arkadaşlar bende kese 5. haftamda gözüktü hatta dr 4+6 sın dedi. 1 hafta sonrada kalp atışına bakalım dedi. 6. haftada kalp atışını duyan varmı.. ilk önce idrar testi yaptım ya hatalıysa deyip kan tahlili yaptırdım bi stres onun sonucunu bekledim. kan sonucu geldi bu sefer iki katına çıkmasını bekledim oda oldu kese gözükmesini bekledim stresle onuda gördüm şimdi kalp atacakmı bekleyişi.. diyorumki kalbini duyuyum rahatlıycam diyorum ama bu seferde tarama testleri var sanırım bu korkular ve stresimiz hiç bitmeyek..
hayırlı olsun canım sen bi basamak daha atlamışsın kalbini duyarak.. bende tam 6 haftalıkken gidicem inşallah duyarız..
Progesteron adeti geciktirmiyor. Arkadaşım aşılamanın 15. günü gelmeden adet oldu progesteron kullandığı halde. Ama belirti olarak bilemiyorum tabi. Gebelik, adet, progesteron hepsinin belirtieri birbirine karışıyor
Ben sabah 1 akşam 1 bardak içiyorum. Yoğurt ta yiyorum gün içinde. Yeter bence
eğer geciktirmezse ihtimaller kuvvetleniyor hayırlısı ne ise o olsun ben de belirtilere takılmıyorum aslında adet olacaksam zaten olurum herşeye rağmen ama yazıyoruz işte yine de adet olmuş belirtileri yazmak.artık daha söylenecek söz yok arkadaşım beklicez :))) artık inşallah pozitif sonucu yazarım :)
cok icme cnm sakın kansızlık yapıyormus gece yatarken ve gün arasında yanında bisey olmadan iç
Ben sabah 1 akşam 1 bardak içiyorum. Yoğurt ta yiyorum gün içinde. Yeter bence
bende bi gaz var yani sürekli pırtpırt
kasıklarım ağrıyo arada bide doymuyorum her zaman karnım aç
göğüslerim çok acıyo özellikle geceleri ağlatacak nerdeyse
Aynen bende de çok gaz var,bi de acıkmabende bir gazmanım:)) karnım çok acıkıyor önüme ne gelirse silip süpürüyorum valla
ben de sabah akşam 1 bardak içiyorum akşam pekmezle karıştırıp ya da ballı içiyorum sabah işyerinde sade içiyorum. kan hapı da verdi doktor folik asitin yanında sanırım onlar dengeler.
Ne guzel bekleyebiliyorsunuz..
ben bi dusuk yasadim, bi yanlis alarm oldu herkesin kursaginda kaldi hep. Bu sefer paylasmicaz dedik, ama yine paylastik allaha sukur simdilik iyi gidiyor gibi rabbim bu sefer kursagimizda birakmaz insallah.
kac haftaliksin
Aynen bende de çok gaz var,bi de acıkma
sürekli semirmek istermi bi insan yaaa
bulantı derseniz kızımda da olmamıştı bunda da yok,mide bulantısı ve iştah kesilmesi olmayınca
sağlıklı,tombik bir bebiş ama gobidi bir anne olup çıkıyosunuz dikkat diyorum
pekmezle süt bir arada olmazmış,pekmezin demirini götürüyormuş süt.
sen bence ayrıı ayrı ye ikisini.
merhaba kızlar dış gebelik nedir bileniniz veya yaşayanınız varmı acaba bana acil bilgi lazım bugün dr.a gittim ve maalesef kese görünmedi bugün 5 haftalık olduk dr.um kötü birşey demedi dış gebelikte demedi ama ben göremeyince merak ettim .dr.um kan testi istedi verdim degerim 2700 çıktı ben 1000den sonra kesenin oluştugunu biliyorum ama ona daha çok şaşırdım dr.um cuma gel yeniden bakalım dedi dualarınızı eksik etmeyin kızlar moralim çok bozuk
merhaba kızlar dış gebelik nedir bileniniz veya yaşayanınız varmı acaba bana acil bilgi lazım bugün dr.a gittim ve maalesef kese görünmedi bugün 5 haftalık olduk dr.um kötü birşey demedi dış gebelikte demedi ama ben göremeyince merak ettim .dr.um kan testi istedi verdim degerim 2700 çıktı ben 1000den sonra kesenin oluştugunu biliyorum ama ona daha çok şaşırdım dr.um cuma gel yeniden bakalım dedi dualarınızı eksik etmeyin kızlar moralim çok bozuk
günaydın canım. bende çalışmıyorum ama uyuyamıyorumm da.. oğluşum erkenden kalkıyobide dün çok rahatsızdım ya uyuyamadım bugünler pek haeketli benim içinde.. sen nerde çalışıyosun pazar pazar böyle.. dikkat et kendine...
arkadaşlar bende kese 5. haftamda gözüktü hatta dr 4+6 sın dedi. 1 hafta sonrada kalp atışına bakalım dedi. 6. haftada kalp atışını duyan varmı.. ilk önce idrar testi yaptım ya hatalıysa deyip kan tahlili yaptırdım bi stres onun sonucunu bekledim. kan sonucu geldi bu sefer iki katına çıkmasını bekledim oda oldu kese gözükmesini bekledim stresle onuda gördüm şimdi kalp atacakmı bekleyişi.. diyorumki kalbini duyuyum rahatlıycam diyorum ama bu seferde tarama testleri var sanırım bu korkular ve stresimiz hiç bitmeyek..
kızlar size kısadan ilk randavumu anlatayım........alttan kontrol etti doktorum.......keseyi gördük, kesenin içindeki yuvarlak bişey var ne diyorlar ona bilmiyorum onu da gördük.......kalp atışı için haftaya pazartesi randavu verdi doktor.....bir hafta daha beklicez.......
allah yardımcımız olsun.....bebişlerimizi korusun......
merhabalar kızlar nasılsınızbayadır giremedim maşallah sayfamız coşmuş, ne güzel
en önde ben varım hala gördüğüm kadarıyla. eh tabi benşm tarihimde doğum yapacaklar ağustos topiğinde de ondan
8. haftamıza başladık biz ama bulantılarla dolu kötü bir hafta geçirdim. bugüne kadar bulantılar genelde mide karışıklığı gibi oluyordu, her zaman kusturmuyordu
ama şu 2 gündür bir şey yemedim diyebilirim, bulantı hissi başlar başlamaz soluğu tuvalette alıyorum
ve o kadar zorluyor ki öğürürken -çoğu zaman zaten midem boş oluyor- boğulucam sanıyorum :26:
böyle halleri başlayanlar var mı ki başka :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?