- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
kızlAr selm nasılsın?sayfalar bi anda coşmuş...geçmiş yapamadım..hareket gelmiş topiğe maaşallhben de hastaydım bayağıdır giremedim inş.herkes iyidir...
Selam anneler nasilsiniz.
Ben hic giremez oldum. Ahmet is ev ucgeninde yorulup duruyorum
Azi disi patlati ahmetin de bihafta oldu ama azi dis diger disler gibi degil yavas yavas cikuyo cok huursuz ediyo
Altta ustte 4 er disi var. Sonra sira azilarda zaten. Aradaki kopek disleri azilardan sonra cikiyo
Onlar azilardan da zor cikarmis(
Meme konusunda ben yazin okul acilmadan gunduz emmelerini azalttim baya. Isbaslayinca zorlanmasin diye
Simdi eve geldigimde ozlem gidermek icin emiyo bi de gece uyumadan bi de sabah.
Akli iyice eriyo artik tam akli ermeye basladigu zamanlarda surekli emzirmedigimden oyle mi alisti bilmem.
Aglatma konusuna gelince ben de aglatmam
Kararli olup konusurum anliyo ahmet beni cogu konuda.
Daha meme birakmk icin erken ama limon tuzu surmus bi arkadas bi kac gunde birakmis cocuk
Bi yandan da konusup oyun yapmis fln
Yemek konusunda da herseyden yiyo masallah ama ben 4 aydan beri herseyi verdim
Blender kullanmaya usendim ogg diye diye alisti
Her cocuk farkli ama kiyas yapmamak lazim insan burda okuyunca hemen kiyasliyo
Son olarak kitap okumayi cok seviyo ahmet.
Yani ben okuyorum o resimlere bakip dinliyAtti gitti gibi bikac kelime siyluyo
Ozlemisim ne cok yazdim
Telefondan yazdim gider ins ms
Artık benimde bir tabletim var
bu arada ben gündüz albüm yapmıştım:99
karşınızdaaaayımmm
kızımın 2. azı dişi çıkıyor ve bu sefer ateşi çıktı şimdi, belliydi aslında tüm gün çook mızmızdı kucaktan inmedi, gece uyumayacak yinee:18:
oo sizinkiler tamamlayacak yakında dişleri.Kolay gelsin sekos. Ahmetin de ikinci aci cikti cikicak. Ishal gibi yapti bugun salgin da
varmis distendir ins.
Kitap olarak en son bebek koala serisini aldim. Basinda durmazsam biraz bakiyo sonra yirtiyo
Bayadir kitap okuyoruz daha kucukken hayvanlar renkler vs resimlere bakiyoduk sadece
Gun gectikce daha uzun dinliyo. Baslarda yarim dk dinlemeden yirtmak istiyodu
Zamanla alisti yine yirtar biraksam. Yer hatta :))
Cok yorgunum ahmeti uyuturken sızıp gidiyorum hep camasir asicam diye zorla kalktm az once
Bi de yaninda uyuyup kaldigimdan yanimizda yatmaya alisti. Gece sirf yanima gelmek icin kalkiyo
Alinti yapamadim telefondan herkesi opuyorum cok
herkese selam gerçi benden başka kimse yok şuan
gündüz bir fırsat bulup giremedim ki
zar zor uyuttum da bakabiliyorum.
son üç gündür koltuk tepelerinden inmiyor koltuğun yaslanma yerinede tırmanmaya çalışıyor
çok kötü biçime 4 kere düştü kafamı çevirmemle tırmanması bir oluyor kolu bacağı kırılacak diye ödüm kopuyor:18:
bide inat bide inat biryandan düştüm diye ağlıyor biryandan tekrar tırmanmaya çalışıyor ne yapıcam bilmem.
herkesin suratına kapı çarpmaya bayılıyor.
tuhaf tuhaf huyları giderek çoğalmakta.
eliföykücüm seni gördüm slm vereyim dedim kaçıyorum iyi geceler canım.
