bende bugün test yaptım hamileyim korunurken oldu hazır yakalanmadım yaş 33 zaten geç evlendim 6 aylık evliyim emin deiglim çoçuk istedigimden de napcam bilmiyorum
merhaba kızlar ben yeni buldum bu siteyii bende eylul sonu dogum yapıcam insallahhrihim ...11+4gunluk hamileyimmm son adet tarihim 20aralık..benim gec dollenmeydi aslında hatta şimdi benim bugun 11 hafta olmam gerkirsi dun doktora gttim 11+3gunluk yazardı şaşırdımm...
Slm kizlar nasilsiniz aksama cok kalabalik misafirim var yemege cok isim var cok:)
slm bende aranıza yeni katıldım ilk hamileliğim çok heYcanlıyım şu an 12+4 haftalık :)
selam kızlar benim bebiş 11+4 oldu bugün geçen hafta dr a gittim cinsiyetiyle ilgili bişey söylemedi bende sormayı unuttum. sizlerin ne zaman belli oldu şimdi 1 ay beklemem gerekicek
slm bende aranıza yeni katıldım ilk hamileliğim çok heYcanlıyım şu an 12+4 haftalık :)
hayırlı olsun benimde ilk hamileliğim bizde 11+4 teyiz:))
hayırlı olsun hoşgeldin canım... hayırlsııyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah....
canım cinsiyet için erken zamandasın tabii benim doktoruma göre.. dört aydan önce kesin olmazmış sadece tahmin olurmuş... bende 12 haftalıkken gitmiştim bir ay sonra gel dedi.. hayırlısı bakalım yapacak bişey yok beklicez..
teşekkürler cnm seninde hayırlı olsun cinsiyeti ile ilgili bi tahminin vaRMI ?
teşekkkür ederim. bu aylarda belli oluyormuş ama dr lar emin olmadan söylemiyorlarmış die duydum. sağlıklı olsunlarda inş biz bekleriz:))
ben erkek delisiyim ama kız hissediyorum rüyalarımdaa falan hep kız :) hayırlısı olsun bakalım görücez
Allah gönlüne göre wersin inş.
evet hayırlısı olsun benim içimden de erkek geçiyo... rüyalarımda erkek görüyorum... ben ilk oğlumda da hep kız istemiştim ama erkek olucak diyodum erkek oldu.. hayırlısı bakalım insan hisseder herhalde.. ikinci hamileliğim biraz ağır geçiyo ilkine göre herkes kız diyo.. sağlıklı olsunda farketmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?