2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Slm kizlar nasilsiniz aksama cok kalabalik misafirim var yemege cok isim var cok:)
slm kolay gelsin kendini çok yorma...
slm bende aranıza yeni katıldım ilk hamileliğim çok heYcanlıyım şu an 12+4 haftalık :)
mrb hoşgeldin..Allah tamamına erdirsin...
selam kızlar hepiniz hoşgeldiniz ne çok eylül annesi olduk :)
rekor kırcaz maşallah bize

merak ediyorum tutturan varmı?benimkin de kız çıkmıştı doktorda önce erkek dedi sonraki hft da kız dedi ama tamda kesin bişi söylemedi...iki hft sonra kesinlik kazanır heralde...

ay bende çok merak ediyorum ya cinsiyeti bir de dün hareketlerini hissedince daha çok merak ettim ama hiç önemli değil Sağlıkli olsun ne olursa olsun.

canım çok geçmiş olsun.sseni çok iyi anlıyorum.bende 2 aydır yatıyorum .moralini bozma yeter.bol bol dinlenmeye bak.allah bebeğini ve seni korur inşallah

İyi pazarlar...

Bugün cam silmeye kalktım. Artık çamurdan rezil olmuştu camlar, güneş ışığı alamıyorduk.Çok uğraşamadan üstünden sildim, çamuru gitti ama bulanık bulanık oldu. Eskisinden beter. Ay uğraşamayacağım daha fazla...
Şimdi de çamaşır odasında çamaşır dağları birikmişti, onları katlıyorum, ütülencekleri ayırıyorum... Temizlikçimi özledim ben yaaaa. Gelsin artık...
Sizler nasılsınız?

selam kızlar herkes iyidir umarım.nasıl geçiyor pazar gününüz?
benim dün akşam misafirim vardı.yerimden çok kalkmama rağmen bugün her yerim ağrıyor.

canım kolay gelsin.çok yorma kendini boşver.dinlenmene bak.canından ve bebişinden önemli değil hiçbirşey

hayırlı olsun canım.. bilmiyorum banada farklı olduğu için kız olabilir diyolar.. bende kız çocuklarıyla uğraşmayı çok seviyorum... :) hayırlısı olsun diyorum yinede...

hayırlı olsun canım.. bilmiyorum banada farklı olduğu için kız olabilir diyolar.. bende kız çocuklarıyla uğraşmayı çok seviyorum... :) hayırlısı olsun diyorum yinede...

maşallah süpersinde dikkatet yinede çok yorma kendini...açıkcası ben ben cam silmeye cesaret edmiyorum...eşim siliyo süpürüyo..napalım idare etsin o kadar...
selam kızlar herkes iyidir umarım.nasıl geçiyor pazar gününüz?
benim dün akşam misafirim vardı.yerimden çok kalkmama rağmen bugün her yerim ağrıyor.

benim günüm bitti bile uyuyacağım 2 saate ...bu halde misafir ağırlamak zor gerçektende...farkında olmadan yoruluyo insan...

ah canım kolay gelsin de bu kadar yorma kendini ya cam silmek ne demek ablam var demiştin o gelse yardım a. Temizlikçin nerde. Şu lar gitsin bende temizlikçi alacağım cam silme koltuk silme vs için. Benim hiç ütü yok bak kurudukca yapıyorum hızlı hızlı. Yoksa altından kalkamam

ya kızlar ben bir haftadır uykuya doyamıyorum... acayip derecede sürekli esniyorum, hiçbiyere çıkmak istemiyorum çok tembelleştim.. yemek bile yemek istemiyorum... herkes iyiye gidiyo ben giderek kötüleşiyorum herhalde... midem de kötüleşti yine...

Zaten öyle uyduruk yaptım ki hiç içime sinmedi. Eşim gelsin evi de ona süpürteceğim....Kadın olmak zor yaaaaa.....

evet yorma kendini fazla.. bir yandan da dua et en azından eşin yardım edebiliyo sana:) bende öyle bi şans yok yapmaya yaapar sağolsun ama ben pek taraftar değilim... sonra peşini toparlamak zorunda kalmaktansa hiç yapma diyorum :) zor iş kadın olmak çok zor iş...

sakın herşeyi üstlenme. Bırak yapsın. Arkasını topladıkça ve eleştirdikçe ben yapamam moduna giriyorlar.. Valla yaptığı iş iğrenç de olsa" Ay süper oldu, harika yaptın hayatım" falan diyorum ben ki hevesi kırılmasın. Her seferinde de bir hatasını söylüyorum.. Böyle böyle işlemeye çalışıyorum.

birşeyler atıştırmak için çıkıyorum şimdilik görüşmek üzere iyi pazarlar herkese :)

Afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…