2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

anım

tebrik ederim canım 2. paşan gelicek demek.geçmiş olsun canım bu arada atlatmış kuzun zaten.

canım biz sünnet yaptırmadığımzdan bilmiyorum temizleyince nasıl işlik olmuş acaba anlayamadım.çokmu oynamış acaba yada krem falan sürmüşte ondanmı olmuş beyazlık var deyince aklıma o geldi.

selam kızlar kaan uyuyorken bi bakayım dedim

dün yine çok uyandı gece hep ağlayarak uyandı yada uykusunda ağladı sanırım dişlerden yapıyor yine beyazlamış dişler var.en son dişten sonra iyiydik bi süre uyku konusunda ama buraya kadarnmış demek.

kaanın saçlarını kestirmek istiyorum çok uzadı özellikle ense ve kekülleri.bağlıyorum bazen arkadan raatlasın diye öndeki saçlar gözüne geliyor.eşime söyledim konuşmuş kuaförüye 1-2 ay bekleyin demiş havalr biraz ısınsın.niye anlamadım ama olmazsa ben kısaltırım biraz bilmiyorum.

ben bunları yzarken benim oğlan kıpırdanmaya başladı bile

Cnm benimkide sunnetli degil zaten sunnetli olsa temizlemeye gerek kalmaz suan cok az kalmis snrm tahriş oldu bidaha elletmem yavrumun bitane pipişi var

Berber yanlis anlamistir bence siifira vurdurcaksiniz sanmistir bizde uçlarında naldirdik yaza sıfır yaptircakmisbabasi ben hic istemiyorum ya güçlenir demeis berber

Cnm benimkide sunnetli degil zaten sunnetli olsa temizlemeye gerek kalmaz suan cok az kalmis snrm tahriş oldu bidaha elletmem yavrumun bitane pipişi var

bende sünnetli sandım canım ben hiç temizlemiyorum pipisini yani yüzeysel siliyorum yada banyoda köpükle yüzeysel ykıyorum derisine falan bişey yapmıyorum.o yüzden anlayamadım sanırım sünneli sandım canım.
elletme kıssss bi tane pipişleri var tabi bişi olursa naparlar

bu arada temzilenmesimi laızm canım ya hiç bilmiyorum ben kimsede bişey demedi.

Berber yanlis anlamistir bence siifira vurdurcaksiniz sanmistir bizde uçlarında naldirdik yaza sıfır yaptircakmisbabasi ben hic istemiyorum ya güçlenir demeis berber

yok canım hatta ne şekil yapalım falan diye bikaç şekil anlatmış biz uzun bırakmak istiyoruz zaten.anlayamadım bende o yüzden acaba dükkan soğuk olur falan diyemi dedi.

bizimkini sıfıra vurmuştuya canım berber ben kıslatın diye göndermiştim.baya güçlendi ama tekrar getirin sıfıra vuralım pekişsin demiş ben kıyamamıştım.belki yaza tekrar sıfıra vurdurabilirim.cansız hala saçları babasına çekseymiş bu konuda bana çekmiş.babasının saçları çok gür benimkiler ince telli.

cnm ben banyoda pipisi yumusayinca iler geri yapiyorum ustundeki deriyihaftada bir yeter demisti dr fazla ellemeyin nazik olun dedi

hadi hayırlısı olsun bakalım.

sıfıra vurduracağınızı sanmıştır berber. bende bi sıfıra vurdurtmayı dşünüyourm şubatta buralar ısınır ısınırmaz vuracam, nisanı bekle diyrlar ama yaza kadar çıksın istiyorum saçlarımız hem ince hem az .. 15 tatilde memlekette küpe de takacaz..
ve sanırım bende bebek konusuna mantıkğımla bakınca bir tane daha olsun diyorum, bu yüzden de sütten kesmem lazım, kıyamıyorum ama , aslında büyüdü süt azaldı, gece uykusunu bölüyor meme için.. kıyamıyorum ama yaşımızda gidyor kararsızım ,

