çocuk felci asisi damla olarak veriliyo CNN bu başka biseymi ki hem eylül çok küçüktü olduğunda siz gecen ay bidahami oldunuz blemedim kafam kar işti simdi:44:
Hem ateş veya has talik varsa yapmazlar bence
bakayim damadima
Karam geldi aklima kalkacak hemen
Bak alim hemen hivdosumuzada
Bu arada karraâaamm nerdesin bacim gel beya
Kafam baya karisti sekos 1 yasin da çocuk felci asidi oldular mi ben hatirlayamadimevet damla ağızdan veriliyor.. 1 yaş değil
miydi o ağızdan aldıkları:44:
damatt değilllll gııı gelin olcek benim kızemm
opucukler bızdendeherkese selamlar öpücüklerrrrrrrrrrr
günaydın hepinize
bugün çocuk felci aşısını vurdurmamız için bizi sağlık ocağına çağırmışlar.. geçen ay vurduk demiş eşim suriyelilerden dolayı tekrar vuruluyor demiş...ahh şu suriyeliler ahhhhh
ateş çıkar mı ki zaten ateşli belki de yarın gelin derler..
buaradaa kızım tam anlamıyla yuruyorr artıkk .. ısımm dahada zorr
slm kızlar
uzun zamndır yoktum ne yapıyonuz
kız suksuk dünürüm gelinim nasıl
slm cnm ıı oda 1 saat oglen uykumuz sona erdı pc kapatayım yoksaa cıngar cıkıyor kıb optum
ya kızlar oğlum bu aralar gece çok uyanıyor ve ağlıyor bide acayip sinirli bi çocuk oldu çıktı başıma ne yapacağımı şaşırıyom umarım diştendir çok korkuyom ya böyle devam ederse diye:18::18::18:
maşallah rüzgara canimbu arada doğum günümüzden 10 gün sonra yürümeye başladık şimdi koşuyor
10 tane dişimiz var
yaramazlıkta sınır tanımıyoruz
yürümeye başlar başlamaz merdivenlerden düştü çok şükür bişey olmadı bizde anlamadık ama galiba melekler korudu oğlumu
ben ne söylersem kendince tekrar ediyor bazı kelimeleri çok güzel söylüyor
burnunu saçını kulaklarını sorunca gösteriyor bide pipisini ama onu biz öğretmedik nerden öğrendi bilmiyorum
bu aralar çok sinirli hele istediği bişey olmayınca direk kendini yere atıyor ve tepiniyor
maşallah masallahbuaradaa kızım tam anlamıyla yuruyorr artıkk .. ısımm dahada zorr
Kafam baya karisti sekos 1 yasin da çocuk felci asidi oldular mi ben hatirlayamadimKod:
Marjinin mert benim damadim ya ona yazdim sekoscum bilmezmiyim gelin olacaklar bizim kizlar
slm kızlar
uzun zamndır yoktum ne yapıyonuz
kız suksuk dünürüm gelinim nasıl
bu arada doğum günümüzden 10 gün sonra yürümeye başladık şimdi koşuyor
10 tane dişimiz var
yürümeye başlar başlamaz merdivenlerden düştü çok şükür bişey olmadı bizde anlamadık ama galiba melekler korudu oğlumu
burnunu saçını kulaklarını sorunca gösteriyor bide pipisini ama onu biz öğretmedik nerden öğrendi bilmiyorum
bu aralar çok sinirli hele istediği bişey olmayınca direk kendini yere atıyor ve tepiniyor
yok canım ya maalesef uyku bozukluğu devam ediyorbir düzen tutturamadı gecelerin adamı
valla gözlerimi dört açıyorum o kadar dikkat ediyorum ama ne fayda yapıyor yapacağını kaşla göz arasında.
sende kaana dikkat et çok yaramaz bunlar.
bizimki milletin suratına çarpmaya bayılıyor eğer içerde yanlızsa kapı koluna uzanıp gayet kolay bir şekilde açıyor.
giremediği yer yok.
selam canım sanadaherkese selamlar öpücüklerrrrrrrrrrr
günaydın hepinize
bugün çocuk felci aşısını vurdurmamız için bizi sağlık ocağına çağırmışlar.. geçen ay vurduk demiş eşim suriyelilerden dolayı tekrar vuruluyor demiş...ahh şu suriyeliler ahhhhh
ateş çıkar mı ki zaten ateşli belki de yarın gelin derler..
