2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Nunus81 arkadasim hemen kötüye yorma bizimde gozumuz daliyor normal olabilir tek bir seyle belli olmaz allah korusun yavrunu yavrularimizi[/QUOTE]

AMİN CANIM SAOL.İŞTE ÇOK KORKUYORUM.İNT.ÇOK OKUMAMAK LAZIM(

bır annemız bebegının gozunun daldığından bahsetmıs. olabılır demiyorum tabı kı ama bence bu tarz seyler ıhmale gelmemeli. otızm acısından araştırılması gerekebılır belkı de. burada ıyı nıyetlı olarak anneler uzulmesın dıye durumu gecıstırmeye çalışıyor olabılıyoruz bazen. evham aslında her zaman ıyıdır, bı cok seyı erken farketmemızı sağlar. ıhmal ise bi cok sey ıcın gec kalınmasına neden olabılır.
şöyle bır yazı buldum, ozellıkle bebeklerın 18.ayına dıkkat edılmesı gerektıgı yazıyor.

http://kisiselbasari.com/cocugun-18-ayina-dikkat-edin-yoksa.html

HTML:
http://kisiselbasari.com/cocugun-18-ayina-dikkat-edin-yoksa.html

Biz kesin bişey yok demiyoruz ki epilepside olabilir olmayada bilir ama nete surekli bakmakta iyi degil insan hastalik hastasi oluyor sureklilik arz eden durumsa video ya cekip dr gidebilirsiniz bizim temennimiz insallah yoktur diye umut ediyoruz .durum falan da gecistirmiyoruz zaten tum anneler yavrularini her ay dr kontrolune götürüyor dr danisicak arkadaş elbet

canim biz otizmden bahsetmiyoruz ki zaten annesi onu en iyi gozlemleyen bilendir otizmde birtek belirti vermez sade goz dalmasi epilepsi belirtisi olabilir ama onu cocuklar cisleri yaparken yapiyo ve biz bunu daha once burada konustuk tabiki doktoruyla konusursa daha iyi olur

emme güdüsü varsa emsin rahatlasın bence. kendini memede rahatlatıyo demek ki bence dk başı değil ama emzir yine de. daha küçükler annenin kokusuna ihtiyaçları var.
herşeyi sorması da çok güzel maşallah. ahmet de hı hı diye soruyor her şeyi dediğim gibi bazen anlatıyorum bazen anlatmıyorum biz de insanız yani

tek uykuya geçmiş yeğenim 20 aylık tabi o. rahat etmişler ya. benim de en çok kafamı yoran şey bu şu anda.
sabah 8 de aklkıp 12 de uyuyor ahmet. yanında yatsam 2-3 saat uyuyor ama 1 buçuk saatte kalkıyo çoğunlukla. bakıcıda da bu kadar ancak uyuyor sonra akşam 5-6 gibi çok uykusu geliyor. uyursa gece uykusu 11 i buluyor uyumazsa sarhoş gibi mızlıyor sürekli.
ben araştırmadım ama tek uyku yetmiyor oğluma orası kesin. ama önceden sabah 10-11 civarı uyurdu ilk uykuyu şimdi daha geç geliyor uykusu. geçiş dönemi sanırım bu elbet düzelir :)

gözü dalmak dediğin nasıl bişey. çişini yaparken fln duraklıyorlar öyle bişeyse evhamlanma ama anormal bi görüntü varsa dr.a götür.

teşhiste geç kalmak en kötüsüdür evet. ama burda kimse kimseye üzülmesin diye geçiştirmeye çalışmıyor.
başkalarını töhmet altında bırakmadıktan sonra herkes fikrini söyleyebilir tabi ki.