gule gule kullan cnm bendee ramazan bayramında almıstımm :)Artık benimde bir tabletim var
sımdı ıı olmana sevındımm cınsıyetı ogrenır ogrenmez yazsuksuk
sağol cnm amin inşallh.grip olmuştum atlatamadım o da bronşite falan çevirdi işte.öksürük falan...şimdi daha iyiyim ama çok şükür...
arzural
sağol cnm benim amin inşallah...ayy bende cinsiyetini çok meark ediyorum.sağlıklı olsun tabiki de ama merak işteöğrenir öğrenmez yazıcam canım...
kızımın 2. azı dişi çıkıyor ve bu sefer ateşi çıktı şimdi, belliydi aslında tüm gün çook mızmızdı kucaktan inmedi, gece uyumayacak yinee:18:
ah canım ah haddinden fazla hemde abartmıyorum 15-20 dk emziriyorum 5 dk sonra meme-memem diye ağlamaya başlıyor gelip göğüslerimi çekiştiriyor hele geceleri tam bir felaket ayakta sallamayla da avunmuyor illa meme emecek öyle uyumaya devam ediyor yoksa bas bas çığlık kıyamet.zaten bu meme emmesi yüzünden iştahı da kesik normal yemekleri reddiyor hele pütürlü şeyleri direk tükürüyor.
seninki bize göre bayağı kolay olacağa benziyor inşallah hiç birimiz zorlanmayız.
senin yazını okurken kendi durumumu gördüm,bizimkide aynen o durumda,uyku sorunumuzda mevcut 12den 1 den aşağı kesinlikle uyumuyor ve gece uyanmalarının haddi hesabı yok emmeden kesinlikle devam etmiyor uykuya.
ortamızda uyuyor 2-3 aydır 10 kereden aşağı uyandığı yok çünkü.
24 saat emzirsem hayır demez emer.
selam canım ben varımya burdaaşk olsun
mertin uyksuu aynımı canım hiç düzelme yokmu
benimkide yeni uyudu bugün iyice geciktirdi uykuyu gece çok sık kalksada 10-11 gibi uyurdu.
ayyy çok kötü oluyor yaaa inşallah biyerlrine bişey olmaz bu afacanların.bizimki kanepelere ilk tırmanmaya başladığı zamanda çok düşüyordu hemde kötü düşüyordu.çok şükür kötü bişey olmadı.şimdi pencerelere taktı peteklerin üstüne çıkıyor kanepelerden orlardan düşüyor artık.
mert paşama dikkat et canım yaa alla korusun.
benim oğlanda kapı çarpmaya bayılıyor birilerinin suratına yapmıyorda sadece oynamak hoşuna gidiyor sanırsam kendini salona falan kapatıyor bu şekilde bide ağlıyor sonra.sanki ben diorum kendini kapa salona diye.
ben de senin yazına cvp verecektim :))
sanırım birebir aynıyız.sen yazınca kendim yazmış gibi oluyorum bende(uyumadıkları yemedikleri halde enerjileri de max. seviyede bu sıpaların maşallah:)))benim kız da koltuk tepelerine çıkıyor.ödümüz kopuyor...allah korusun yavrularımızı
herkese selamlar öpücüklerrrrrrrrrrr
hemen bakayım mert beyi özlemiştim zatenkızlar albüme yepyeni resimler yükledim
çocuk felci asisi damla olarak veriliyo CNN bu başka biseymi ki hem eylül çok küçüktü olduğunda siz gecen ay bidahami oldunuz blemedim kafam kar işti simdi:44:günaydın hepinize
bugün çocuk felci aşısını vurdurmamız için bizi sağlık ocağına çağırmışlar.. geçen ay vurduk demiş eşim suriyelilerden dolayı tekrar vuruluyor demiş...ahh şu suriyeliler ahhhhh
ateş çıkar mı ki zaten ateşli belki de yarın gelin derler..
bakayim damadimakızlar albüme yepyeni resimler yükledim
Karam geldi aklima kalkacak hemenfoto fotooo albümm..
kalkacak bakın hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?