bu arada doğum günümüzden 10 gün sonra yürümeye başladık şimdi koşuyor
10 tane dişimiz var
buaradaa kızım tam anlamıyla yuruyorr artıkk .. ısımm dahada zorr
selam kızlar
bugün albüm yaptım
vee bütün bebelerin resmine baktım
hepsini özlemişim kocaman olmuşlar kızlarımızda erkeklerimizde:2:
hepsine maşallah diyorumrabbim nazarlardan kazalardan korusun
analarıda tütütü maşallahlıktı hani
benim evde 2 bilgisayar var ama 2 sini toplasanız bi tane etmez
beğen diyorum hata diyor yorum yapacam resimlere göndermiyor donuyor 30 dk bekle diyor anlamadım gittii
kk ağır geliyo heralde:26:
bende beğenilerimi toplu sundum o yüzden
bizim kapı kolları yuvarlak tokmak gibitutuyor ama çeviremiyor.
selam canım sanada
sokoşum hiç aramadıar bizi böle bişeyden hiç haberim yok hatta ilkini oldumu ne zaman oldu onuda unuttum.:26:
maşallah oğluşuna
çok geçmiş olsun canım yaa allah korumuş meleğini.
maşallah elifine canım
selam canım
şu bilgisayarları bi elden geçirt canım yaa ikisinden bi bilgisayar çıkar belki.
selam kızlar
bugün albüm yaptım
beğen diyorum hata diyor yorum yapacam resimlere göndermiyor donuyor 30 dk bekle diyor anlamadım gittii
selam kızlar
bugün albüm yaptım
aman dikkattsizin iyiymiş canım bizimki normal kol kolayca açıyor,
bugün bir olay geldi başımıza yine,
normalde ben dış kapıyı mert açıyor diye kilitli tutuyorum
bugün merdivenleri silen ablaya su verince arkasından kilitlememişim.
aradan bir iki saat geçti ben mutfağa gittim bir baktım kapıdan tıkırtılar geliyor hemen koştum bizimki yine kapıyı açmış
merdivenlere gidiyor allah korudu yine, bu dışarı merakı yüzünden başımıza birşey gelcek diye korkuyorum.:18:
teşekkür ederim strescimmm .. ben de bakayım
bu arada aşıya gittik, yanlış mı hatırlıyorum, bi keresinde ağızdan verdikleri damla neydi???
hatta dedi ki durum ciddi tr de 15 çocuk felci görülmüş 2. dozunu da yapacağız ama bir ay ama iki ay sonra bilemem, ayrı bi aşı kartı verdi .. suriyelilerrrrrrdenmişşş.. canları sağolsun da neden hastalık getiriyorlar kii
5 yaşına kadar olan çocukların hepsine vurulacakmış, bi arkadaşın kuzeni iç hastalıklar uzmanı, onu aramış ne yapalım sen vurduracakmısın demiş, dr kuzeni de tabi tabi ihmal etmeyin demiş
sizin iyiymiş canım bizimki normal kol kolayca açıyor,
bugün bir olay geldi başımıza yine,
normalde ben dış kapıyı mert açıyor diye kilitli tutuyorum
bugün merdivenleri silen ablaya su verince arkasından kilitlememişim.
aradan bir iki saat geçti ben mutfağa gittim bir baktım kapıdan tıkırtılar geliyor hemen koştum bizimki yine kapıyı açmış
merdivenlere gidiyor allah korudu yine, bu dışarı merakı yüzünden başımıza birşey gelcek diye korkuyorum.:18:
teşekkür ederim strescimmm .. ben de bakayım
bu arada aşıya gittik, yanlış mı hatırlıyorum, bi keresinde ağızdan verdikleri damla neydi???
hatta dedi ki durum ciddi tr de 15 çocuk felci görülmüş 2. dozunu da yapacağız ama bir ay ama iki ay sonra bilemem, ayrı bi aşı kartı verdi .. suriyelilerrrrrrdenmişşş.. canları sağolsun da neden hastalık getiriyorlar kii
5 yaşına kadar olan çocukların hepsine vurulacakmış, bi arkadaşın kuzeni iç hastalıklar uzmanı, onu aramış ne yapalım sen vurduracakmısın demiş, dr kuzeni de tabi tabi ihmal etmeyin demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?