2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bende bugün test yaptım hamileyim korunurken oldu hazır yakalanmadım yaş 33 zaten geç evlendim 6 aylık evliyim emin deiglim çoçuk istedigimden de napcam bilmiyorum

merhaba kızlar ben yeni buldum bu siteyii bende eylul sonu dogum yapıcam insallahhrihim ...11+4gunluk hamileyimmm son adet tarihim 20aralık..benim gec dollenmeydi aslında hatta şimdi benim bugun 11 hafta olmam gerkirsi dun doktora gttim 11+3gunluk yazardı şaşırdımm...

hoşgeldin aramıza. Bebegin hayırlı olsun Sağlıkla gelsin inşallah. :nazar :

merhaabalar tatlı hamişler.... nasılsınız??? bebişinin veya bebişlerinin cinsiyetini öğrenen var mı aranızda?? ben çok sabırsızlanıyorum... hayırlısı tabii ama insan merak ediyo... eşimde tutturdu öğrenme heyecan olsun diye:))) ben dayanamam neyse ki haftaya öğrenicez....:18:

ya pardon kızlar cetvele baktım şimdi.. çoğumuz öğrenmişiz maşallah... benim doktor ağırdan alıyo ya...

selam kızlar benim bebiş 11+4 oldu bugün geçen hafta dr a gittim cinsiyetiyle ilgili bişey söylemedi bende sormayı unuttum. sizlerin ne zaman belli oldu şimdi 1 ay beklemem gerekicek

selam kızlar benim bebiş 11+4 oldu bugün geçen hafta dr a gittim cinsiyetiyle ilgili bişey söylemedi bende sormayı unuttum. sizlerin ne zaman belli oldu şimdi 1 ay beklemem gerekicek

canım cinsiyet için erken zamandasın tabii benim doktoruma göre.. dört aydan önce kesin olmazmış sadece tahmin olurmuş... bende 12 haftalıkken gitmiştim bir ay sonra gel dedi.. hayırlısı bakalım yapacak bişey yok beklicez..

teşekkkür ederim. bu aylarda belli oluyormuş ama dr lar emin olmadan söylemiyorlarmış die duydum. sağlıklı olsunlarda inş biz bekleriz:))

evet hayırlısı olsun benim içimden de erkek geçiyo... rüyalarımda erkek görüyorum... ben ilk oğlumda da hep kız istemiştim ama erkek olucak diyodum erkek oldu.. hayırlısı bakalım insan hisseder herhalde.. ikinci hamileliğim biraz ağır geçiyo ilkine göre herkes kız diyo.. sağlıklı olsunda farketmez...

benim de 2. Olacak. Ilki kız. Benim bu hamileligim kızım da kine göre daha rahat ama bunda0da çok çekiyorum bulantı kusmadan baktığım yenilenme testi ve çin takvimin de erkek çıkıyor hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…