Aynen cnm

He bu arada Arkadaşlar benim dükkanı gunduz gunduz soymuslar ya pazar günü bizim eleman baska musteri lere bakarken iki kadin bir cocuk posetlere atmislar küpekrem fondoten far ddaha neler neler 600 tl lik mal gitti.usta hirsizlar tipini gorseniz sosyetikler.esim farketti kamer görüntüsünü izlerken

canım çok saol.allaha çok şükür öle bi sorunumuz yok.oğlum konuşuyor göz teması zaten var.arada biz büyükler nasıl gözümüz dalar onunda öle oluyor.bende int.bakınca epilepsiyi gördüm ve çok korktum oyüzdende sordum ilk çocuğum daha önce çocuklarla yakın ilişkim olmadı.oyüzdende normal göz dalması bebeklerdede olurmu die tecrübeli annelerin fikrini almak istedim.efhamlı olmak iyi ama benim biraz abartı.her an çocuğu takip ediyorum.artık kafayı yicem.

[
gözü dalmak dediğin nasıl bişey. çişini yaparken fln duraklıyorlar öyle bişeyse evhamlanma ama anormal bi görüntü varsa dr.a götür.[/QUOTE]

CANIM ÇİŞİNİ YAPIOMU BİLMİYORUM Kİ.ALTI BAĞLI.NASIL ANLICAM ÇİŞİNİMİ YAPARKEN OLUYO DİE.BİZ BÜYÜKLERİN NASIL GÖZÜ DALAR AYNI ÖLE DALMA İŞTE.ANORMAL Bİ GÖRÜNTÜ OLMUO BEN BEBEKLERDE GÖZ DALMASI DİE ARAŞTIRIRKEN İNT.EPİLEPSİYİ GÖRDÜM O YÜZDEN ÇOK KORKTUM.ACEMİYİMDE İLK ÇOCUĞUM NORMAL DALMA OLURMU BEBEKLERDE DİE MERAK ETTİM İŞTE..

canım dur hemen evham yapma internette çok gerekli bilgiler var elbette ama birtek belirtiye göre budur diyemeyiz sonuçta.hem sonuçta bebek olsalar bile onlarda insan tabiki gzöleri dalabilir belki uykusu geldiinden belki arkadaşların dediği gibi çiş yaparken.burda konuşmuştuk bebekler çiş yaparken dalıyorlar gözlerini odaklıyorlar falan biyerlere.benim oğlanın uykusu varken ama uyumak istemediği zamanlardada gzöleri dalıyoyorulduğundan sanırım gzöleri.

selam canım gözüktü demek uçlar allah kolaylık versin zor diyrlar korkuyorum ben.

Elifimm buyuduler artik benimki bazen oglen uyumuyor ozamann 10 uyur. oglen uyursa 11 12 de gece uykusuna yatar

canım benimki muhakkak uyur dayanamıyor yoksa yarım saatte olsa 1.5 saatte uyur.
1-2 haftaya kadar 12 lerde yatardık gece sabahta 10 da falan kalkardık.şimdi sabah 8 de kalkıyo akşam 10 da yatıyo.öğlende genellikle 1 de uyuyor 1.5 saat uyuyor genelde.nette okudum akşam üstü uyumalı yazıyor ona kafam karıştı.akşamları çok mız mız acaba öle uykusunu çokmu erken uuyo uykusuzluktanömı yapıyor diye.
dün öğle uyksunu 12 de uyumştu bende akşam üstü tekrar uyutmaya çalıştım ama uyumadı demekki normalli bu.hala küçük sanıyorum galiba ama eskisi kadar uykuya itiyaçları yok demekki

yok canım daha uzun uyumadı benimki fix en fazla 1.5 saat uyuyor.ama akşam aynı saatinde yattı akşam üstü bi uyku daha uyutmaya çalıştım ama istemedi bende üstelemedim.akışına bıraktım artık.

katılıyorum canlarım sonuçta burda felaket tellellığıda yapmaya gerek yok biz ne yaşıyorsak onu söylüyoruz bizdede oluyor diye.arkadaş tabiki doktorunada danışır biz bi doktor olarak değil bebek anneleri olarak yaşadığımıız söyledik sadece arkadaşa.