sendemi kız istiyordun ikinciyi canım yoksa gönlünden geçenmi oldu.
ilkinde cinsiyet o kadar önemli olmuyo erkek yada kız ama ikincisinde insan kızsa erkek erkekse kız istiyor.
ben de öyle düşünüyordum geçen güne kadar. şimdi ise kız olursa hiç de üzülmeyecem kızımın bi kız kardeşi olur ne güzel önce kavga ederler büyüdükleirnde de sırdaş olurlar, evlendiğinde yardımcı olurlar birbirlerine. benim kız kardeşim yok olsun çok istemeye başladım, evlendiğim günden beri
am a kızımın olsun bana demesin anne neden kızkardeşim yok diye
erkek olursa da (ki ben erkek çocuklarını çook severim) bir kız bir erkek olurlar erkek kardeşi var derler :

albümm

mooncum resim istemiştinya yükledim canımcım

kızlar ağzında sakız olan resimleri anneannesi çekmiş haftasonu bizdeydi eşim ava gitti beraber kaldık.annenanesi sakız çiğnemeyi çok sever bende bi o kadar sevmem midem bulanır ağzımda sakız varken.benim oğlan anneannesine çekmiş sanırım bu konuda.verme diyorum yutar diyorum ama yutmuyoda ben görmeden veriyo oğlana sakızı.

A.s canim hos geldin erkek demek iki erkek kardeş takilirlarberaber artik
Bu arada geçmiş olmuş
selam canim uykular boyle bizimde iyiydi hastaliktan beridir uyanip agliyo cozemedim diş mi biyerimi agriyo
Berber az kisaltacak ne var ki öyle söylemiş anlam adim

sekoscum bende çok istiyorum salla 2 kiz kardes benimde yok sanirim ondan birbirlerini yerler evlenene kadar sanirim 1 sene sonra calismalara baslicam

Bak alim bakalim nasil olmuş emircim sakizi iyi yutmuyo o zaman anneanne iyi öğretmiş

cnm ben banyoda pipisi yumusayinca iler geri yapiyorum ustundeki deriyihaftada bir yeter demisti dr fazla ellemeyin nazik olun dedi

bende yapıyım bari arada

vurdur canım belki etkisi olur gürleşir saçları.

canım gece emmesini kesebiliyorsan kes tabiki gece beslenmeye ihtiyaçları yok zaten ama gündüz kesme bence sütün de varsa ne kadar emse kar.benimki tamamen kesildi sayılır sadece sabahları emiyo oda çok az süt geliyor.
2.içinde sütten kesilmesine gerek yok.yani hamileyken emzirilebiliyor.
cesaretin varsa yap kız ikinciyi arada çok yaş olmasıda iyi değilmiş 2-3 yaş idealmiş.şimdi başlasan bikaç aya hamile kalsan 2 yaş olur sanırım aralarında.
bende cesaret yok olsa belki yapardım.yaşımda erken 88 doğumluyum brazda ona güveniyorum sanırım.

benimde 2 erkek kardeşim var hep istemişimdir bi kız kardeş.yada bi ablam olsaydı sırdaşım olurdu arkadaşım olurdu falan diye.ben bi kızım olsun çok istiyorum ama 2. de erkek olursa üzülmem sonuçta erkek kız farkemez hepsi evlat.ama bi kızım olsun çok istiyorum dediğim gibi.2. erkek olursa 3. zorlamam heralde kız için bilemiyorum.

hatta ultrasona girdiğimizde eşim kapıda bekliyordu ben kız olacağından o kadar eminimki doktor erkek deyince bi an üzülmedim değil eşim hep söler bunu üzülmüştün diye ama şimdi oğluşumu hiçbişeye değişmem tabi.

