bizde seni ve ahmeti ozlemistik karama da soyle onu ve efeyide özledikselam kızlar
bugün albüm yaptım
vee bütün bebelerin resmine baktım
hepsini özlemişim kocaman olmuşlar kızlarımızda erkeklerimizde:2:
hepsine maşallah diyorumrabbim nazarlardan kazalardan korusun
analarıda tütütü maşallahlıktı hani
benim evde 2 bilgisayar var ama 2 sini toplasanız bi tane etmez
beğen diyorum hata diyor yorum yapacam resimlere göndermiyor donuyor 30 dk bekle diyor anlamadım gittii
kk ağır geliyo heralde:26:
bende beğenilerimi toplu sundum o yüzden
allah korusun bebislerimizi bu di sari sevgisi nedir bunlarda ya eylülde böyle acamiyo ama acilinca bi kosuyokisizin iyiymiş canım bizimki normal kol kolayca açıyor,
bugün bir olay geldi başımıza yine,
normalde ben dış kapıyı mert açıyor diye kilitli tutuyorum
bugün merdivenleri silen ablaya su verince arkasından kilitlememişim.
aradan bir iki saat geçti ben mutfağa gittim bir baktım kapıdan tıkırtılar geliyor hemen koştum bizimki yine kapıyı açmış
merdivenlere gidiyor allah korudu yine, bu dışarı merakı yüzünden başımıza birşey gelcek diye korkuyorum.:18:
sekoscum ewet 4.veya 6.ayda olduk bak alim bende yarin ararım hemsireyiteşekkür ederim strescimmm .. ben de bakayım
bu arada aşıya gittik, yanlış mı hatırlıyorum, bi keresinde ağızdan verdikleri damla neydi???
hatta dedi ki durum ciddi tr de 15 çocuk felci görülmüş 2. dozunu da yapacağız ama bir ay ama iki ay sonra bilemem, ayrı bi aşı kartı verdi .. suriyelilerrrrrrdenmişşş.. canları sağolsun da neden hastalık getiriyorlar kii
5 yaşına kadar olan çocukların hepsine vurulacakmış, bi arkadaşın kuzeni iç hastalıklar uzmanı, onu aramış ne yapalım sen vurduracakmısın demiş, dr kuzeni de tabi tabi ihmal etmeyin demiş
teşekkür ederim strescimmm .. ben de bakayım
bu arada aşıya gittik, yanlış mı hatırlıyorum, bi keresinde ağızdan verdikleri damla neydi???
hatta dedi ki durum ciddi tr de 15 çocuk felci görülmüş 2. dozunu da yapacağız ama bir ay ama iki ay sonra bilemem, ayrı bi aşı kartı verdi .. suriyelilerrrrrrdenmişşş.. canları sağolsun da neden hastalık getiriyorlar kii
5 yaşına kadar olan çocukların hepsine vurulacakmış, bi arkadaşın kuzeni iç hastalıklar uzmanı, onu aramış ne yapalım sen vurduracakmısın demiş, dr kuzeni de tabi tabi ihmal etmeyin demiş
maşallah rüzgara canim
Allah korumuş bizde bi suru şey atlattik Canim iki bayramda da
Gece uykularida çok düzensiz oluyo bi günü bi gün ününü tutmuyo biz anlamadik salla
Sinir olayina gelince eylülude es geçmemek lazim bende korkuyorum canim huy olarak kalmaz insallah
aynen öyle canım bir günü bir gününü tutmuyor valla şaşırdım kaldım bende neyse umarım tez zamanda bütün bebeler düzene girer
sinir sanırım bu dönemde çoğu bebekte görülüyor biraz internetten baktım çoğu anne aynı şeyden şikayet etmiş
maşallah rüzgara canim
Allah korumuş bizde bi suru şey atlattik Canim iki bayramda da
Gece uykularida çok düzensiz oluyo bi günü bi gün ününü tutmuyo biz anlamadik salla
Sinir olayina gelince eylülude es geçmemek lazim bende korkuyorum canim huy olarak kalmaz insallah
aynen öyle canım bir günü bir gününü tutmuyor valla şaşırdım kaldım bende neyse umarım tez zamanda bütün bebeler düzene girer
sinir sanırım bu dönemde çoğu bebekte görülüyor biraz internetten baktım çoğu anne aynı şeyden şikayet etmiş
artık beğeniyor yazıları bilgisayarım diycektim yine hata dedi beğendimi beğenmedimi anlamadımbizim kapı kolları yuvarlak tokmak gibitutuyor ama çeviremiyor.
