2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlAr selm nasılsın?sayfalar bi anda coşmuş...geçmiş yapamadım..hareket gelmiş topiğe maaşallh ben de hastaydım bayağıdır giremedim inş.herkes iyidir...

maşallah cannım hamilleğin ilerlemiş bile geçmiş olsun.

slm mattika,maşallah ahmete ne güzel herşeyi itiraz etmeden yiyormuş bide mert alışabilse sinirden deli oluyorum peşinde yesin diye koşturmaktan.

herkese selam gerçi benden başka kimse yok şuan

gündüz bir fırsat bulup giremedim ki

zar zor uyuttum da bakabiliyorum.

son üç gündür koltuk tepelerinden inmiyor koltuğun yaslanma yerinede tırmanmaya çalışıyor

çok kötü biçime 4 kere düştü kafamı çevirmemle tırmanması bir oluyor kolu bacağı kırılacak diye ödüm kopuyor:18:

bide inat bide inat biryandan düştüm diye ağlıyor biryandan tekrar tırmanmaya çalışıyor ne yapıcam bilmem.

herkesin suratına kapı çarpmaya bayılıyor.

tuhaf tuhaf huyları giderek çoğalmakta.

bende mertin fotolarını yükleyecektim de hiç halim kalmadı yarın yükleyebilirse yüklerim.

kızımın 2. azı dişi çıkıyor ve bu sefer ateşi çıktı şimdi, belliydi aslında tüm gün çook mızmızdı kucaktan inmedi, gece uyumayacak yinee:18:

ateş yaptı demek zor bi gece olucak belli siizn için.kuzum nasıl sıkıntı çekiyordur şimdi.biz daha normal dişleri çıkaramadık azılara çok var.daha 5 dişteyiz 6.7. dişler görünüyo ama patlamadı.

oo sizinkiler tamamlayacak yakında dişleri.
diştendir inşallah ya ishal belli olur bikaç güne atlatır inşallah hemencecik.

eliföykücüm seni gördüm slm vereyim dedim kaçıyorum iyi geceler canım.

selam canım ben varımya burda aşk olsun

mertin uyksuu aynımı canım hiç düzelme yokmu
benimkide yeni uyudu bugün iyice geciktirdi uykuyu gece çok sık kalksada 10-11 gibi uyurdu.
ayyy çok kötü oluyor yaaa inşallah biyerlrine bişey olmaz bu afacanların.bizimki kanepelere ilk tırmanmaya başladığı zamanda çok düşüyordu hemde kötü düşüyordu.çok şükür kötü bişey olmadı.şimdi pencerelere taktı peteklerin üstüne çıkıyor kanepelerden orlardan düşüyor artık.
mert paşama dikkat et canım yaa alla korusun.
benim oğlanda kapı çarpmaya bayılıyor birilerinin suratına yapmıyorda sadece oynamak hoşuna gidiyor sanırsam kendini salona falan kapatıyor bu şekilde bide ağlıyor sonra.sanki ben diorum kendini kapa salona diye.

Artık benimde bir tabletim var
gule gule kullan cnm bendee ramazan bayramında almıstımm :)
sımdı ıı olmana sevındımm cınsıyetı ogrenır ogrenmez yaz
kızımın 2. azı dişi çıkıyor ve bu sefer ateşi çıktı şimdi, belliydi aslında tüm gün çook mızmızdı kucaktan inmedi, gece uyumayacak yinee:18:

bızımkı huysuzz yatıırıyorum tam daldı derken ben yatagıma gırer gırrmez gozu kapalı aglama moduna gırıyor hadıgene al kucagına pıspıslaa uyut gene kısır dongu

ben de senin yazına cvp verecektim :))
sanırım birebir aynıyız.sen yazınca kendim yazmış gibi oluyorum bende(uyumadıkları yemedikleri halde enerjileri de max. seviyede bu sıpaların maşallah:)))benim kız da koltuk tepelerine çıkıyor.ödümüz kopuyor...allah korusun yavrularımızı

herkese selamlar öpücüklerrrrrrrrrrr

yok canım ya maalesef uyku bozukluğu devam ediyorbir düzen tutturamadı gecelerin adamı

valla gözlerimi dört açıyorum o kadar dikkat ediyorum ama ne fayda yapıyor yapacağını kaşla göz arasında.

sende kaana dikkat et çok yaramaz bunlar.

bizimki milletin suratına çarpmaya bayılıyor eğer içerde yanlızsa kapı koluna uzanıp gayet kolay bir şekilde açıyor.

giremediği yer yok.

kader arkadaşıyız canım

aynen uyku yok yemek yok ama yaramazlığa gelince .

maşallah onlara canları sağolsun,olan bize oluyor.

kaza bela gelmeden büyüseler de,böyle tehilkeli şeyler yapmasalar.

günaydın hepinize

bugün çocuk felci aşısını vurdurmamız için bizi sağlık ocağına çağırmışlar.. geçen ay vurduk demiş eşim suriyelilerden dolayı tekrar vuruluyor demiş...ahh şu suriyeliler ahhhhh
ateş çıkar mı ki zaten ateşli belki de yarın gelin derler..

Selam kazalar hayirli olsun diyen herkese teşekkürler daha iyisi sizin olsun derler bizde
Elif öykü laptop la zor oluyo nete göremiyorum demiştim eşime sağolsun almis gelmisss
Mooncum eylül siralamaya basladiktan sonra elinden tutup yürütüyorduk bide babasiyla karsilikli yürütüyordu k öyle öyle alisti

çocuk felci asisi damla olarak veriliyo CNN bu başka biseymi ki hem eylül çok küçüktü olduğunda siz gecen ay bidahami oldunuz blemedim kafam kar işti simdi:44:
Hem ateş veya has talik varsa yapmazlar bence

kızlar albüme yepyeni resimler yükledim
bakayim damadima

foto fotooo albümm..
kalkacak bakın hemen
Karam geldi aklima kalkacak hemen
Bak alim hemen hivdosumuzada

Bu arada karraâaamm nerdesin bacim gel beya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…