canım benimki bırakmştı emmeyi sütüm bitmişti o yüzden sonra tekrar başladı.hatta diyordum bak emmiyorsun sabah bigün emmek istersin bulamazsın diye :))neyseki çok olmasada eme eme sütü getirdi tekrar.her istediğinde vermiyorum akşama kadar 5-6 kere anca veriyorum ona bıraksam hiç ayrılmayacak geçici bi dönem sanırım.bana ihtiyacını bu şejlde gidermey çalışıyor dediğin gibi.bizimkilerin kalkış yatış saatleri hemen hemen aynı benimkininde var snaki ihtiyacı ama istemiyor dediğin gibi geçiş dönemi sanırım zamanla tek uyku yeticektir.

hadi yaaaa çok geçmiş olsun canım iyi cesaret valla güpegündüz dükkan soymak.bulunurlar inşallah bide dadanıyo bunlar bulunmazlarsa allah korusun.

Sagol canim .sorma bizim elemanda da var hata cnm kamera kayitlarini izledik ben giden degil cocugu kullaniyorlar ona uzuldum tipler gorsen tam sosyetikler esinm tv ye vermeti dusunuyor verirse soylerin izlersin. Disler çıkıyor cnm insallahrahat cikarir tum yavrular insallah yaza rahatiz gezeriz bol bol stres atariz dis derdi biter

Son düzenleme:

geçmiş olsun cnm.ne insanlar var.gözünüzü dört açın vallaha bu devirde kimseye güven olmuyo neyazıkki çocuk bile olsa.onlar masum olsada onları yetiştirenler şeytan...

geçmiş olsun cnm.ne insanlar var.gözünüzü dört açın vallaha bu devirde kimseye güven olmuyo neyazıkki çocuk bile olsa.onlar masum olsada onları yetiştirenler şeytan...

Sagol tatlim aynen oyle kimseye güvenilmiyor artik

Elifoykucum sen demişsin ya sutum geliyor geliyorsa emzir 2 yasina kadar. Beslenme icin degil ama bağışıklık ve organ sagligi icin cok iyi anne sutu hem dis te sakinlestiriyor meme yavrulari

gecmis olsun mooncum Allah bildikleri gibi yapsin onlari nasil utanmaz insanlar var ya bogazlarina dizilsin artik kullancaklarmi satacaklarmi bilmiyorumda tvye verirseniz senin dukkanida gormus oluruz tvden hayirli olsuna geliriz

gecmis olsun mooncum Allah bildikleri gibi yapsin onlari nasil utanmaz insanlar var ya bogazlarina dizilsin artik kullancaklarmi satacaklarmi bilmiyorumda tvye verirseniz senin dukkanida gormus oluruz tvden hayirli olsuna geliriz

Sagol canım yazarim burdan .aa her zaman bekleriz dükkana sekerim
Aslinda foto koyardimda size tel hafizasi dolu diye kac aydir resimleri açamıyorum pcye atmam lazim

teşekkürler mooncum herhangibir şeyin kraliçesi olmaz güzel duyuymuş

müge anlıyamı vericeksiniz yoksa canım yada haberlere falanmı haber verde izleyelim hem snei dükkanı görürürz canlı canlı.geçen müge anlıya eve gelen dolandırıcılar varmış bi ailede onları vermişti görünrüleri falan.

ahh ahh yaza kadar tamamlasalar keşke onlarda bizde rahatlarız valla.

bende faceye yeni fotolar yükledimde buraya bi ara yüklerim şimdi çıkmam lazım.

nünün canım ben onu bi kaza eseri öğrendim üstüme yaptı çişini havalansın diye açmıştım o ara farkettim hatta eşimle niye yapıyo böle diye çok konuşmuştuk ürperti gelmiş gibi titriyordu falan

Cnm ana habere vermek istiyor esimde muge anli hix aklima gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…