2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bizde seni ve ahmeti ozlemistik karama da soyle onu ve efeyide özledik
Bide firsat bulduğunda da gelin yaaa

allah korusun bebislerimizi bu di sari sevgisi nedir bunlarda ya eylülde böyle acamiyo ama acilinca bi kosuyoki

sekoscum ewet 4.veya 6.ayda olduk bak alim bende yarin ararım hemsireyi

slm canım nerelerdeydin hiç uğramıyorsun.

ev iş çocuk yemek temizlik çok yoruluyorum ya ben bu aralar işlerde yoğun o yüzden yoktum ara ara bakıyordum kimse olmayınca bende yazmıyordum

bizimkide tam yaşında yürü doğumgününden hemen sonra bizimkiler aynı gün doğmuştu demekki aynı zamanda yürümüşler.
çok geçmiş olsun bizde neler atlatıyoruz neler.
maşallah rüzgara.bizimkide bayağı konuşuyor birşeyler sinir hele inat en üst seviyede.[/QUOTE]

sağol canım evet aynı gün doğmuşlardı aynı zamanda da yürüdüler

öyle mi bizi kimse aşı için çağırmadı en iyisi ben gidip sorayım

ya kızlar bu aşı sadece hatay genelinde olsa neden tvde haber bültenleirnde yer alsın ki??:44:
bence sizi de çağırırlar, hataydan geldikleri içindir..

bak şimdi bende merak ettim sorun sordurun bakalım

bu aradaa günaydınn hepinizzeeeee

hepinizee günaydınnn..
nasıldı yaramazlar uyudular mı rahat? benimki yine formundaydı 1,5 saat uyumadı 3 de ... gece çookk zor uyuttum,beni yatağıma indirme kucağında uyuyayımm elim de memede oohhhhh huzurlu ama eziyetli

kızlar bu aşı sadece hatay genelinde olsa neden tvde haber bültenlerinde yer alsın ki??:44:
bi sordurun bakalım yazın buraya

(az önceki mesaj gönderilmedi diye tekrar yazmıştım)

Son düzenleme:
hepinizee günaydınnn..
nasıldı yaramazlar uyudular mı rahat? benimki yine formundaydı 1,5 saat uyumadı 3 de ... gece çookk zor uyuttum,beni yatağıma indirme kucağında uyuyayımm elim de memede oohhhhh huzurlu ama eziyetli

kızlar bu aşı sadece hatay genelinde olsa neden tvde haber bültenlerinde yer alsın ki??:44:
bi sordurun bakalım yazın buraya

Herkese selamlar

Strescim cok tatlisiniz anali oğulgilli allah nazadan saklasin

Sekoscum bizide aşı için aramadilar

keni albümüme yorum yazabildim
dün niye sizlerinkine kabul etmedi anlamadım böyle olunca kaytarıkçı gibi oldum
söylediğiniz herşey için teşekkürler canlarım

artık beğeniyor yazıları bilgisayarım diycektim yine hata dedi beğendimi beğenmedimi anlamadım

of of Allah korumus ya
çok geçmiş olsun

baktım albümüne maşallah stres tam forumundasın.

tıpkı niran ünsala benziyorsun,onun zayıfı gibisin.
niran unsala ilk defa benzetildim
fotodandır

istanbuldayım kimse bizi aramadı

karam haşatpili bitti sanırım şimdiden error veriyor sabah 6 da koy yollarında ya bizde nasılsın iyimisin diye hatırlaşıyoruz
söylerim ama dediğini
ha bu arada eylül senin kopyan
efede zannedersem diş derdinde

gecelerden bahsetmeyelim bigün düzelirlermi diye düşünmekteyim

Herkese selamlar

Strescim cok tatlisiniz anali oğulgilli allah nazadan saklasin

Sekoscum bizide aşı için aramadilar
sizde çok tatlısınız masallah
fatih pasanın gözleri sana benzettim yanılıyomuyum

Sagol cnm gozler benziyor gibi yanaklarda ben ama babaya cok benzer foto koyarim bakarsinz

kızlar bugün hava güzeldi eşimle oğlumla dışarı öıktık sağlık ocağınada uğrayıp sorduk şu aşı işini.bu uygulama sadece belli bölgelerdeymiş şuan için ankarada böle bi uygulama yokmuş.eşimi göndermiştim oda beraber gidelim diye geldi.ben sormuş oldum korkmayın 6. ayda bu aşıyı oldular dedi.bi uygulama başlarsa bize haber vericeklermiş zaten.

Albume babamizin resminde koydum strescim

Elifoykum nasıl sin cnm oh gezin ya ne güzel bende hava Güzelse çıkıyorum hemen

ooo gezdiniz demek güzel havaları değerlendirmek gerek.

bizede bu aşı konusunda haber veren yok demek ki istanbulda da böyle bir uygulama yok şimdilik.

bilmem ki fotadan mı andırıyor gibi

Son düzenleme:
Selam hanimlar hayirli cumalar cümlemize
Epeydir giremiyorum firsat hic olmuyor eylülde hastalandi bademcikleri sismis balgam var idrarindada enfeksiyon cikti kuzumun gecen sene kisi cok guzel atlattik ama bu sene yakalandi kuzum baya atesimiz vardi hamd olsun simdi biraz daha iyi simarikliklar son sürat devam hele disarda bebek arabasinda oturtamiyorum yürümek istiyormus kadinlar sarilip duruyor cadi tanimadigimiz etmedigimiz insanlara yabancilik hic cekmiyor milletin bacagina yapisip duruyor azicik yabancilik cekse iyiy olur
Bizden simdilik bukadar
Sizler nasilsiniz bebisler nasil umarim herkezde keyfler yerindedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…