geçen hafta 11 aylık arkadaşımızın eltisinin başına gelen bir olyaı anlatmak isityorum:
ablaları yer fıstığı yiyiyorlarmış, o da kabuğunu almış ağzına yapışmış damağına annesi hemn parmağını koyuyor çıkmıyor çıkarayım diye tahriş etmiş damağını ama çıkmamış, kız morarmış artık bunlar bırakmışlar ağlamaya başlamışlar ölüyor diye((( ayyy sonradan neyseki çocuk yutmuş, annesi anlatınca hala ağlıyor, kızda çok sevimli bir şey.. dün duydum geceden beri hep gözüm hivdamda sizerde lütfen dikkat edin

ceraret değil canım mecburiyet, çevermde görüyourm ara verilim hele bu bi büyüsün diyip de ilerleyen yaşlarda olmamaını. ben 82 liyim seneyede annemlerin oaraya gidersek ohhh bal kaymakkk bana iş düşmez
hem ikisi bir büyür evet yaş farkı olmamamlıyış. düşünsene 4 yıl sonra rahata erecem..
kız ben emzirmiyorken birinci yılın sonunda oldu:) emzirirken ne zman olur bilmem. bir de annem bana ben 40 olmadan menepoz oldum diyince allahhhh dedim 15 tatilde keserim(bunu yazınca bile rahat değilim ama )
keşke emziriyorken hamile kalabilsem, ki kaldı ki ben de düzensizlik var

slm kızlar
2. cocuk konusunda ben cok karArsızım ben 91 liyim biraz hayatımı yaşayım diyorum ee sonra da olmazsa zor gelirse falan diye düşünüyrm :26::44:
kafam karısık
sütten kesme konusunda bne cok duygusalım sanki kötülük yaparım gibi geliyo süt yok ama bağımızı koparmak cookk zor
kıyamam ki ama ramazanda dayanmak zor olacak 3 aylar girmeden galiba ayırırım

canım belki dişten yapıyordur belkide hastayken ağrısı falan olmuştur onlar aklına geliyordur korkuyordur.ama diş daha mantıklı geliyor tabi.

canım bende duyuyorum böle şeyleri ve çok korkuorum allah koruun bebişlerimizi annemde söylüyorum ama bişey olmaz küçük veriyorum diyor.ben takrar bi gözünü korkutayım en iyisi snein anlattığını anltayım.

süt koruyor demek seni.ne zaman bıraktın korunmaı korunuyormusun.
benimde 10 ay sonra oldu bebişim hiçbi sorun yokken nasip işte.hayırlı zaman ne zamansa o zaman oluyor.belki şimdi korunmayı bıraksam 2 sene sonra olucak bebiş orasını allah biliyo.
ben birde 3 aylık iğnelerle korunuyordum şuan bıraktım doğumdan sonra sadece 1 kere doğru düzgün adet oldum son 4 aydır falanda gelen giden yok.araştırdımda iğnedenmiş.bıraktıktan sonra 1 sene daha koruyuculuğu devam edebiliyormuş.gerçi ben hala korunuyorum başka şeylerle.her ne kadar mantıklı gelsede 2 sinin bir büyümesi bende korku var yaaaa.o korkuyu atabilirsem bende düşüncem inşallah 2. yi

inşallah hakkınızda hayrlısı olur canım hayırlı zamanda gelir 2. bebiş.
aslında hep beraber sözleşip 2. lerede aynı anda hamile kalsaydık güzle olurdu.

91 limisin beklesende olur tatlım en, benimle durumun bir deil, ben burda açık açık anlattım..

canm kondoma alışamadığımı yazıyordum burada. bıraktık, doğal yollardan korunuyoruz ara ara,tamamen çocuk istiyoruz denmez çalışmalara tam anlamıyla başlamadı, işte şimdi regliym belki bitince 1 ay sonra başlarız:)) adetmin zamanını be bilmediğim için.. tabiki en hayırlı zmanda geldi kzım hiç bilmiyrken, benimle aynı haftalarda evlenen arkadaşlarımın hamile olduğnu duyunca ağlamışıtm kızımı bilmeden karnımda:) meğer kzım gizliden gizliye tutunuyormuşş anacığına
evet diğer toğpikte 1 ler ve 2. ler bir arada konuşuruz g
züzel olurdu

Nerdesin cnm sen ugramaz oldun .bende ramazanda kescem insallah gerci ben gunduz bir iki kere emziriyom gece birkac kez emer uyku harici mem e vermiyor um diyebilirim 1 yasindan sonra bilerek azalttı m yemej yemiyordu yoksa sade meme kilo almoyordu toparladı boyle yapinca

Emiri gördüm elifoykum maşallah kocaman olmus ya ikinciler yapalım bunlar büyüdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…