selam canım sanada
sokoşum hiç aramadıar bizi böle bişeyden hiç haberim yok hatta ilkini oldumu ne zaman oldu onuda unuttum.:26:
maşallah oğluşuna
çok geçmiş olsun canım yaa allah korumuş meleğini.
maşallah elifine canım
selam canım
şu bilgisayarları bi elden geçirt canım yaa ikisinden bi bilgisayar çıkar belki.
of of Allah korumus yasizin iyiymiş canım bizimki normal kol kolayca açıyor,
bugün bir olay geldi başımıza yine,
normalde ben dış kapıyı mert açıyor diye kilitli tutuyorum
bugün merdivenleri silen ablaya su verince arkasından kilitlememişim.
aradan bir iki saat geçti ben mutfağa gittim bir baktım kapıdan tıkırtılar geliyor hemen koştum bizimki yine kapıyı açmış
merdivenlere gidiyor allah korudu yine, bu dışarı merakı yüzünden başımıza birşey gelcek diye korkuyorum.:18:
niran unsala ilk defa benzetildimbaktım albümüne maşallah stres tam forumundasın.
tıpkı niran ünsala benziyorsun,onun zayıfı gibisin.
istanbuldayım kimse bizi aramadıteşekkür ederim strescimmm .. ben de bakayım
karam haşatbizde seni ve ahmeti ozlemistik karama da soyle onu ve efeyide özledik
Bide firsat bulduğunda da gelin yaaa
allah korusun bebislerimizi bu di sari sevgisi nedir bunlarda ya eylülde böyle acamiyo ama acilinca bi kosuyoki
sekoscum ewet 4.veya 6.ayda olduk bak alim bende yarin ararım hemsireyi
gecelerden bahsetmeyelim bigün düzelirlermi diye düşünmekteyimhepinizee günaydınnn..
nasıldı yaramazlar uyudular mı rahat? benimki yine formundaydı 1,5 saat uyumadı 3 de ... gece çookk zor uyuttum,beni yatağıma indirme kucağında uyuyayımm elim de memede oohhhhh huzurlu ama eziyetli
kızlar bu aşı sadece hatay genelinde olsa neden tvde haber bültenlerinde yer alsın ki??:44:
bi sordurun bakalım yazın buraya
sizde çok tatlısınız masallahHerkese selamlar
Strescim cok tatlisiniz anali oğulgilli allah nazadan saklasin
Sekoscum bizide aşı için aramadilar
Sagol cnm gozler benziyor gibi yanaklarda ben ama babaya cok benzer foto koyarim bakarsinzkaram haşatpili bitti sanırım şimdiden error veriyor sabah 6 da koy yollarında ya bizde nasılsın iyimisin diye hatırlaşıyoruz
söylerim ama dediğini
ha bu arada eylül senin kopyan
efede zannedersem diş derdinde
gecelerden bahsetmeyelim bigün düzelirlermi diye düşünmekteyim
sizde çok tatlısınız masallah
fatih pasanın gözleri sana benzettim yanılıyomuyum
Sagol cnm gozler benziyor gibi yanaklarda ben ama babaya cok benzer foto koyarim bakarsinz
kızlar bugün hava güzeldi eşimle oğlumla dışarı öıktık sağlık ocağınada uğrayıp sorduk şu aşı işini.bu uygulama sadece belli bölgelerdeymiş şuan için ankarada böle bi uygulama yokmuş.eşimi göndermiştim oda beraber gidelim diye geldi.ben sormuş oldum korkmayın 6. ayda bu aşıyı oldular dedi.bi uygulama başlarsa bize haber vericeklermiş zaten.
ben baktım canım ikinize de benzeyen yanları var paşanın.
gözler sen yanaklarda sen dediğin gibi.
Oyle tatlim ikimizdende almis .bizide aramadilar asi iiçin bu aradaooo gezdiniz demek güzel havaları değerlendirmek gerek.
bizede bu aşı konusunda haber veren yok demek ki istanbulda da böyle bir uygulama yok şimdilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?