2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

evet canım öyle oluyor......benimde bugün 6. haftam ama kalp atışını duymadık daha bir hafta sonraya verdi doktor randavuyu.....
tarama testlerini de istedi benden haftaya kadar.....inşallah bir hafta sonra biraz daha rahatlarız allahın izniyle....

eğer geciktirmezse ihtimaller kuvvetleniyor hayırlısı ne ise o olsun ben de belirtilere takılmıyorum aslında adet olacaksam zaten olurum herşeye rağmen ama yazıyoruz işte yine de adet olmuş belirtileri yazmak.artık daha söylenecek söz yok arkadaşım beklicez :))) artık inşallah pozitif sonucu yazarım :)

Ben sabah 1 akşam 1 bardak içiyorum. Yoğurt ta yiyorum gün içinde. Yeter bence

canım ben de katı süt ürünlerinde daha çok kalsiyum var diye biliyorum bir arkadaşımın uzman doktoru günde 4 bardak süt içmeye uğraşıcağına peynir ve yoğurt ye demişti.onlarda sütten daha çok varmış konsantre mayalanmış olduğu için sanırım.kendine çok iyi bak.

cnm benim adet düzensizliğim vardı ve son ay tedaviye baslayacakken adetim hemen gelsin diye progestan ignesi vuruldum hemde 2 tane karıstırarak. doktor progestan bebek varsa bebegi korur yoksa da adet söktürür dedi. yani geciktirici bi etkisi yok düsünme öyle

cok icme cnm sakın kansızlık yapıyormus gece yatarken ve gün arasında yanında bisey olmadan iç

Ben sabah 1 akşam 1 bardak içiyorum. Yoğurt ta yiyorum gün içinde. Yeter bence

ben de sabah akşam 1 bardak içiyorum akşam pekmezle karıştırıp ya da ballı içiyorum sabah işyerinde sade içiyorum. kan hapı da verdi doktor folik asitin yanında sanırım onlar dengeler.

bende bi gaz var yani sürekli pırtpırt
kasıklarım ağrıyo arada bide doymuyorum her zaman karnım aç
göğüslerim çok acıyo özellikle geceleri ağlatacak nerdeyse

bende bir gazmanım:)) karnım çok acıkıyor önüme ne gelirse silip süpürüyorum valla
Aynen bende de çok gaz var,bi de acıkma
sürekli semirmek istermi bi insan yaaa

bulantı derseniz kızımda da olmamıştı bunda da yok,mide bulantısı ve iştah kesilmesi olmayınca
sağlıklı,tombik bir bebiş ama gobidi bir anne olup çıkıyosunuz dikkat diyorum

ben de sabah akşam 1 bardak içiyorum akşam pekmezle karıştırıp ya da ballı içiyorum sabah işyerinde sade içiyorum. kan hapı da verdi doktor folik asitin yanında sanırım onlar dengeler.

pekmezle süt bir arada olmazmış,pekmezin demirini götürüyormuş süt.
sen bence ayrıı ayrı ye ikisini.

4 hafta 6 gün henüz. Benim eltimin ilk bebeginin kalbi durmuştu çok şükür ikincisi saglıklı oda ilkincisini 3 aya girene kadar sölemedi. Bende 3 aya kadr kimseye söylemek istemiyorum.. Allah bebişlerimizi nazardan korusun

aa bilmiyordum bak sağol. ballı içerim ben de.. :)

merhaba kızlar dış gebelik nedir bileniniz veya yaşayanınız varmı acaba bana acil bilgi lazım bugün dr.a gittim ve maalesef kese görünmedi bugün 5 haftalık olduk dr.um kötü birşey demedi dış gebelikte demedi ama ben göremeyince merak ettim .dr.um kan testi istedi verdim degerim 2700 çıktı ben 1000den sonra kesenin oluştugunu biliyorum ama ona daha çok şaşırdım dr.um cuma gel yeniden bakalım dedi dualarınızı eksik etmeyin kızlar moralim çok bozuk

