar hazır sizi yakalamışken sorayım.
sebze yemeğini nasıl veriyorsunuz? biz bir türlü geçemedik. mesela ıspanak,karnıbahar vb. baya kaşıkla veriyorsunuz yiyor mu bebişler? ben yapamıyorum sanırım yaa....ya da benim kız uyuz:)))
ikincisi de evlilik hayatınızben evde sadece anne gibiyim (( hiçbir hareket yok hayatımızda. eşimde sağolsun işten eve evden işe.haaa bir de spora gidiyor.geliyor yorgun yorgun.ben bildiğiniz evde kzını büyüten yemek yapan temizlik yapan bir hatun..canım çok sıkılmaya başladı bu konuda.böyle olan var mı?
sağol canım verdim kurtuldum yüklerimden
kilo gerçekten hamallıkmışhayatımda ilk defa kilo almıştım ve bacaklarım ağrıyodu çabuk yoruluyodum
şimdide çabuk yoruluyorum gerçide hafiflediğimi hissediyorum
senın kilo problemin yoktu değilmi:26:
yahu ne zman pcye geçsem bi kıpraşım içinde oluyor benim cimcimmde
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 2 ziyaretçi)
- bayanstres,
- elifoyku+,
- umutluay,
- sekos+,
- hatunirem
[h=4][/h]
kızlar hazır sizi yakalamışken sorayım.
sebze yemeğini nasıl veriyorsunuz? biz bir türlü geçemedik. mesela ıspanak,karnıbahar vb. baya kaşıkla veriyorsunuz yiyor mu bebişler? ben yapamıyorum sanırım yaa....ya da benim kız uyuz:)))
ikincisi de evlilik hayatınızben evde sadece anne gibiyim (( hiçbir hareket yok hayatımızda. eşimde sağolsun işten eve evden işe.haaa bir de spora gidiyor.geliyor yorgun yorgun.ben bildiğiniz evde kzını büyüten yemek yapan temizlik yapan bir hatun..canım çok sıkılmaya başladı bu konuda.böyle olan var mı?
yok kız koyacam süssüz püssüzüm ama koymak istedim dün çekilmiştim neden olmuyor defalarca denedimmm
biri beni mi anlatıyorr
ya bir de benim ki tahriş olmuş yaaaa utanarak yazıyroum ama neden acaba?? kaşınıyor off off doğum yaptık çürüğe çıktık
yok kız koyacam süssüz püssüzüm ama koymak istedim dün çekilmiştim neden olmuyor defalarca denedimmm
biri beni mi anlatıyorr
ya bir de benim ki tahriş olmuş yaaaa utanarak yazıyroum ama neden acaba?? kaşınıyor off off doğum yaptık çürüğe çıktık
ben sebzeyi kıymayla haşlayıp blendırlıyorum tabi yağını tuzunu herbişeyciğini koyuyorum öyle veriyorumkızlar hazır sizi yakalamışken sorayım.
o kafayı vurma bizdede oluyo sinirlenince yüzüstü yere yatıp kafayı hafifçe yere vurup duruyomerhabalar hanımlar bende oğlanı uyuttum mutfağı topladım karnımı doyurdum geldim.uyanır birazdan sanrım
dün gece okudum geçmişi herkezi beğendim alıntı yaptım cevap yazarken uyandı benim oğlan yanına gittim geldimğimde eşim başka bi sayfa açmış kapamış bi kızdım b kızdım.nolduki yeniden açarsın diyo bide.
süt olayı ben veremiyorum yani içmiyor zaten biberon almıyor suluğunda veriyordum bikaç kez içti artık hiç içmiyor bende çorbalarına muhallebisine kahvaltıın a falan koyuyorum.sütlü pirinç çorbası yapıyorum princi sevdiğinden yiyor güzelce.bazensebze çorbalarına bile koyuyorum süt bi şekilde içmesi gerekiyor çünkü.
strescim benim oğlanın kolları alnı yüzü hep mor kırmızı şekilller dudakları patlıyor kanıyor sürekli kendine zarar veriyor bi şekilde.ağlamıyorda benim oğlan çoğu kez.kafasını falan bilerek biyerlere vuruyor hoşuna gidiyor nedense.canını yakacak gibi değilde kızıyorum ama yine yapıyorum.
eltilerin içine düştün deseneevett sığdımm evet güzel, en güzeli teras.. güneş alıyor pencereleri baya var her yer pencere sankiii:))) umarım kışın ısınırız sobalı çnkü, burada kaloriferli ev yokmuş.. alt katta eltiler oturuyor:) benim evsahibes elti yani tartışmış çıkmış..
onun gibi küçük yok girişteki bayanın 6-7 yaşında iki çocuğu var onlarla aradaaaaa sıradaaaaaa oynuyor balkonda görüyor genelde.benimkinin oyun arkadaşı benim deeee
ahmetimin de fotosunu yükle ama olur mu,
yaa ben neden yükleyemiyorumm
tühh yaa kırk yılın başı albüm yapayım dedim olmadı buu
, hata diyo neden acepp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?