merhaba canım, dış gebelik bugünlerde benide düşündüren bir konu.. gebeliğin rahim içinde de değilde dışında bir yerde oluşması olayına deniyomuş. ama öyle olsaydı muhtemelen görünürdü ultrasonda çünkü gebelikte 10. haftaya kadar kendini mutlaka gösterirmiş dış gebelik. canını sıkma cuma ya kadar sabırlı ol. zaten yapacak bişeyimiz yok, bende yarın gidicem doktora ilk ultarosonda anlıcam. heee bi de kasık, bel karın ağrısı aşırı derece oluyomuş diye duydum.. hayırlısı canım benim.. İNşallah korkularımız yersiz çıkar.. bebişlerimizi kucaklarız...

canım hamile olduğuna çok sevindim , hayırlısı olsun telaş etme içini ferah tut herşey yolundadır inşallah

canım hemen olumsuz düşünme bende tam 5 haftalıkken gözüktü kiminde daha geç gözükebilir. birde alttanmı göbektenmi ultrasyona girdin..

kızlar bugün doktordaydım minik bebeğimi gördüm ufacık minicik bi keseydi önce kan testi yapıldı 3186.35 çıktı bhcg benim ikinci bebeğim ama yinede çok heyecanlandım dünyanın en güzel şeyleri bu bebekler Rabbim hepimizin bebeğini korusun

neden altdan bakmadıki altdan kesin görünürdü cumaya gidince görürsünz inşşş belki geç döllenmiştir üzülme bence

sınır kapısında 12 24 çalısıyorum çok zor oluyo ama napayım hamılelğimin gidişatına gore karar vercem artık ya benım hiç bir rahatsızlığım yok yarın doktora gıdıcem bi önce gittiğimde görememişti keseyi çok endişeleniyorum

Canım endişelenme dış gebelik falan değildirrrr
Sanırım dr alttan bakmamış ondan görünmemeiştir
benimde şöyle olmuştu Dr. gittim hamile olablrm dedm
önce ultrasonla baktı üstten yok bişey dedi ama bhcg ye bakalım bide dedi o değer yüksek çokınca aynı gün alttan baktı ve miniğimizi gördükkk
sen içini ferah tut bitanemmmm
Cumaya meleğini görürsün inşallh
Allah onları bizden ayırmasınn

Evet canım ben 6+1 de gördüm kalp atışlarını....
Haklısın canım bend esenin gibiyim aman keseyi göreblecekmiym,aman kalp atışlarını duyabilecekmiym,Diğer bebiğimin kalbi durmuştu ay bununkalbi atıyomu acabaaa
ay valla kafayı yicemmm
O yüzden geçen hafta gittim kalp atışlarını gördüm bu perşembe tekrar gitcem napayım çok huzursuzum bunada bişey olucak die

Dediğin gibi sonra tarama testleri var
Allah ım sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

merhabalar kızlar nasılsınız bayadır giremedim maşallah sayfamız coşmuş, ne güzel

en önde ben varım hala gördüğüm kadarıyla. eh tabi benşm tarihimde doğum yapacaklar ağustos topiğinde de ondan
8. haftamıza başladık biz ama bulantılarla dolu kötü bir hafta geçirdim. bugüne kadar bulantılar genelde mide karışıklığı gibi oluyordu, her zaman kusturmuyordu
ama şu 2 gündür bir şey yemedim diyebilirim, bulantı hissi başlar başlamaz soluğu tuvalette alıyorum
ve o kadar zorluyor ki öğürürken -çoğu zaman zaten midem boş oluyor- boğulucam sanıyorum :26:
böyle halleri başlayanlar var mı ki başka :26:

Amin canımmmmmm
Herşey yolunda gider inşallah

Canım benim yaaaaa geçmiş olsunnnn
Benimde 2 haftadır sadece midede karışıklık şeklinde oluyor arada bir onun haricinde kusma falan yokk
Bulantıyı hissetmeyince ay acaba bebişime bişey mi oldu diyrmmm
Allah en kısa zamanda şifa versin
Yaramaz olucak demekki bıdık annesi
Sen kussanda bişeyler ye yediğin şeyin vitaminini alıyrmuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…